Windows XP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Banyapapa
Win XP frissitésröl volna egy gondom.
XP-t ujraraktam, update elindult, letöltött mindent amit akart, fel is tette öket, restart.
És hopp sajátgépbe ha bementem ömlesztve volt a "cucc" feliratok eltüntek mind: "számitogépen tárolt fájlok, merevlemez-meghajtok éss a cserélhetö adathordozo eszközök .

Olyan let mint egy sima mappa,de nem is ez a gond.
Hanem ha net elindul, egy kis idö után a tálcát ha felugrasztom kifagy csak a kurzor megy (tüzfal, virusirto van PC-Cillin 2004 updatelve, nem talált semmitse).
Ezt 2 telepités alatt eljáccota elég soxor, igy most updatelni se merem, igy müxik a masina,de mi a fene lehet a baja?

Igaz volt 1 érdekes dolog vele, updatelve nem talált semmit a cillin, update nélkül lejjeb vettem a tüzfalat, az a " 47 virus blabla" ablak feltünt,és ugyanugy egy idö után lefagyott a tálca meg a gép.
De igy elinditva a Cillin-t talált egy virust,amit leirtott és no gond, csak igy néhány progit nemtok rendesen használni, mivel tüzfalat nem merem lejjeb tenni:/

ibrik
BIOS-ban "PNP/PCI Configuration" - itt ha "Disable"-ra állítod valamelyik USB-hez az IRQ-hozzárendelést, akkor egy másik eszköz azt tudja használni.

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

nemcsakfeel
speedet megnézem.

Még egy. Azt hogy lehet megoldani, hogy az USB kártya ne akarjon 4 megszakítást lefoglalni? Letiltom win ben, akkor nem szabadítja föl.. Ha eltávolítom, akkor resetnél újratelepíti auto.
A gép csak alap 15 megszakítást kezel, és így a hangkártyával együtt már nem férnek el 😞

*hihi ** *

PetruZ
SpeedXP, Xteq X-Setup, M$ TweakXP, ...
nemcsakfeel
Van vmi progi amivel az XP minden csilivilijét ki tudom kapcsolni? Már áttettem Klasszikusra, meg hatásoknál a teljesítményt választottam ki, de még kéne az hogy a bejelentkezõ képernyõ ne animált legyen.

*hihi ** *

Tertovan
keress a a gepen pst-ket

Gladiator
nem, sima outlook

ollie
outlook express?

Met
Hangkártya, vagy az alaplapi vagy a PCI-os

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Gladiator
htx

ibrik
outlook-express.fw.hu oldal "tudásbázisából":

Hogyan mentsük a leveleinket?
Hogyan állítsuk vissza a leveleinket?

Multimédiás audió videó vezérlök hiba.Ez mit jelentsen? Telepitsem újra a hangkártyát meg a videókártyát?
Gladiator
Az Outlook hova menti a beérkezett leveleket? Mert a régi géprõl át kéne mentenem az új gépre apám leveleit.

Kössz az infókat.A Start menünél sikerült hogy mostmár ne irja ki.Az új hardver telepitésnél nem irja ki hogy milyen hárdver vagy mit akar telepiteni,(máskor már telepitettem de akkor kiirta).Kérdi hogy megkeresse a neten vagy én választom ki.Engedtem hogy keresse a neten ami kell neki mivel nem tudom hogy milyen cd-t kér,de nem talált hozzá semmit ,igy kiirta hogy valoszinüleg nem fog müködni az uj hardver.Igen:Az Eszközkezlöben ott van a nagy sárga kérdöjel: Egyéb eszközök,ha ezt megnyitom,1.Multimédiás audióvezérlõ, 2.Multimédiás videóvezérlõ, 3.Multimédia-vezérlõ Mit csináljak ?Ez mi akar lenni? Kössz
Met
Lehet, hogy az alaplap eleme szált el és azért felejt a gép.

Sikerül is neki telepíteni vagy nem?
Ha nem sikerül akkor lehet, hogy az áramszünettõl tönkrement, ebben az esetben az eszközkezelõben meg tudod nézni, hogy mi nem mûködik.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

batman
a start menüs színezést meg ki tudod kapcsolni a start menü tulajdonságaiban

[...] Te romboló állat! Te sátán!

batman
ha rákattintasz a felugró buborékra, akkor szerintem a telepítõ varázsló elején kiírja, hogy mit akar telepíteni.

[...] Te romboló állat! Te sátán!

Sziasztok.Hátha tud valaki segiteni!Valami levágta az áramot itt nálunk legalább 10-szer idöközönként,és érdekes modon mindik pont be volt kapcsolva a gép.Amikor kb tizegyére megcsinálta,és visszakapcsoltam a gépet,kiirta hogy uj hárdver van telepitve meg a start menübe,mindenprogramban majdnem minden második progi sárga háttér,tehát (uj programok vannak telepitve) felirattal.Visszaállitottam a gépet vagy két nappal visszamenöleg de,amikor bekapcsolom a gépet mindig azt irja hogy uj hárdver és nem jövök rá hogy mi akar lenni ez mert a DVD iró meg a DVD olvasó müködik rendesen,meg megnéztem a progikat is ami a gépen van és minden stimmel.Valaki tud erre valamiben segiteni? Elöre is kössz.!!!
Serpa
megtaláltam.

Serpa
+ hogy csukodjon be az ablak.

köszi.

Serpa
mappa animálás hol van ?
XP reinstall után vagyok.

köszönöm, sikerült lelõnöm, bízom benne többet már tényleg nem látom 😊
köszi még egyszer (az örül fázis bekapcsol)
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=979813350 #1063 es hozzaszolastol

uzenetkuldo szolgalatas kikapcsol, orul

sziasztok!

Volna egy olyan problémám ezzel a fránya xpvel, hogy valamiért kb. 3-4 percenként feldob nekem egy bizonyos "Üzenetküldõ szolgáltatás" nevû panelt, amiben mindig olyanokat írkál nekem, hogy a gépen 47 hiba van, meg ad webcímeket, hogy menjek oda, töltsem le a spyware írtójukat és milyen jó lesz nekem. Ezeken a címeken rendszerint fizetõs dolgok vannak, a gépen viszont jelenleg 3 ilyen (ezekhez hasonló) prg van, és ezek már nem találnak semmit, de ez az elõbbi Üzenetkülsõ szolgáltatás még mindig ide piszkít...
Ha valaki tud erre valami megoldást kérem jelezze itt, fontos volna, már egy pár hónapja (!!!) ezt csinálja a drága és mikor újra installáltam az xp-t (format c: után is, igaz több meghajtó van a gépen...) akkor is hozta ezeket, még most is csinálja, szóval minden tippet elfogadok, kipróbálok és örülök neki 😊
Elõre is köszi: Inopier
Gaba9
Helo mki megtudnázok mondani hogy mien progi ez a winborg xp ???
<#hehe> <#fejvakaras>

Gaba323

ollie
Serpa
most nézem, hogy nekem fel sincs telepítve.

Serpa
hogy lehet kikapcsolni ?

ollie
universal plug and play

Kapcsold ki. Semmi sem használja, viszont férgek plusz egyebek megtámadhatnak ezen keresztûl.

Áh. Köszönöm. Megoldottam. Rákerestem Registry-ben és az energia gazdálkodáshoz volt köze. Majd Súgó-ban Energiagazdálkodáshoz kapcsolódóan a Hibernálás címszóra katt. Ott elmondja hogy hol lehet kikapcsolni a hibernálási lehetõséget. Nyertem egy gigát.
Mindenki nézze meg ezt, mert nyerhet vele egy memóriányi területet. Mert ez a lehetõség kimenti a memóriát a vinyóra, és ezt lehet megszüntetni.

Sziasztok lenne egy problémám. Most insalláltam a WinXP SP2-t. És a C meghajtóra csinált egy olyan rejtett filet ami egy giga. A neve hiberfil.sys Ez mit csinál? Le lehet azt valahogy törölni? Vagy mi használja azt?

Serpa
köszi.

unpnp -rõl tudsz vmit ?

www.java.com
ki gondolta volna...

Serpa
Virtual Java Machine -t honnan tölthetek le ?

ollie
Melyik az?

tangabuvar55
igen, azóta már próbálkoztam, máshonnan jön 48k-val,innen 17-el szedi. <#gunyos1> indonéziai ingyenes MMORPG...azért köszi!

\"I\'m the one without a soul, i\'m the one with this big fucking hole!\"

ollie
Mert valszeg a forrás oldalon le van korlátozva.

tangabuvar55
srácok! nagy a gondom! egy 600MB-os játékot szeretnék letölteni a netrõl. 384k-s ADSL-em van itthon, de többnyire 45k körül tölt. de a windows-os letöltõ,,képernyõ" csak 22k-val szedi(szedte tegnap) ma meg már csak 5k-val tölt lefelé. egy külön letöltõprogival jön rendesen, de ezt a játékot nem tudom azzal tölteni! miért tölt ilyen lassan? segítsetek plz, nincs kedvem 48órát várni egy letöltésre..<#ijedt><#confused>

\"I\'m the one without a soul, i\'m the one with this big fucking hole!\"

DanyyX
Teljesen nem is, de legalább egy bizonyos szinten ki lehet venni, ha vki nagyon akarja. Sok értelme nincsen, de ha vkinek az a mániája akkor megteheti.

\"Pitét evő lányok... nyalom a pitétek.\"

ibrik
Ebben a kijelentésben van egy kis bibi...
Méghozzá pontosan azért nem lehet eltávolítani teljesen az IE-t a Windows különbözõ verzióiból, mert integrált szerves része a rendszernek.
Annakidején részben pont ezért perelték be Bill Gates-t (operációs rendszerbe integrált webböngészõ - a többi szoftver vállalat ezt nem tûrhette...)

DanyyX
A módszert már leírtam a #7397-es hozzászólásban.

DanyyX
Az explorer.exe-t használja az intézõ meg a többi cuccos, asszem az valamilyen shell vagy nem tudom, de amirõl Morphin beszélt az az iexplore.exe!
Az iexplore.exe az internet explorer maga és semmi másra nem használja a windows. El lehet távolítani, csak át kell írni a sysoc.inf rendszerfilet.

szeva! olyan gondom lenne,hogy pár progi ha el akarom indítani akkor hiányol egy fájlt(COMDLG32.ocx)! Ez miért lehet, illetve honnan tudom megszerezni és hová kell bemásolnom? Köszi
Szia! Én próbáltam Nlite progival az Xp-röl egy csomó progit pl.explorer elüntetni és be hülyült az xp.A programok hozzáadása varázsloból töröldd ki ami nem kell de a az exploret hagydd meg mert egy csomo oldalra sem tudsz felmenni.pl.update
ollie
Nem olyan egyszerû azt eltûntetni, és nem is ajánlatos, mert egy csomó minden nem fog mûködni (pl windows help).

Mr Manson
jájá
azt hagyd 😄 intézõ meg ilyenek használják
ne bántsd... firefox siman elmegy mellette.. ennyi

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Morphin
Hello emberek!!
Lenne egy kis problémám.Én mozilla firefox pártivagyok ezért ahogy felrakom az xp-t egybõl letörlöm az Internet Explorer ikonjait meg minden szarját.De most ujra ittvan mer a feladatkezelõ azt irja hogy 25 mb memoriát foglal --> IEXPLORE.EXE
FELADAT BEFEJEZÉSE-->meghal de aztán ujra indul ennnyi nincs vmi hivatalos iexplorer remover vagy disabler????

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

ironmaiden
Nem ártana néha látogatni a Microsoft WindowsUpdate szolgáltatását:
http://windowsupdate.microsoft.com

ollie
És frissítsétek azt a rohadt windowst!