Windows XP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha a windows update hova tölti le az aktuális frissitéseket?Nem tudja valaki?

A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!

Max7
Hali all! Nemtudjatok hol tudom bealitani hogy a lemezkarbantarto csak a c-meghajtomon jelezzen ha 200 mega ala csokken a tarhely? Oprendszer: Windows Xp Sp2 es NTFS filerendszer 😊 azert mondom mert csak ennyi fulet latok

es elvileg kene hogy legyen meg egy fulecske felül :S

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

marsu
hi all.

Ez a vírus támadott meg W32.Spybot.Worm. , hogyan távolítsam el????
PetruZ
Ha az ADSL kapcsolat egyébként hibátlanul mûködik, akkor egy másik hálózati kapcsolat aktiválódik. Start - Settings - Network Connections, itt meg lehet nézni, milyen kapcsolatok vannak definiálva, és ami nem kell, azt le kell tiltani (disabled). A keresést segíti, ha a kis sárga ikon fölé mész az egérrel, mert a felbukkanó hint felsõ sorában kiírja, mivel van baja.
Erre senkinek sincs ötlete?

Ezt érdemes megnézni (és meghallgatni): http://www.bugyimirklityko.hu/

PetruZ
Nem, nem Intel prociról, hanem Intel architektúráról, fejlesztésrõl azaz a szoftver szinten teljesen kompatibilis AMD is ide tartozik. 😉
Seaweed
Hmm kosz!
(Masik gepen nem lattam meg ilyet(kapasbol most itt a kornyezetemben levokon sincs ilyen felirat a rendsz.tul. panelen, azert is tunt fel.)
szerintem ez nem az, ugyanis a linkednél intel prociról beszélnek 😮

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

PetruZ
Szétesett a link, tehát itt.
PetruZ
Az én angol XP-men nincs ilyen. 😊 Egyébként angolra visszafordítva "physical address extension" lenne, ami vszleg vmi memória üzemmódot takarhat.

(Update: megnéztem, a PAE azt jelenti, hogy az oprendszer olyan üzemmódban megy, amelyben 4 gigánál nagyobb memóriaterületet is meg tud címezni. Csak szerver oprendszereken van ilyen. Bõvebben URL=http://msdn.microsoft.com/library/default.asp?url=/library/en-us/memory/base/physical_address_extension.asp]itt[/url].)
ez mindenkinél ott van, de ne kérdezd, hogy mit takar :-)

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Seaweed
Minap osszefutottam egy ilyen jelenseggel:

Tud valaki ra magyarazatot adni nekem?

thx
lck
Tedd fel az XP-antispy -t. Ez egyéb hasznos funkciók mellett ezt is tudja.
Petka
Nem tudja valaki hogy lehet kiiktatni a kevés lemezterület figyelmezetetést?

Elindítom csökkentett módban. Megvárom míg minden betölt. Elindítom az Everestet megmérem vele a ram sebességét: 1400mb/s Várok 10 percet. Megint megmérem: 525 mb/s. Tehát csökkentett módban is megcsinálja azt az egy idõ utáni lelassulást, amit normál módban is.
biomage
helló DODO ha csökentett módban inditód az xp lassan fog betöltödni mivel a vinyo dma kezelö rendszere nem töltödik be.
üdv

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Csökkentett módban is megtörtént a relytélyes lassulás a gépemen. Tehát a programok és a videokártya nem nagyon okozhatja. Valaki valami olyasmit mondott , hogy a winchester cache-e beakad. De ezt nem nekem mondta, hanem apukámnak, aki nem mondott el mindent annak a valakinek, pl. azt nem mondta, hogy a lassulás egészen a gép leállításáig tart. Ez az egész olyan, mintha már direkt csinálná a gép... De úgy tudom egyelõre nem tudnak gondolkodni, fõleg azon, hogy engem szivassanak... De ezek szerint mégis...
Az lenne a kérdésem, hogy sp2-nél amikor beállítom az adsl kapcsolatot, akkor a tálcán megjelenik a csatlakozáson egy sárga alapon egy 3szög fekete felkiáltójellel, ezt hogy lehet eltüntetni?

Ezt érdemes megnézni (és meghallgatni): http://www.bugyimirklityko.hu/

grizzly21
pontosan. de most egy két olyan se megy ami offline. van 5letetek kodecre?

Banyapapa
Ha le akarsz törölni mindent akkor: milyen vinyod van? (hamár a xp cd nem akarja a tutit)?

kezdem gyanitani, hogy 555 nek szar a windoz cdje. a dr dos prompt arra utal, hogy valami hazilag gyartott kutyu lehet, es nem a microsoft bootloaderet hasznalja a cdje.

szal 555 hivd el egyik haverod, hatha ketten tobbre juttok . es szerezz be egy xpt ami kicsit jobban hasonlit az eredetire.

Frank99
egy igazi , bootolós windoz ezt megteszi ....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

ironmaiden
Nézd meg ezt:
XP Telepítése

Az egész gépröl le akarok törölni mindent és ujra feltenni az xp-t

biomage
ezt kifejtenéd böveben az xp akarod letörölni a particoról vagy a particióról akarsz mindent eltüntetni

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Hogy kell xp-t formázni??? részletesen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Valaki mondja már meg végre!!!!!!!!!!!!!<#csodalk><#conf><#guluszem1><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>
minden bizonnyal

football without ultras is nothing

ibrik
Mit értesz azon, hogy "streamelve" ???

Esetleg online lejátszás egy weboldalról?

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

grizzly21
ha wmplayerrel akarok filmet nézni streamelve akkor hibát ir ki.
milyen kodek kellhet?
ja és thx az elõzõ segítésget.

lck
1 beteszed a zikszpés cédét
2 újraindítod a gépmadarat
3 megnézed a bioszban hogy cédérõl indul elsõsornan a rencer - ha nem ráállítod
4 újraindítod - elindul a zikszpé telepítõje - szép kék háttérrel
5 eccercsak felsorolja hogy a gépedben milyen vinyók + partíciók vannak
6 a többit ott majd találd ki magad
biosba beállítod h cd-rõl bootoljon, berakod az xp cédét, és onnan bootul.. utána meg szépn olvasgassad amiket ír ki

Hogy is kell akkor formázni?????????????Az xp-t csökentett mód parancssorral elindimom és az xp indul el ami nem jo.Beteszem az xp-s cd-t és kiirja hogy A:\>
Átlépek a C-be és beirom hogy: format c:
Kiirja :You must specify the drive to be formatted

IlluminatoR
440 napig.

lck
elõfordul hogy egykét program nem indul így el.
lck
1 xp - 1 PC = M$ profit
Törölt felhasználó
Üdv!

A következõ a problémám:

adott két gép mindkettõn ugyanaz a hardver (teljesen)

A Norton Ghost programmal lementem az egyikrõl az újra telpített XP-t és megpróbálom felrakni a másikra. Fel is megy rendben. De elindításkor lefagy bejelentkezés közben. Vagy ha nem fagy le mindíg kidob a bejelentkezõ oldalra pár másodperc után...

Tud valaki megoldást?

Win98-al semmi probélma nincs, simán meg lehet oldani a klónozást!!!
De XP-vel nem megy...

Tud valaki megoldást?

Baking
gurubefree
sziasztok

Azt szeretném kérdezni okoz e valami gondot az ha a a lapozófájlt nem használom.

thx

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

biomage
ilyen üzenet
frobi

grizzly21
ha wmplayerrel akarok filmet nézni streamelve akkor hibát ir ki.
milyen kodek kellhet?
ja és thx az elõzõ segítésget.

biomage
nekem is ez volt a bajom pár honapal ezelöt de megoldták itt
menj a vezértöpult/felügyeleti eszköz/szolgáltatások/és ott kapcsold ki a hibajelentés szolgáltatást

fifi
IE-ben:eszközök-internetbeállítások-speciális-böngészés

itt a 2. pipa, már ha erre gondolsz

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

nc

vhogy biztos ki lehet

Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)

sztem sehogy😊lol,nemtudom

Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)

ezek sztem mind spyware-ek vagy vmi férgek...
szedj le egy anty spyaware cuccot, de ne onnan ahonnan ezek az üzik javasolják

Neogan
Hogy lehet kikapcsolni Explorerben az automatikus kiegészítést?

One man\'s hero, is another man\'s demon...

és még ezt is irja ki
megcsináltam már vagy három regisztrácios progit és akkor is irja ki
Mit csináljak vele
---------------------------
Üzenetkezelõ szolgáltatás
Üzenetküldõ: SYSTEM, címzett: ALERT, idõpont: 2005.07.15. 8:09:45

REGISTRY ERROR

Microsoft Windows has encountered an Internal Error.
Your Windows registry is corrupt.
This system may become unstable.

Visit www.pcregfix.com to repair.

OK
ezt is irja még ki
Ebbe is kéne segitség
Letöltöttem már a spyware alert et is és akkor is ezt irja ki nekem

Üzenetküldõ: SYSTEM, címzett: ALERT, idõpont: 2005.07.15. 7:04:59

SPYWARE ALERT!

Spyware detected in C:\WINDOWS\ Windows suggests visiting www.pcrepairtool.com to download free repair tool

OK

meg még ezt is irja ki

Üzenetküldõ: SYSTEM, címzett: ALERT, idõpont: 2005.07.15. 6:49:50

SECURITY ALERT :
Windows has detected registry errors on your computer!
Registry errors can cause potential data loss.
Microsoft recommends an immediate system scan.

Visit: www.windowsreg.com for FREE registry scan.

OK