Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szoval, ha en megadott szamut vasaroltam, es lehetosegem van sima es Corporate editionra is, akkor erdemesebb a corp.ed-et khmm.. beszereznem?
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
A corporate edition tulajdonképpen egy speciális sorozatszám. Aki ilyennel telepít annak utána nem kell aktiválni az XP-t.
Ilyen serialt azok kapnak akik megadott számú példányt vásárolnak.
Tudja valaki, hogy kinek jó ez a megoldás at XP-vel kapcsolatban?
Ez a Mádia Player nélküli dolog valaki szerint is jó, hogy külön van?
Ennek a cégnek aki ezt nagyon feszegette, valami rendkivülien nagy dolgot kell, hogy alkosson ahhoz, hogy belopja magát a felhasználok szivébe.......
Az árakról már nem is beszélve. Igy sem olcso egyetlen szoftver sem, az ár marad az XP-nél pluszba meg majd hozzájön a Player....
Na UNIO, Ide vágytunk????????????
Mitõl lehet a következõ?
Xp indul,betöltõdik, és kb minden 2. indítás után az asztal klasszikus windows stílusban jelenik meg.(eredetileg az alap xp téma van)
Ha megnézem az aztal beállításokat akkor ott meg sem jelenik a többi téma,csak ez az egy van.
Hiba üzenet nincs,és amúgy minden más teljesen normálisan mûködik.
Ha valaki tud valami megoldást akkor megköszönném.
üdv
Xp-t szeretnek ujratelepiteni, de akkor mar SP2-vel megtoldottat.
Van itt nehany lehetoseg, de nem tudok valasztani. Mi a kulonbseg a HOME es a PROFESSIONAL kozott? Es mit takar a CORPORATE EDITION?
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
De viszont a magyaritasok.hu-n regelve vok, és ott mindig be vok jelentkezve...
Az a problémám, hogy a számítógép indítását követõen (ahogy az még rendben van) bejelentkezik a rendszer. Az a gondom, hogy a Tálca jobb sarkában nem mindig jelennek meg azok a program ikonok, amelyeknek a Windows-zal együtt kellene indulni (pl.: hangerõ szabályozó, egér) és azok a programok, amelyeknél megadtam opcióban, hogy a Windows-zal együtt töltõdjenek be (pl.: kémprogram ellenõrzés).
A Windows bejelentkezése után azt szoktam csinálni, hogy kijelentkezek, majd ezt követõen a saját nevem alatt bejelentkezek.
Ekkor a rendszer jelzi, hogy a beállításaimat betölti és valóban úgy is van (program ikonok a jobb sarokban).
Hogyan kellene a gép bejelentkezését úgy konfigurálni, hogy a rendszer bejelentketésekor a saját beállításaimat töltse be?
Üdvözlettel: gy?jt?
Ha telepítést választod, itt lehetõség van javítótelepítésre (minden beállítás marad) vagy friss példány telepítése (formázással).
Nagyon szepen koszonom a segitseget!!!!!!!!!
Nos, a Shaba23 altal leirt problema tulajdonosa tkp en vagyok, csak ot sikerult megkernem a het vegen, hogy segitsen (nincs otthon netem.)
Szoval, a csokkentett modu inditas sem mukodik sajnos, csokkentett mod eseteben a fekete kepernyo felso sarkaba meg kapok egy villogo kurzort (persze irni nem lehet, csak ott van).
Utolso helyes konfig visszaallitasa nem muxik, meg persze a normal mod sem. (Bejon az elso Win XP betoltokepernyo, aztan feketeseg.)
Milyen mas lehetoseg van meg?
Mitõl lehet az, hogy ha kilépek az internet explorerböl, és visszajövök az sg fórumba, akkor mindig be kell jelentkeznem, hiába nyomok arra, hogy "elraktározza" a jelszót meg a felhasznalonevet?
Az explorerrel lehet gond?<#pardon1>#pardon1>
autoexec.bat, config.sys, io.sys, msdos.sys;
de a rendszer mûködik 😄
1.Bebootolsz csökkentett módban.
2.Berakod az XP telepitõ cd-jét.
3.Start/Futtatás: <cd-meghajtó betüjele>:\i386\winnt32 /unattend
4.Lefut a telepitõrutin és elméletileg minden fontos fájlt kijavít.
Valszeg menni fog, de ha mégsem akkor is van még egy lehetõség.
\"Pitét evő lányok... nyalom a pitétek.\"
[...] Te romboló állat! Te sátán!
Olyan gondom van, hogy bekapcsolásnál a win nem jut tovább az üdvözlõ képernyõnél, ott kifagy. Hiába restartolom, a dolog állandósult...
a rendszer visszaállítása sem segít, mert ott is ha restartol a gép, akkor ugyanígy kifagy
volt már egyszer ilyen, de akkor 1-2 alkalom után magától megjavult, most viszont már 2 napja ilyen 😞
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!
Gépen szeretném letiltani az internet forgalmat ( elég lenne csak a hogy böngészni ne lehessen ), ehhez mit kell beállítani?
*hihi ** *
Azt szeretném kérdezni, hogy két felhasználói fiók kialakításakor, hogy lehet a nethozzáférést csak az adminisztrátor felé engedélyezni míg a másik felhasználónak le lenne tiltva?
Tudniilik a netet magam fizetem, de a gépet használhatnák mert az nem lenne probléma. Ja WinXP Professional van fenn.
A segítséget mindenkinek elõre is megköszönném.
Csövedék.
Nem tudja valaki, hogy a HOMEDRIVE és HOMEPATH változól értékeit hogyan lehet állandóra megváltoztatni?
Igazából nem szoktam nézegetni, szóval nem tudom mióta ilyen. Xp, non sp2, egy rendszergazdai fiók van.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
64 bites rendszeren mûkszik a 32 bites Win XP? És ha igen, akkor rendesen, nem onlik össze, meg ilyenek?
Kérhetném kicsit szájbarágósabban: pld.: Start-Vezérlõpult-Rendszer-...
Vagy valami hasonló.
Nem vagyok szakember.
én ajánlom még a készenléti módot is, ha a biosban S3 módot állítasz be akkor van értelme, kikapcsolnak a ventilátorok, meg minden, viszont fél pillanat alatt helyreáll.
*hihi ** *
Hajszálnyi esély van, ha a régi és az új partíció pontosan ugyanott kezdõdik (fizikailag) a diszken és a mérete (pontosabban a szektor/klaszter mérete) is ugyanolyan. Ebben az esetben meg lehet próbálni egy GetDataBack vagy vmi hasonló szoftvert ráengedni, hátha talál valamit...
Szóval öcsém fel akarta rakni a gépre az XP sp2-t. Ezzel nem is lett volna gond. Ként winchester van a gépben. Mindent átmásolt a d:-re hogy majd formááza a C:-t és felrakja az új windowst. Na most a szerencsétlen a d:-t formázta, és arra rakta a windowst. ráadásul partíciót is törölt, és létrehozott egy másikat, hogy minek azt nem tudom, hiszen csak egy partíció volt, simán formázhatta volna.
Na most a kérdésem az, hogy azokat az adatokat biztosan buktam, vagy vmi lehetõségem, hogy visszaszerezzem õket. Halottam olyan helyekrõl, akik rossz winchesterrõl adatokat mentenek le. Van megoldás ilyen problémára is?
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
csak win 2000 alatt nem megy az olvasó. beteszek egy cédét, és lemerevedik minden fél percre, közben mintha olvasná a cédét, de nem lát belõle semmit.
XP és Dos alatt megy rendesen.
egy zsír új rendszeren milyen driver baja lehetne???
*hihi ** *
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...