Windows XP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

precision
Üdv

XP sp2 van fent, és elég gyakran kapok kékhalált, kb 2 hónapja, elõtte soha nem volt. Mindig vmelyik .sys file nem tetszik neki (leggyakrabban a webstar.sys, kábelmodem drivere). Találtam egy külföldi fórumot ahol azt írták tegyem fel a legujabb drivert. Megtörtént. Nem segített. Írták azt is, hogy lehet, hogy vírus okozza. A norton 2004 is irtja elméletileg. Nekem 2005 van és semmit sem talál. Csökkentett módban is próbáltam a nortont futtatni az se segített. Valakinek vmi ötlete van?

Bazinga!

ON ERROR RESUME NEXT

if Wscript.arguments.count<1 then
Wscript.echo "Script can't run without VolumeProductKey argument"
Wscript.echo "Correct usage: Cscript ChangeVLKey.vbs ABCDE-FGHIJ-KLMNO-PRSTU-WYQZX"
Wscript.quit
end if

Dim VOL_PROD_KEY
VOL_PROD_KEY = Wscript.arguments.Item(0)
VOL_PROD_KEY = Replace(VOL_PROD_KEY,"-","") 'remove hyphens if any

for each Obj in GetObject("winmgmts:{impersonationLevel=impersonate}").InstancesOf ("win32_WindowsProductActivation")

result = Obj.SetProductKey (VOL_PROD_KEY)

if err <> 0 then
WScript.Echo Err.Description, "0x" & Hex(Err.Number)
Err.Clear
end if

Next

nekem ezzel sikerult, akarmi.vbs nek kell elnevezni a filet amibe beirod ( notepad).
majd parancssorban futtatni akarmi.vbs ujkulcs

egy probat meger

Frank99
hali!
ka akarom cserélni az XP serial numberét, mert vettem "JÓT" ás át akarom írni.
mivel tudom ezt megtenni?

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

LoDMaSt
HKEY_CURRENT_USER \Control Panel \Desktop

Az AutoEndTasks bejegyzést módosítsuk 1 re.

@ Hellomarci

ffxi
Tudna vki megmondani(írni), hogy a regedit-ben hol kell beállítani a windows leállítási gyorsítás? Köszönet!

Fákjúal!

netlimiter

Üdv!
Keresek egy programot,csak nem tudom a nevét, gondoltam hátha itt valaki segíthetne.
Olyan programra lenne szükségem, amit ha felrakok a gépre, akkor beállíthatom hogy maximálisan mennyi downloadot ill. uploadot engedélyezhessen a netkapcsolatból (minden program számára).
2 gépen lesz 512-es ADSL és ehhez kéne ez a program, hogy "kézzel" is el lehessen osztani a sebességet.
Ha valakinek lenne tippje erre akkor légyszi az EMAILEMRE irjon ([email protected]) mert legközelebb sokára leszek internet elõtt.
Thx szépen!

z01ee
Klon
ja, és az újraindulás lehet a táptól és a memóriától is...

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON&#65279; LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

Klon
"vedt,vedtem" = vett,vettem !!!!
Jobb lenne, ha magyar korrepetálásra járnál, számítógépezés helyett!!

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON&#65279; LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

ott helyben rakták össze és már ismerõsöm is meg nézte és olyan hibát nem talált vagy nem vedt észre. egyébb ötlet???

(De azért kössz)
Met
a táp csatlakozókat jól dugtad fel ? vinyó, alaplap stb.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Hy!

álandóan újra indul a gépem!Most cseréltemk videokártyát Ati x800-ra memoriát is vedtem 2x512-öt és tápot is cseréltem!E cserélés után jelentkezik a probléma!az xp-ét ujratelepítettem!
Ha elinditom a netet pár perc mulva ujra indul és valamikor felse ál a gép!Két virus írtó program két robot írtó prog van fenn!Mi lehet a gond??HELP!!

mateus33
Sziasztok! Ha egy XP-n két rendszergazda van beállítva,akkor vhogy meg lehet nézni a másik jelszavát (vmi progi,vagy rejtett fájl vagy akármi😊? Mert törölni nem akarom! Köszi elõre is a segítséget!

Szia!
Mencsd le a profilodból a számodra fontos dolgokat(doksi,mail,kedvencek), majd lépj be egy másik userrel és ott sajátgép job klik/tulajdonságok/speciális fülön felhasználói profilok és ott töröld le a hibás profilt utána ha belépsz létre hozza újra jól és akkor vissza másolhatod alá a dolgaid.
üdv.
Sziasztok!Ha a Windows Xp kezdésnél azt írja ki, hogy a saját felhasználói profilom sérült és hogy betölt helyette egy másik profilt avval mit tudok tenni? Mert indulásnál mindig ezt írja ki. Köszi a segítséget elõre is.
Gaba9
nyomtato nélkül is csinálta mer régen más nyomtatom volt...media acces törölve ..
de törlöm mostis és megnézem ugy

Gaba323

units
1.Programok hozzáadása és eltávolítása
uninstall:
Media Access (Adware)a következõ szutyok hozza magával
Messenger Plus! 3 ( köztudottan Lop.com trójai ) <#violent>

2.Csökkentett módban fixáld:

O4 - HKLM\..\Run: C:\Program Files\Media Access\MediaAccK.exe
O4 - HKLM\..\Run: C:\WINDOWS\UpdReg.EXE
O4 - HKLM\..\Run: "C:\Program Files\Messenger Plus! 3\MsgPlus.exe"
O4 - HKLM\..\Run: C:\WINDOWS\system32\ap9h4qmo.exe
O16 - DPF: {15AD6789-CDB4-47E1-A9DA-992EE8E6BAD6} - http://static.windupdates.com/cab/MusicAccess/ie/bridge-c5.cab
O23 - Service: hpdj - Unknown owner - C:\DOCUME~1\Gaba\LOCALS~1\Temp\hpdj.exe (file missing)

Próbáltad már törölni a nyomtatód és úgy tesztelni a gépet?

Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com

Gaba9
telepitsem ujra a nyomtatot v mi ? v csak keressem meg az exe-t hátha megvan a cd-jen és csak másoljam be ?

Gaba323

artschiatwork
hpdj - a neve alapján nyomtatóhoz vmi exe file lehet.

Gaba9
És most milegyen ? mit csináljak ?

Gaba323

Gaba9
leszedtem spy...-t eredmény /ami megdöbbentett engem is😄/
:files scanned 16172->spyware file infected 256
registry keys scanned 9254->ebböl infected 259
mind törölve !!

Gaba323

Gaba9
ahha de meik winyo gdgd ?? nemtom kiszedni mind2öt de levettem a nem föt és ugyis csinálta 😞

Gaba323

Gaba9
és ez minek a fájlja ??? nemtom h miért nincs ott ha kell neki 😞

Gaba323

Gaba9
nincs huzva procim 😞 semmi nincs huzva

Gaba323

ironmaiden
Ezek a gyanusak ebben a listában:

C:\Program Files\Media Access\MediaAccK.exe
C:\Program Files\Media Access\MediaAccess.exe
O16 - DPF: {15AD6789-CDB4-47E1-A9DA-992EE8E6BAD6} - http://static.windupdates.com/cab/MusicAccess/ie/bridge-c5.cab

Ezeket jelöld be a Hijackthis-ben majd nyomd le a fix checked gombot csökkentett módban.

Spyware-ek ellen pedig rakd fel az MS-Antispyware-t:
http://fooldal.atw.hu/
(A legnépszerûbb letöltéseknél a jobb oldalon)

artschi
Nincs húzva a procid? Ha igen, könnyen elõfordulhat, hogy a ram nem bírja a túlhúzást, a win behibázik/újraindul. Vissza kell venni alapra és nem lesz gond.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

artschi
O23 - Service: hpdj - Unknown owner - C:\DOCUME~1\Gaba\LOCALS~1\Temp\hpdj.exe (file missing)

Ezt a hijackthis is írja, szóval ezt hiányolja a géped, ami a dokumentumok mappában kéne legyen.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

artschi
ez nekem spyware gyanús exe erõteljesen...

Banyapapa
Hm, nekem ilyen volt, detto ilyen alaplapom volt, maxtor vinyoval.
Kiderült a vinyoban volt egy kis bibi.
restartolt a gép játéknál, ha kicsomagoltam stb, szal ha kicsit "megeröltettem".

Nem tuti hogy ez a baj csak egy lehetöség.

Gaba9
bocsi kicsit hoxxu lett 😞 sorry mki

Gaba323

Gaba9
Logfile of HijackThis v1.99.1
Scan saved at 23:08:54, on 2005.04.07.
Platform: Windows XP Szervizcsomag 2 (WinNT 5.01.2600)
MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180)

Running processes:
C:\WINDOWS\System32\smss.exe
C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe
C:\WINDOWS\system32\services.exe
C:\WINDOWS\system32\lsass.exe
C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\Program Files\TGTSoft\StyleXP\StyleXPService.exe
C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe
C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe
C:\WINDOWS\Explorer.EXE
C:\WINDOWS\system32\CTHELPER.EXE
C:\Program Files\Eset\nod32kui.exe
C:\Program Files\Messenger Plus! 3\MsgPlus.exe
C:\Program Files\Hewlett-Packard\HP Software Update\HPWuSchd.exe
C:\Program Files\Hewlett-Packard\Digital Imaging\bin\hpotdd01.exe
C:\Program Files\cFosSpeed\cFos_Speed.exe
C:\Program Files\Java\jre1.5.0_01\bin\jusched.exe
C:\PROGRA~1\Keyboard\Ikeymain.exe
C:\Program Files\D-Tools\daemon.exe
C:\Program Files\ATI Technologies\ATI Control Panel\atiptaxx.exe
C:\Program Files\Media Access\MediaAccK.exe
C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe
C:\Program Files\Media Access\MediaAccess.exe
C:\Program Files\cFosSpeed\spd.exe
C:\WINDOWS\system32\CTsvcCDA.exe
C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\VS7Debug\mdm.exe
C:\Program Files\Eset\nod32krn.exe
C:\Program Files\Analog Devices\SoundMAX\SMAgent.exe
C:\WINDOWS\system32\UAService7.exe
C:\WINDOWS\system32\MsPMSPSv.exe
C:\Program Files\MSN Messenger\msnmsgr.exe
C:\Program Files\Winwap Technologies\WinWAP for Windows 3.2\WinWAP3.exe
C:\Program Files\Internet Explorer\IEXPLORE.EXE
C:\Totál\TOTALCMD.EXE
c:\Documents and Settings\Gaba\Dokumentumok\Letöltés\HijackThis.exe

R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://www.startlap.hu/
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName = Hivatkozások
O2 - BHO: AcroIEHlprObj Class - {06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3} - C:\Program Files\Adobe\Acrobat 6.0 CE\Reader\ActiveX\AcroIEHelper.dll
O4 - HKLM\..\Run: CTHELPER.EXE
O4 - HKLM\..\Run: C:\WINDOWS\UpdReg.EXE
O4 - HKLM\..\Run: "C:\Program Files\Creative\SBLive\PROGRAM\ADGJDet.exe"
O4 - HKLM\..\Run: "C:\Program Files\Eset\nod32kui.exe" /WAITSERVICE
O4 - HKLM\..\Run: C:\WINDOWS\system32\NeroCheck.exe
O4 - HKLM\..\Run: "C:\Program Files\Messenger Plus! 3\MsgPlus.exe"
O4 - HKLM\..\Run: "C:\Program Files\Hewlett-Packard\HP Software Update\HPWuSchd.exe"
O4 - HKLM\..\Run: C:\WINDOWS\system32\spool\drivers\w32x86\3\hpztsb09.exe
O4 - HKLM\..\Run: C:\Program Files\Hewlett-Packard\Digital Imaging\bin\hpotdd01.exe
O4 - HKLM\..\Run: C:\Program Files\cFosSpeed\cFos_Speed.exe
O4 - HKLM\..\Run: C:\Program Files\Java\jre1.5.0_01\bin\jusched.exe
O4 - HKLM\..\Run: C:\PROGRA~1\Keyboard\Ikeymain.exe
O4 - HKLM\..\Run: "C:\Program Files\D-Tools\daemon.exe" -lang 1033
O4 - HKLM\..\Run: C:\Program Files\ATI Technologies\ATI Control Panel\atiptaxx.exe
O4 - HKLM\..\Run: %systemroot%\system32\dumprep 0 -k
O4 - HKCU\..\Run: C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe
O4 - HKCU\..\Run: C:\Program Files\TGTSoft\StyleXP\StyleXP.exe -Hide
O4 - Global Startup: Adobe Gamma Loader.lnk = C:\Program Files\Common Files\Adobe\Calibration\Adobe Gamma Loader.exe
O4 - Global Startup: Microsoft Office.lnk = C:\Program Files\Microsoft Office\Office10\OSA.EXE
O8 - Extra context menu item: E&xportálás Microsoft Excel formátumba - res://C:\PROGRA~1\MICROS~2\Office10\EXCEL.EXE/3000
O9 - Extra button: (no name) - {08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501} - C:\Program Files\Java\jre1.5.0_01\bin\npjpi150_01.dll
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Sun Java Console - {08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501} - C:\Program Files\Java\jre1.5.0_01\bin\npjpi150_01.dll
O16 - DPF: {17492023-C23A-453E-A040-C7C580BBF700} (Windows Genuine Advantage Validation Tool) - http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=36467&clcid=0x409
O23 - Service: Ati HotKey Poller - ATI Technologies Inc. - C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe
O23 - Service: ATI Smart - Unknown owner - C:\WINDOWS\system32\ati2sgag.exe
O23 - Service: cFosSpeed System Service (cFosSpeedS) - Unknown owner - C:\Program Files\cFosSpeed\spd.exe
O23 - Service: Creative Service for CDROM Access - Creative Technology Ltd - C:\WINDOWS\system32\CTsvcCDA.exe
O23 - Service: NOD32 Kernel Service (NOD32krn) - Unknown owner - C:\Program Files\Eset\nod32krn.exe
O23 - Service: SoundMAX Agent Service (SoundMAX Agent Service (default)) - Analog Devices, Inc. - C:\Program Files\Analog Devices\SoundMAX\SMAgent.exe
O23 - Service: StyleXPService - Unknown owner - C:\Program Files\TGTSoft\StyleXP\StyleXPService.exe
O23 - Service: SecuROM User Access Service (V7) (UserAccess7) - Unknown owner - C:\WINDOWS\system32\UAService7.exe

Gaba323

Gaba9
jaaa vágom 😊

Gaba323

Gaba9
hova másoljam ? 😊

Gaba323

units
HijackThis.exe

"Do a system scan and save a logfile"
A kapott logfájl tartalmát másold be ide.
meglátjuk, hogy mi gyanús a rendszeredben.

Utána zárd be a programot! Ne csinálj vele semmi mást, egyenlõre!

Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com

Gaba9
Énis szoftveresre gondoltam de mi lehet az meik ???

Gaba323

Gaba9
mond mire gondolx és csinálom 😊 és mutatom h miva vele ok ? 😄

Gaba323

Gaba9
elvileg legujjab van belöle /hp-driver/ de az a gáz h régebben oki nymtatom volt és akkoris csinálta...eseménynaploban irta ezt ki !
miaz a hijackthis log ? lehet hülye kérdés de nemtom 😞

Gaba323

units
közelítsük meg szoftveresen a problémád.
Eseménynapló?
Hijackthis log?
winupdate?
az is jó lenne, ha kideritenéd mi az a "hpdj"? ha én jól gondolom akkor a HP nyomtatód része. Driver?

mer , akkor micsinalsz , chieftecke valsz es osszeesel?

Met
ki ne találd, hogy a Chieftec szar minõség

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Gaba9
aha azért kössz

Gaba323

Serpa
hûtõ csere.

Gaba9
nekem is meleszik de aztmondják h nem annyira amitér az lenne a gáz de nemtom.te mit csináltál vele ??

Gaba323

Serpa
nekem azzal volt a baj.(vid kari melegedett)
játék közben beállt a kép, gép újraindul.

ilyen üzit nem kaptam.

Gaba9
de szentem igen de asz9ndják nem az a baj most pl ezzel a hibaüzivel indul ujra : A szolgáltatás (hpdj) a következõ hiba következtében leállt:
A rendszer nem találja a megadott fájlt.
(az eseménynaploban irja ezt)

Gaba323

Serpa
nem melegszik vmi?

Gaba9
más táppal is ugyanezt csinálta 😞 meik a jo márkáju táp ??

Gaba323

ibrik
Nem biztos, hogy az az oka, mert - mint a másik topikban is írtam - SP2-vel nálam is fagyogatott a gép, amivel addig semmi probléma nem volt. Aztán visszaálltam SP1-re és megszüntek a fagyási gondok.

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

PetruZ
Az egyik lexarabb, legmegbízhatatlanabb típus...
ja igen, lehet hogy keves a tapero