Windows XP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Meg kell keresni, hogy mi a neve ennek a programnak (benézel a Feladatkezelõbe), az ablakon megadod miután tudod, hogy melyik az a fájl (pontosan nem tudom a nevét, valami Setup... kell legyen), hogy Mégse és kitörlöd, aztán többet nem fog megjelenni.

***Ha nem eredeti (vagy nem tûnik eredetinek a Windows-od) és fel fog telepedni ez a cucc, akkor kiszedi a háttérképet és a Welcome Screen-nél kell várni vagy 5 másodpercet. Én ne tudom pontosan, de ahogy hallottam egy idõ után leblokkolja a Windowst.

Ha mégis tévedésbõl feltelepítetted és a *** leírás szerint viselkedik a Windows, akkor szólj és 2 mozgásból elintézzük.
Vagy a felhasználói fiókok közül törli az ott megbújó .NET Framework-öt 😊

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

computerguru
Valószinû elõ is fog jönni,mivel nem legális az xp-d,igaz?
De egy xp eredetiség crack-kel megoldható.

Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.

FRe4k
köszönöm!

Xbox Live Gamertag:freak86hun PSN ID:Freak86_Hun

Kék halálnál szereplõ hibakódra rákeresés Google!
(Én most nem keresgélek, csak 1-2 tipp.)

Én Alkatrész hibára is gondolnék.
- Táp (ha van másik táp, próba)
- Memória (Memteszt futtatás, Én a BOOT CD-st ajánlanám) Ha több memória kártyád van, akkor egyesével próbáld.

Próbálhatsz egy rend szervisszaállítást amikór még jó volt a gép!
Mert lehet valami driver szórakozik, nem tettél fel valamit (eszköz, program ...) a kék halál megjelenése elõtt?
Ha igen az okozhatja akár. (eltávolítás és úgy csinálja-e)
XP sérülés is lehet!
Ezekre jó lehet Rendszer visszaállítás, de csak lehet.

Kártevõk fertõzések vírus is mûvelhet ilyet! Tisztító progikkal nézni!

Végül ha belefér akár egy új xp is rakható.
"futtatáshoz beírod: control userpasswords2

Rákattintasz a felhasználódra, majd kiveszed a pipát a "A számítógép használatához ....."
elõl és máris nem kell felhasználónév választással bajlódnod."
Evin
Ha nem használsz boot Manager-t, akkor pedig ott van.
Az xp vinyóján, cseréld ki a boot.ini fájlt a boot.bak fájllal, ha van. (de vhol hagyd meg az eredetit)

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Visszatérve a problémámhoz.
Idézem:
Feltettem egy külön winyóra a win7-et az xp mellé.Miután eltávolítottam a winyót amin a win7 volt még mindig kérdezgeti indításkor melyik windowst indítsa.Mi a megoldás erre hogy ne kérdezõsködjön?
Az xp boot ini-be nem irta be magát a win7.
A win7 hez tartozó bcdedit nincs az xp-be.
Nem értem miért kérdezõsködik amikor már kivettem a win7-es winyót.
Hova írta be magát a win7?

FRe4k
Hali!
Egy xp guru segítségét várom!
Felraktam a net.framework-öt , a windowsba történõ belépés elõtt kijön a felhasználóválasztás, na azt én nem akarom oda, szeretném ha egybõl belépne a windowsba.
Hogy tudnám megoldani?

Xbox Live Gamertag:freak86hun PSN ID:Freak86_Hun

SMGBAS
+ ms hibajelentés

BCCode : 7a BCP1 : C07B9A50 BCP2 : C000000E BCP3 : F734A50C
BCP4 : 32DC5860 OSVer : 5_1_2600 SP : 3_0 Product : 256_1

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

SMGBAS
Semmi nem volt benne ezzel kapcsolatban.
Amúgy megint volt.
Párat kattan a gép (nem hangosan, és nem is hangszóró hangnak tûnik) kb 1 másodpercenként azután kékhalál.
kernel data inpage error
0x00007A ........
atapi.sys - adress f734a50c base at f733d000 datestamp 4802539d

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

gergely1991
vezérlõpult>felügyeleti eszközökrendszernapló

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

SMGBAS
Hali
xp, kékhalál, auto restart. Hol tudom megnézni?

Sziasztok!

Lenne egy kis problémám, remélem tudtok benne segíten. Szóval van egy notebookom - HP nx9200 - amiben nincs beépített WiFi adapter, így vásároltam hozzá egy PCMCIA - os adaptert - Tenda W54C - ami korrektul mukodik nem is lenne vele semmi baj, csakhogy az XP nem fut fel nelkule. A helyzet az hogyha kikapcsolás elott eltávolítom legalább softwares módon - biztonságos eltávolítás, bla bla bla - akkor a rendszer simán felfut, de ha elfelejtem eltávolítani a rendszerbol akkor a kovetkezo inditasnal muszaly hogy csatlakoztatva legyen, kulonben fel sem fut a rendszer. Probaltam mar a sajat kezelo programaval is es a standard XP WiFi-s kezelovel is, nem segitett. Vmi olyan megoldas kene ami lehetove tenne hogy minden egyes kikapcsolas elott automatikusan tavolitsa el az XP. Vmi olyan kene mint ami az msconfigban is van, hogy be lehet allitani hogy milyen program fusson fel csak nekem az ellenkezoje kellene hogy minden egyes kikapcsolasnal be tudnam allitani hogy tavolitsa el a kártyát. Szoval ehhez kene nekem vmi otlet. Elore is koszonom.
Képernyõkímélõ jelszavazás is jó lehet.
(beállítani rövid idõre ... , vagy kézzel indítani Villámnézet gomb.)
thx
Evin
Adj meg a fiókodnak belépési jelszót, és utána a Windows gomb+L kombinációval zárolhatod a géped, és csak a jelszavaddal tudsz visszalépni. Talán ez a legegyszerûbb.

csöscö kéne valamien program vagy beállítás amivel le tudom zárni a gépet egy jelszoval mint a telefonokon a billentyüzárvagy mint a hold gomb csak ezek gépen és csak egy adott jelszoval lehet használni a gépet de a gép dolgozzon magában pl zene lejátszás és letöltés
pls help
<#taps>

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

Pummis
Sziasztok
Tudnátok segiteni mikkor be kapcsolom a gépet ez az ablak jön be de most raktam ujra a gépem régen nem jött elõ ez a dolog valami progival megoldottam csak nem tudom mi volt már

nagyon köszönöm!
gergely1991
sajátgép kijelöl> helyimenü (jobb egérgomb)>tulajdonságok>automatikus frissítések fül

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Sziasztok!
A frissítések mellõzése csak installáláskor lehetséges?
Nekem eddig így volt beállítva, de vhogy nyomtam egy yes-t egy kérdésre, és most szeretne frissíteni. Én meg nem. Már úgy megszoktam a régit. :-))
gergely1991
*Vistara win7-re is jó...

gergely1991
igen tudok róla de xp-ben még van😊
És mivel a winxp-re telepíttette a win7-et akkor elképzelhetõ volt hogy beírta volna magát boot.ini-be😊

Link Vistara win-re is jó...

win7-be már nincs boot.ini
gergely1991
Érdekes itt nem látom (nincs is benne):S
Amúgy általában itt vannak a bootolásal való dolgok...

Ez van a boot.ini-be mit kell törölni?

Köszi

;Warning: Boot.ini is used on Windows XP and earlier operating systems.
;Warning: Use BCDEDIT.exe to modify Windows Vista boot options.
;

timeout=30
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS

multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional - magyar" /NOEXECUTE=OPTIN /FASTDETECT
gergely1991
Driverfrissítés/javítás/újratelepítés vagy a vírus beleszól:S

gergely1991
C:\boot.ini be kell egy bizonyos sort törölni😊
azt ami a windows 7 szöveg van rajta.
például:
multi(0)disk(1)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS="windows 7 home...."
Sajna nem tudom windows 7-ben hogy van ez beírva pontosan:S

Sziasztok
Feltettem egy külön winyóra a win7-et az xp mellé.Miután eltávolítottam a winyót amin a win7 volt még mindig kérdezgeti indításkor melyik windowst indítsa.Mi a megoldás erre hogy ne kérdezõsködjön?
Laca
Zan
Sziasztok!

Nekem egy olyan problémám van,hogy sem a dvd-íróm,sem a virtuális lemezmeghajtóm,sem a külsõ dvd-íróm nem mûködik az XP-vel itthon.Mindegyiket látja az eszközkezelõben,de nem tudja betölteni az illesztõprogramját...!Tuti,hogy szoftveres a probléma,mert a külsõ dvd-íróm más gépen megy,ezen nem.Ötlet? Ezt írja az eszközkezelõben,ha a tulajdonságokra nyomsz:

"A Windows ehhez a hardvereszközhöz nem tudja betölteni az illesztõprogramot. Az eszközillesztõ sérült vagy hiányzik. (Kód: 39)"

Minden optikai meghajtónál ugyan ezt,a virtuálisaknál is.

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

Krszti1160
Ez az, hogy amikor kiválasztom, és OK-t nyomom akkor úgy tesz mint ha elfogadná, aztán meg amikor újra meg nyitom a második választási lehetõség van kiválasztva, és nem tudom át váltani. És erre a problémára kérdeztem rá 😊
Ha kiválasztod, hogy "Figyelem kívül hagyás-A Rendszer mindenképpen telepítse a szoftvert, és ne kérjen jóváhagyást", így nem megy?
Krszti1160
IVT BlueSoleil 6.4 És nem engedi telepíteni :S
Ilyen hasonló problémám volt nekem is az ATI videokártya szoftverének telepítésével (kép), de ahhoz hogy rendesen feltelepedjen, akkor Continue Anyway-re clickkeltem.
Milyen programról lenne szó?
Picar77
mi a program neve ?
hátha ugy okosabbak leszünk^^

()() (^^)

Krszti1160
Igen, xp-s a program, és már azelõtt is fent volt a gépen 😊
De amikor beteszem a cd-t, hogy telepítsem, elindítom a telepítést és a befejezésnél jön elõ ez a hiba üzenet, és nem engedi telepíteni a programot :S
Jó helyre írtad, nyugi.

Azt hiszem arra felugró ablakod mondod, amire Én is gondolok.
Telepítés indításánál Bejövõ ablakba 2 választható gomb jelenik meg az alján, itt nyugodtan katt, hogy telepítsen, figyelmen kívül hagyni a ...
Vagy:
Ez a program már fent volt elõzõ xp-den?
Biztos, hogy XP-s ez a program?
Krszti1160
Sziasztok. (Lehet nem ide kéne ezt írnom,de próba cseresznye...) Szóval újra lett telepítve az Xp-m... Fel akartam dobni egy progit a gépre és erre ki írta, hogy "A Telepítés alatt álló szoftver szoftver nem ment át a Windows Logo Tesztelésen, amely a Windows XP-vel való kompatibilitást vizsgálja. (Miért fontos ez a tesztelés?) Ez a szoftver nem lesz telepítve. Lépjen kapcsolatba a rendszergazdával."... Na ezt az üzenetet kapom. Kicsit bele néztem az illesztõprogram aláírási beállításaiba, és van 3db választási lehetõség.
Az elsõ: Figyelem kívül hagyás-A Rendszer mindenképpen telepítse a szoftvert, és ne kérjen jóváhagyást (Ez kellene...)
Második: Figyelmeztetés - A Rendszer mindig kérdezzen rá, hogy mit akarok tenni (Ez van alapból beállítva.)
Harmadik: Tiltás-..........
Egyszóval amikor át akarok váltani az elsõ választási lehetõségre és meg nyomom az OK-t akkor úgy tesz mint ha elmentette volna, de amikor megpróbálom telepíteni a progit akkor ugyan az a problém és az illesztõprogramnál a Második választási lehetõség van kijelölve... Szóval remélem érthetõ amire gondolok... (Ha nem ide kellet volna feltennem a kérdést szóljatok)
Nem tudtok erre valami más megoldást? :/ Elõre is Köszi, Üdv Kirsz 😊
daeemoon
"Ugye legális termékrõl van szó?"

Hátõõõõ

gergely1991
Omg az IE-ben annyi biztonsági rés = vírus tud bejutni a gépében hogy tágult pupillával csodálkozik hogy miért is rossz a gépe.
A frissítéssel vagy várni kell vagy netrõl kell használni:/
Ugye legális termékrõl van szó?

daeemoon
A tulaj = a gép tulajdonosa nem fogad el más böngészõ programot, a frissítés pedig CDrõl futott (legalábbis az SP3 frissítés), ami tuti vírusmentes, és annál volt kékhalál, mikor az próbálta telepíteni a dolgokat.
Én telepítettem föl rá Firefoxot, az szépen ment is, még mielõtt véglegesen el'sztam.

gergely1991
akkor vedd ki a lemezt....

Evin
A Google csodákra képes egyébként:
.Net 3.5sp1 hun
Elvileg ennek elégnek kell lennie.A telepítés alatt élõ internet kell hozzá.
Van még a 4-es, de azt alig használja még vmi.

1boot HDD
2boot CD/DVD
3boot floppy (vagy ezt ki is lehet kapcsolni)
Szerintem beállítási probléma. Be kell állítani a BIOS-ban a boot-olási prioritásnál, ha jól emlékszem, hogy:
1boot HHD
2boot CD/DVD
3boot floppy (vagy ezt ki is lehet kapcsolni)
Az miért van, hogy miután felraktam az Xp-t újraindul a gép, de nem hajlandó tovább lépni a "A cd-rom-ról való indításhoz nyomjon meg egy gombot" résznél. Itt áll a végtelenségik aranyosan villog az utolsó karakter és ennyi. Már az 5. fajta xp nél csinálja ezt, ellenben az Ubuntu simán felment rá.

Mint Boot CD lenne egy vírusellenõrzõ pl. a Kaspersky Rescue Disc 10, ami ha jól tudom Linux típusú vírusellenõrzõ, ami megtalálja a Windows féle vírusokat. Ott persze még vannak más féle ellenõrzõ dolgok. Hasznos lehet.
Ja és ameddig nem volt rákötve az internet, addig nem láttad a hibát, valószínûleg a vírus nem tudott csatlakozni az internetre és amikor internetet kötöttél rá, akkor még betöltött egy pár trójai programot, ami az általad említett hibákat okozza.