25353
Whistler - Windows XP
-
TommoT #11232 Felül voltak menüpontok, azok között lehetett lépegetni. Most meg csak az éppen futó folyamatok exe-i vannak. Ráadásul kilépni sem lehet belőle, nincs x, meg sehogysem. -
starweb88 #11231 lol vmit elállitottál rendesen asszem :D -
TommoT #11230 Nemtudjátok miért néz ki így a feladatkezelő? Eddig nem ilyen volt.
-
#11229 Túl korán nyomtad. A boot után nyomd az F8 at. Mikor látod, hogy lefutott akkor. -
#11228 először én is arra gondoltam, de ha azt nyomom, akkor azt választhatom ki, h honnan bootoljon. -
starweb88 #11227 F8 asszem -
#11226 safe mode hoz melyik gombot kell nyomni bootolás előtt? -
#11225 Milyen kékhalál? Pontosan mi a szövege? (a hexa hibakódok és a felső-alsó sorok érdekesek)
-
#11224 Adott egy sulinetes gép, sis -es alaplappal
Sima és a sp1 -es winxp csont nélkül felmegy rá. de az sp2-es nem, első ujraindulás után kékhalál
Ha a sima, vagy az sp1-re rárakom az sp2, akkor ujraindulás után meghal a windows
Szerintetek mi lehet a gép baja ? -
#11223 aham, értem már, ez jól jött, köszi :) -
keeper2 #11222 Igen, ahogy mások is írták, 9A után 9B jön hexa-ban. Nagyon egyszerű a számolás vele, bár azért az emberi agy a 10-esre állt rá, ezért annál számolásigényesebb. Annyi a lényege röviden, hogy nem 10 számjegyet tartalmaz, mint a 10-es számrendszer (ahol ugyebár a 0 az első számjegy, és a 10 a 11. számjegy, az már kétjegyű), hanem 16-ot, a maradék 6 jegyet pedig A-F betűkkel jelölték. Így, ha egyel nagyobb helyiértékre ugrunk, akkor nem 10-el, hanem 16-al kell szorozni azt, ami az emberi agynak kissé nehézkesebb. Pl. a 234 a tizes számrendszerben 2*10*10+3*10+4, ellenben hexa-ban 2*16*16+3*16+4. Nekünk embereknek ez bonyolultabban hangzik, ellenben a gépeknek sokkal egyszerűbb. -
#11221 #11190 ? -
#11220 A csatlakoztatott eszköz nem tud meghajtóként működni. HA pl. iPodot csatlakoztatsz, az sem látszik meghajtóként csakúgy, mint jópár digitális fényképező sem. Bizonyos hardwereket csak a saját driverjük/programjuk kezel. -
starweb88 #11219 nem jön be.. :S -
#11218 Ez? -
starweb88 #11217 ok erre is meg még azt akarok hogy amikor átváltok a sima felh.ra akkor pl msn meg ilyenek nem jönnnekbe.. :S ezt hol tudom konfigolni :) ? -
#11216 Van olyan, hogy mappa beállításai-nézet-egyszerű fájlmegosztás használata pipa ki, utána a amelyiken akarod mappán joobb katt tulajdonságok és megjelenik a speciális, vagy biztonság fül, ott lehet variálni. (ha erre gondolsz)itt azért figyelmesen. -
starweb88 #11215 de ezen belül hol lehet pl azt állitani hogy milyen progikat vagy meghajtokat lássanak?? -
starweb88 #11214 thx -
#11213 Sajátgép jobb klikk kezelés-Helyi felhasználók és csoportok. -
starweb88 #11212 sziasztok, hol tudom állitani a felhasználói fiokok jogait? -
Dévids #11211 hello
Nekem megvan a Microsoft Office 2003 ( nem eredeti ) és egyszerűen nem engedi a magyar nyelvet.mármint ott van de halványan és ha rámegyek nem álítja át.
Mi lehet a baj? -
#11210 óh, tényleg, erre nem is gondoltam...
köszi mindkettőtöknek :)
-
#11209 A számológépet tedd át tudományosba. Azzal mindent kiszámolhatsz. Amúgy 9b jön utána valóban.
-
#11208 ez biztos?
köszi :) -
lukacsg #11207 ???????????????? -
lukacsg #11206 Mire jó a BIOS frissítés -
#11205 az csak simán 16-os számrendszer, és asszem 9B jön utána. -
#11204 csak egy gyors kérdés:
ért valaki a 16bit-es számrendszerhez? ha igen, legyen szíves segítsen nekem :(
9A után mi jön?
köszönöm... -
David0311 #11203 Köszi keeper2!
Szerintem újra kell tenni a windowst.
-
keeper2 #11202 David: van (nem is ritkán) olyan meghibásodása az usb eszközöknek, hogy a rendszer felismeri a csatlakoztatást, de ismeretlen eszköznek minősíti. Mindenesetre, én a nyomtatómmal jártam hasonlóan. A vadi új nyomtatót felismerte a rendszer, ám a drivere sehogy sem volt hajlandó feltelepülni, ismeretlen eszközként tartotta nyilván, pedig próbáltam máshonnan is drivert, még a hivatalos support sem segített, ellenben, miután újratelepítettem a gépet, rögtön megoldódott a probléma, és ugyanaz az eszköz, ugyanazzal a driverrel jól működött.
FFXI: tényleg megeshet, hogy betelik a sima memóriád és a virtuális memória is (elfogy a vinyón a hely, vagy betelik a leszabályozott méret), de több kellene pont valami rendszerközeli folyamatnak, ami így nem tud futni és ez magával rántja az egész gépet. Netán megnézheted még a memóriát, hátha valami olyan területen van hibája, amit csak a több elindított programnál kezd használni a gép. Emellett még megnézheted a vinyót is, nincs-e hibája, valamint a tápfeszültségeket, hogy kellően stabilak-e? -
#11201 pfff hát esetleg próbáld meg manuálisan hozzáadni az eszközt 8hardver hozzáadása) de lehet h hülyeséget mondok... -
David0311 #11200 Hello van 1 problémám ha tud valaki segítsen plz!
Szóval ha csatlakoztatok a géphez 1 mp3 lejátszót vagy fényképezőgépet(USB porton kersztül) hallom a hangot h csatlakoztattam de nem jelenik meg 1 idéglenes meghajtó. :P :(
Vki segítsen !!!! -
#11199 mert kevés a virtuális memóriád...vagy ki tudja:D -
#11198 HELP! Mitől lehet az hogy ha egyszerre több alkalmazást(commander, paint, excel, word, txt, photoshop, infraview) akkor újraindítja magát a gép???
-
#11197 Meg tudja mondani nekem valaki, hogy mi az oka annak, hogy eltűnik az ATI omega driver a vindózból minden 4. újraindításnál, mióta felraktam a mostani vindózomat? Fizikailag fenn van a driver a gépen, de a vinfos azzal indul hogy 4 bites színmélység, és hogy a driver a vinfos előző verziójához készült. Eszközkezelőben frissítés, megadom neki a drivertelepítő helyét, és visszarakja, de persze csak a 4. újraindításig marad... -
#11196 Nero wave editor -
#11195 Nekem egy szar matsonic alaplapom van, és vettem egy memóriát. És ha mind a 2 memóriát berakom és 133 MHz-re rakom, akkor nekem is azt csinálja hogy bootolás előtt vagy közbe vagy után újraindul a gép akármire megyek, csökkentett módba vagy simába. Ha leveszem 100 -ra akkor jó, de úgy még jobb ha nemrakom be sajna. (persze elöször valahogy beindult csak akkor meg hibázott állandóan :/)
Szóval a memória is okozhat ilyen problémát, ha volt valami memória változás, új memória vagy + memória akkor azt is ellenőrizd! -
#11194 vezérlőpult -> programok telepítése és törlése és oldalt windows összetevők hozzáadása vagy eltávolítása -
#11193 Hy!
Nem tudjátok hogy a Windows Xp-n hogy lehet letörölni a Windows Media Player.t.