Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
Az xp telepítõvel próbálod feltenni?
mert ha nem akkor lehet ilyen hibaüzenet, ha a 98-as telepítõvel probálkozol.Feltéve ha aza partíció amire akarod tenni az ntfs.
Rvn: mivel nézted át a vinyót? Ajánlott a samsungtól letölteni a diagnosztikai progijait (hutil és shdiag) és azokkal megnézetni. Mindenesetre, inkább a memóriát ajánlanám letesztelni, mivel az is okozhat kék halált, és elég sûrûn van, hogy normál használat közben képzõdnek hibás cellák rajta. Gyakorlati tapasztalatom, hogy mostanság a memóriák, optikai meghajtók és a vinyók hibásodnak meg legsûrûbben sajnos.
A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!
Please Help!!!
Angolul, 175 oldal komplett tweakguide a Win XP-hez. Érdeklõdõknek😊
Fortuna fortes adiuvat.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
itt kapcsold be a Vetett árnyék az asztal ikoncímkéin nevût.
a feliratot szerintem nem lehet eltüntetni, mert fájlnevet meg kell adni neki.
\"Találkozni kell Istennel, meg akarok kérdezni tőle egyet-mást\"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
ugyan úgy torrentrõl is lehet gyorsan letölteni mint bárhonnan
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
http://download.microsoft.com/download/f/3/0/f30500f0-0eef-48fc-884b-3b0902885ff1/w2k3sp1_1433_usa_x64fre_pro.iso
http://download.microsoft.com/download/7/a/f/7af62a47-5020-42ec-9eb3-0b146bfd7501/srv03sp1_usa_1069_amd64fre_pro.iso
Én nyomtam volna a print screen gombot, de itt ugye nem lehetett.😄
Mostanában semmit nem maceráltam a hálozat beállításoknál. Symantecet nem használok, NOD32+Kerio.
Viszont: ma felraktam a spyware terminator progit, és mikor ez jelentkezett be indulásnál, akkor szállt el mindig, leszedtem, most jó.
De ezt hogy csak néha használat közben elszáll ezt nem elõször csinálja, pár hete volt az elsõ, azt pár naponta elszáll.
Aha! Lehet, hogy igazad van. Ha tudnám, visszavonnám elõzõ HSZ-emet. És ezúton kérek elnézést Taylortól<#miaz>#miaz>
A másik kérdés: használsz-e valamilyen Symantec terméket (mondjuk vírusírtót, vagy tûzfalat)?
Van egyszerûbb módja "lefényképezni" a monitoron látható képet, mint egy digit fotó!
Ha megnyomod a PRINTSCREEN gombot, majd megnyitod pl. a PAINT nevû progit, nyomsz egy CTRL-V gombot, akkor megkapod az asztal teljes képét. Ezután már csak el kell menteni a képet pl. JPG formátumban.
Ha ALT+PRINTSCREEN gombot nyomsz, akkor az éppen aktív ablakot lehet "lefotózni". Az eljárás további része olyan, mint feljebb.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Mostanában kicsit megvan õrülve a winem, mert ma pl szinte minden indításnál elszállt ezzel a hibával.
Ezt talán sikerült orvosolnom, de elõbb meg ezzel szállt el. A géppel nincs gond, mert másik vinyóval megy simán.
Jah meg még valami van: a c: gyökérben van egy rejtett fájl, pagefile.sys, "csak" 1,5 GB szegény. Halvány gõzöm sincs, hogy mi lehet. Tudomásom szerint ez másnál nincs jelen.
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Olyan kerdesem lenne, hogy hogyan tudom beallitani a gepen, hogy XP bootolaskor ne jojjon fel a felhasznalo valaszto ablak, hanem rogton bootoljaon, es jojjon az Asztal.
Alapbol ez oke volt, de amikor feltettem a Microsoft .NET framework nevu csodat (ATI driver miatt), azota ki kell valasztanom a felhasznalonevet. Alapbol egy felhasznalonev van ugyhogy nincs is nagy valasztasi lehetoseg 😊
Szoval ezt el lehet tuntetni valahogy? (Vagy alapertelmezette tenni a felhasznalot, vagy mittudomen?)
Elore is koszi a valaszokat!
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!
mert át lett véve egy XPSP2-es cd de nem boot-ol ,amiröl meg átvették az igen.
mert nem cd copy-val csinállta ,hanem csak áthuzta a file-okat és,lehet hogy lemaradt egy file
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
win xp 2 felhasznalora(fiók) van oszta és a bejelentkezésnél nem
lehet válsztani a rendszergazda fiokót (mert csak halványan látszik) és hogy lehetne megcsinálni?
köszi
a Setup a default érték.
eztán tudod megadni a Main menu-ben a Supervisor password-öt.
Szerintem kapcsold ki a frissítést, ha ezután is megjelenik, akkor változtasd meg a kulcsot, vagy telepítsd fel a magyar változatot, aztán frissítsd, és kapcsold ki az automatikus frissítést, hátha már meglepetést okozhat a májusi frissítés...