Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
XP sp2 van fent, és elég gyakran kapok kékhalált, kb 2 hónapja, elõtte soha nem volt. Mindig vmelyik .sys file nem tetszik neki (leggyakrabban a webstar.sys, kábelmodem drivere). Találtam egy külföldi fórumot ahol azt írták tegyem fel a legujabb drivert. Megtörtént. Nem segített. Írták azt is, hogy lehet, hogy vírus okozza. A norton 2004 is irtja elméletileg. Nekem 2005 van és semmit sem talál. Csökkentett módban is próbáltam a nortont futtatni az se segített. Valakinek vmi ötlete van?
Bazinga!
if Wscript.arguments.count<1 then
Wscript.echo "Script can't run without VolumeProductKey argument"
Wscript.echo "Correct usage: Cscript ChangeVLKey.vbs ABCDE-FGHIJ-KLMNO-PRSTU-WYQZX"
Wscript.quit
end if
Dim VOL_PROD_KEY
VOL_PROD_KEY = Wscript.arguments.Item(0)
VOL_PROD_KEY = Replace(VOL_PROD_KEY,"-","") 'remove hyphens if any
for each Obj in GetObject("winmgmts:{impersonationLevel=impersonate}").InstancesOf ("win32_WindowsProductActivation")
result = Obj.SetProductKey (VOL_PROD_KEY)
if err <> 0 then
WScript.Echo Err.Description, "0x" & Hex(Err.Number)
Err.Clear
end if
Next
nekem ezzel sikerult, akarmi.vbs nek kell elnevezni a filet amibe beirod ( notepad).
majd parancssorban futtatni akarmi.vbs ujkulcs
egy probat meger
ka akarom cserélni az XP serial numberét, mert vettem "JÓT" ás át akarom írni.
mivel tudom ezt megtenni?
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Az AutoEndTasks bejegyzést módosítsuk 1 re.
@ Hellomarci
Fákjúal!
Keresek egy programot,csak nem tudom a nevét, gondoltam hátha itt valaki segíthetne.
Olyan programra lenne szükségem, amit ha felrakok a gépre, akkor beállíthatom hogy maximálisan mennyi downloadot ill. uploadot engedélyezhessen a netkapcsolatból (minden program számára).
2 gépen lesz 512-es ADSL és ehhez kéne ez a program, hogy "kézzel" is el lehessen osztani a sebességet.
Ha valakinek lenne tippje erre akkor légyszi az EMAILEMRE irjon ([email protected]) mert legközelebb sokára leszek internet elõtt.
Thx szépen!
z01ee
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
Jobb lenne, ha magyar korrepetálásra járnál, számítógépezés helyett!!
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
(De azért kössz)
álandóan újra indul a gépem!Most cseréltemk videokártyát Ati x800-ra memoriát is vedtem 2x512-öt és tápot is cseréltem!E cserélés után jelentkezik a probléma!az xp-ét ujratelepítettem!
Ha elinditom a netet pár perc mulva ujra indul és valamikor felse ál a gép!Két virus írtó program két robot írtó prog van fenn!Mi lehet a gond??HELP!!
Mencsd le a profilodból a számodra fontos dolgokat(doksi,mail,kedvencek), majd lépj be egy másik userrel és ott sajátgép job klik/tulajdonságok/speciális fülön felhasználói profilok és ott töröld le a hibás profilt utána ha belépsz létre hozza újra jól és akkor vissza másolhatod alá a dolgaid.
üdv.
de törlöm mostis és megnézem ugy
Gaba323
uninstall:
Media Access (Adware)a következõ szutyok hozza magával
Messenger Plus! 3 ( köztudottan Lop.com trójai ) <#violent>#violent>
2.Csökkentett módban fixáld:
O4 - HKLM\..\Run:
O4 - HKLM\..\Run:
O4 - HKLM\..\Run:
O4 - HKLM\..\Run:
O16 - DPF: {15AD6789-CDB4-47E1-A9DA-992EE8E6BAD6} - http://static.windupdates.com/cab/MusicAccess/ie/bridge-c5.cab
O23 - Service: hpdj - Unknown owner - C:\DOCUME~1\Gaba\LOCALS~1\Temp\hpdj.exe (file missing)
Próbáltad már törölni a nyomtatód és úgy tesztelni a gépet?
Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com
Gaba323
:files scanned 16172->spyware file infected 256
registry keys scanned 9254->ebböl infected 259
mind törölve !!
Gaba323
Gaba323
C:\Program Files\Media Access\MediaAccK.exe
C:\Program Files\Media Access\MediaAccess.exe
O4 - HKLM\..\Run:
O4 - HKLM\..\Run:
O16 - DPF: {15AD6789-CDB4-47E1-A9DA-992EE8E6BAD6} - http://static.windupdates.com/cab/MusicAccess/ie/bridge-c5.cab
Ezeket jelöld be a Hijackthis-ben majd nyomd le a fix checked gombot csökkentett módban.
Spyware-ek ellen pedig rakd fel az MS-Antispyware-t:
http://fooldal.atw.hu/
(A legnépszerûbb letöltéseknél a jobb oldalon)
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Ezt a hijackthis is írja, szóval ezt hiányolja a géped, ami a dokumentumok mappában kéne legyen.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
ez nekem spyware gyanús exe erõteljesen...
Kiderült a vinyoban volt egy kis bibi.
restartolt a gép játéknál, ha kicsomagoltam stb, szal ha kicsit "megeröltettem".
Nem tuti hogy ez a baj csak egy lehetöség.
Scan saved at 23:08:54, on 2005.04.07.
Platform: Windows XP Szervizcsomag 2 (WinNT 5.01.2600)
MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180)
Running processes:
C:\WINDOWS\System32\smss.exe
C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe
C:\WINDOWS\system32\services.exe
C:\WINDOWS\system32\lsass.exe
C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\Program Files\TGTSoft\StyleXP\StyleXPService.exe
C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe
C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe
C:\WINDOWS\Explorer.EXE
C:\WINDOWS\system32\CTHELPER.EXE
C:\Program Files\Eset\nod32kui.exe
C:\Program Files\Messenger Plus! 3\MsgPlus.exe
C:\Program Files\Hewlett-Packard\HP Software Update\HPWuSchd.exe
C:\Program Files\Hewlett-Packard\Digital Imaging\bin\hpotdd01.exe
C:\Program Files\cFosSpeed\cFos_Speed.exe
C:\Program Files\Java\jre1.5.0_01\bin\jusched.exe
C:\PROGRA~1\Keyboard\Ikeymain.exe
C:\Program Files\D-Tools\daemon.exe
C:\Program Files\ATI Technologies\ATI Control Panel\atiptaxx.exe
C:\Program Files\Media Access\MediaAccK.exe
C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe
C:\Program Files\Media Access\MediaAccess.exe
C:\Program Files\cFosSpeed\spd.exe
C:\WINDOWS\system32\CTsvcCDA.exe
C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\VS7Debug\mdm.exe
C:\Program Files\Eset\nod32krn.exe
C:\Program Files\Analog Devices\SoundMAX\SMAgent.exe
C:\WINDOWS\system32\UAService7.exe
C:\WINDOWS\system32\MsPMSPSv.exe
C:\Program Files\MSN Messenger\msnmsgr.exe
C:\Program Files\Winwap Technologies\WinWAP for Windows 3.2\WinWAP3.exe
C:\Program Files\Internet Explorer\IEXPLORE.EXE
C:\Totál\TOTALCMD.EXE
c:\Documents and Settings\Gaba\Dokumentumok\Letöltés\HijackThis.exe
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://www.startlap.hu/
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName = Hivatkozások
O2 - BHO: AcroIEHlprObj Class - {06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3} - C:\Program Files\Adobe\Acrobat 6.0 CE\Reader\ActiveX\AcroIEHelper.dll
O4 - HKLM\..\Run:
O4 - HKLM\..\Run:
O4 - HKLM\..\Run:
O4 - HKLM\..\Run:
O4 - HKLM\..\Run:
O4 - HKLM\..\Run:
O4 - HKLM\..\Run:
O4 - HKLM\..\Run:
O4 - HKLM\..\Run:
O4 - HKLM\..\Run:
O4 - HKLM\..\Run:
O4 - HKLM\..\Run:
O4 - HKLM\..\Run:
O4 - HKLM\..\Run:
O4 - HKLM\..\Run:
O4 - HKLM\..\Run:
O4 - HKLM\..\Run:
O4 - HKCU\..\Run:
O4 - HKCU\..\Run:
O4 - Global Startup: Adobe Gamma Loader.lnk = C:\Program Files\Common Files\Adobe\Calibration\Adobe Gamma Loader.exe
O4 - Global Startup: Microsoft Office.lnk = C:\Program Files\Microsoft Office\Office10\OSA.EXE
O8 - Extra context menu item: E&xportálás Microsoft Excel formátumba - res://C:\PROGRA~1\MICROS~2\Office10\EXCEL.EXE/3000
O9 - Extra button: (no name) - {08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501} - C:\Program Files\Java\jre1.5.0_01\bin\npjpi150_01.dll
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Sun Java Console - {08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501} - C:\Program Files\Java\jre1.5.0_01\bin\npjpi150_01.dll
O16 - DPF: {17492023-C23A-453E-A040-C7C580BBF700} (Windows Genuine Advantage Validation Tool) - http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=36467&clcid=0x409
O23 - Service: Ati HotKey Poller - ATI Technologies Inc. - C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe
O23 - Service: ATI Smart - Unknown owner - C:\WINDOWS\system32\ati2sgag.exe
O23 - Service: cFosSpeed System Service (cFosSpeedS) - Unknown owner - C:\Program Files\cFosSpeed\spd.exe
O23 - Service: Creative Service for CDROM Access - Creative Technology Ltd - C:\WINDOWS\system32\CTsvcCDA.exe
O23 - Service: hpdj - Unknown owner - C:\DOCUME~1\Gaba\LOCALS~1\Temp\hpdj.exe (file missing)
O23 - Service: NOD32 Kernel Service (NOD32krn) - Unknown owner - C:\Program Files\Eset\nod32krn.exe
O23 - Service: SoundMAX Agent Service (SoundMAX Agent Service (default)) - Analog Devices, Inc. - C:\Program Files\Analog Devices\SoundMAX\SMAgent.exe
O23 - Service: StyleXPService - Unknown owner - C:\Program Files\TGTSoft\StyleXP\StyleXPService.exe
O23 - Service: SecuROM User Access Service (V7) (UserAccess7) - Unknown owner - C:\WINDOWS\system32\UAService7.exe
Gaba323
"Do a system scan and save a logfile"
A kapott logfájl tartalmát másold be ide.
meglátjuk, hogy mi gyanús a rendszeredben.
Utána zárd be a programot! Ne csinálj vele semmi mást, egyenlõre!
Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com
miaz a hijackthis log ? lehet hülye kérdés de nemtom 😞
Gaba323
Eseménynapló?
Hijackthis log?
winupdate?
az is jó lenne, ha kideritenéd mi az a "hpdj"? ha én jól gondolom akkor a HP nyomtatód része. Driver?
Gaba323
játék közben beállt a kép, gép újraindul.
ilyen üzit nem kaptam.
A rendszer nem találja a megadott fájlt.
(az eseménynaploban irja ezt)
Gaba323
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu