25353
Whistler - Windows XP
-
#11472 A pagefile.sys mindenkinek ott van a gépén aki vindózt használ, mivel virtuális memória nélkül nem működik valami jól a vindóz... -
#11471 Jah és átnyálaztam a vinyómat már két víruskeresővel, spy progikkal, de semmi. -
#11470 Hello emberek!
Mostanában kicsit megvan őrülve a winem, mert ma pl szinte minden indításnál elszállt ezzel a hibával.
Ezt talán sikerült orvosolnom, de előbb meg ezzel szállt el. A géppel nincs gond, mert másik vinyóval megy simán.
Jah meg még valami van: a c: gyökérben van egy rejtett fájl, pagefile.sys, "csak" 1,5 GB szegény. Halvány gőzöm sincs, hogy mi lehet. Tudomásom szerint ez másnál nincs jelen. -
#11469 Talán? Másik. -
#11468 tud valaki olyan progot amivel törölt képeket vissza tudok állitani? -
ssolitude #11467 NET Framework -
ssolitude #11466 A NET framework-hoz van egy 1.1-es service pack.Azt tedd fel,újraindítás után nem lesz logon. -
#11465 Sziasztok,
Olyan kerdesem lenne, hogy hogyan tudom beallitani a gepen, hogy XP bootolaskor ne jojjon fel a felhasznalo valaszto ablak, hanem rogton bootoljaon, es jojjon az Asztal.
Alapbol ez oke volt, de amikor feltettem a Microsoft .NET framework nevu csodat (ATI driver miatt), azota ki kell valasztanom a felhasznalonevet. Alapbol egy felhasznalonev van ugyhogy nincs is nagy valasztasi lehetoseg :)
Szoval ezt el lehet tuntetni valahogy? (Vagy alapertelmezette tenni a felhasznalot, vagy mittudomen?)
Elore is koszi a valaszokat! -
ssolitude #11464 Bármilyen programmal,ami image fájlt tud készíteni,klónozható a lemez.A CD image pontos másolata a bootCD-nek.Erre a ma népszerű programok bármelyike képes: Alcohol120,Daemon tools,PowerISO,Néro vagy akár CloneCD. -
keeper2 #11463 Cd-n a boot fájlokat nem látod soha, mivel a fájlrendszer elrejti őket (de nem úgy, mint a sima rejtett fájlokat a vinyón). Ha le akarod őket menteni, akkor ajánlott pl. a winiso, annak van egy save boot info (vagy hasonló) pontja, azzal tudod megtenni, bár sajna a lementett formátumot nem sok minden kezeli, de ha winimage-el átkonvertálod, akkor akár egy nero-val is használható formátukot kaphatsz. -
#11462 az XP cd-n melyik file felelös a boot-olásért?
mert át lett véve egy XPSP2-es cd de nem boot-ol ,amiröl meg átvették az igen.
mert nem cd copy-val csinállta ,hanem csak áthuzta a file-okat és,lehet hogy lemaradt egy file -
beerka666 #11461 hali
win xp 2 felhasznalora(fiók) van oszta és a bejelentkezésnél nem
lehet válsztani a rendszergazda fiokót (mert csak halványan látszik) és hogy lehetne megcsinálni?
köszi
-
#11460 Bocsi. Nem a saját üzenetemre akartam válaszolni, hanem a TÓTH LACI-éra -
gyorgy #11459 Köszi sikerült.!Jó hogy vagytok! -
#11458 a BIOS-ban a Password check-et állítsd át System-re (advanced BIOS features).
a Setup a default érték.
eztán tudod megadni a Main menu-ben a Supervisor password-öt. -
#11457 Nem lesz ez így jó hosszú távon. -
#11456 Aha, akkor a magyar, nem legálisan szerzett XP tulajdonosoknak most még nem kell félniük.
Szerintem kapcsold ki a frissítést, ha ezután is megjelenik, akkor változtasd meg a kulcsot, vagy telepítsd fel a magyar változatot, aztán frissítsd, és kapcsold ki az automatikus frissítést, hátha már meglepetést okozhat a májusi frissítés... -
#11455 nem. angol. -
#11454 Magyar XP-d van? -
#11453 genuine advantage
Nekem meggyűlt a bajom ezzel. Mióta letöltöttem a legutóbbi frissítést, azóta figyelmeztető üzenettel indul a rendszer. Miszerint a windows-om nem jogtiszta.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!tényleg nem az, de akkor is.
Mi a megoldás erre? -
gyorgy #11452 ha lehet egy kicsit részletesebben hogy egy kezdő is megértse.Kösz, -
#11451 BIOS password: lol -
gyorgy #11450 Köszi de én pont bios jelszóra gondoltam.
-
#11449 Vezérlőpult-Felhasználói fiókok. (ha nem bios jelszóra gondolsz) -
gyorgy #11448 Hello mindenkinek!
W XP-n van és szeretném beállitani a gépet,hogy ha bekapcsolja valaki akkor mielött felálna a rendszer jelszót kérjen.Hol és mit kellene csinálnom?Köszi előre is a segítséget! -
#11447 ha van total commandered, akkor File-> Hozzárendelés......
azonnal érvényesülnek a beállítások. -
TommoT #11446 télleg, köszönöm -
#11445 Mappa beállításai, fájltípusok? -
TommoT #11444 Hali!
Megtudjátok nekem mondani, hogy a windowsban hol kell beállítani, hogy a linkekhez (pl. speciel "irc://") milyen programot rendeljen? Illetve a kiterjesztés szerint milyen programokat nyisson meg? Vezérlőpultban kerestem, de egyiket sem találtam meg.
Előre is köszi! -
#11443 az alaplap gyártójának a honlapján általában fent van.... -
#11442 Hogy kell frissíteni az alaplapi drivert (IDE-SATA)? -
strebacom #11441 Nekem is volt már ilyen,én frissitettem az alaplapi drivert(IDE-SATA), ha nem megy akkor sajnos uj XP-t kell telepítened!!! -
#11440 Van egy olyan problémám, hogy berakom a mobilracket, bekapcsolom a gépet, és a Windows indulásakor felismeri új hardverként ("A T" - ként), de nem jelenik meg a meghajtóknál. 40 GB-os a vinyó, viszont hogyha megnézem az eszközkezelőben (nincs nála felkiáltójel, nincs is letiltva) a tulajdonságoknál a Beolvasás fület, akkor ott szerinte csak 5GB-os, ráadásul azt írja, hogy nem használható.
Mit tegyek? -
Mardon #11439 #11431-re vki? -
Mazsy #11438 Mindegy, ha már igértem, azért megadom a linket, van ott sok minden, ami még jól jöhet. Többek között az is, amit tomicsek ajánlott. Ehol van e!
Igazság szerint kicsit szokatlan nekem ez a fórum, ahol nem lehet idézni valakinek a hsz-éből, kicsit kötülményes rájönni, hogy ki kinek válaszolt. Pláne, ha a hsz már korábbi Bár lehet, hogy csak nem áll ég rá a szemem. -
#11437 boot cd készítése -
#11436 van egy olyan xp cd-m ami nem boot-ol
hogy lehet megcsinállni bootolhatora?
melyik file kell ahhoz?
mert a másik xp cd-men "ami boot-ol"nem találtam olyat ami a másikon nem volna -
raymond01 #11435 Köszi Tonicsek sikerült!
Mazsy a két link is megjavítja, ajánlom neked is ha még egyszer előfordul!
THX -
Mazsy #11434 Hali Raymond01!
Én is jártam már így, hogy nem mutatta a miniatűr nézetben a képet, akkor én egy rendszerviszaállítással(nem az XP sajátjával) oldottam meg a problémát. De aztán később kiderült, hogy nem lett volna muszály. A hibát valamelyik registry bejegyzés okozza. Valahol a NETen található egy angol oldal, ahol ügyes kis alkalmazások találhatóak, amik kis rendszerhibák javítására szolgálnak. Sajna most nem othon vagyok, és fejből nem tudom a linket, de ha holnap estig tudsz várni, akkor megírom. -
strebacom #11433 Köszi a válaszokat az Nforce-driver témára......