Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Majd mondom többieknek ez van, ezt kell szeretni! <#nevetes1>#nevetes1>
Webdesign, animáció, webfejlesztés: http://paul.maszlik.com
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Nekem az lenne a problémám, hogy a gépemen más-más felhasználók más monitor felbontást használnának anélkül, hogy minden egyes átjelentkezéskor átkelljen állítani a felbontást.
Lécci segítsetek! <#vigyor2>#vigyor2>
<#wave>#wave>
Webdesign, animáció, webfejlesztés: http://paul.maszlik.com
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
A processzor L2Cache beállítása ::.::.:..
Az XP nem igazán állítja be a felismert processzor másodszintû gyorsítótárának méretét. Ezt a beállítást a REGEDIT-tel a
HKEY_LOCAL_MACHINE\ SYSTEM\ CurrentControlSet\ Control\ Session Manager\ Memory Management\
ágon, a SecondLevelDataCache karakterlánc alatt végezhetjük el. Az értékek processzorok szerint:
AMD Duron: 64
CeleronA/celeron2: 128
PII mobile/PIII E(E😎/P4/AMD K6-3/AMD THUNDERBird/Cyrix III: 256
AMD K6-2/PII/PIII katmai/AMD Athlon: 512
PII Xeon/PIII Xeon: 1024
( Van egy "Fenyõ" féle buherált XP. Beletette telepítési opcióként a regedit efféle módosíthatóságát, aztán ki is vette mert valamelyik errõl szóló fórumban a "nagyok" szóltak érte hogy nincs sok értelme a dolognak )
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
SecondLevelDataCache módosít állítsd decimális módra, és írd be amennyi l2 cached van
A szemével.<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Ugyhogy sztem automatikusan felismeri. - Asszem 2000 meg a korábbiak kezelték rosszul.
Lenne pár kérdésem a szakértõktõl😊
misterxp oldalán ha jól emlékszem lacy.hu-n belül van, volt egy olyan írva, h az xp alapban csak 256k chache-t ismer fel, és amíg ezt nem írom át a registryben 512-re addig csak ennyit fog kezelni, hiába van 512 a prociban. Ez igaz?
Xp prof.ban nem lehet letiltani programok telepítését, vagy olyat beállítani hogy csak bizonyos könyvtárakba lehessen menteni, törölni pedig egyáltalán ne lehessen?
merevlemezt szeretnék formatálni,de nem tudom,h kell....
valaki tudna részletes leírást adni?😊
2007-re csúszik a Vista megjelenése!
"Bár megpróbálhattuk volna , de azt hiszem inkább így volt helyes", közölte Jim Allchin, a Microsoft Platform és Szolgáltatások csoportjának társelnöke, aki szerint az újabb csúszás oka pusztán az, hogy nem szeretnének egy nem megfelelõ színvonalú termékkel elõrukkolni, csak azért, hogy tartsák a korábban bejelentett határidõket. "Nem akarunk a kitûzött minõségi szintekbõl engedni", közölte a vezetõ.
Vajon a késõi forgalomba hozatal garancia a minõségre????
\"Nincs olyan eszköz, melyhez az ember ne folyamodna, hogy megmeneküljön a gondolkodás fáradalmaitól!\" T. A. Edison
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
hogyhogy eltünt?
tegnap még ott volt a helyén ma már nem
vissza lehet hozni?
REAL MADRID
A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!
\"Találkozni kell Istennel, meg akarok kérdezni tőle egyet-mást\"
Together we'll fly someday...
Ez nem arra van hogy az alig használt ikonokat törli?
Mert pont azok 8is) tüntek el amik naponta,vagy naponta többször használok.
A alig használt kábé 20 ikon meg ott maradt.
Végülis viszaraktam öket,dee akkor is
a nem használt ikonokat törölte.
Az lenne a gondom hogy eltüntek ikonok az asztalrol:o
Éjjel ugyhagytam a gépet,és reggelre ugy 6-8 ikon eltünt (eléggé "használt" ikonok voltak).
Virust kerestem,de nix,vagy van valami különleges direkt erre?
én lami el se olvastam XD
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
A frissítés telepítésével kijavíthatja azt a hibát, ami miatt „0x7e jelû leállás az AEC.SYS fájlban” hibaüzenet jelenik meg Windows XP Service Pack 2 rendszert futtató számítógépen. A hiba rendszerindítás közben, illetve az után is bekövetkezhet. Az AEC.SYS az akusztikai visszhang kioltására szolgáló illesztõprogram. Elõfordulhat, hogy a frissítés telepítése után újra kell indítania a számítógépet.
átállítottam a frissítéseket manuálisra, és most kaptam a hírt, hogy van újabb frissítés...
érdemes frissíteni? <#idiota>#idiota>
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M