Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem meggyûlt a bajom ezzel. Mióta letöltöttem a legutóbbi frissítést, azóta figyelmeztetõ üzenettel indul a rendszer. Miszerint a windows-om nem jogtiszta.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mi a megoldás erre?
W XP-n van és szeretném beállitani a gépet,hogy ha bekapcsolja valaki akkor mielött felálna a rendszer jelszót kérjen.Hol és mit kellene csinálnom?Köszi elõre is a segítséget!
azonnal érvényesülnek a beállítások.
\"Találkozni kell Istennel, meg akarok kérdezni tőle egyet-mást\"
TommoT
Megtudjátok nekem mondani, hogy a windowsban hol kell beállítani, hogy a linkekhez (pl. speciel "irc://") milyen programot rendeljen? Illetve a kiterjesztés szerint milyen programokat nyisson meg? Vezérlõpultban kerestem, de egyiket sem találtam meg.
Elõre is köszi!
TommoT
Mit tegyek?
Igazság szerint kicsit szokatlan nekem ez a fórum, ahol nem lehet idézni valakinek a hsz-ébõl, kicsit kötülményes rájönni, hogy ki kinek válaszolt. Pláne, ha a hsz már korábbi <#circling>#circling>Bár lehet, hogy csak nem áll ég rá a szemem.
\"Találkozni kell Istennel, meg akarok kérdezni tőle egyet-mást\"
hogy lehet megcsinállni bootolhatora?
melyik file kell ahhoz?
mert a másik xp cd-men "ami boot-ol"nem találtam olyat ami a másikon nem volna
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Mazsy a két link is megjavítja, ajánlom neked is ha még egyszer elõfordul!
THX
Én is jártam már így, hogy nem mutatta a miniatûr nézetben a képet, akkor én egy rendszerviszaállítással(nem az XP sajátjával) oldottam meg a problémát. De aztán késõbb kiderült, hogy nem lett volna muszály. A hibát valamelyik registry bejegyzés okozza. Valahol a NETen található egy angol oldal, ahol ügyes kis alkalmazások találhatóak, amik kis rendszerhibák javítására szolgálnak. Sajna most nem othon vagyok, és fejbõl nem tudom a linket, de ha holnap estig tudsz várni, akkor megírom.
így néz ki:
Egy kis segítség kellene! nem tudom mi lett a gépemmel de a képeket csak képnézõ programban tudom megnézni! Pedig az xp-n az intézõben ha miniatûrök nézet van mutatnia kellene a kis képet de csak az ikont mutatja, ráadásul ha rákattintok akkor nem jön be a megszokott xp-s képnézõ!? Szerintem az háttérképet is csak ezért tudom bmp-ben betenni, mert ha jpg akkor az ikonok alatti szöveget egy transzparensbe teszi és ezt nem tudom eltüntetni! Bmp-nél pedig átlátszó a szöveg háttere! De ezt a nézetes dolgot kellene vhogy megcsinálnom de hogy? Tudtok vmit amótõl jó?
WinXP Prof. sp2 raktam.
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Valaki segítsen! Service pack nélküli windwost tettem fel, de sok mindenhez kell ugye az sp2. Hogy lehet azt utólag feltenni, mert ha windows update-el töltöm le akkor a telepítés elején kiírja hogy a windows serialom nem jó.
PLEASE HELP!!!
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
Van egy nagy problémám az XP-mel! Ha négy ide egységet rakok a gépemre a BIOS mindent felismer, viszonmt a Win XP a logónál lefagy. Csökkentett módban minden gond nélkül elindul, és felismer minden IDE egységet. Több vírusirtót is futtattam, de egyik sem talált semmit... Ha valaki tud segíteni, azt nagyon megköszönném
Üdv:
Tamás
Köszi...<#nezze>#nezze><#nezze>#nezze><#nezze>#nezze>
Megtudja nekem valaki mondani, hogy miért nem tudok xp-t telepíteni a gépemre?Régebben lehetett, de most a telepítõ csak a kék képernyõig jut el ahol ilyen drivereket tölt be még az elején..Ha ezt elvégzi utánna egy fehér kurzor villog a bal felsõ sarokban és nem megy tovább..Probáltam más-más fajta xpvel, de semmi.Más op rendszer fel megy..Mi lehet a baj?
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...
http://pspfilez.extra.hu/
Nekem egy olyan problémám van pár nap óta, hogyha rákattintok jobboldali gombbal az asztalra, akkor lefagy az egész windows. Bejön a honokóra és nem csinál semmit. Amúgy minden rendesen mûködik. Nem tudjátok miért csinálja ezt, és h hogyan lehet megcsinálni, h jó legbyen?
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...