Windows XP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kontrakcio
motorola v3 hoz hol találok drivert? driver.hu-n és goglen beirtam de semmi! vki tud nekem segiteni ? elõre is köszi!

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

Kontrakcio
Köszi skacok! Keeper2 amit mondtál azt most meg is csinálom😄! Még 1X köszi!

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

PowerDVD is leprintscreeneli neked amibe akarod.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

A outlook adabázist(e-mail címeket), hogy kell lementeni, mert újra kell telepítenem a xp-t (vis nem nekem ismimnél)!
Mint dodo is megírta, nem mûködik a filmnél a sima képlopás, azon okból kifolyólag, hogy az egy külön "rétegen" fut. Vannak ugyan rá módosítási lehetõségek, hogyan lehet ezt a réteget egyesíteni az alap réteggel, és akkor már lelopható lesz, de fejbõl nem emlékszem a módszerre. A legegyszerûbb szerintem a bsplayer használata, mivel abban van beépített képlopás lehetõség, így a kiválasztott képkockánál csak rá kell nyomni a megfelelõ gombra.
Az viszont szerintem nagyon poénul néz ki, hogy ha csak simán le akarod menteni a képet, ami miatt az adott réteget mented csak le, majd ezt beilleszted egy képszerkesztõbe, és eztán elkezded a lejátszóban a film lejátszását, az futni fog a képszerkesztõben is, és ott akár fel is darabolhatod és máshova rakhatod a kép egyes részeit, így "szétszórtan" fog menni a film 😊

A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!

Kontrakcio
Köszike!

Filmbõl sajnos nem lehet printscreenelni. Viszont van egy progi, fraps a neve, azzal lehet. Elindítod a fraps-et, majd a filmet, és amikor képet akarsz csinálni, akkor nyomsz egy F10-et.
Kontrakcio
sziasztok! én egy filmbõl szeretnék prt scr-ni de fekete képet ad... mit csinálok rosszúl? elõre is köszi!

Hát eléggé ramhibának tûnik.
Sziasztok! Tudom nem idevaló de az Office topicba nem jár senki!
Tehát miért van az hogy egyik napról a másikra az Office 2003 am lefagy, hibaüzenetet küld, restartolja a gépet és egyébb finomságok! Bosszantó mert dolgoznék vele de nem lehet! Sp2 Xp van fenn! Tettem hozzá Office sp2-õt azzal is ugyan ez van!
Met
a 2003 újjabb és ezért valamivel fejlettebb is

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Kicsit off, de az office2003 es az office xp kozott mi a kulonbseg? Melyik a jobb? Arban kb egyformak
Miért kellene a nem eredeti windowsoknál is engedni a biztonsági frissítéseket? Pl azért, mert a biztonsági frissítés közvetve más gépekre is kihat, nem csak arra, amire telepítették. Nagyon elterjedtek mostanság az olyasféle támadások, amikor a védtelen gépet zombiként használják a vírusok, hogy azzal más gépeket, vagy szervereket támadjanak, többek közt olyanokat, amin legális rendszer van, vagy mint korábban példa volt rá, a microsoft saját szervereit. Emellett, a védtelen gépek közvetetten elõsegítik a vírusok terjedését is, ami szintén igen kellemetlen, ha pl. legális a rendszered, de nincs feltelepítve az épp szükséges frissítés, ellenben, ha általánosságban jobban védettek lennének a gépek, akko talán sosem jutna el a gépedig az adott károkozó.

A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!

A gépemen IE7 volt, de a javító telepítés után IE6 lett rajta, tehát a javító telepítés visszarakta az IE6-ot. Nem lehet, a problémámnak köze van ehhez? Most visszarakom a 7-et, hátha az megoldja.
Csináltam megint egy javító telepítést, de az se segített.

Hallottam ezeknek az eszközöknek a letiltásáról, hogy egy értéket a registryben 4-re kell állítani. Ez a letiltás nincs bekapcsolva, tehát biztos nem ez okozza, mert 3-ra van állítva nálam ez az érték.

A próbléma egyszerûen az, hogy nem kapnak betûjelet az usb-s meghajtók. DE VALYON MIÉRT!!!!???????

Ez az elsõ javító telepítés óta van, elõtte még jó volt.
Tomicsek
Egy ötlet, távolítsd el öket és utána egyenként a hardver varázslóval próbáld feltenni. Ha marhaság bocs.

Nem jó. Más valami?
Tomicsek
Valaki segítsen! Mi a fene lehet ez??? A lemezmeghajtók közé az eszközkezelõben feltelepülnek a cuccok, de nem kapnak betûjelet. Ha csinálok alcohollal virtuális meghajtót, az kap betûjelet, de az usb-s eszközök nem hajlandóak.
Tomicsek
Erre tud valaki valamit?
Met
LOL

Sanyix
Háde ne is várják el, hogy megvegyék az ilyen minõségû terméküket...

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Hangos probléma megoldódott a javító telepítéssel, azonban létrejött egy új probléma: Ha valamilyen USB-s tárolóeszközt(pendrive, kártyaolvasó, digitális fényképezõ) kötök a gépre, akkor nem jelenik meg a meghajtó a sajátgépben/más fájlkezelõkben. Az eszközkezelõben ott van a lemezmeghajtók között a csalakoztatott eszköz, de betûjelet nem kap, mert az everest, és az eszköz tulajdonságai szerint is nincs betûjele a cuccnak.

A windows frissítések törlõdtek a javító telepítés miatt, azokat most rakom fel.

Próbáltam pendriveommal, kártyaolvasómmal, digitális fényképezõmmel, de mindegyikkel ugyanaz van.
Kontrakcio
😄 na jó! csinálom 1edül!! 😄

Met
nem

Tomicsek
Ez mennyire fontos, mint a töredezettségmentesítõ?

Kontrakcio
van vkinek boot disk-je? akár milleniumos is lehet! formatálni szeretnék egy winyót! Kiveszem az éppet berakom a sérültet és formázom! vki segit???

a winupdate-hez javascript:void(window.g_sDisableWGACheck='all')
már nem muxi?

Kontrakcio
Sziasztok! van egy nagyon primitiv és 1Xü kérdésem! Van egy régi winyóm amit leszeretnék formázni... berakom meg minden és probálom elinditani a gépet de folyton ujraindul, pedig a másik winyón van az op rendszer... légyszives segitsetek! Nekem az az 5letem támadt h Biosban csinálok vmit de h mit még nem tom... Segitsetek e kezdõ buta gyereknek léccives! elõre is köszi!

2 órán keresztül állt az egész, csak a windows ilyen jó az xp meg olyan jó az xp feliratai váltakoztak, és a zöld kockák villogtak. Kikapcsoltam a gépet, leszedtem minden usb-s cuccot, a serial ata-s winchesteremet, és a routert, és most 1 perc alatt végigment azon a részen, amire két órán keresztül vártam. Szóval elméletileg most jó lesz.
units
Mondjuk 1 óra egy winfos reinstall. ?

Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com

Most csinálom a javító telepítést, mert nem jutottam semmire. Normális az, hogy már 1 órája azt írja ki, hogy eszközök telepítése, 34 perc van hátra? Azok a kis zöld kockák mennek sorba ott jobbra lent, és a hdd led is 1 másodpercenként villog egy nagyon kicsit, de csak annyi történt az elmúlt 1 órában, hogy megkérdezte, hogy fel akarom e tenni az aláíratlan hangkártyadriveremet, de a 34 perc, vagy a folyamatjelzõ nem változott. Egy idõ után fog haladni a telepítés, vagy valami gáz lehet?
Találtam pár alap codecet a neten, de van nagyobb gond is: Semmi windowsos rendszerhang nincsen, a vezérlõpultban a hangbeállításokban hiába választom ki a hangkártyámat alapértelmezett hangezköznek, a beállítás nem marad meg, visszaáll nagy ürességre. A windows media playerben van hang, játékokban is, de windowsos alap hangok nincsenek, és windowsos alap programok nem tudnak hangot kezelni. SZóval úgy tûnik, hogy a windows alap hangkezelõ rendszere nem hajlandó mûködni, a DirectSound meg ilyenek viszont mûködnek.
Hangkártyadriver reinstall volt. Mostmár attól kezdek félni, hogy a javító telepítés se lesz elég.

Meg a billentyûzetemen lévõ hangerõszabályozó gombok se mûxenek most.
Van 1 rohadt nagy gondom:
Nem mentek az XviD-es videók valamiért, amikor elindítottam õket, akkor minden lejátszóprogram kilépett. Uninstalláltam az XviD-et, és a DivX-et is. Utána meg újra feltettem mindkettõt. Ez után már le tudtam játszani az XviD-es videókat. Azonban a DivX kért egy újraindítást. Már gyanús volt, hogy nem volt win leállítása hang, de indításnál se volt win indítása hang. Aztán rájöttem mi a gond: AZ ÖSSZES AUDIO ÉS VIDEO CODEC(BELEÉRTVE AZ ALAP WINDOWSOS CODECEKET) ELTÛNT A GÉPEMRÕL! Bizonyos progikban van hang, de bizonyos progik meg el se indulnak, vagy pedig használhatatlanok(pl sndrec32, az összes vezérlõgomb le van tiltva)

A kérdésem: hogy lehetne ezeket az alap codeceket visszatenni win reinstall nélkül? Tudom, hogy van ilyen javító telepítés, de az elég sokáig tart, és elõtte azért valami egyszerûbb megoldással szeretnék próbálkozni. Próbáltam WMP-t újratelepíteni, de az nem teszi fel a codeceket.
Extraboy
Hm, miert lenne erdekes az, hogy nem akarnak segiteni az olyanokon, akik elloptak a termekuket? En sem segitenek... (ez alatt azt ertem, h a biztonsagi frissitesekhez eredetiseg vizsgalat szugseges) amugy nekem is eredeti.

Most, néhány hete újabb verziójú eredetiség ellenõrzõ jelent meg. Nekem az elõzõ verzió is feltöretlenül, teljesen eredetiként volt a gépen, mégis kérte nekem is az újabb verzió feltelepítését. Mindenesetre, amit nagyon undorítónak tartok, az az, hogy szép nagy betûkkel közli a rendszer, hogy ez egy kötelezõ telepítés, és hogy arra jó, hogy növelje a teljesítményt, a sebességet, stb, stb, stb. Aztán, ha rákattintasz egy kis betûkkel írt részletek szövegre, akkor írja csak ki, hogy az az eredetiség ellenõrzésre van, tehát totális hazugság, amit a fõképernyõn írtak. Ilyenkor azt kívánom, bár nekem is, és minél több embernek illegális lenne a progija, nem bírom, ha nincs pofájuk kiírni az igazságot. Egyébként, ha csak simán, a windows weblapon akarjuk letölteni a frissítéseket, akkor is, egyre több biztonsági frissítést csak a mégegy eredetiség ellenõrzésen átesett windowsokon lehet megtenni. Nem tartom jó megoldásnak, hogy a biztonsági javításokat is csak eredeti windowsosok tölthetik le, lévén, sokkal több lesz így a nem megfelelõen védett -illegális windowsos- gép, amit aztán felhasználhatnak rosszindulatú hackerek más gépek támadására.

Extraboy
jo 5let... 😛

Használj TinyXP.ét.
Azzal a hardver összeállítással amivel most normálisan fut a 98 azzal tökéletesen el fog futni.
Nem kell bõvitened.

--------------------------------
www.izbsystem.hu
--------------------------------

majd ha veszek ramot meg vinyót, akkor majd felrakom az xp-t<#wink>és megpróblom újra<#nyes>csak túl konzervatív vok, a 98 annakidején naon bevált

Met
Nem gondolod, hogy oprendszert kellene újjítani? 8 éves szoftver...

<#shakehead>hát szomorú<#shakehead><#shakehead>

Met
csak elcsesznéd😊

ma letöltöttem a nfs most wanted demót. win 98-om van és hoppá.....xp kell hozzá..
ezt írja ki: a speeddemo.exe hiányzó exporthoz van csatolva kernel.32.dlll:GlobalMemoryStatusEx.
sztetek az megoldaná a problémát, ha xp-s kernel32.dll-t átmásolnám a 98-as helyére?
vagy azzal csak elcseszném a rendszert?
help

már jó!
szedtem le frissítést a winhez, aztán már mûködött...

Alaplap: ASUS A8N-E CPU: AMD64 X2 E6 3800+ @10*258(1.3V) VGA: Asus X1950 Pro 2*1Gb DDR 400@430

#10844 <-esetlek vki aki tud gyógyírt?

Odáig már eljutottam, hogy a letiltott fileokat rendszergazdaként bejelentkezve kisajátítottam és innentõl kezdve kimentetem. Használható. A bajom már csak annyi, hogy az outlook Express fiókjai és üzeneteit nem tudom honnan tudnám visszanyerni. PLS HELP

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Nem szóltam:-)
Már tom frissíteni az xp-t, de ezt az új eredetiség vizsgáló progit kilehet játszani vhogy?
Hogy tudom visszahozni az Office és a Kellékek meg a start menü/ programok/ összes menürendszerét? mert amióta történt a baleset azóta startmenü/ programok azt üres:-(
Köszi skacok már tökre jó!
Még egy kérdés!
Már megint csináltak új dll filét a firssítésekhez vis a xpvalódiságát vizsgáló fájlt már megint megváltoztatták?