Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Üdv. mindenkinek!
Sürgõsen meg kéne oldanom a következõ problémát:
Nem igazán az oprendszerrel van a probléma, de szerintem összefügg vele.
Adva van egy angol nyelvû WindowsXP, és a Corel Draw 10. Na most a Corelben képtelen vagyok magyar ékezetes karaktereket elõvarázsolni annak ellenére, hogy telepítettem a Corel kelet európai etûkészleteit, és a Windows nyelv és régió beállításainál a magyart állítottam be.
Hogy lehet azt elérni, hogy a Corel alapértelmezésben kelet európai karaktereket használjon?
Sürgõsen meg kéne oldanom a következõ problémát:
Nem igazán az oprendszerrel van a probléma, de szerintem összefügg vele.
Adva van egy angol nyelvû WindowsXP, és a Corel Draw 10. Na most a Corelben képtelen vagyok magyar ékezetes karaktereket elõvarázsolni annak ellenére, hogy telepítettem a Corel kelet európai etûkészleteit, és a Windows nyelv és régió beállításainál a magyart állítottam be.
Hogy lehet azt elérni, hogy a Corel alapértelmezésben kelet európai karaktereket használjon?
Itt akad egy pár ilyen:
http://www.honositomuhely.hu/kateg5i.html
Maxthon, SlimBrowser, Opera stb.
http://www.honositomuhely.hu/kateg5i.html
Maxthon, SlimBrowser, Opera stb.
Esetleg próbáld ki a Microsoft AntiSpyware-t. Szerintem nagyon jó, már akkor használtam amikor még Giant AntiSpyware volt a neve.
Innen letölthetõ:
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=321cd7a2-6a57-4c57-a8bd-dbf62eda9671&DisplayLang=en
Jelenleg ez is ingyenes (még).
Innen letölthetõ:
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=321cd7a2-6a57-4c57-a8bd-dbf62eda9671&DisplayLang=en
Jelenleg ez is ingyenes (még).
Tudtommal a spybot free.
Tegyél be egy hijackthis logot a megfelelõ topicba
csak log file, semmi egyéni fixálgatás.
Tegyél be egy hijackthis logot a megfelelõ topicba
csak log file, semmi egyéni fixálgatás.
Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com
Tudtok olyan böngészõt ami abban hasonlít az avant browserhez, hogy több oldalt is megnyit egyszerre, miközben a tálcán csak 1 ikon van? Ja és jó legyen.
próbáld ki a spy sweepert
ja és program kereséshez javaslom a www.google.co.hu-t
ja és program kereséshez javaslom a www.google.co.hu-t
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
adaware nem találta meg spybotom meg nincs
nem tudjátok esetleg hogy a registeryben ki lehet-e írtani ezt
spybotot honnan szedjek lehetõleg feltört verziót
köszike
egyébként a firefox tényleg nem jelenít meg minden oldalt amúgy azt használom
nem tudjátok esetleg hogy a registeryben ki lehet-e írtani ezt
spybotot honnan szedjek lehetõleg feltört verziót
köszike
egyébként a firefox tényleg nem jelenít meg minden oldalt amúgy azt használom
és ha meguntad, hogy némelyik oldalt nem jeleníti meg rendesen a firefox, használj operát<#hehe>#hehe>
es ha meguntad a sz*rakodast hasznalj firefox ot. www.firefox.hu
hi
tudja valaki,hogyan kell az explorer kezdõlapját megváltoztatni.
beásta magát valami szar és nem engedi magát kitörölni
elõre is kösz
tudja valaki,hogyan kell az explorer kezdõlapját megváltoztatni.
beásta magát valami szar és nem engedi magát kitörölni
elõre is kösz
"pop-up blokker" ez alatt pontosan mi értessz?
Xbox Live Gamertag HuN FoToS
Nekem fenn van, de semmi bugot nem tapasztaltam. Sztem már csak a biztonság miatt is érdemes. Meg van benne jó kis pop-up blokker is, nekem az jól jött pl.
Sziasztok.
Egy kérdés érdemes lszedni az sp2 mert úgy hallottam,hogy vannak bvenne bugok.
Igazak ezek az állitások?
Egy kérdés érdemes lszedni az sp2 mert úgy hallottam,hogy vannak bvenne bugok.
Igazak ezek az állitások?
Xbox Live Gamertag HuN FoToS
Vagy inkább akkor 1152x864 lesz, bár így meg kicsit túl nagy minden. 😞 Meg mondjuk ebben is van két ill. három 3-as szoró.
Értem. Hát akkor lehet szívás van. Na most 1280x1024-ez használom, de íhy kicsit el vannak nyújtva a dolgok. Mondjuk érdekes, az 1792x1344-et támogatja 4:3-as felbontásnak, pedig ott is befigyel egy 7-es szorzó.
Nem, a vidkarikban nagyon pontosan meg van határozva, hogy mik azok a felbontások és színmélységek, amiket tud és azoktól nem térhet el. A szabványos felbontások (640, 800, 1024, 1536, 2048, ...) mindegyikre már régóta megvan, régóta ki vannak dolgozva rájuk a megfelelõ eljárások, hogy a lehetõ leggyorsabban és legoptimálisabban mûködjenek. Az 1280x960 egy nagyon elvadult felbontás, ugyanis van benne egy ötös szorzó (ha felbontod elemeire, lesz benne egy 2 vhányadik hatványa, meg egy ötös), amit egyszerûen nem szeretnek a processzorok. A legjobban a 2 hatványaival tudnak dolgozni (pusztán a felépítésük okán), egy 5-ös már nagyon idegen a számukra. Régi modelleknél így elõfordulhat, hogy egyszerûen kihagyták, mivel túl macerás a kezelése. Az újabb karik már izomból megbírkóznak vele, azért nem észrevehetõ a dolog.
Met: Ez az 1280x960 pont nem 16:9-es. Ehhez legközelebb az 1280x1024-et tudja, ami 16:9-es, de nekem 4:3-as kéne.
PetruZ: Hát a monitor biztos tudja. Ha meg a vga jóval nagyobbakat is tud, akkor ezt is kéne, vagy nem? Ha tényleg nem tudja, azt nagyon sajnálnám... 😞 Ez a 7000-es mondjuk tényleg nem mai darab.
PetruZ: Hát a monitor biztos tudja. Ha meg a vga jóval nagyobbakat is tud, akkor ezt is kéne, vagy nem? Ha tényleg nem tudja, azt nagyon sajnálnám... 😞 Ez a 7000-es mondjuk tényleg nem mai darab.
Nekem úgy rémlik, hogy a választható felbontásokat úgy ajánlja fel a Win, hogy a kártya képességeit összeveti a monitoréval és ha nincs teljes egyezés (felbontás, színmélység, frissítési frekvencia), akkor azt már nem jeleníti meg. A 7000-es nem vmi régebbi modell? Nem lehet, hogy ezért nem tud ilyen egzotikus felbontást még?
Lehet, hogy a 16:9-es felbontás kombinációkat nem támogatja.
Everest sem mutatja ezt a felbontást, de sztem ezen a részen csak kiszedi a winbõl az infót, és mivel onnan eltûnt itt sincs. Nehogymá ez a 7000 ne támogassa az 1280*960-at, ha még 2000 feletti felbontást is támogat. 😞(
Ezeknek a fényében azért nem mondanám, hogy nem maradt magyar, inkább azt, hogy nem teljesen magyar. De a lényeg az, hogy ma is az fejleszti aki az Aida-t, még ha nem is egyedül illetve nem csak magyarokkal.
Itt lehet róla bõvebben olvasni:
http://www.hwsw.hu/oldal.php3?cikkid=913
Tamás egész egyszerûen azért hagyta abba a fejlesztést mert nem gyõzte energiával. A Lavalys nem vette meg az Aida-t, mert el sem adták. Tamás vitte magával a projektet. Ha megnézed a Lavalys honlapját két nyelven érhetõ el: angolul és magyarul.
http://www.hwsw.hu/oldal.php3?cikkid=913
Tamás egész egyszerûen azért hagyta abba a fejlesztést mert nem gyõzte energiával. A Lavalys nem vette meg az Aida-t, mert el sem adták. Tamás vitte magával a projektet. Ha megnézed a Lavalys honlapját két nyelven érhetõ el: angolul és magyarul.
Nem a nyelvére gondoltam, hanem a fejlesztésére, hogy az nem magyar. <#taps>#taps>
\"Pitét evő lányok... nyalom a pitétek.\"
Jah. Miklós Tamás, az Aida fejlesztõje pedig a Lavalys technikai igazgatója. Azért nem teljesen igaz, hogy nem maradt magyar.
Mindkét helyrõl letölthetõ magyarul is:
http://www.honositomuhely.hu/kateg8s.html
http://ddl2.com/dl.php?id=51358
http://www.honositomuhely.hu/kateg8s.html
http://ddl2.com/dl.php?id=51358
Jah. Igen, tényleg az aida-továbbfejlesztése. Kár hogy nem maradt magyar.
tegyük hozzágyorsan, h a magyar fejlesztésû AIDA32 nevû progi továbbfejlesztése, amit megvettek
football without ultras is nothing
Tesztprogi.
A Lavalys gyártja. Sokminden megtudható vele a géprõl, mert igen részletes rendszerinfókat ír ki.
Letölthetõ:Lavalys honlap
A Lavalys gyártja. Sokminden megtudható vele a géprõl, mert igen részletes rendszerinfókat ír ki.
Letölthetõ:Lavalys honlap
Pedig el tudom képzelni, hogy nem tudja azt a felbontást. A doboza nincs meg? Arra általában ráírják a támogatott felbontásokat. Everest nem írja ki azokat?
Szerintem (remélem) igen. Sokkal nagyobb felbontást is támogat. Az Ati honlapján, ahol felsorolják, hogy milyen felbontásban max mennyivel tud frissíteni, ott nincs kiírva az 1280x960, de a 9600PRO-hoz sincs, mégis tudta az is.
Beállítottam és most már müxik minden rendesen.
THX mindenkinek!
THX mindenkinek!
nalam akkor csinalt ilyet , amikor osszeakadt a daemon tools es az alcohol virtualis meghajto drivere. miutan leszedtem a 2 programot megjavult.
Hali.
A gépemben egy 9600PRO helyére egy Radeon 7000 került (hatalmas fejlesztés, mi? ). Az a gondom, hogy a választható felbontások közül eltûnt az 1280x960-as, de én pont ezt szeretném használni (mi más tûnne el ugye...). Van minden körülötte, csak ez nem. Mielõtt kiszedtem a régi kártyát, leszedtem a Catalystot, majd be az új vga, és vissza ugyanaz a (legújabb) Catalyst. Sztetek vissza lehet vhogy varázsolni azt a felbontást? Nem hiszem, hogy ez a 7000-es ne tudná.
A gépemben egy 9600PRO helyére egy Radeon 7000 került (hatalmas fejlesztés, mi? ). Az a gondom, hogy a választható felbontások közül eltûnt az 1280x960-as, de én pont ezt szeretném használni (mi más tûnne el ugye...). Van minden körülötte, csak ez nem. Mielõtt kiszedtem a régi kártyát, leszedtem a Catalystot, majd be az új vga, és vissza ugyanaz a (legújabb) Catalyst. Sztetek vissza lehet vhogy varázsolni azt a felbontást? Nem hiszem, hogy ez a 7000-es ne tudná.
helo. bocsi hog yide lehe egy kis off
szal
van a www.no-ip.com oldal, ott van egy ilyen hülyeség, egy program.
kérdezem, hogy lehet itt beálítani, mit kel csinálni meg milyenek, hogy a dc++ ugy lássa ami a hálókártya ip -m?????
szal
van a www.no-ip.com oldal, ott van egy ilyen hülyeség, egy program.
kérdezem, hogy lehet itt beálítani, mit kel csinálni meg milyenek, hogy a dc++ ugy lássa ami a hálókártya ip -m?????
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Sziasztok !
Emléxem hogy volt itt már róla szó. 1-2 lapot visszaolvastam de nem találtam. Lehet hogy van aki kapásból tudja. Szóval:
Elszállt a C:-n lévõ xp-m. A dokumentumaim a D:/Dokumentumok-ban voltak. NTFS-en "Saját használatúvá" téve.
Nosza új xp-t raktam, ugyan azzal a felhasználó névvel és jelszóval, rendszergazda jogosultsággal - ahogy korábban volt. De sajnos a D:/Dokumentumok mappa most nem olvasható és nem is törölhetõ. Mivel "a hozzáférés letiltva."
Az adatokkal nincs gond mert Linux alól kiszedtem belõle a fájlokat ( az olvassa a tartalmát ) csak mos már törölni szeretném a mappát, hogy ne legyen ott feleslegesen.
Nem tudjátok hogy lehet rá xp alatt a jogosultságot megszerezni rá?
Emléxem hogy volt itt már róla szó. 1-2 lapot visszaolvastam de nem találtam. Lehet hogy van aki kapásból tudja. Szóval:
Elszállt a C:-n lévõ xp-m. A dokumentumaim a D:/Dokumentumok-ban voltak. NTFS-en "Saját használatúvá" téve.
Nosza új xp-t raktam, ugyan azzal a felhasználó névvel és jelszóval, rendszergazda jogosultsággal - ahogy korábban volt. De sajnos a D:/Dokumentumok mappa most nem olvasható és nem is törölhetõ. Mivel "a hozzáférés letiltva."
Az adatokkal nincs gond mert Linux alól kiszedtem belõle a fájlokat ( az olvassa a tartalmát ) csak mos már törölni szeretném a mappát, hogy ne legyen ott feleslegesen.
Nem tudjátok hogy lehet rá xp alatt a jogosultságot megszerezni rá?