25353
Whistler - Windows XP
-
#11272 Köszi.
Örök hála
-
#11271 Ha az XP CD lejátszónak ismeri fel a DVD meghajtót
Indítsuk el a REGEDIT-et és keressük meg az alábbi bejegyzést:
HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ Control \ Class \ {4D36E965-E325-11CE-BFC1-08002BE10318}
Töröljük ki az itt található "UpperFilters" és "LowerFilter" bejegyzéseket. -
#11270 Sziasztok!
Elég zsibi kérdésem van. Lg DvD iró van a gépembe és a sajátgépre kattintok akor ott sima cd meghajtónak látja.Hogy lehet visszaálítani dvd rw re? -
#11269 ghost?
vagy ez?
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=4af2d2c9-f16c-4c52-a203-8daf944dd555&DisplayLang=en -
#11268 http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;311578&sd=tech -
starweb88 #11267 hmm drivereket feltelepítetted?(ha adtak hozzá) meg a BIOS ban asszem engedélyezni kell a 2.0 ás kompatibilitást.. -
#11266 Hali!
Van egy csomó USB2.0-s cuccom(Pendrive, kártyaolvasó...), az alaplapom kézikönyve szerinti 2.0-sra kötöttem őket(Asus A7v333, 4 sima és 4 2.0-s port), de egyik sem akar működni 900kb/s olvasás/írásnál gyorsabban! Mi lehet tenni? TotalCommanderben bekapcsoltama kompatibilitási módot, de hiába! ÉS így naponta lementeni az 512-s memórikártyát elég gáz...
Egy csomót már utánaolvastam, de semmi!
Előre is köszi! -
#11265 Valaki? Vagy hülye a kérdés? -
#11264 Akkor tudod mit kell csinálni, nem ismerem azt a parancsot. Én azonban Rock XP használnám. -
norbisz #11263 Van valami parancs is, amit ha beírsz, ott tudod átírni... -
#11262 WinKeyFinder
esetleg itt az Active.zip -
norbisz #11261 Hi All!
Tudna nekem valaki segíteni, hogy hogyan is tudom megváltoztatni a Windows XP regisztrációs kulcsát? Elfelejtettem :D Na igen, ha valamit nem használ túl gyakran az ember... -
#11260 Sziasztok. Mindkét PATA vincsimen van XP telepítve. Hogy tudnám azt elérni, hogy a szgép bekapcsolásakor ki tudjam választani, hogy melyik töltődjön be? (most folyton át kell állítgatnom BIOSban, hogy melyikről bootoljon, ennél egyszerűbben nem lehet?) -
varangy #11259 Hi all!
Van egy kis problémám az xp telepítésével.Eddig fellehetett telepíteni a gépemre, de valamiért már nem. a következőt csinálja install cdről beolvas ott ahol drivereket tölt be és meg áll villogó kurzorral. Tovább nem folytatja, igy nem is jelenik meg az a menüpont, hogy hova akarom telepítenni +milyen particióval.4fajta xp lemezt kipróbáltam(home, prof.,angol-magyar),de egy sem ment.3cd meghajtóval is kisérleteztem, sőt az összes nem fontos hardware-t kivettem(tv tuner firewire) stb. Szerintetek miért nem lehet telepíteni,ha régen ment?Jah egy p1-esre is telepítettem,majd a vinyót visszaraktam a gépbe, de akkor meg nem töltött be.Várom a válaszotokat -
starweb88 #11258 szeretem ezt a topicot mert akármit kérdezek mindig kapok rá választ!!
Mondjuk ez sok topcibol hiányzik, de ez nagyon penge topic :P -
#11257 igen. átírtam a serialt is, meg a legitcheckcontrol-t is. nem tudom melyik miatt, de jó lett. mégegyszer thx. -
#11256 És a végeredmény? Sikerült? -
#11255 köszi mindenkinek a help-et. -
#11254 Cseréld az XP serial-t az oldal alján megadottra:
Link -
#11253 Itt a wga2.zip et töltsd le. A legitcheckcontrol.dll benne. -
#11252 már sikerült patch-elni, de MS szerint "not genuine". :( -
#11251 thx. az hogy lehet, hogy ez a fájl megvan nekem, de azt írja hogy nincs. legitcheckcontrol.dll -
#11250 #11188
? -
#11249 Nem tudom telepíteni, mert előszőr megnézi a win valódiságát. Az enyém meg nem az. átvertek :( Trixie sem segít. -
#11248 Ghostal lehet backupolni és azt visszamásolni egy másik vinyóra akár partíció mérettel együtt.
De előtte mentsd le ami fontos mert megfeküdhet tőle:) -
#11247 http://computerworld.hu/hirek_hir.php?id=38723 -
#11246 Milyen a két vinyó? Eltérő méretűek / típusúak? Sok esély nincs rá, az XP háklis arra, hogy hová lett telepítve, és abból nem enged. A beállításokat viszont lehet exportálni / importálni ("Files and settings transfer wizard" az adminisztratív eszközök között). De sztem nem fogod megúszni a reinstallt (viszont a telepítés idejére vedd ki a régi vinyót, mert megtalálja magát rajta, és oda is fog rakni dolgokat).
-
#11245 plspls... fontos lenne... senki nem vágja ? :\ -
#11244 Haliho mindenkinek...
nekem olyan kérdésem lenne, hogy meg lehet e oldani azt, hogy a jelenlegi windows-t "átmásolni" a gépben lévő másik winyóra, teljes terjedelmében, beállításokkal együtt persze. Erre milyen módszerek vannak ?
Ugyanis winyó probléma miatt sokszor leáll a gép, ezért szeretném ezt! a rendszert átpakolni!
htx all előre is ^^ -
Amugy barmelyik reszre kattinthatsz, akkoris ugyanugy visszacsinalja, kiv a belso fehér... -
starweb88 #11242 hát bill bácsi tervezgetés közbe bittos itta a feleseket -
TommoT #11241 lol kösz
de bazzeg ilyet minek beletenni? ráadásul könnyen bejöhet
ekkora baromságot
még1szer köszke petruz mester -
#11240 Megtaláltam: kattints duplán az ablak keretére (vhol ott, ahol nincs semmi gomb, vagy sor). Oda-vissza működik. :)
-
#11239 ALT+szóköz?
-
TommoT #11238 nem:(
elvileg csak vissza kell állítani, csak tudja valaki, hogy kell -
#11237 Próbálj előbb egy F10-et, elvileg az a menü. De ez elég durvának néz ki. :)
-
starweb88 #11236 -
TommoT #11235 csak volt már vkivel ilyen és tudja mit nyomott meg
...amúgy éljen a windows full értelmes rejtett funkciói...
-
starweb88 #11234 jesszusom akkor szerintem reinstall :P -
TommoT #11233 Jah egyszer véletlen valamire rákönyökölhettem, de már foggalmam sincs mire. Nemtudom milyen következményei vannak a feladatkezelőben a gombok egyesével való kipróbálgatásának.