Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megnéztem mielött bedugtam, de most megprobálom, visszarakom a régi Radeon 9200-est, remélem megjavul, .. csakhát.......😛
Mivelhogy ugyanolyan aljzat van rajta, mint pl. a merevlemezeken vagy a CD-meghajtókon... Tehát ugyanannyira kell hogy bedugva legyen, mint azokon.
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
BIOS frissitéshez abszolut nem értek, sajn :|
Igaz mielött beraktam volna a kislemezmeghajtott kikötöttem,és teljesen nem kapcsoltam ki a bios-ban, meg a másik hogy a kártáyra a tápcsatlakozoját teljesen nem tudtam bedugni, benne van masszivan de nem teljesen.
Esetleg egy bios frissítés?
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Lecseréltem a VGA-t egy ASUS N6600-ra.
ALAPLAP maradt a chaintech 7VJL5, benne AMD Athlon XP2400+.
XP ujrarak, alalapnak a driverei fel, ASUS vga cuccai is fel, találtam itthon egy 3DMark 03Gamers benchmarks cd-t, felraktam.
Jött a hoppá, CPU ismeretlen.
Everestbe benéztem ott meg ezt irta ki:
CPU típusa AMD Duron XP, 1478 MHz (11 x 134)
Restart BIOS elején a teszt detto rosszat ir ki, és ellenöriz mi primary, stbstb és áll vagy fél percig.
Mig le nem cseréltem a VGA-t addig semmi baja nem volt a CPU-val, mostmeg😞
ezt írja:
"layered hidden window"
regi igazsag ez.
ami benne volt az: Comador LC-B300ATX.
Érdekes, Chietec mellet pillekönnyü, feleannyi kábelezési lehetöség és a kábelek is jovval rövidebbek.
Remélem ez megoldja a bibit.
Újra lett telepítve az xp. Ezzel még nem is volna gond, de azóta állandóan kilép a progikból. (elõtte feldobja a hibaüzit: .....exe hibát észlet és leáll, hibajelentés küldése ...)
Van valakinek tippe miért lép ki mindenbõl?
thx
Szóval ilyesmiket kellene átgondolni...
Bluefishböl valo komplett gép gari nincs már sajn.
Samsung vinyot kivettem, kattogása idegesitet már, igaz win elindult rajta.
Betettem probábol az alant irt WD vinyot, beraktam azt a universal boot disc-et (lehet nem ez a neve de tele van floppy-s cuccokal, mert floppy néha megy aztán behal azis, berakok egy kislemezt vinyo beindul nemtom miért és lefagy a renccer szovalazt se használom már)na azzal a disc-el WD progikkal átnéztem a vinyot semmi baja 2 teszt lement rajta semmitse talált, igy most azon megy a winxp.
Samsungon is akartam tesztet egy formázás után a shdiag cuccosával, de lefut (közben kattan egyet a vinyo, kézzel érezni is) és ez az ablak jön be:
hutil-al is akartam a samsung honlap szerint de hiába klikelek rá a diag opciora, valami számot kér, vagymit😛
UI: remélem a chieftech tápok jok, mert vettem egyet 360W, csak még nem raktam be.
Hát ennyi, bocs a zavarásért.
Logfile of HijackThis v1.99.1
Scan saved at 13:44:00, on 20/04/2005
Platform: Windows XP Szervizcsomag 2 (WinNT 5.01.2600)
MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180)
Running processes:
C:\WINDOWS\System32\smss.exe
C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe
C:\WINDOWS\system32\services.exe
C:\WINDOWS\system32\lsass.exe
C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccSetMgr.exe
C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\SNDSrvc.exe
C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\SPBBC\SPBBCSvc.exe
C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccEvtMgr.exe
C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe
C:\WINDOWS\Explorer.EXE
C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe
C:\WINDOWS\SOUNDMAN.EXE
C:\WINDOWS\system32\LVCOMSX.EXE
C:\Program Files\MessengerPlus! 3\MsgPlus.exe
C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccApp.exe
C:\Program Files\Java\jre1.5.0_02\bin\jusched.exe
C:\Program Files\Musicmatch\Musicmatch Jukebox\mm_server.exe
C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe
C:\Program Files\CursorXP\CursorXP.exe
C:\Program Files\Creative\MediaSource\Detector\CTDetect.exe
C:\Program Files\Musicmatch\Musicmatch Jukebox\MMDiag.exe
C:\Program Files\Musicmatch\Musicmatch Jukebox\mim.exe
C:\WINDOWS\system32\CTsvcCDA.EXE
C:\Program Files\Norton AntiVirus\navapsvc.exe
C:\Program Files\Norton AntiVirus\IWP\NPFMntor.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\CCPD-LC\symlcsvc.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe
C:\WINDOWS\system32\rundll32.exe
C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
F:\Programok\Hijack this\HijackThis.exe
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName = Hivatkozások
O2 - BHO: AcroIEHlprObj Class - {06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3} - C:\Program Files\Adobe\Acrobat 7.0\ActiveX\AcroIEHelper.dll
O2 - BHO: (no name) - {53707962-6F74-2D53-2644-206D7942484F} - C:\PROGRA~1\SPYBOT~1\SDHelper.dll
O2 - BHO: NAV Helper - {BDF3E430-B101-42AD-A544-FADC6B084872} - C:\Program Files\Norton AntiVirus\NavShExt.dll
O3 - Toolbar: Norton AntiVirus - {42CDD1BF-3FFB-4238-8AD1-7859DF00B1D6} - C:\Program Files\Norton AntiVirus\NavShExt.dll
O4 - HKLM\..\Run:
O4 - HKLM\..\Run:
O4 - HKLM\..\Run:
O4 - HKLM\..\Run:
O4 - HKLM\..\Run:
O4 - HKLM\..\Run:
O4 - HKLM\..\Run:
O4 - HKLM\..\Run:
O4 - HKLM\..\Run:
O4 - HKLM\..\Run:
O4 - HKLM\..\Run:
O4 - HKCU\..\Run:
O4 - HKCU\..\Run:
O4 - HKCU\..\Run:
O4 - Global Startup: Adobe Reader Speed Launch.lnk = C:\Program Files\Adobe\Acrobat 7.0\Reader\reader_sl.exe
O4 - Global Startup: Microsoft Office.lnk = C:\Program Files\Microsoft Office\Office10\OSA.EXE
O8 - Extra context menu item: E&xportálás Microsoft Excel formátumba - res://C:\PROGRA~1\MICROS~2\Office10\EXCEL.EXE/3000
O9 - Extra button: (no name) - {08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501} - C:\Program Files\Java\jre1.5.0_02\bin\npjpi150_02.dll
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Sun Java Console - {08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501} - C:\Program Files\Java\jre1.5.0_02\bin\npjpi150_02.dll
O9 - Extra button: Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Windows Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
O15 - Trusted Zone: *.musicmatch.com
O15 - Trusted Zone: *.musicmatch.com (HKLM)
O23 - Service: Ati HotKey Poller - ATI Technologies Inc. - C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe
O23 - Service: ATI Smart - Unknown owner - C:\WINDOWS\system32\ati2sgag.exe
O23 - Service: Symantec Event Manager (ccEvtMgr) - Symantec Corporation - C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccEvtMgr.exe
O23 - Service: Symantec Password Validation (ccPwdSvc) - Symantec Corporation - C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccPwdSvc.exe
O23 - Service: Symantec Settings Manager (ccSetMgr) - Symantec Corporation - C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccSetMgr.exe
O23 - Service: Creative Service for CDROM Access - Creative Technology Ltd - C:\WINDOWS\system32\CTsvcCDA.EXE
O23 - Service: Norton AntiVirus Auto-Protect Service (navapsvc) - Symantec Corporation - C:\Program Files\Norton AntiVirus\navapsvc.exe
O23 - Service: Norton AntiVirus Firewall Monitor Service (NPFMntor) - Symantec Corporation - C:\Program Files\Norton AntiVirus\IWP\NPFMntor.exe
O23 - Service: RadClock - Unknown owner - C:\WINDOWS\system32\RadClock.exe
O23 - Service: SAVScan - Symantec Corporation - C:\Program Files\Norton AntiVirus\SAVScan.exe
O23 - Service: ScriptBlocking Service (SBService) - Symantec Corporation - C:\PROGRA~1\COMMON~1\SYMANT~1\SCRIPT~1\SBServ.exe
O23 - Service: Symantec Network Drivers Service (SNDSrvc) - Symantec Corporation - C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\SNDSrvc.exe
O23 - Service: Symantec SPBBCSvc (SPBBCSvc) - Symantec Corporation - C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\SPBBC\SPBBCSvc.exe
O23 - Service: Symantec Core LC - Symantec Corporation - C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\CCPD-LC\symlcsvc.exe
Vezérlõpult - Felügyeleti eszközök - Számítógép-kezelés - Tárolás - Lemezkezelés - a célpartíción jobbkattintás és a menübõl a "Formázás..."-t választod.
http://iaro.srv.hu/kep/everest1.jpg
Nem tudom, már a dvd meghajtot is lekötöttem mert azt is hol ismeri és megy xp-ben van mikor betölt és BIOS-ban valami idétlen szöveget is mellé ki, persze win alat megse látom már.
Anno volt egy seagate120-as vinyo a gépbe, kattogo hangok jöttek ki egy idö után a házbol, nem indult XP, vettem egy samsungot.
Mint késöbb kiderült semmi baja a seagate-nek 2 honapig ment egy másik gépbe mobil rack-ban ,és most egy harmadik gépben az a egyetlen vincseszter, no gondal.
Namármost, samsung detto kezdi ugyanazt nálam, benem tölti xp, nemrég lefagyott a gép, kiirta fekete képernyöre valami system hiba nyomjak "j" betüt,restartolt bejött xp.
Van amikor meg filerendszerhiba miatt else indul semmise.
Van még1 WD 20GB-s vinyo, mindehol müködik, nálam azis behalt xp még formázni se akarja megfele telepitéskor.
Persze az is megy bárhol máshol.
Már cseréltem 4 IDE kábelt,hátha,de semmi😞
Lefutattam a ultimatedisc-en levö samsungprogit, lemegy kiirja semmi baja a vinyonak,ehh.
Elöbb egy képet akartam másolni, vinyo elindult fagyás.
Vgay egy érdekes még.
Felrakok egy gamet, a hétvégén a GW-t akartam nyomni, elsöre jippii megy szuperül, aztán abbahagytam na majd késöbb.
Ahhaaaaaaaaa hát nem, töltene,töltés közben fagyás, reset,betölt de mennék másik részre ahol tölteni kellene fagyás.
És ez a hiba minden más játéknál.
Elsö inditásnál szupi, utána meghal.
Vgay letettem a tálcára hadd tölcsön,semmi gond fel akarom ugrasztani lefagy:/
És a mostani érdekesség: http://iaro.srv.hu/kep/nemtomiisez1.jpg
Másnak is van ilyen szürke csikja SG-n?
Nekem alul ilyen csikok jönnek be😛
Igaz most leszeretném cserélni a gép 2-3 alkatrészét másra tele let a pupom ezzel a chaintec lapal már.
Nem is huzom a gépet, nem is akarom elég lenne ha simán futna de nem😞
Chaintech7VJL5, AMD 2400+ ,kitakaritva a gép, két noname 256MB 333mhz memo
AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,
AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,
amugy igen , van még gond
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Lenne egy problémám.
Van ugye ez a 64bites windows, amit nagyon vártam már végre hogy megjelenjen, és kiaknázhassam a 64bites procimban rejlõ lehetõségeket. Mielõtt felraktam volna olvasgattam róla és kiderült hogy nem igazán mûködik vele az Alcohol 120, meg a Daemon Tools.
Hallot vki errõl vmit, tapasztalatok?