Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megoldás:
- pl. a Symantec oldalárol letöltöd a W32.Sasser Removal Tool-t és használjátok (a letöltõ linket és a toolhoz a leírást megtalálod a linken)
- vagy használd a Microsoft-ét: Sasser féreg és variánsai eltávolítására szolgáló eszköz
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Elõre is kösz
http://woyaya.tar.hu/vid.zip
Kicsomagolás után kapsz 3 fájlt, mindhármat telepíteni:
1 BSPlayer
2 ffdshow
3 AC3Filter
Ezeken kívül semmi más nem kell.A kodek csomagok minden sz@rt felraknak,amire semmi szükség.
Dr. Debreceni László egyetemi tanár
nme tudja vkih mér történik ez,ha le akarok játszani bizonyos filmeket : kijön a windows XP hibajelentõs ablak,és bezár mindent.
plz help!
Fákjúal!
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion itt ProductId, talán itt
@ Hellomarci
A hardwer az az amibe bele lehet rúgni ha ideges az ember 😊
Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com
<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
\"Pitét evő lányok... nyalom a pitétek.\"
Gondolom kábeleket átnézted, megmozgattad.
Eseménynapló?
Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
A windows XP-ben található zip-et, lehet használni parancssorból?
Ha igen mi a parancs? Az istenért nem találom...
Miért szedted le a Keriot?
legyen valamilyen tûzfalad, ha netezel!
mérd meg vagy cseréld ki
CPU is unworkable or has been changed.
ha nyomok egy F1-et, akkor megy tovább, de akkor is minek írja ki?
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Munkahelyen routeren keresztül megy a net. Mindnehol stabil a sebesség, viszont ugyanarról az ftp-rõl, amirõl otthon töltök sokkal lassabb akad. Nem tudja vki mi lehet ennek az oka?
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Köszi a segítséget és küldöm az uj log-ot.
Logfile of HijackThis v1.99.1
Scan saved at 21:39:11, on 2005.03.08.
Platform: Windows XP Szervizcsomag 1 (WinNT 5.01.2600)
MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106)
Running processes:
C:\WINDOWS\System32\smss.exe
C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe
C:\WINDOWS\system32\services.exe
C:\WINDOWS\system32\lsass.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe
C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\VS7Debug\mdm.exe
C:\WINDOWS\System32\tcpsvcs.exe
C:\WINDOWS\System32\Fast.exe
C:\Program Files\VirusBuster\Bin\VBSNTW.exe
C:\WINDOWS\Explorer.EXE
C:\WINDOWS\System32\ctfmon.exe
C:\Program Files\LeechGet 2004\LeechGet.exe
C:\ScanPanel\ScnPanel.exe
C:\WINDOWS\System32\wuauclt.exe
C:\totalcmd\uj\TOTALCMD.EXE
c:\apu\HijackThis.exe
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName = Hivatkozások
R3 - Default URLSearchHook is missing
O4 - HKLM\..\Run:
O4 - HKCU\..\Run:
O4 - HKCU\..\Run:
O4 - Global Startup: Microsoft Office.lnk = C:\Program Files\Microsoft Office\Office10\OSA.EXE
O4 - Global Startup: ScanPanel.lnk = C:\ScanPanel\ScnPanel.exe
O8 - Extra context menu item: E&xportálás Microsoft Excel formátumba - res://C:\PROGRA~1\MICROS~2\Office10\EXCEL.EXE/3000
O8 - Extra context menu item: Elemzés: LeechGet - file://C:\Program Files\LeechGet 2004\\Parser.html
O8 - Extra context menu item: Letöltés: LeechGet - file://C:\Program Files\LeechGet 2004\\AddUrl.html
O8 - Extra context menu item: Letöltés: LeechGet Varázsló - file://C:\Program Files\LeechGet 2004\\Wizard.html
O9 - Extra button: Related - {c95fe080-8f5d-11d2-a20b-00aa003c157a} - C:\WINDOWS\web\related.htm
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Show &Related Links - {c95fe080-8f5d-11d2-a20b-00aa003c157a} - C:\WINDOWS\web\related.htm
O16 - DPF: {EE8B6D5F-FEF2-11D0-B13F-00A024798EF3} (Microsoft Search Settings Control) - http://lg.home.microsoft.com/search/lobby/searchsettings.cab
O23 - Service: InCD Helper (InCDsrv) - Unknown owner - C:\Program Files\Ahead\InCD\InCDsrv.exe (file missing)
O23 - Service: NOD32 Kernel Service (NOD32krn) - Unknown owner - C:\Program Files\Eset\nod32krn.exe (file missing)
O23 - Service: Kerio Personal Firewall (PersFw) - Unknown owner - C:\Program Files\Kerio\Personal Firewall\persfw.exe (file missing)
O23 - Service: VirusBuster Component Manager Service (VBCompManService) - VirusBuster Kft. - C:\Program Files\VirusBuster\Bin\VBCMServ.exe
O23 - Service: VBShieldNT Workstation - VirusBuster Kft. - C:\Program Files\VirusBuster\Bin\VBSNTW.exe
-nak:Nagyon köszönöm segítséged és küldöm az uj log-ot.
Halott 9800-as
utána új log.
A scanpanel\.. ez egy "astra" képolvasó és a telepítéskor keletkezett
NewDotNet ilyen nincs,de new.net domains 6.38 az van,
a M$Am meggyorsítota a gépet érezhetöen!
C:\ScanPanel\ScnPanel.exe ez mi? nem ismerem.
fixáld csökkentett módban:
O2 - BHO: URLLink Class - {4A2AACF3-ADF6-11D5-98A9-00E018981B9E} - C:\Program Files\NewDotNet\newdotnet6_38.dll
O10 - Hijacked Internet access by New.Net
nincs tûzfal a gépeden. telepíts egy keriót és nem fog visszajönni a szemét.
Mire jutottál az M$Anti... val?
Éhes makkal az ember disznókat álmodik...
Lenne egy kérdésem, és egyben segítségeteket is szeretném kérni!Nemrég kaptam egy új gépet amire SP2-es windowst raktam!Felraktam rá a Norton Antivirus 2005 de ettõl úgy belassult induláskor a gép, hogy az hihetetlen!Az lenne a kérdésem, hogy ez ellen mit tudnék tenni?
Elõre is köszi!
Logfile of HijackThis v1.99.1
Scan saved at 21:59:15, on 2005.03.07.
Platform: Windows XP Szervizcsomag 1 (WinNT 5.01.2600)
MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106)
Running processes:
C:\WINDOWS\System32\smss.exe
C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe
C:\WINDOWS\system32\services.exe
C:\WINDOWS\system32\lsass.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe
C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\VS7Debug\mdm.exe
C:\WINDOWS\System32\tcpsvcs.exe
C:\Program Files\VirusBuster\Bin\VBSNTW.exe
C:\WINDOWS\System32\Fast.exe
C:\WINDOWS\Explorer.EXE
C:\WINDOWS\System32\ctfmon.exe
C:\Program Files\LeechGet 2004\LeechGet.exe
C:\ScanPanel\ScnPanel.exe
C:\totalcmd\uj\TOTALCMD.EXE
c:\apu\HijackThis.exe
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName = Hivatkozások
O2 - BHO: AcroIEHlprObj Class - {06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3} - C:\Program Files\Adobe\Acrobat 6.0 CE\Reader\ActiveX\AcroIEHelper.dll
O2 - BHO: URLLink Class - {4A2AACF3-ADF6-11D5-98A9-00E018981B9E} - C:\Program Files\NewDotNet\newdotnet6_38.dll
O3 - Toolbar: &Rádió - {8E718888-423F-11D2-876E-00A0C9082467} - C:\WINDOWS\system32\msdxm.ocx
O4 - HKLM\..\Run:
O4 - HKCU\..\Run:
O4 - HKCU\..\Run:
O4 - Global Startup: Microsoft Office.lnk = C:\Program Files\Microsoft Office\Office10\OSA.EXE
O4 - Global Startup: ScanPanel.lnk = C:\ScanPanel\ScnPanel.exe
O8 - Extra context menu item: E&xportálás Microsoft Excel formátumba - res://C:\PROGRA~1\MICROS~2\Office10\EXCEL.EXE/3000
O8 - Extra context menu item: Elemzés: LeechGet - file://C:\Program Files\LeechGet 2004\\Parser.html
O8 - Extra context menu item: Letöltés: LeechGet - file://C:\Program Files\LeechGet 2004\\AddUrl.html
O8 - Extra context menu item: Letöltés: LeechGet Varázsló - file://C:\Program Files\LeechGet 2004\\Wizard.html
O9 - Extra button: Related - {c95fe080-8f5d-11d2-a20b-00aa003c157a} - C:\WINDOWS\web\related.htm
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Show &Related Links - {c95fe080-8f5d-11d2-a20b-00aa003c157a} - C:\WINDOWS\web\related.htm
O10 - Hijacked Internet access by New.Net
O23 - Service: InCD Helper (InCDsrv) - Unknown owner - C:\Program Files\Ahead\InCD\InCDsrv.exe (file missing)
O23 - Service: NOD32 Kernel Service (NOD32krn) - Unknown owner - C:\Program Files\Eset\nod32krn.exe (file missing)
O23 - Service: VirusBuster Component Manager Service (VBCompManService) - VirusBuster Kft. - C:\Program Files\VirusBuster\Bin\VBCMServ.exe
O23 - Service: VBShieldNT Workstation - VirusBuster Kft. - C:\Program Files\VirusBuster\Bin\VBSNTW.exe
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
elõre is kösz
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Egyébként találtam még néhány dolgot:
Regmgr: scvhost.exe <=ez valami trójai program, leszedtem.
WindowsMediaScope winmep.exe <=erre sincs szükség
Legérdekesebb, hogy nVidia videokarim van, és ilyet látok a Feladatkezelõben: AtiDisplayDriver atidrvxx.exe <=Ez is törlõdött
Meg persze a w32.MiMail is.
Tudom, hogy ritka szar, meg biztonságim rés, de sok hüllye hawerom csak azzal hajlandó nyomni, mert számukra a biztonság ismeretlen fogalom.
+ "õk nem értenek az IRC-hez"
<#sniffles>#sniffles>
indítsd el a gépet csökkentett módban.
Full scan.
O4 - HKCU\..\RunServices:
Ez a w32.mimail.i@mm vírus
Valószínû, hogy már nem aktív, de nem árt megnézni.
irtó:
FxMimail.exe
egyenlõre...