Windows XP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nemcsakfeel
próbáltam -

*hihi ** *

vagy kompatibilitasi mod...

nemcsakfeel
de szvsz nem a hiányára, hanem a tartalmára..
akkor csak a külön partíció lesz a megoldás.

*hihi ** *

nemcsakfeel
Lehet valahogy régebbi wines játékokat futtatni?
autoexec.nt re panaszkodott, esetleg ezt konfigolva sikerülhet?

*hihi ** *

Gladiator
beállítottam. az oldal frissül, de még mindig nincs semmi a kosárban.

amúgy az ebike.hu-ról próbálnék.

ibrik
Pl.: Vezérlõpult - Internetbeállítások - Adatvédelem - "Speciális" gomb...

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Gladiator
van egy onlineáruház, ahonnan akarok venni vmit. rányomok a 'kosárba vele' gombra, de nem történik semmi. írtam nekik mailt, aszondták engedélyezzem a cookikat. eddig engedélyezve voltak, bár fingom sincs hol kell megnézni/beállítani. hol kell? htx

Tnx , megpróbálom!
Met
A melóhelyen van egy cég nevû hálózat, abban vannak a gépek, szerver nincs, Workshop 1 tõl 6 ig. A Workshop 1 nevét átírtam (volna) ELSA-ra a Rendszertulajdonságok ablakon a számítógépnév fülön a hálózati azonosító varázslóval. Eredmény a többi gépen megjelent mint Elsa de nem lehet elérni és a Workshop 1 et sem, hogy tudom átnevezni, hogy a többi géprõl is el lehessen érni? Esetleg minden elnevezést törölni és nulláról kezdeni?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Rafaelo
ok kiprob

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

PetruZ
Beállítások - Rendszer - Speciális - Indítás és helyreállítás.
Rafaelo
az a bajom hogy elkezdtem ujra fölrakni az xp-t de nem engedte igy amikor elindul az xp van 3 mp-cem hogy folytassa a az xp jaitását aminél kilép a c:\windows-ba
vagy a régi xp-m tölti be és nemtudom átállitani hogy ne kelje az elején a 3 mp-re várnom

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

ollie
msconfig?

ibrik
És az sem ártana, ha feltelepítenéd az alaplaphoz adott chip-set drivereket.

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

lck
Nézd meg a BIOS-át. Engedélyezd a fejlett energiagazdálkodást. ( ha van benne )
Üdv mindenkinek!

A következõ problémám : tegnap feltelepítettem egy cimbora gépére az XP-t és nem áll le magától / korábban ME volt rajta és magától megtette😊 / . Ötletek?? / ha jól emlékszem reg. buherálás , de valami guru esetleg konkrétabbat?/

Elõre is köszi!
precision
Bár hozzátenném, vannak olyan programok amik nem foglalkoznak a reg adatbázissal, és müködnek továbbra is. Próbáld ki melyik nem megy, csak azokat tedd újra.

Bazinga!

precision
Igen.

Bazinga!

Rendben. Akkor ha jól értem ami nem telepített dolog (zene, kép, dokumentumok, letöltött dolgok, stb) és nem a xp-s partición van az nem fog elveszni. Ami telepített program vagy játék azt újra kell rakni.
Igaz?

precision
Szerintem a játékokat is ujra kell raknod amiket a másik (nem rendszerparticióra) tettél, mert hiába oda installáltad, a reg. adatbázisba biztos berakott magának egy-két kulcsot. Szóval ha újrarakod a windowsodat egy partícióra, a többin lévõ adat nem fog elveszni, de egy-két programot (pl játékok) amit nem a windows particiójára hanem egy másikra telepítettél, szerintem újra kell majd tenned.

Bazinga!

Rafaelo
az xp saját boot dolgaira van külön progi az xp-ben és ha van mi a neve????????

Gondolom minden olyat újra kell installálni ami az xp-s vinyóra van installálva.

És a többi partición lévõ anyag megmarad? És ha installálva van oda valami az elveszik? Pl. a játékokat egy külön particióra installáltam, hogy nem foglaljon sok helyet a rendszer particióból.

Mr Manson
ha több particiód van, és az egyiken csak winxp-van akkor nyugodtan ujrateheted. meg is formázhatod.
a többi partició nem sérül, viszont a progik többségét ujra kel installálnod

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Jó reggelt!

Szarakszik az XP-m. Az lenne a kérdésem, hogy egy több részre felparticionált winchesteren lévõ xp-t le lehet cserélni egy újra? Gondolok itt arra, hogy amikor a cd-rõl bootolva indul a gép és fel akarja telepíteni a windowst akkor csak zt a particiót kijelölve "kicserélhetem" a rossz verzióra? Anélkül, hogy a gép többi részén lévõ anyagok és fájlok megmaradnak.

Köszi a segítséget elõre is!

Frank99
inkább ezzel:
KEYFINDER.

akinek hasonló gondja van ajánlott!

http://www.magicaljellybean.com/keyfinder.shtml

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

stratoman
Spyware keresõnek megpróbálhatod esetleg a Microsoft Antispyware-t.

A Fõoldalról letöltheted:
http://fooldal.atw.hu
A legnépszerûbb letöltéseknél.
Szvsz jobb mint a Spybot.

units
Teszteld, majd kiderül.
Tehát nem volt vírusod. Szerezz be egy spyware kergetõt.
Javaslom:
Spybot - Search & Destroy 1.3.2b

Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com

sike
sziasztok mire valo a beszéd felismerési profilok? mert bemontam neki egy csomo szöveget és semminem kapok eredményül?? mit ért? hengvezérlés vagy mi?

-

Frank99
kösz, próbálom.

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

precision
*talált

Bazinga!

precision
Amúgy a panda egy spyware -t találd, vmi save it now...popupos izé, adaware már leszedte.

Bazinga!

precision
Megtörtént.
Fura de csökkentett módban az URLSearchHook mellé azt írta hogy missing, de azért rányomtam hogy fix.

Akkor elméletileg ez volt a gond?

Bazinga!

precision
köszi, megpróbálom

Bazinga!

units
van benne..
mindenek elõtt készíts egy saját könyvtárat a hijackthisnek, mert oda fogja tenni a backupot is.

csak ezeket fixáld (pipa be és fix) csökkentett módban:

R3 - URLSearchHook: (no name) - {CFBFAEA6-B9D4-11D0-9C78-00C04FD64497} - (no file)
O1 - Hosts: 193.202.89.7 bithumen.tx.hu

Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com

precision
Logfile of HijackThis v1.99.1
Scan saved at 18:10:38, on 2005.04.12.
Platform: Windows XP Szervizcsomag 2 (WinNT 5.01.2600)
MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180)

Running processes:
C:\WINDOWS\System32\smss.exe
C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe
C:\WINDOWS\system32\services.exe
C:\WINDOWS\system32\lsass.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\WINDOWS\Explorer.EXE
C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccSetMgr.exe
C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\SNDSrvc.exe
C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccEvtMgr.exe
C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe
C:\WINDOWS\System32\GEARSec.exe
C:\Program Files\Norton AntiVirus\navapsvc.exe
C:\Program Files\Symantec\Norton Ghost\Agent\PQV2iSvc.exe
C:\Program Files\Norton AntiVirus\IWP\NPFMntor.exe
C:\WINDOWS\system32\nvsvc32.exe
C:\PROGRA~1\Agnitum\OUTPOS~1\outpost.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\CCPD-LC\symlcsvc.exe
C:\WINDOWS\Mixer.exe
C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccApp.exe
C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe
C:\Program Files\Tweak-XP Pro\tranicon.exe
C:\Program Files\PopTray\PopTray.exe
C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe
C:\Program Files\totalcmd\TOTALCMD.EXE
C:\downloads\HijackThis.exe

R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Connection Wizard,ShellNext = http://www.cyberlink.com.tw/registration/registration1.asp?SoftWare=POWERDVD&Version_Num=2.55&Cd_Key=DV22636500118872&Company=Oba_Lee_Ltd.&FName=Oba_Lee&Lang=Enu
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName = Hivatkozások
R3 - URLSearchHook: (no name) - {CFBFAEA6-B9D4-11D0-9C78-00C04FD64497} - (no file)
O1 - Hosts: 193.202.89.7 bithumen.tx.hu
O4 - HKLM\..\Run: RUNDLL32.EXE C:\WINDOWS\system32\NvCpl.dll,NvStartup
O4 - HKLM\..\Run: Mixer.exe /startup
O4 - HKLM\..\Run: "C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccApp.exe"
O4 - HKLM\..\Run: C:\Program Files\Agnitum\Outpost Firewall\outpost.exe /waitservice
O4 - HKLM\..\Run: nwiz.exe /install
O4 - HKLM\..\Run: RUNDLL32.EXE C:\WINDOWS\system32\NvMcTray.dll,NvTaskbarInit
O4 - HKCU\..\Run: C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe
O4 - HKCU\..\Run: "C:\Program Files\Tweak-XP Pro\tranicon.exe" -ex
O4 - Startup: PopTray.lnk = C:\Program Files\PopTray\PopTray.exe
O8 - Extra context menu item: E&xportálás Microsoft Excel formátumba - res://C:\PROGRA~1\MICROS~2\Office10\EXCEL.EXE/3000
O8 - Extra context menu item: Get Flash by FlashKeeper - C:\Program Files\FlashKeeper\GetFlash.htm
O9 - Extra button: (no name) - {08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501} - C:\Program Files\Java\jre1.5.0\bin\npjpi150.dll
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Sun Java Console - {08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501} - C:\Program Files\Java\jre1.5.0\bin\npjpi150.dll
O9 - Extra button: FlashKeeper - {86301D40-94C1-4a5e-843B-7F43965E364A} - C:\Program Files\FlashKeeper\GetFlash.htm
O9 - Extra button: Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe (file missing)
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Windows Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe (file missing)
O9 - Extra button: Trashcan - {072F3B8A-2DA2-40e2-B841-88899F240200} - C:\PROGRA~1\Agnitum\OUTPOS~1\TRASH.EXE (HKCU)
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Show Trashcan - {072F3B8A-2DA2-40e2-B841-88899F240200} - C:\PROGRA~1\Agnitum\OUTPOS~1\TRASH.EXE (HKCU)
O16 - DPF: {62789780-B744-11D0-986B-00609731A21D} (Autodesk MapGuide ActiveX Control) - http://map.index.hu/MGViewer/ActiveX/mgaxctrl.cab
O16 - DPF: {9059F30F-4EB1-4BD2-9FDC-36F43A218F4A} (Microsoft RDP Client Control (redist)) - http://neptun.bmf.hu/TSWeb/msrdp.cab
O16 - DPF: {9A9307A0-7DA4-4DAF-B042-5009F29E09E1} (ActiveScan Installer Class) - http://www.pandasoftware.com/activescan/as5/asinst.cab
O23 - Service: Symantec Event Manager (ccEvtMgr) - Symantec Corporation - C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccEvtMgr.exe
O23 - Service: Symantec Password Validation (ccPwdSvc) - Symantec Corporation - C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccPwdSvc.exe
O23 - Service: Symantec Settings Manager (ccSetMgr) - Symantec Corporation - C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccSetMgr.exe
O23 - Service: GEARSecurity - GEAR Software - C:\WINDOWS\System32\GEARSec.exe
O23 - Service: Macromedia Licensing Service - Unknown owner - C:\Program Files\Common Files\Macromedia Shared\Service\Macromedia Licensing.exe
O23 - Service: Norton AntiVirus Auto-Protect Service (navapsvc) - Symantec Corporation - C:\Program Files\Norton AntiVirus\navapsvc.exe
O23 - Service: Norton Ghost - Symantec Corporation - C:\Program Files\Symantec\Norton Ghost\Agent\PQV2iSvc.exe
O23 - Service: Norton AntiVirus Firewall Monitor Service (NPFMntor) - Symantec Corporation - C:\Program Files\Norton AntiVirus\IWP\NPFMntor.exe
O23 - Service: NVIDIA Display Driver Service (NVSvc) - NVIDIA Corporation - C:\WINDOWS\system32\nvsvc32.exe
O23 - Service: Outpost Firewall Service (OutpostFirewall) - Agnitum - C:\PROGRA~1\Agnitum\OUTPOS~1\outpost.exe
O23 - Service: Sandra Data Service (SandraDataSrv) - SiSoftware - C:\Program Files\SiSoftware\SiSoftware Sandra Lite 2005.SR1\RpcDataSrv.exe
O23 - Service: Sandra Service (SandraTheSrv) - SiSoftware - C:\Program Files\SiSoftware\SiSoftware Sandra Lite 2005.SR1\RpcSandraSrv.exe
O23 - Service: SAVScan - Symantec Corporation - C:\Program Files\Norton AntiVirus\SAVScan.exe
O23 - Service: ScriptBlocking Service (SBService) - Symantec Corporation - C:\PROGRA~1\COMMON~1\SYMANT~1\SCRIPT~1\SBServ.exe
O23 - Service: Symantec Network Drivers Service (SNDSrvc) - Symantec Corporation - C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\SNDSrvc.exe
O23 - Service: Symantec SPBBCSvc (SPBBCSvc) - Symantec Corporation - C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\SPBBC\SPBBCSvc.exe
O23 - Service: Symantec Core LC - Symantec Corporation - C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\CCPD-LC\symlcsvc.exe

Bazinga!

units
HijackThis.exe
"Do a system scan and save a logfile" csak ennyit, semmi mást ne csinálj. A kapott logot tedd be ide. Hosszú lesz, de nem baj.

precision
ejj újabb blue death...

Eseménynapló? az merre van?
hjt log? ez az online panda logol? hová?
bocsi kezdõ vagoyk még picit...

Bazinga!

precision
Operating System: (WinXP Professional 5.1 Szervizcsomag 2 (Build #2600)) ¤ Installed: (XP was installed 10wks 4days 2hrs 42mins 17secs ago)

Bazinga!

units
Eseménynaplóban nincs jegyezve? ha van akkor mi az ID-je?
Tegyél be hjt logot. Ha már a Panda talált valamit.

units
A Win mikor volt újratelepítve?
Azért gondoltam hálókártyára, mert akkor nem kell modem driver.

precision
közben meg megint kékhalálom volt hogy rohadjon meg, elõrõl kellett kezdenem ...

Bazinga!

precision
még nem dobta ki a nevét...majd végén kiírja gondolom, majd beírom

Bazinga!

precision
Nem tettem a gépbe semmit mostanában. Igen, usb -n van a modem, nincs hálókártyám. De mi baja lehet az usb-vel? Már majdnem két éve megy onnan, eddig nem volt gond. Ja és nem mindig a kábelmodem driver sys fájljával van a baja, szokott vmi nmt....sys -el is.

Bazinga!

units
kiváncsi vagyok a vírus nevére ? (Nav fan)

units
Nem hinném, hogy vírus. Nem tettél valamit mostanában kb 2hónapja a gépbe? mondjuk memóriát?
Hálókártya van a gépedben? Ha igen, próbáld meg azon keresztül bekötni a modemet. Feltételezem, hogy most USB-re van kötve.
Esetleg tegyél be egy hijackthis logot vírus, spy ellenõrzés céljából.

precision
Ehhe, elkezdtem futtatni a panda active scan -t, és máris talált egy vírust, pedig még csak az elején jár a keresésnak... de azt nem vágom ha fentvan a norton2005 uptodate definition file -al, miért nem találja meg az ilyet? Na mind1, kezdek hinni a norton ellenzõknek...

Bazinga!

precision
thx, megnézem

Bazinga!

esetleg probalj meg egy online viruskeresovel kutatni, van itt topik az sgn...