25353
Whistler - Windows XP
-
#14314 Hy! Ma indítom a windows-t és azt írja hogy érvénytelen a boot.ini. mikor bootol egy másodpercig írja aztán megy szépen minden. Kell csináljak vele bármit? Hogy tudnám megoldani? -
#14313 akkor sehogy, ha gondolod hétvégén megcsinálhatom neked Delphiben:D -
#14312 ezt tuttam eddig is...de nekem az az ikon kéne... -
#14311 Most valahogy nincs kedvem programot írni. -
#14310 nyomjál windowsgomb+D-t, ez nem hozza vissza de az a hatása :) -
#14309 Hali!
Hogy lehet visszahozni azt a gyorsindító sávban lévő parancsikont, ami lecsuk mindent tálcára? -
#14308 akkor ez a probléma meg van oldva ;) -
bcrics #14307 annyira azért mésem egyszerű;legalább is én nem találtam sehol magyar nyelven csak eng.;
és nálam faszább sokkal most 1 32bites simplicityt használok és azért a 64 bit megmutatkozott,amd64 rendszeren persze!
azért kérdem mert csinálnék én is 1 lyen simplicityhez hasonlót csak a magyar verzsön hiányzik de nagyon?
ha tipp lenne merre keressem;)
-
#14306 Annyira nem lesz egyszerű, mert az még nem készült el. -
#14305 szerintem egyszerűbb ha beszerzel egy magyar nyelvűt...
mellékesen szerintem nem sok értelme van a 64 bitnek, kivéve ha kifejezetten van valami célprogram ami munkára vagy sűrűn kell... -
bcrics #14304 szevasztok, azt kérdezném hogy van 1 64bites xp lemezem csak angol nyelvű!!ezt hogyan tudnám magyar nyelvűre buherálni hogy 1 teljes magyar xp 64 lemezem legyen belőle? -
#14303 megírod a programot valamilyen programnyelven, ami elindítja mindkét alkalmazást és ahhoz készítesz parancsikont -
#14302 biztos nehéz felfogni miről regélek....
de nincsen kedvem tovább magyarázni, ghostolj csak. -
#14301 A ghost mentésem a rendszerpartícióról kb. 4 perc a visszaállítás meg nincs 2 perc.
Biztosan tudom hogy az elmentett partíció 100 %-osan az eredeti állapotába áll vissza. Nem maradnak egyéb fájlok a vinyón. ( ami a winesnél nem mondható el ) Arról nem is beszélve hogy a ghostal ha kell 5 perc alatt lecserélek egy egész operációs rendszert. -
#14300 tőlem azt használtok amit akartok, meg ha van időd Ghostolgatni, szerintem ez a rendszervisszaállítás egyszerű, beépített és használható.
regadatbázist egy az egybe visszaállítja ami a lényeg -
#14299 erre a legjobb a Norton Ghost -
#14298 Hogyan tudok olyan parancsikont csinálni, ami 2 alkalmazást indít el? -
Mikilaci #14297 Sziasztok !! Ti hogy vagytok ezzal a Xp Blade-el ? Próbáltátok már ?
Látok ezt azt problémát.. de azért összességében mi a vélemény? -
#14296 müxik, thx =) -
#14295 szerintem az egyik leghasználhatóabb és legjobb opciója az XP-nek. be lehet állítani hogy mennyit zabáljon. 1-2 visszaállítási pont nagyon kevés helyet foglal.
engem egyer-kétszer húzott már ki a szarból ha valami elkúródott , hogy szalonképesen fejezzem ki magam ;) vagy csak egyszerűen ha mégsem kell valami visszaállítod és a regbázisod tiszta mint a hó.
bár nekem munkáim miatt sok szoftit kell használni, lehet ezért is szeretem.
régebben én is ellene voltam, de ez tényleg egy értékes tulajdonsága ennek az oprendszernek. -
#14294 én mindig kikapcsolom egy csomó helyet zabál feleslegesen, nem szoktam felrakni ilyen ratyi szoftvereket mint vista transformation pack:D -
#14293 az meg is érdmeli ;) -
#14292 XP cdvel elvileg ki lehet, próbáld meg -
#14291 ok
azért raktam rá mert egy másik vincsire nemrég raktem fel az xp-t és erről mindent lementettem azt ki akartam próbálni de látom nem túl jó:D
leformázom és kész:D -
#14290 és kijavítani nem lehet? -
#14289 ha ki van kapcsolva a rendszervisszaállítás akkor nem:)
#14287: egyébként ezért szarja mindig összemagát az XP mert ilyen szarokat raktok rá:D
próbáld meg a vezérlőpultból a programok hozzáadása/eltávolítása menüpontnál leszedni, ha még mindig hibára panaszkodik akkor winreinstall... -
#14288 Rendszervisszaállítási pont installkor létrejön. ha most raktad fel akkor még 1-2-nek illene lennie. -
#14287 Hi
Azért akarom letörölni mert kicsit bekavart és nem lehet témát váltani!
Mindig rundll32.exe hibát ír ki...
De ha erre van valami megoldás és valaki segítene azt nagyon megköszönném! -
#14286 hi
felraktem a vista transformation pack 6-ost.
pocsék és le akarom tötölni! azt hogy kell?
fontos lenne
thx -
#14285 egy tanács: jogosultsági problémák miatt a Dokumentumok mappádat másold ki valahova a gyökérbe vagy ilyesmi, mert az XP előszeretettel nem engedi megnézni a volt user/dokumentumok munkát, mégha admin vagy is ;)
persze meg lehet oldani utána is de eléggé rumlis... -
#14284 akkor újratelepítem és kész:D -
#14283 rendszervisszaállítás-lemezt csak előtte lehet csinálni sajna...
de XP installkor nem kell leformáznod a lemezt, szóval a Dokumentumok meg ilyesmik meg maradnak. Programokat természetesen újra kell installni...
ez is probléma lenne? -
#14282 iTT van egy patch ;)
írj ha müxik, mert ha nem akkor még szétnézek... -
#14281 mert vannak rajta fontos cuccok. -
#14280 ha nem installtad fel teljesen akkor nincs rendszervisszaállítás...
installd újra az XP-t. mi ezzel a gond? -
#14279 Lécci a 14267esre valaki mert nagyon fontos!!! -
#14278 :( Nem tudom mi van az XP-vel, de néha rájön, hogy elrejti a könyvtárakat, máskor meg nem. Múltkor még azt hittem azért mert berakom a zenét wmp-be, de mostmár nem csak a zene könyvtárakat rejti el.
Valami megoldás miért csinálhatja? -
Demeter #14277 Okés köszi megtaláltam a hozzászólást már értekeztem is a link küldőjével!
Mégegyszer köszi!! -
Demeter #14276 Szia, itt most nem maga a frissítés ténye a gond, hanem az, hogy már a megkezdése előtt feljön egy olyan ablak hogyha folytatni szeretném magát a frissítést akkor engedjem, hogy hitelesítés céljából átnézze a gépet. Na ezt szerettem volna "kihagyni"...
De azért köszi.. -
#14275 XPCD vagy partition magic