25353
Whistler - Windows XP
-
#12152 Itt olvass, egyébként magyar nyelvű XP-re nem biztos, hogy jó ötlet rátenni. Persze lehet, hogy jó lesz. -
#12151 valamilyen service pack van fenn?
-nem lehet hogy hiányzik a .NET Framework ? (nem tom mi ez, lehet hogy hülyeséget mondok)
Tedd fel a Windows Blinds-t, hátha megoldja :/ -
#12150 na gyorsan akartam, értem már miért nem volt jó, A biztonsági központ riasztási módjának megváltoztatása -
#12149 vezérlőpult -> biztonsági központ -> baloldalt kék szöveg legalsó, biztonsági riasztás központi akármi megváltoztatása vagy valami ilyesmi -
#12148 1. Vezérlőpult-biztonsági központ-riasztási mód megváltoztatása.
2. például C:\WINDOWS\$NtUninstallKB873333$\ -
#12147 Igen. Ja és még egy kérdés. A windows a frissítéseket hová tölti le? Azt hiszem rejtett mappákba de nem tom hol. (az automatikus frissítésre gondolok) -
#12146 Micsodát? Biztonsági központ riasztására gondolsz? -
#12145 Hogyan lehet kikapcsolni a windows vírusírtó riasztását?
-
#12144 Használ valaki Vista Transformation Pack 4.0-át?
Felraktam, erre ez a hiba:
Vagyis nem hagy semilyen hatást beállítani, még az alap XP-t sem. A run32.dll -is hibázik. -
Xing #12143 Sajátgép, tulajdonságok, Speciális fül, Indítás és helyreállítás: beállítások, Rendszerek listájának megjelenítése -
cooldoc #12142 Egyébként (Firefoxnál) F11, szerintem IE-nél is. Jó napot! -
cooldoc #12141 Nyomj egy jobb egeret felül, az eszköztáron. -
#12140 Hello
Az új fiatal titkárnőcsaj vmilyen új kinézetet állított be a böngészőnek és most engem nyúz, hogy állítsam vissza.
De azt nem tudja hogy állította át nagyméretűek lettek a gombok és eltűnt a szokásos eszköztár.
Állítólag vmelyik F-el lehet visszaállítani.
Találkozott már valaki ilyennel?
Csak a böngésző tehát nem stílusról van szó
Köszi -
#12139 segits -
izb #12138 pontos j rulez........... -
Csono #12137 Sziaszok!
Valakinek sikerült már Xp activaciot csinálnia crackkel?
Vagy idővel mindent letiltanak? -
#12136 Ez nagyon jó -
#12135 hi all
lenne egy kérdésem
van az a kötnyvtár "Temporary Internet Files"
van két fájl benne amit nem tudok letörölni a nevük egyforma
"(warning" hol tudnám kitörölni és mi ez a fájl? -
cooldoc #12134 Nem bunkó, hanem sajátos szegmensét veti be a kommunikációs fegyvertárnak. Verbálisan mazo-szadiszikusan fixált, éretlen személyiség, kifejezett frontális-lebeny tünetekkel. Peace. -
#12133 Csodálkozol? Bunkó... -
#12132 Hüje! -
#12131 hát nemtudom de a #12032-re válaszoltak
na, mindegy, szomorúak leszünk ha nem leszel itt
LOL -
#12130 Az új vir irtóval irtsd ki az új vírust!!!! lol -
#12129 B****átok meg! Már a 2. kérdésemet teszem fel itt de senki sem képes válaszolni nekem?! Le vagytok sz*arva! -
#12128 sziasztok hogyan tudnám ugy kicserélni a boot screen képet hogy az elején ne kérdeze meg hoigy mejik képet tölcse be az ujat vagy az eredetit ???
meg a bejelentkezésnél a f. fokkoknál egy progit tudnátok mondani hogy mivel csinájak uj belépő felületet ??? -
lacpac #12127 Holnap megpróbálom, mert ma már eléggé késő van, és korán keltem. Hagyom függőben a dolgot egyenlőre. (holnapig)
A start menü testreszabásában sincs benne a beállítási lehetőség, eltünt! Pedig reinstall óta nem is piszkáltam a registryt.
-
tomo #12126 nem tudod letrehozni a hianyzo kulcsot a registryben?
(elvileg engednie kene ) -
lacpac #12125 Felhasználói szinten (csökkentett mód, rendszergazdaként) megvan ez a kulcs, de rendszerszinten nincs még az Explorer sem! Ötletetek van? Vagy reinstall? Ha kilépek és csökkentett módban indítom újra, akkor hozzáférek a run menüponthoz, de ez így eléggé hosszadalmas, nem igazán szeretném ha így maradna. -
#12124 Hali! A gépemre egy vírus telepedett és az mellé valamilyen vírusírtó.
Az volna a kérdésem, hogy hogyan lehetne azt a sz*r vírusírtót uninstallálni, mert a programok telepítése és törlése résznél nem mutatja.
ezek telepítődtek:
Sehogy nem tudom leszedni ezeket!! -
#12123 Ha nincs szükségünk a Start Menü Run menüpontjára...
A beállítás megváltoztatásához a következõ mûveletekre van szükség.
1. A Registry Editorral nyissuk meg a
HKEY_CURRENT_USER / Software / Microsoft / Windows / CurrentVersion / Policies / Explorer (felhasználó szintû) vagy
HKEY_LOCAL_MACHINE / Software / Microsoft / Windows / CurrentVersion / Policies / Explorer (rendszerszintû) nevû kulcsot.
2. Hozzuk létre vagy változtassuk meg a NoRun nevû, dword típusú bejegyzést, értékként 1-et megadva.
Ha nálad így van, akkor adj értéknek 0-at.
-
lacpac #12122 Legalább is nálam. -
lacpac #12121 Ott nincs is ilyen, hogy futtatás megjelenítése. -
Tovi #12120 Start menü beállítások, speciális fül --> Ott be van pipálva a futtatás megjelenítése??? -
lacpac #12119 Most néztem, csökkentett módban rendszergazdaként megvan. Normál módú indításnál nincs meg, annak ellenére, hogy itt is rendszergazdaként vagyok. SP 2 + az összes frissítése. -
lacpac #12118 Sziasztok! Eltünt a startmenüből a Futtatás, Hogy lehet visszaszerezni! Segítstek mert reinstall lesz! Ahoz meg nincs kedvem. Ebben a hónapban kettő már sok lenne! -
tomo #12117 en ezt tudom.
ha jol ertettem a kerdes az volt, hogy windoz bekapcsolasakor kapcsolodjon fel.
erre kepes a dyndns updater.
ha a szolgaltato szakit, mint te is irtad ujrakapcsolodik.
ezt is tom.
de azert koszi a kioktatast. -
keeper2 #12116 Állandó kapcsolatban nem tudja tartani a dinamikus dns sem, mivel az adsl naponta való kapcsolat megszakítása szándékos a netszolgáltató részéről, azt próbálja biztosítani, hogy ne üzemeltess szervert rajta, hanem ha ez kell, akkor vegyél fix ip-t is. A dinamikus dns viszont jó arra, hogy a kapcsolat megszakítás után újra el lehessen érni a gépen ugynaazon a dns címen, így bár megszakad egy pillanatra a kapcsolat, ami mondjuk pl. egy dc hub esetében kellemetlen, lévén, újraindul a hubprogi, a felhasználók kiesnek majd újracsatlakoznak, de meglehet, hogy valaki már órák óta várt, hogy slotot kapjon valakitől és emiatt kezdheti elölről a várakozást, ellenben pl. arra, hogy távolról tudd adminisztrálni a géped, tökéletes, mivel nem kell tudnod az épp aktuális ip címed. -
#12115 köszi mindenkinek a választ, remélem vhogy ezek alapján sikerűl:D -
tomo #12114 ha meg szeretnel dyndns cimet, akkor a dyndns updater, amellett, hogy frissiti az ip cimed, beuzemelheto, hoyg allandoan kapscolatban tartsa a geped. -
#12113 Ennél a pontnál:
5.7 Making a dial-up connection "always on"