Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Más böngészõt pedig sikeresen fel kellene lehessen telepíteni, semmi sem akadályozhatja meg. Én azt mondom, hogy egy vírus van a gépedben és az játszadozik veled.
Adott a következõ szituáció:
Windows XP sp2, letöltöttem a frissítéseket, és sikeresen hazavágta az Internet Explorert, és néhány gépen lévõ képet sem lehetett megnézni. Próbáltam mindenféle uninstallal, reinstallal, sehogy sem bírtam mûködõképessé tenni az IE-t. Más böngészõt a tulaj nem fogad el, úgyhogy az nem megoldás.
Azonban próbáltam SP3-ra frissíteni CD-rõl, viszont mikor a telepítõ újraindította gépet, és elindult a telepítõ, néhány feltelepített cucc után kék halál, és újrakezdte a telepítést. És ezt csinálja a végtelenségig, és sehogy se sikerült rávennem, hogy ezt abbahagyja (telepítõ CD-vel sem), vagy hogy egy korábbi konfigot visszaállítson. Tehát most ott vagyok, hogy van egy XP, ami mindig frissíteni akarja magát, de mindig kékhalálba torkollik.
Láttok rá valami megoldást a formázáson kívül? Hiren's Boot CD-ben nincs valami progi, amivel rendszervisszaállítási pontokat érvényesíteni tudnám? Mert Winfosból az sem sikerült. :/
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Köszi szépen sikerült😊 Leformáztam, Ubuntu CD-rõl memteszt is volt (Nemvolt bibi) és utána sikerült felpaszírozni a win-t😄
Kellemes ünnepeket^^
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Tudna valaki linkelni egy vcredist-et 32 bites az op.
Elõre is köszönöm!
van például ubuntu live cd-n meg külön is persze😊
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Kéne egy kis segítség, lehet h nem jó helyre írom, de remélem tudtok segíteni...A minap újra akartam húzni a windows-t, mert lassú volt stb. Be is bootolok a CD-rõl, de amikor be kéne jönni a telepítõ felhasználói felületére (Szóval amikor már nemscak azt irogatja lenn h ez meg az betöltése) akkor kapok egy kékhalált és kész (Stop:0x00000050,PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA) Kigoogliztam, és valami féregvírusról irogat, meg h a RAM baja lehet..De hát vírus nemigen lhet hiszen leformáztam, a RAM-nak meg sztem nincs baja, mert most Ubunturól írok amit gond nélkül feltett...
Elõre is köszi hogyha tud ebben segíteni nekem valaki😊
Ricsi
hogy lehet hibás egy olyan lemez amit most vettem?
Azon amin a rendszer van azon csináltam ilyet de semmi változás.
Hibás lemezterületek javítása...
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Van 3db HDD-m ebbõl 2-n van rendszer (XP SP3) és van egy teljesen új.
Egyszerûség kedvéért számozni fogom a HDD-ket.
1-es: majdnem teljesen halott HDD-n XP SP3 gyakorlatilag már nem használom, csak végszükségre van.
2-es: ezt a merevlemezt használom ez is kidolgozta már magát amint azt a teszter programok mutatják. Bár szerintem ezzel csak szoftveres gond lehet inkább.
3-as: teljesen új HDD
Az alaplapom P5LD2 4db SATA csatival de én csak az elsõ két slotot használom ezek közül.
2-es HDD bent van SATA1-ben, az 1-es HDD pedig a SATA2-ben és nem indul az XP chckdisk /f hibát írva... Pedig két-három hónapja még mûködött a kettõ együtt.
Minden marad ahogy van, annyi hogy BIOS-ban megváltoztattam azt hogy most az 1-es HDD-rõl bootoljon és így elindul az XP és látja a másik winyót is probléma nélkül. Ugyanez érvényes akkor ha az új 3-as HDD-t teszem be a 2-es helyett.
Viszont ha bent van a 2-es és a 3-as és ugye a kettesrõl kellene bootolnia akkor megint jön a chckdisk /f hibaüzenet az xp betöltése közben.
Próbáltam az alaplapon a SATA2-bõl átrakni más slotba de nem jártam sikerrel, ebbõl gondolom, hogy ez akkor nem lehet hibás.
Kifogytam az ötletekbõl.
2.kérdésre kártevõirtó a válasz
Nem zavar be majd az Avirának? Ez is vírusirtó vagy konkrétan Malware ellen van?
A feladatkezelõben milyen állományok futnak?
pl.:Malwarebytes Anti-malware-vel nézd át..
Mi megtestesült szentséges jó atyaúristen ez a sz*r?!
Ezt írja ki, amikor Scannelnék, és szintén amikor elindítom a services.msc-t (ott akartam megnézni hátha ott bujkál)
A másik fele, meg hogy mi a tök köze van az Internet Explorernek a Scanneléshez? Sose használom, mert gagyi.
Valaki tudja hogy tudom megjavítani ez a lópikulát?

USB-s billentyûd van pl. vezeték nélküli !?
Tegyél rá másik billentyûzetet.
Múltkor Én is találkoztam egy ismerõsnél ilyesmivel és ez volt a gond!
És ez nem kalóz verzió?:S(akkor megvan oldva a probléma)
információ Angol
amd athol X2 5600+ , at radeon hd4670
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Ott nem ír ki valami hibajelenséget?
Vírus, trójai, stb. nincs, több írtóval is kerestem.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Igazából a gondom nem szervesen kötõdik az XP-hez, ha off lennék akkor bocsi!
Tehát van egy .avi kiterjesztésû fájl ami kb. 145mb-ot foglal el. Ezt a fájlt szeretném becsomagolni - lehetõleg .rar - formátumba. De, ha elindítom a winrar-t akkor hiába állítom be, hogy a legjobb tömörítés, akkor is csak 136mb-os fájl lesz betömörítve. Kérdésem, hogy mit kellene rajta beállítani, hogy még kisebbe tömörítse be? Vagy ha netán a winrar-al nem lehet akkor mivel tudom ezt megcsinálni? Köszi.
hanem azt írja ki, hogy az alkalmazás hiányzik.
Milyen alkalmazást töltsek le? A levelezõ Windows Mail.
Kösz ha segítesz, Üdv. [email protected]
Általában az egyik svchost miatt csinálja..
+ Hibásan mehetett xp telepítés talán, - újra telepítés.
+ Driverek fent vannak! Ugyan ezek a Driverek voltak elötte is !?
Mert ha nem, lehet az a gond. (Nem mindig jók az újabb Driverek.)
Vezérlõpult/rendszer/speciális lapfül/indítás és helyreállítás mezõben katt a beállítások gombra/rendszerhiba mezõben szedd ki a pipát az automatikus újraindítás elõl.
Amikor kikapcsolnád vagy lefog állni, vagy Kék halált kapsz.
Ha kék halál lesz, akkor kiírja, hogy mivel van baja:
- Driver probléma
- Szoftver probléma
- Hardver (eszköz) probléma
lehet.
- Táp hiba, teszt másik Táp.
- Xp megsérült pl. valami fertõzés a gépen
- Bios megkergült, Alaplap Bios reset (Áramtalanít Alaplap elem kivétel 1-2 perc, vissza)
Vagy talán ahhoz a géphez nem mindegy milyen Win-t raksz fel.
Mi okozhatja azt a problémát, hogy a Start menü Leállítás parancsát választva a Windows XP elõször kiírja, hogy a Windows leáll, majd nem kapcsol ki a gép, hanem újraindul? Természetesen a párbeszédablakban is a Leállítás parancs van kiválasztva.
Köszi
Egy Dell pc-re feltettem egy szûz XP-t, de ahogy bejön az asztal, kb 1 perc múlva megjelenik egy kis ablak, hogy azonnal mentse le minden munkáját mert a windows újra fog indulni és visszaszámol....
És állandóan ezt csinálja. Mitõl lehet ez? <#shakehead>#shakehead>
Alaplap hiba is okozhat talán ilyet.)
- életlenül nem egy módosított xp telepítõvel csináltad !?
- Véletlenül a gépbe nem nyúltál, eszköz ki majd vissza valamit. Mert ha igen, talán valamelyik táp csatlakozó nincs tökéletesen visszadugva.
examinee
Úgy rémlik egy T-online-os leírásban láttam. De sokat szenvedtem havernál ezzel. Örülök, hogy mûködik. Mindjárt adom a számlaszámom is. 😄