Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
▓██▓▒░LaLiKám Csak OkOSAn░▒▓██▓
Megj.:Egy ilyen erõmûvet akarsz tovább gyorsítani? ha leassú nem biztos ,hogy a lapozó fájl mérete miatt.
Elõre is köszönöm a válaszokat
▓██▓▒░LaLiKám Csak OkOSAn░▒▓██▓
Nincs vkinek 5lete? mi a szar lehet vele.
Rakjam újra?
Alaplap: ASUS A8N-E CPU: AMD64 X2 E6 3800+ @10*258(1.3V) VGA: Asus X1950 Pro 2*1Gb DDR 400@430
Van egy 80 gigás vinyóm és az 2 részre van bontva: C: 12GIGA D: 68GIGA.
Nah én azt szeretném csinálni hogy a C-n 17 legyen a D-n meg 63. Hogy lehet megcsinálni rendszerújratelepítés nékül?
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com
Oldalamon megtalálod
van benne vmi rossz? ha nincs akkor hogy tudom kiírtani azokat a pop upokat, amik nem akkor ugranak fel, amikor elemgyek egy olyan lapra, hanem állandóan, ha nem is mûködik éppen a net akkor is.
Running processes:
C:\WINDOWS\System32\smss.exe
C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe
C:\WINDOWS\system32\services.exe
C:\WINDOWS\system32\lsass.exe
C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe
C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe
C:\WINDOWS\Explorer.EXE
C:\Program Files\Creative\SBAudigy2\Surround Mixer\CTSysVol.exe
C:\Program Files\Creative\SBAudigy2\DVDAudio\CTDVDDet.EXE
C:\WINDOWS\system32\CTHELPER.EXE
C:\Program Files\Panda Software\Panda Antivirus Platinum\APVXDWIN.EXE
C:\Program Files\ATI Technologies\ATI Control Panel\atiptaxx.exe
E:\Program Files\Winamp\winampa.exe
C:\Program Files\MessengerPlus! 3\MsgPlus.exe
C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe
C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
C:\Program Files\Silicon Image\SiISATARaid\SATARaid.exe
c:\progra~1\intern~1\iexplore.exe
C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe
C:\WINDOWS\system32\CTsvcCDA.exe
C:\Program Files\Panda Software\Panda Antivirus Platinum\pavsrv51.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\WINDOWS\system32\MsPMSPSv.exe
C:\Program Files\Panda Software\Panda Antivirus Platinum\AVENGINE.EXE
C:\Program Files\Panda Software\Panda Antivirus Platinum\pavProxy.exe
C:\Program Files\Panda Software\Panda Antivirus Platinum\IFACE.EXE
C:\Program Files\Panda Software\Panda Antivirus Platinum\PAVJOBS.EXE
F:\hijackthis\HijackThis.exe
e:\Program Files\Winamp\Winamp.exe
E:\Program Files\Crazy Browser\Crazy Browser.exe
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
letöltöttem az Msn messenger gigapack 2005-öt, szeretném feltenni, de egy .daa kiterjesztésû fájlt kaptam. ezzel mit lehet tenni? sohasem volt dolgom még ilyennel
Miért jobb? 4 gigánál nagyobb fileokat is tudsz a vinyón tárolni és állítólag gyorsabb rajta az XP.
Kockázat mindíg van😊 áramszünet, kisöccs kitépi a falból a 220-as vezetéket stb.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
mi lehet gond?
olyan gondom lenne, van itten egy helyi linux mail és ftp server,
és az ftp serverre nagyon lassan csatlakozik az XP-m, ha töltökle róla van, hogy teljesen megáll és megszakad az összes kapcsolat a gépen még a net is. Pedig kinti FTP serverekre villámgyorsan csatlakozik, itt a helyire nemtom miért szarakodik ennyit, mert más gépen gyorsan bejön, , ,
Melyik fájl tartalmazza a Windows újraindítás ikonját ? ( négyszögletes zöld alapon nap-szerû vonalak )
Shell32 az nem.
A barátom felhúzta a 633-as celeronját 800-ra, és pár nap múlva █ meg hasonló karaktereket tartalmazó nevû fájlok jelentek meg a winchesterén, és sorra tûntek el a fájlok. Ezután megpróbálta leformázni azt a winchestert, amin ezek a rejtélyes fájlok keletkeztek, de a formázás végén mindig megjelent egy hibaüzenet, hogy nem lehet a formázást befejezni. Próbáltuk windowsból, dosból, win telepítõvel, partition magickel, de mindig hasonló hibaüzenetet kaptunk a végén. Aztán visszaraktam a procit 633-ra, és utána jó lett.
A barátom számítógépén a Windows XP Professional a következõket produkálja:
Egy hétig problémamentesen fut, aztán egyik bekapcsolás után a Scandisk elindul és nekiáll javítani és törölni néhány fájlt. Onnantól kezdve megzavarodik a Windows és váratlan kiakadásokat produkál. Újratelepítés után már csak néhány nélkülözhetetlen programot telepítettünk fel és víruskeresõt is lecseréltük. Ugyanezt csinálta utána is. Közben más monitorkártya is került a gépbe.
Valaki közületek járt már így?
Elõre is köszönöm a segítséget.
Az elérési utat kell megadnod... amelyet PATH-nak hívnak...
PATH beállítása XP-ben:
Sajátgép > Speciális > Környezeti változók > Path
ide az utolsó ; után megadod azt/azokat a mappát/kat, amelyekben lévõ programokat közvetlenül el akarod érni.
dos-ba vmelyik fájlba kellett beírni, XP-be ezt hogy lehet megcsinálni?
köszi elõre is
Steam Nick: adakiller
Tehát a lényeg: fertõzött gépek cd meghajtóját lehet vele nyitogatni.
úgy is oda kell nyúlni, nem úszod meg<#buck>#buck>
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Nem tudom mennyire van köze ehez a bott.ini-nek de kipróbálhatod,hogy megfordítod a bootolási sorrendet,és az elsõ helyre rakod az XP-ét.
Lenne egy kérdésem a WinXp leállításával kapcsolatban.
A fórum keresõjébe beírtam a „leáll” szócskát és végignéztem a hozzászólásokat, de kimondottan az én problémámra nem találtam megoldást.
A biosban beállítottam, hogy dupla klikkre kapcsoljon be a gép.
A C partíciómon van egy WinME a D –n pedig egy WinXPsp1.
Ha a ME –t leállítom akkor a gép bekapcsolható duplaklikkre viszont ha az XP –t akkor nem. Van valami lehetõség arra, hogy az XP –t leállítva is bekapcsolható legyen a gép duplaklikkel ?
Köszönöm!
Már az ajtód elött vannak,a microsoft emberei akik a BSA kiemelt tagjai,és a buzera állandó tagjai,a winterminatorok,akik megbosszulják,hogy te egy szar rendszer szar operációs rendszerét használod 😊A bünti nem marad el.Leszámolunk veled<#ejnye1>#ejnye1><#ejnye1>#ejnye1><#taps>#taps><#taps>#taps>
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Szerintetek mikor automatikus frissítést csinál a windows MAGÁTÓl, akkor bemérhetik az embert hogy nem pl. nem eredeti a windowsa? Vagy egyáltalán érdekelheti õket ott Amcsiba hogy van egy felhasználó aki illegálisat használ??
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5