Windows XP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pedestrian
genuine advantage
Nekem meggyûlt a bajom ezzel. Mióta letöltöttem a legutóbbi frissítést, azóta figyelmeztetõ üzenettel indul a rendszer. Miszerint a windows-om nem jogtiszta.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
tényleg nem az, de akkor is.

Mi a megoldás erre?

ha lehet egy kicsit részletesebben hogy egy kezdõ is megértse.Kösz,

prezi
BIOS password: lol

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

Köszi de én pont bios jelszóra gondoltam.

Tomicsek
Vezérlõpult-Felhasználói fiókok. (ha nem bios jelszóra gondolsz)

Hello mindenkinek!
W XP-n van és szeretném beállitani a gépet,hogy ha bekapcsolja valaki akkor mielött felálna a rendszer jelszót kérjen.Hol és mit kellene csinálnom?Köszi elõre is a segítséget!

arsene
ha van total commandered, akkor File-> Hozzárendelés......
azonnal érvényesülnek a beállítások.

\"Találkozni kell Istennel, meg akarok kérdezni tőle egyet-mást\"

télleg, köszönöm

TommoT

Tomicsek
Mappa beállításai, fájltípusok?

Hali!
Megtudjátok nekem mondani, hogy a windowsban hol kell beállítani, hogy a linkekhez (pl. speciel "irc://") milyen programot rendeljen? Illetve a kiterjesztés szerint milyen programokat nyisson meg? Vezérlõpultban kerestem, de egyiket sem találtam meg.
Elõre is köszi!

TommoT

öregharcsa
az alaplap gyártójának a honlapján általában fent van....

http://pspfilez.extra.hu/

reménytelen
Hogy kell frissíteni az alaplapi drivert (IDE-SATA)?
Nekem is volt már ilyen,én frissitettem az alaplapi drivert(IDE-SATA), ha nem megy akkor sajnos uj XP-t kell telepítened!!!<#felkialtas><#felkialtas>

reménytelen
Van egy olyan problémám, hogy berakom a mobilracket, bekapcsolom a gépet, és a Windows indulásakor felismeri új hardverként ("A T" - ként), de nem jelenik meg a meghajtóknál. 40 GB-os a vinyó, viszont hogyha megnézem az eszközkezelõben (nincs nála felkiáltójel, nincs is letiltva) a tulajdonságoknál a Beolvasás fület, akkor ott szerinte csak 5GB-os, ráadásul azt írja, hogy nem használható.

Mit tegyek?
#11431-re vki?
Mindegy, ha már igértem, azért megadom a linket, van ott sok minden, ami még jól jöhet. Többek között az is, amit tomicsek ajánlott. Ehol van e!
Igazság szerint kicsit szokatlan nekem ez a fórum, ahol nem lehet idézni valakinek a hsz-ébõl, kicsit kötülményes rájönni, hogy ki kinek válaszolt. Pláne, ha a hsz már korábbi <#circling>Bár lehet, hogy csak nem áll ég rá a szemem.

arsene

\"Találkozni kell Istennel, meg akarok kérdezni tőle egyet-mást\"

urbijoe
van egy olyan xp cd-m ami nem boot-ol
hogy lehet megcsinállni bootolhatora?
melyik file kell ahhoz?
mert a másik xp cd-men "ami boot-ol"nem találtam olyat ami a másikon nem volna

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Köszi Tonicsek sikerült!
Mazsy a két link is megjavítja, ajánlom neked is ha még egyszer elõfordul!
THX
Hali Raymond01!
Én is jártam már így, hogy nem mutatta a miniatûr nézetben a képet, akkor én egy rendszerviszaállítással(nem az XP sajátjával) oldottam meg a problémát. De aztán késõbb kiderült, hogy nem lett volna muszály. A hibát valamelyik registry bejegyzés okozza. Valahol a NETen található egy angol oldal, ahol ügyes kis alkalmazások találhatóak, amik kis rendszerhibák javítására szolgálnak. Sajna most nem othon vagyok, és fejbõl nem tudom a linket, de ha holnap estig tudsz várni, akkor megírom.

Köszi a válaszokat az Nforce-driver témára......<#eljen><#eljen><#eljen><#duma><#duma>

Tomicsek
Elõször Ezt telepítsd. Ha nem megy akkor ezt is.

Van egy server, amire több gép csatlakozik, ezeken nem lehet vhogy jogokat állítani, pl. programok telepítésének tiltása, vagy hogy csak bizonyos könyvtárak legyenek olvashatóak, stb? Mindegyiken Xp Prof SP2 van.
Win_XP SP2 ENG- serialt mondjon nekem vki lécc!
ezt tudom! nem is ezzel van a gond, én azt szeretném hogy ha egy mappa beállításai miniatûrök nézetben vagy akkor mutasson képet magában az intézõben!
így néz ki:
Bocs ha mindíg azt akarod hogy csak az a képnézegetõ program nyissa meg a képet akkor jobb click --> Tulajdonságok -->Modosítás és ott válaszd ki a progit amivel nézegetni akarod és utána ALKALMAZ gomb

Probáld mega képre jobb click--> Társítás--> válaszd ki azt a programot amivel a képeket szeretnéd nézni. Aztán alkalmaz gomb és elvileg minden mûködik.

hello!

Egy kis segítség kellene! nem tudom mi lett a gépemmel de a képeket csak képnézõ programban tudom megnézni! Pedig az xp-n az intézõben ha miniatûrök nézet van mutatnia kellene a kis képet de csak az ikont mutatja, ráadásul ha rákattintok akkor nem jön be a megszokott xp-s képnézõ!? Szerintem az háttérképet is csak ezért tudom bmp-ben betenni, mert ha jpg akkor az ikonok alatti szöveget egy transzparensbe teszi és ezt nem tudom eltüntetni! Bmp-nél pedig átlátszó a szöveg háttere! De ezt a nézetes dolgot kellene vhogy megcsinálnom de hogy? Tudtok vmit amótõl jó?
Blufox
Persze,hogy elmegy,128 sd elég neki. Tegap elött raktam a gyerek gépére és simán ment. Még a játékok is akadás mentesen mentek. Úgy,hogy jó,megy.
WinXP Prof. sp2 raktam.

scorpeeon
ok thx

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Sanyix
ramból legyen legalább 256 mega, akko jól fog menni.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

menni sztem megy csak pöppet lassu lessz..

scorpeeon
hi megtudná vki mondani hogy mennyi a gépigénye az xp professionalnak? 450 MHZ-n elmegy rendesen?

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Sanyix
Nekem sima NF7 2.0, éss... semmi gond(vagyis nincs ezzel kapcsolatos), 1,5 éve egy maxtor vinyó, és 2 optikai meghajtóval szintén 5.10-es driverrel.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

PetruZ
Próbálj egy naplózott betöltést (ugyanott indítható, ahol a csökkentett mód), ez generál majd egy bootlog.txt fájlt. Ennek a vége, az utolsó néhány sora az érdekes, hogy látszik-e benne, mit próbált utoljára tölteni. Elképzelhetõ, hogy egy rossz driver akasztja meg a folyamatot (ami csökkentett módban nem jut szóhoz, mert olyankor az alap driverek indulnak csak el).
Tomicsek
Sziasztok!!!

Valaki segítsen! Service pack nélküli windwost tettem fel, de sok mindenhez kell ugye az sp2. Hogy lehet azt utólag feltenni, mert ha windows update-el töltöm le akkor a telepítés elején kiírja hogy a windows serialom nem jó.

PLEASE HELP!!!

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

Sziasztok!

Van egy nagy problémám az XP-mel! Ha négy ide egységet rakok a gépemre a BIOS mindent felismer, viszonmt a Win XP a logónál lefagy. Csökkentett módban minden gond nélkül elindul, és felismer minden IDE egységet. Több vírusirtót is futtattam, de egyik sem talált semmit... Ha valaki tud segíteni, azt nagyon megköszönném

Üdv:
Tamás
Banyapapa
Nekem NF7-S2 van,és a 5.10-es nforce driver rajta a gépen 1 éve.
No gond (2 samsung vinyoval)

Gyerekek kinek van nforce-s alaplapja, csak egy tanács,illetve egy kérdés is egyben:én mióta nem használom az nforce ide drivert semmi gondom nincs, ha fenn volt gyakran csinált olyat az XP hogy az üdvözöljük alatt megállt, volt már valakinek valamilyen tapasztalata az nforce-s driverekkel, jó lenne ha leirná, leirnátok, mert ez igen sok segitség lenne másoknak is....
Köszi...<#nezze><#nezze><#nezze>

thx sikerült =)

Kicsit részletesebben:

Link
hát igy sem lehet más közül választani csak bmp-t ajánlja fel..

IE Cache ürítés esetleg ha nem akarod üríteni a cache méretének növelése.
Csáó again! van egy kis problémám az insternet expolerba amikor képet akarok menteni (kép mentése más néven) máskor volt több választék jpg..gif..bmp.. mostmeg csak bmpbe lehet menteni??!! 😞 pls segitsetek!!

Sziasztok!
Megtudja nekem valaki mondani, hogy miért nem tudok xp-t telepíteni a gépemre?Régebben lehetett, de most a telepítõ csak a kék képernyõig jut el ahol ilyen drivereket tölt be még az elején..Ha ezt elvégzi utánna egy fehér kurzor villog a bal felsõ sarokban és nem megy tovább..Probáltam más-más fajta xpvel, de semmi.Más op rendszer fel megy..Mi lehet a baj?
Köszi! Szerintem ez lesz a gond, mert HP nyomtatóm van és Nvidia kártyám...

Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...

Tomicsek
Valami Windows frissítés is hasonlót csinál. ITT.

öregharcsa
állítsd vissza egy korábbi idõpontra a wint amikor még yól mûködött....hátha megjavul(arra figyelj amit azóta telepítettél nem lesz elérhetõ!!!)

http://pspfilez.extra.hu/

Sziasztok!

Nekem egy olyan problémám van pár nap óta, hogyha rákattintok jobboldali gombbal az asztalra, akkor lefagy az egész windows. Bejön a honokóra és nem csinál semmit. Amúgy minden rendesen mûködik. Nem tudjátok miért csinálja ezt, és h hogyan lehet megcsinálni, h jó legbyen?

Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...