Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Az viszont szerintem nagyon poénul néz ki, hogy ha csak simán le akarod menteni a képet, ami miatt az adott réteget mented csak le, majd ezt beilleszted egy képszerkesztõbe, és eztán elkezded a lejátszóban a film lejátszását, az futni fog a képszerkesztõben is, és ott akár fel is darabolhatod és máshova rakhatod a kép egyes részeit, így "szétszórtan" fog menni a film 😊
A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!
Tehát miért van az hogy egyik napról a másikra az Office 2003 am lefagy, hibaüzenetet küld, restartolja a gépet és egyébb finomságok! Bosszantó mert dolgoznék vele de nem lehet! Sp2 Xp van fenn! Tettem hozzá Office sp2-õt azzal is ugyan ez van!
A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!
Hallottam ezeknek az eszközöknek a letiltásáról, hogy egy értéket a registryben 4-re kell állítani. Ez a letiltás nincs bekapcsolva, tehát biztos nem ez okozza, mert 3-ra van állítva nálam ez az érték.
A próbléma egyszerûen az, hogy nem kapnak betûjelet az usb-s meghajtók. DE VALYON MIÉRT!!!!???????
Ez az elsõ javító telepítés óta van, elõtte még jó volt.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
A windows frissítések törlõdtek a javító telepítés miatt, azokat most rakom fel.
Próbáltam pendriveommal, kártyaolvasómmal, digitális fényképezõmmel, de mindegyikkel ugyanaz van.
már nem muxi?
Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com
Hangkártyadriver reinstall volt. Mostmár attól kezdek félni, hogy a javító telepítés se lesz elég.
Meg a billentyûzetemen lévõ hangerõszabályozó gombok se mûxenek most.
Nem mentek az XviD-es videók valamiért, amikor elindítottam õket, akkor minden lejátszóprogram kilépett. Uninstalláltam az XviD-et, és a DivX-et is. Utána meg újra feltettem mindkettõt. Ez után már le tudtam játszani az XviD-es videókat. Azonban a DivX kért egy újraindítást. Már gyanús volt, hogy nem volt win leállítása hang, de indításnál se volt win indítása hang. Aztán rájöttem mi a gond: AZ ÖSSZES AUDIO ÉS VIDEO CODEC(BELEÉRTVE AZ ALAP WINDOWSOS CODECEKET) ELTÛNT A GÉPEMRÕL! Bizonyos progikban van hang, de bizonyos progik meg el se indulnak, vagy pedig használhatatlanok(pl sndrec32, az összes vezérlõgomb le van tiltva)
A kérdésem: hogy lehetne ezeket az alap codeceket visszatenni win reinstall nélkül? Tudom, hogy van ilyen javító telepítés, de az elég sokáig tart, és elõtte azért valami egyszerûbb megoldással szeretnék próbálkozni. Próbáltam WMP-t újratelepíteni, de az nem teszi fel a codeceket.
Azzal a hardver összeállítással amivel most normálisan fut a 98 azzal tökéletesen el fog futni.
Nem kell bõvitened.
--------------------------------
www.izbsystem.hu
--------------------------------

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
ezt írja ki: a speeddemo.exe hiányzó exporthoz van csatolva kernel.32.dlll:GlobalMemoryStatusEx.
sztetek az megoldaná a problémát, ha xp-s kernel32.dll-t átmásolnám a 98-as helyére?
vagy azzal csak elcseszném a rendszert?
help
szedtem le frissítést a winhez, aztán már mûködött...
Alaplap: ASUS A8N-E CPU: AMD64 X2 E6 3800+ @10*258(1.3V) VGA: Asus X1950 Pro 2*1Gb DDR 400@430
Odáig már eljutottam, hogy a letiltott fileokat rendszergazdaként bejelentkezve kisajátítottam és innentõl kezdve kimentetem. Használható. A bajom már csak annyi, hogy az outlook Express fiókjai és üzeneteit nem tudom honnan tudnám visszanyerni. PLS HELP
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Még egy kérdés!
Már megint csináltak új dll filét a firssítésekhez vis a xpvalódiságát vizsgáló fájlt már megint megváltoztatták?