Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.
Mostanában csak úgy hajlandó bejönni a win, hogy indításkor bootmenüben a legutolsó mûködõ konfigurációt választom. Legközelebbi resetnél megint nem jön be, csak fekete képernyõ
*hihi ** *
azért kell, mert elég csíra gépet használok és szeretném leküldve látni az óra mellett ahogy mutatja a processzor használatot.
Olyan problémára kérném Tõletek a megoldást, hogy a gépem pár napja netezés közben gyakran nem jeleníti meg az oldalon található képeket. Illetve ha egy képet le akarok menteni (ami tudom, hogy jpeg mert én tettem fel) csak a bmp kiterjesztést engedi? És gondolom ezzel van összefüggésben az, hogy az oldlakon található jpeg-ket nem teszi ki.
Köszi elõre is!
az mé van, hogy xvid -del kódolt filmek nézzek, de a divX logo látszik ?
<#help>#help>
Talán eg spyware kergetõvel szétnézhetnél csökkentett módban!
pl: spy sweeper 3.5, spybot(free)
ha nem segítenek akkor tegyél be egy hijackthis logot (figyelj no lama!!!) csak logot készíts.
Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
\"Pitét evő lányok... nyalom a pitétek.\"
Ha valami beírja magát kezdõlapnak az internet expolerben úgy, hogy nem lehet kitörölni hagyományos módon azt hogyan tudom eltávolítani?
Registeriben ha valaki tudná hol lehet eltüntetni azt megköszönném
<#vigyor2>#vigyor2><#felkialtas>#felkialtas>
http://www.snadboy.com
Ha a rendszergazda jelszóról van szó akkor indítsd a gépet, majd nyomd az F8-at, hogy megjelenjen a menü itt újra F8.
Válasszuk az opciók közül a Biztonsági módot a Windows indítására. A bejelentkezés ebben a formában csak rendszeradminisztrátorként lehetséges. Ezután legyünk türelemmel, amíg a Windows elindul a fent említett módban. Következo lépésben megjelenik a bejelentkezo képernyõ, ahol ki kell választanunk a rendszeradminisztrátor opciót egérkattintással. Ez az indítási mód, csak alapszíneket használ, ezért kissé komikusan nézhet ki a képernyo, de ami fontos, hogy bejutottunk a rendszerbe bármiféle jelszó beírása nélkül. Itt aztán igényeink szerint új jelszót írhatunk a korábbi helyett, bízva abban, hogy többé nem felejtjük el😊
Még soha nem próbáltam úgyhogy nem tudom hogy mûködik e, csak hallottam róla kb. 2 éve.
Nemrég egy gyengébb lemezrõl akartam adatokat lementeni, de a cd olvasó másolás helyett csak kattogott. Nem ment, nem is foglalkoztam vele.
A minap használni akarom az olvasót, erre látom hogy PIO módban hajlandó csak használni, és nem tudom DMA-ra átállítani 😞
Van valakinek ötlete, hogy hol kell a registry-ben ezt átállítani, hogy hajlandó legyen dma-ként kezelni?
(Az Elsõdleges IDE csatorna eltávolítás tudom hogy segítene rajta, de azt nem akarom, mivel azon van a rendszervinyó is.)
Segítséget elõre is köszönöm.
Csak halkan, mert ez illegális...
Az fontos, hogy a Boot Loader résznél a winyó: disk(0) illetve a partíció: partition(1) jól legyen belöve. Persze ez gépenként változik.
Például ha egy winyó van az is master, és a c:\-n van a win akkor disk(0) partition(0) és megy.
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Akkor elvileg a boot.ini-nek jónak kell lenni nem ?
Boot.ini primitiv kétsoros fájl, a hülye is tuggya szerkeszteni.
Tök 1értelmû. Meg kell nyitni, oszt megnézni, mi a gáz benne.
PLD:
timeout=30
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional - magyar" /fastdetect
Ennyi.
Sztem - ha jobb megoldast nem mondanak okosabbak - 1 probat meger a dolog!
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
A probléma nem az én gépemben van. Csak telefonon kérdezte az egyik ismerõsöm, de így távolról nem tudok megoldást mondani neki. Hátha Ti már találkoztatok a dologgal:
Az XP bootoláskor jól elszórakozik, aztán egyszer csak azt írja ki hogy "érvénytelen boot.ini" de aztán mégis csak elindul.
Állítólag egy teljesen letisztított szûz vinyóval is ezt csinálja.
Korábban ugyanis javasoltam a srácnak a full formázást. Gondolva arra hogy valami régi bejegyzés bennmaradt a boot.ini-ben. ( annak a szerkesztése már meghaladja a képességeit )
Egy másik fórumban valaki korábban már kédezte ezt, de nem válaszoltak neki.
( Bennetek úgy bízom :-) )
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
@ Hellomarci
Xp-t installaltam egy zsir uj vinyora tegnap, a vinyon 3 particiot hoztam letre. A gepben van ket lemezes meghajto. Most a particiok a kovetkezok lettek:
C: rendszer
D: dvd-meghajto
E: iro
F: es G: pedig a masik ket particio.
Meg tudom valahogy csinalni, hogy a c, d, e legyenek a vinyo betujelei? 😊))
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Itt egy másik link akit érdekel angolul a technológia:
Microsoft Product Activation
\"The oldest and strongest emotion of mankind is fear. And the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown.\" /Howard Phillips Lovecraft/
Az XP telepítõ akár OEM akár más, telepítéskor megvizsgálja a beírt kódot. Ha valaki síma kóddal telepít akkor felhívja a figyelmet az aktiválásra. Ha corporate kóddal van felrakva utána egybõl lehet használni nem fog kérdezõsködni. Ez nemcsak a megvásárolt corporate kódokra igaz, hanem a kódgenerátorral készítettekre is.
\"The oldest and strongest emotion of mankind is fear. And the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown.\" /Howard Phillips Lovecraft/
Csak ugye az emberek általában inkább ezekkel a már aktivált példányokkal találkoznak (lásd Campus licensz) <#vigyor2>#vigyor2>