Windows XP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi keeper2!
Szerintem újra kell tenni a windowst.
David: van (nem is ritkán) olyan meghibásodása az usb eszközöknek, hogy a rendszer felismeri a csatlakoztatást, de ismeretlen eszköznek minõsíti. Mindenesetre, én a nyomtatómmal jártam hasonlóan. A vadi új nyomtatót felismerte a rendszer, ám a drivere sehogy sem volt hajlandó feltelepülni, ismeretlen eszközként tartotta nyilván, pedig próbáltam máshonnan is drivert, még a hivatalos support sem segített, ellenben, miután újratelepítettem a gépet, rögtön megoldódott a probléma, és ugyanaz az eszköz, ugyanazzal a driverrel jól mûködött.

FFXI: tényleg megeshet, hogy betelik a sima memóriád és a virtuális memória is (elfogy a vinyón a hely, vagy betelik a leszabályozott méret), de több kellene pont valami rendszerközeli folyamatnak, ami így nem tud futni és ez magával rántja az egész gépet. Netán megnézheted még a memóriát, hátha valami olyan területen van hibája, amit csak a több elindított programnál kezd használni a gép. Emellett még megnézheted a vinyót is, nincs-e hibája, valamint a tápfeszültségeket, hogy kellõen stabilak-e?

A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!

kulabácsi
pfff hát esetleg próbáld meg manuálisan hozzáadni az eszközt 8hardver hozzáadása) de lehet h hülyeséget mondok...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Hello van 1 problémám ha tud valaki segítsen plz!
Szóval ha csatlakoztatok a géphez 1 mp3 lejátszót vagy fényképezõgépet(USB porton kersztül) hallom a hangot h csatlakoztattam de nem jelenik meg 1 idéglenes meghajtó. 😛 😞
Vki segítsen !!!!
kulabácsi
mert kevés a virtuális memóriád...vagy ki tudja😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

ffxi
HELP! Mitõl lehet az hogy ha egyszerre több alkalmazást(commander, paint, excel, word, txt, photoshop, infraview) akkor újraindítja magát a gép???

Fákjúal!

Sanyix
Meg tudja mondani nekem valaki, hogy mi az oka annak, hogy eltûnik az ATI omega driver a vindózból minden 4. újraindításnál, mióta felraktam a mostani vindózomat? Fizikailag fenn van a driver a gépen, de a vinfos azzal indul hogy 4 bites színmélység, és hogy a driver a vinfos elõzõ verziójához készült. Eszközkezelõben frissítés, megadom neki a drivertelepítõ helyét, és visszarakja, de persze csak a 4. újraindításig marad...

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Balumann
Nero wave editor

Balumann
Nekem egy szar matsonic alaplapom van, és vettem egy memóriát. És ha mind a 2 memóriát berakom és 133 MHz-re rakom, akkor nekem is azt csinálja hogy bootolás elõtt vagy közbe vagy után újraindul a gép akármire megyek, csökkentett módba vagy simába. Ha leveszem 100 -ra akkor jó, de úgy még jobb ha nemrakom be sajna. (persze elöször valahogy beindult csak akkor meg hibázott állandóan :/)
Szóval a memória is okozhat ilyen problémát, ha volt valami memória változás, új memória vagy + memória akkor azt is ellenõrizd!

Balumann
vezérlõpult -> programok telepítése és törlése és oldalt windows összetevõk hozzáadása vagy eltávolítása

danikarate
Hy!
Nem tudjátok hogy a Windows Xp-n hogy lehet letörölni a Windows Media Player.t.

hispan2
Nem. A minden program menüben vannak ugye a telepített programok. Van ott a tetején egy szürke vízszintes elválasztó vonal, de éppen az a baj, hogy csak egy darab van, nekem meg több kéne. HOgyan csináljak többet? (a programokat szeretném csoportosítani)

Intel Core2 Duo E8500 @ 8x400MHz; 2x 2 GB CSX DDR2 1066MHz; ASUS EN8800GT TOP 512MB; http://www.lostsite.hu | http://stalker.hardwired.hu/forum

Tomicsek
Nem teljesen értem mire gondosz. Start gomb jobb katt-tulajdonságok-start menü-testreszabás-startmenüben megjelenõ programok száma?

hispan2
Üdv!

Talán kicsit rendhagyó lesz a kérdésem, de már nem tudom, hogy hol kérdezzem meg:
a Start menü/Minden program menüben van egy vízszintes elválasztó vonal pár inkon után, majd ez alatt jönnek a telepített programok. A lényeg az volna, hogy ebbõl a vízszintes elválasztó vonalból kellene nekem még egy pár. A baj az, hogy nem tudom, hogy a windows a "minden program" menü beállításait hol tárolja. Keresgéltem All user meg saját felhasználónév mappákban is, de nem találétam meg sehol, pedig gindolom ott kéne valamit mahinálni, hogy több vonalam legyen.

Elõre is köszi a segítséget.

Intel Core2 Duo E8500 @ 8x400MHz; 2x 2 GB CSX DDR2 1066MHz; ASUS EN8800GT TOP 512MB; http://www.lostsite.hu | http://stalker.hardwired.hu/forum

kulabácsi
sziasztok nekem egy olyan progi kellene amivel meg tudom nézni más ip címét, mondjuk msn-en keresztûl meg ilyesmi!! ha nem nagyon törvénybe ütközõ, akkor köszönöm a segítségetek...😄

urbijoe
a letöltést megengedi a microsoft.com-rol de atelepitésnél irja ki hogy "nem jogtiszta windows"

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

urbijoe
már sikerült köszi <#worship><#worship>

urbijoe
hiába másolom át a system32-be ,ugyanugy kiirja hogy "sikertelen aktiválás"

Tomicsek
Itt a wga.zip-ben van a
LegitCheckControl.dll

urbijoe
a regisztriben csak egy helyen van beirva a cdkey?

urbijoe
légyszi légyszi!!!

jó pénzért mindent😊

urbijoe
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nem tud valaki olyan törést az XP-hez hogy átmenjen a microsoft eredetiség ellenörzésén?

PetruZ
Nos, ennek erõsen fájlrendszer-sérülés szaga van. Én a vinyót kikapnám a gépbõl, elvinném egy haverhoz, akinek van rack-je, aztán ránéznék egy másik XP-vel (vagy valamilyen újabb linux is jó), hogy mi látszik rajta, plusz egy felületi tesztet is futtatnék. Ha nem keletkezett rajta bad szektor, akkor vinyó vissza a gépedbe, XP telepítõ CD be, és javító telepítés. Ha megsérült a vinyó adatfelülete, akkor menteni róla mindent, ami menthetõ, és full formázás + reinstall.
Ha nincs potenciális haver a közelben, akkor egy valamilyen Live linux CD-vel próbálkoznék, de az XP-s javító telepítés akkor is erõsen ajánlott.
Valaki segítsen nekem plz!!
Lefagyott nekem a windows XP és azóta akárhányszor bekapcsolom a gépet behozza folyton azt hogy rosszul állítottam le a gépet stb. és kihozza azt hogy csökkentett mod , hálozattal, paracssorral, és hogy windows normál inditása... na most akármelyiket választom utána magától újraindul a gép, és megint behozza ugyanezt a menüsort, és így tovább....
Egyedül csak a BIOS-ba tudok belépni....Ha valaki tudna valami tanáccsal szolgálni nagyom meghálálnám...
kulabácsi
sziasztok!! nem tudtok véletlenûl vmi jó kis progit, amivel mp3-om zenét lehet darabolni, és érthetõ felületû, ha magyar az lenne a legjobb, mert sajna kicsit csökevényes az angol tudásom!! segítségeteket elõre is kössz

Én nem tapasztaltam lassulást.A szokásos rutin szerint netezgetek.

Persze.

OFF.
Nektek is lelassult a rendszer? Külföldi oldalt szinte lehetetlen elérni...
Vajon a választások miatt van? Órákig tart míg betölt a rendszer...
Elõnyösebb most a saját szolgáltatóm proxy-ja?

Fortuna fortes adiuvat.

Kontrakcio
kilötte a kis szemétláde (F-secure) de kikurtam vele mert volt tartalékban NOD32 és azóta leszedtem 2 Trojait (TrojanDownloader.Small.CJG,Win32/Dialer.DialHub) szal most futtatom és még nincs vége! Ellenõtzöm ahogy mondtad,köszi! Ha vmi nem világos irhatok privibe?

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

Ellenörizd le ezt a kulcsot:HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\S haredAccess
\Parameters\FirewallPolicy\StandardProfile
"EnableFirewall" = "0" értéket.
A nullát álitsd át 1-re.De valószinüleg virusos a géped és az kapcsolta ki a tüzfalat.Virusirtód volt fenn,vagy már azt is kilötte?

Kontrakcio
mivel a gyári tûzfalam úgy tûnik elszál... vki tud ajánlani egy jót? amit nem egy külön gépre kell felcsapni hanem amit használok és ér is vmit!
Elõre is köszi!

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

Kontrakcio
Sziasztok! Én hülye +nyitottam egy tömött cumót és most a rendszer azt jelzi ki h kivan kapcsolva a tüzval... és nem tudom visszakapcsolni mert határozhatatlan hibibva miatt nem tom +nyitni a tûzfal párbeszédpanelt ir ki! Kicsi kellemetlen! Ha vkinek van vmi ötlete a formaton kivül szivesen +hallom!

Valaki?

<#rinya>

ati2002
Sajnos nem segít.<#shakehead>

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

Tomicsek
Ez. Témák szolgáltatás helyreállítása. Újraindítás nem tudom kell e ezeknél?

ati2002
Lefuttattam, de nem sok mindent talált, amit talált, azt töröltem, utána tiszta, amúgy rendszeresen használom az Ad-Aware SE-t, az sem talál semmit. Komolyan nem értem, ezért XP reinstallt nem akarok, mert amúgy atomstabil a win, minden update fentvan, semmi fagyás, stb. De pont errõl szólnak ezek a topicok, hogy segítsünk egymásnak, mert a legegyszerübb lenne minden problémánál reinstallt végezni. Ezt csakúgy leírtam, és köszi az eddigi segítséget, és még szívesen várom a további tippeket. (olyan uncsi háttérkép nélkül...)<#shakehead>

ati2002
Kipróbáltam, de semmi változás.

Tomicsek
Ezt még próbáld meg. Alapértelmezett Windows témák helyreállítása.

ati2002
Akkor sem engedi, ha winXP a kinézet, ezt is azért raktam fel (styleXP), hogy megnézzem, hogy ennél engedi-e, de nem.

sweex1: köszi a tanácsot, feltétlen kipróbálom, mert az a Spysheriff egyszer bejutott a rendszerembe, de kicsináltam, de lehet nem teljesen.

Futtasd le a eTrust PestPatrolt. Sok érdekes élõsködõt megtalál a gépen, amit a többi ki sem mutatott..

Üdv antipe!!!!!

Lehet összeszedtél valami fasza vírust. Pl.: a Spysheriff pont így viselkedik. Az mondjuk, ha jól emlékszem valami írást is elhelyez a képernyõ közepére, valamint a programok között is megtalálod. Lehet viszont valami hasonló tulajdonságokkal rendelkezõ „kedves” !!!!!!!!!

Üdv antipe!!!!!

Extraboy
Probalj meg atkapcsolni a Win XP kinezetre, es ott is nezd meg, hogy engedi-e a hattervaltast. Ha ott igen, akkor valszeg azert mert az a masik program amit erre a csodajo designre hasznalsz, letiltja valamiert.

ati2002
Srácok! Miért van az, hogy nem enged, és nem jelenít meg semmilyen háttérképet az asztalom? A képernyõ tulajdonságainál nem is lehet beállítani, ha IE-ben egy képen rányomok, hogy "Beállítás háttérként", akkor sem reagál, irfanview-ben sem reagál. Hogy tudnám ezt helyrehozni, mi tilthatja le?

Tomicsek
Hello!
Valaki tudna olyan oldal cimet honnan lehet letölteni windows xp sp2-es boot disket nem floppis verzioban!
Tomicsek
LegitCheckControl.dll ez kell neked.dll csere system32-ben. Wga2.zip-et töltsd le innen.

Sanyix
Hihetetlen már megint megtörtént! Nemhiszem el, minden windows installnál mindíg más hibák jönnek, régiek eltûnnek, helyette jön új nem hiszem el, hogy ezért a fos vindózért képesek több tízezret kérni... így 50 ft-t sem ér, és sajnos nincs más lehetõség ha az ember játszani akar <#szomoru1>

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Igen ez az oldal volt ahhonan kiindultam és mindent megcsináltam de még mindig nem ment át a dll file-m a vizsgálaton:-(