Windows XP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Palika1989
Azért köszi szépen!
Majd mondom többieknek ez van, ezt kell szeretni! <#nevetes1>

Webdesign, animáció, webfejlesztés: http://paul.maszlik.com

Xp Media Center 2005. megéri le szedni, én csak filmeket, zenéket, és netezesére használom a pc-t.
Tibor45
na igen de melyikrõl?+az 1 kicsit lassan jönne le.
kulabácsi
egy torrent oldalról 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Tibor45
sziasztok tudja valaki hogy honnan tudnám letölteni a következõt Microsoft Multilanguage pack
lck
Régebben erölködtem miatta én is - nem sikerült.
Talán több op rendszerrel. Máshogy nem hiszem.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Tomicsek
Ezt nem hiszem, hogy meg lehet csinálni. Én legalábbis úgy tudom.

Palika1989
Hali!
Nekem az lenne a problémám, hogy a gépemen más-más felhasználók más monitor felbontást használnának anélkül, hogy minden egyes átjelentkezéskor átkelljen állítani a felbontást.
Lécci segítsetek! <#vigyor2>
<#wave>

Webdesign, animáció, webfejlesztés: http://paul.maszlik.com

Nem. Még nem próbáltam. A válaszodat viszont köszi! Szerintem a messenger Plussal jött rá valami mert a Counterspy 2x is blokkolta. Most le van tiltva és mégis mûködik. Ez van. Azóta nem bõvül a választék smile ügyben. Biztos valami dll-bõl vagy reg-bõl dolgozik, azt kéne megtalálni.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

kulabácsi
ezek szerint bejött a dolog amit mondtam?? 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

THX<#worship>

Sanyix
Hát ha hexadecimális számrendszerben akarod beírni, akkor úgy írd...

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Köszi, találtam egy ilyen leirást, de itt nem irja, hogy át kell állítani decimálisra, most át kell vagy nem:::

A processzor L2Cache beállítása ::.::.:..

Az XP nem igazán állítja be a felismert processzor másodszintû gyorsítótárának méretét. Ezt a beállítást a REGEDIT-tel a

HKEY_LOCAL_MACHINE\ SYSTEM\ CurrentControlSet\ Control\ Session Manager\ Memory Management\

ágon, a SecondLevelDataCache karakterlánc alatt végezhetjük el. Az értékek processzorok szerint:

AMD Duron: 64
CeleronA/celeron2: 128
PII mobile/PIII E(E😎/P4/AMD K6-3/AMD THUNDERBird/Cyrix III: 256
AMD K6-2/PII/PIII katmai/AMD Athlon: 512
PII Xeon/PIII Xeon: 1024

lck
A 0 azt jelenti itt hogy automatikus.
( Van egy "Fenyõ" féle buherált XP. Beletette telepítési opcióként a regedit efféle módosíthatóságát, aztán ki is vette mert valamelyik errõl szóló fórumban a "nagyok" szóltak érte hogy nincs sok értelme a dolognak )
Sanyix
Én meg vagyok gyõzõdve, SecondLevelDataCache nél alapból 0 van, és ha beírom rendesen kissebb sebességnövekedés is tapasztalható. És amúgy elég sok ilyen beállítgatós program tudja ezt beállítani, gondolom nem véletlenül.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Sanyix
Regeditben: HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\Control\Session Manager\Memory Management\
SecondLevelDataCache módosít állítsd decimális módra, és írd be amennyi l2 cached van

Ez Qrva jó még nem hallottam:Chuck Norris egyszer bevert egy százas szöget egy vaslapba...
A szemével.<#eljen><#eljen><#eljen>

lck
Hááát errõl nem vagyok meggyõtõdve. Ha a BIOS-od engedi kapcsold ki benne az l2 cachet, aztán indítsd el a wint. Csodálatos sebességeket tapasztalhatsz.
Ugyhogy sztem automatikusan felismeri. - Asszem 2000 meg a korábbiak kezelték rosszul.
És ezt hol lehet és hogyan, kellene egy kis infó????<#confused><#confused><#confused><#confused>

Sanyix
Nem. Az xp alapból egyáltalán nem kezel l2 cachet, 256k-t sem, csak akkor ha beállítod.

Hi!

Lenne pár kérdésem a szakértõktõl😊
misterxp oldalán ha jól emlékszem lacy.hu-n belül van, volt egy olyan írva, h az xp alapban csak 256k chache-t ismer fel, és amíg ezt nem írom át a registryben 512-re addig csak ennyit fog kezelni, hiába van 512 a prociban. Ez igaz?
Xp prof.ban nem lehet letiltani programok telepítését, vagy olyat beállítani hogy csak bizonyos könyvtárakba lehessen menteni, törölni pedig egyáltalán ne lehessen?
Tomicsek
Itt és itt olvass.

sziasztok!
merevlemezt szeretnék formatálni,de nem tudom,h kell....
valaki tudna részletes leírást adni?😊
kulabácsi
hát sztem akkor nincs mit tenni minthogy reinstall, de esetleg próbáld meg azt h elindítod az install progiját, és ott kapsz egy olyan opciót h javítás!! hátha az segít...

Nincs közte. Olyan mintha nem is lennének ilyen smile-aim. Elõször azt hittem, hogy a beszélgetõpartnerem gépérõl mászik át. Úgy mint a megosztott háttér. De mivel mindenkivel akivel beszélek ilyen smile-kal tûzdeli tele a képernyõt ezért gondoltam, hogy akaratomon kívül kapaszkodott a gépre.

kulabácsi
de ha belemész a smile menüpontot lehúzod, majd további lehetõségek, kijelölöd, és törlöd az nem megy??

kulabácsi
az érdekes!! én ilyet még nem tapasztaltam, szal sajna nem tudok segíteni...

Nem én tettem fel. Sosem teszek fel ilyesmit. Weben se klikkeltem félre. Szóval valahogy megkerülte Avstot, CounterSpy-t.

kulabácsi
hmm én nem értem ezt a kérdést... netrõl felkúszott??

Gyorsérdésem: Hogyan lehet a netrõl felkúszott smile-kat leszedni msn-rõl?

Hy.

2007-re csúszik a Vista megjelenése!

"Bár megpróbálhattuk volna , de azt hiszem inkább így volt helyes", közölte Jim Allchin, a Microsoft Platform és Szolgáltatások csoportjának társelnöke, aki szerint az újabb csúszás oka pusztán az, hogy nem szeretnének egy nem megfelelõ színvonalú termékkel elõrukkolni, csak azért, hogy tartsák a korábban bejelentett határidõket. "Nem akarunk a kitûzött minõségi szintekbõl engedni", közölte a vezetõ.

Vajon a késõi forgalomba hozatal garancia a minõségre????

\"Nincs olyan eszköz, melyhez az ember ne folyamodna, hogy megmeneküljön a gondolkodás fáradalmaitól!\" T. A. Edison

TothLaci
Így!<#wave>
kopa1
Hogy lehet megoldani, hogy a IE 7 bétája feltrlrpüljön a gépre?

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

Szvaz csak lehúztad a moncsi szélére, ezáltal "elrejtõdõtt"...

?
hogyhogy eltünt?

Hali! nagy problémám lenne! eltünt a start menüm 😞

tegnap még ott volt a helyén ma már nem

vissza lehet hozni?

REAL MADRID

Most, hogy így írad utánnanéztem gyorsan, és tényleg igazad van, én még fel sem figyeltem erre, hogy amit látok a folyamatok között, az spoolsv és nem srv. Az agyam automatice kipótolta a hiányzónak vélt betût. Valószinûleg pontosan erre az effektusra utazta az srv készítõi, hogy az embereknek az srv valóságosabbnak tûnik az svnél.

A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!

arsene
hali, az ilyen automatizált folyamatokat én kilõném a helyedben. ha valami nem kell, töröld te, de ne bízd rá a gépre.

\"Találkozni kell Istennel, meg akarok kérdezni tőle egyet-mást\"

Gyocsika
Mostanába nagyon belassult az Xp m a betöltésnél is lassabban tölt be mi lehet a gond?

Me0w
Megoldodott a problema, az MSI alaplap melle csomagolt IDE kabel volt a szar 😊

Together we'll fly someday...

jó fej..<#wow1>

Banyapapa
Éppen ez az.
Ez nem arra van hogy az alig használt ikonokat törli?
Mert pont azok 8is) tüntek el amik naponta,vagy naponta többször használok.
A alig használt kábé 20 ikon meg ott maradt.

Végülis viszaraktam öket,dee akkor is

valszeg az asztal karbantartása varázsló garázdálkodott.
a nem használt ikonokat törölte.

Banyapapa
Hali.

Az lenne a gondom hogy eltüntek ikonok az asztalrol:o
Éjjel ugyhagytam a gépet,és reggelre ugy 6-8 ikon eltünt (eléggé "használt" ikonok voltak).
Virust kerestem,de nix,vagy van valami különleges direkt erre?

Laky
huh, köszi 😊
én lami el se olvastam XD

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

lck
Ilyet frissít:

A frissítés telepítésével kijavíthatja azt a hibát, ami miatt „0x7e jelû leállás az AEC.SYS fájlban” hibaüzenet jelenik meg Windows XP Service Pack 2 rendszert futtató számítógépen. A hiba rendszerindítás közben, illetve az után is bekövetkezhet. Az AEC.SYS az akusztikai visszhang kioltására szolgáló illesztõprogram. Elõfordulhat, hogy a frissítés telepítése után újra kell indítania a számítógépet.
Laky
na most betojtam <#idiota>
átállítottam a frissítéseket manuálisra, és most kaptam a hírt, hogy van újabb frissítés...
érdemes frissíteni? <#idiota>

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Na és hogyan????<#conf><#conf><#conf>

köszi, megoldódott