Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PCI egyszerû kommunikációs vezérlõ PCI\VEN_E159&DEV_0001&SUBSYS_00038086&REV_00\4&25296D99&0&50F0 Az eszköz illesztõprogramjai nincsenek telepítve.
Universal Serial Bus (US😎 vezérlõ PCI\VEN_8086&DEV_24CD&SUBSYS_80891043&REV_01\3&61AAA01&0&EF Az eszköz illesztõprogramjai nincsenek telepítve.
Ez van oda beírva.
Remélem tudtok segíteni.
\"Pitét evő lányok... nyalom a pitétek.\"
Angol XP pro, hiteles. Feltéve nincs hang, nincs mikrofon pl: skypehez, hangrögzitõhõz. Ezt még megcsináltam, de nincs USB, nem látja a HP skennert. A nyomtató párhuzamosan van kötve. Az meg halványan nyomtat. Gondolom a telepitõ sérült lehet. A mikrosoft un. "mérnökei sem tudnak segíteni. Értetlenül állnak, hogy a hang nem a telepitö hibája, keressem a hangkártyában illetve az alaplapi illesztõben a hibát. Nem ott volt, hanem az XP -bõl hiányzott egy fájl. Az USB kifog rajtam. A rendszerleíró ki is jelzi, hogy két kezelõ fájl problémás, a tartalma zéro. Újratelepités nélkül, hogyan tehetek valamit. Ez regisztrált példány, nem szívesen cserélném le másra.
köszi, ha tudtok segíteni. Még korán van, de visszanézek.
Van egy probléma, amit nem igazán tudok megoldani: elvileg az összes mappa írásvédett a gépemen (tulajdonságaiknál ki van pipálva az írásvédettség). Ez még nem is lenne egy nagy probléma, mert felülírni, törölni tudok, az írásvédettséget mondjuk nem veszi ki az ördögnek se...
A baj ott kezdõdik, h egy mappám (a Panda vírusírtójé) már abszolút írásvédett... 😞
Hogyan tudom ezt megszüntetni, help pls!
Amúgy fent van az SP2, de más még szinte semmi, nemrég telepítettem windowst.
Elõre is köszi!
Windows XP SP1-rõl lehet SP2-re frissíteni? Ha igen, hogyan? Csak be kell tenni a telepítõ CD-t?
The Matrix has you...
Hogy tudom Windows XP-ben elrejteni a meghajtókat?(és újra láthatóvá tenni?)
Eddig eljutottam: Sajátgép->Kezelés->Lemezkezelés
Remélem tud valaki segíteni, mert már nagyon elegem van a szopásból.
Van egy Winxp-m, amely érdekes dolgot mûvel. Elindítok egy bármilyen játékot, és egy idõ után elkezd bezörögni, meg akadozni a hang. Elõször a liveomra gyanakodtam, de mindent kipróbáltam, amit neten találtam (IRQ váltás, új driver, stb) és maradt a probléma.
1.5 giga ramom van, és 2 giga virtuális mellette. Kínomban felraktam a virtuális memóriát 4 gigára, és láss csodát, a probléma kétszer annyi idõ alatt jött elõ. Magyarul valami eszi a memóriát.
A háttérben futó programokat leellenõriztem, de semmi. Van vírusirtóm, és PestPatrolom. Fenn van az SP2. MI A FRANC LEHET MÉG.
Esküszöm széttépem a gépet, mert már két napja pofozom, és nem nagyon volt még olyan probléma, amit nem tudtam volna megoldani. Ha valakinek bármilyen ötlete van, légyszi mondja.
Köszi
Írd be ezt shutdown -a.
Ez leállítja és most már letöltheti a javítást.
A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!
Egy haverom most vásárolt gépet de nem tud netezni, mert fellépés után néhány perc elteltével valami hibaüzenetet kap és újraindul a gépe. Tud erre valaki valami megoldást? Ja és modemmel van.
Van vmi alternatív megoldás, ha nem akarsz reinstallt, akkor marad a registra buherálás. Valahol megvan a leírás, hogy mit kell átállítani, majd megkeresem.
\"Pitét evő lányok... nyalom a pitétek.\"
Google a barátod...
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Google a barátod...
Google a barátod...
Google a barátod...
originál windózod van? mert ha nem akkor megoszthatnád velem hogyan kell felrakni az SP2-t 😊
Szoval nem ez a megfelelõ topic, de jobbat nem találtam...😞
A lényeg az, hogy szeretném kipróbálni a Mac Os oprendszert
és nem tom, hogy mennyi a bolti ára és hogy van-e vmi jó kis
warez oldal ahonnan le lehetne tölteni...
Létsz gyors helpet adjatok
Elõre is THX!!!
Google a barátod...
ezen kívül?? mennyi is 60?
hogy lehetne felrakni az SP2-t? mindig azt írja ki hogy rossz a windowsfoz adott cdkulcs 😛
ilyenkor mi van? biztos meg lehet oldani vhogy nem?? lécci segítsetek!!!
Elõre is köszi.
<#idiota>#idiota>
football without ultras is nothing
Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com
Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com
football without ultras is nothing
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
elõször rémisztõ, de ha már megismeritek...
A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!
Lenne egy problémám: Win XP Prof OS-em van. Boot-oláskor kb. 40 másodpercig "látszólag" nem csinál semmit. A Win logo-nál megáll, a folyamatjelzõ az fut, de nem nyúl a winyóhoz, csak vár. Utána hogy letelt a 40 mp szépen bebutul, ahogy a nagy könyvben meg van írva. Semmi hibaüzenet. Én valami memóriateszt félére gyanakszom... De ez csak feltevés.
Kb. 3 hónapja csinálja ezt, ahogy lecseréltem a régi Duron procimat egy 2600+ Bartonra.
BIOS-t feltúrtam, mit lehet állítgatni rajta, de már szinte mindent kipróbáltam, és uaz. (Pl: Quick Boot Mode, stb.)
Úgy voltam vele, hogy biztos nem ártana meg egy Win reinstall, ma így is történt, de a kórkép ugyanaz. Vár 40 mp-ig, utána villámgyorsan bebutul szépen. Ezt már a szûz Win XP telepítés után is rögtön csinálta (amikor nincs semmi driver fent).
Nem igazán tudok rájönni mit lehetne csinálni Vele. Valakinek volt már hasonló? Esetleg tipp, segítség? Én a hardware hibát kizárnám (bár...), inkább beállításra gyanakszom.
Konfigom: Alaplap: Asrock K7S8X (legújabb BIOS-al), CPU: 2600+@3200+ Barton, RAM: 256/400 PQI, VGA: ABIT 9550 128MB, HDD: Samsung 120GB, OS: WIN XP Prof/SP1
THX.
Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?