Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vagy toltesz le. de nem akarok tippeket adni.
igy kene kinezzen csak magyarul.
amugy valami specizett kutyult xp telepitod van?
ennek a javito konzolnak benne kene lennie a gyariban!
Fákjúal!
furcsa ez a valami.
erdekesseg, hogy egy ismerosomnel is ugyanakkor tortenik ez, amikor ide is ir valaki ezzel a problemaval, mintha halmozodna a dolog. gyanuuus!
megoldas, egy telepito cdvel be kell bootolni a javito konzolra (J)
es ott belepni a megfelelo windozt tartalmazo particiora a rendszergazda jelszavaval.
aztan exittel ujrainditani a gepet, es maris mukodik tovabb.
nagy kerdes viszont, hogy mi a frasztol tortenik ez?
virus es spyware kereses az ismerosomnel negativ. tiszta a rendszer, de megis kiserteties, hoyg egyszerre csinalja ezt a windoz tobb embernel is.
nagyon fura.
szal ne telepitsd ujra a geped !
Mindenesetre, az említett javító telepítés elméletileg nem sok változást hagy majd a gépeden. Egy számtech lap szerint minden beállításod és programod megmarad, egy kollégám szerint a dokumentum könyvtáradat takarítja csak ki, én személy szerint nem próbáltam, mivel ha nálam gázos kezd lenni a win helyzete inkább visszaállítom a ghost-ból.
A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!
Fákjúal!
Melyikeknél? (Bár az ablak bezárása mind Firefox, mind IE alatt védve van...)
Víruskeresõ, tûzfal, spyware-írtó van felrakva? Futtattál teljes spyware- és víruskeresést mostanában? Rendszeresen frissítve vannak?
találkozott már vki hasonló problémával:?
a böngészõm: Internet Explorer 6 néhány oldalnál azt csinálja, hogy miuátn betöltödött az aktuális oldal, az összes böngészõ-ablakot bezárja!
probáltam Firefox-xal is, de ugyanez a helyzet!
tud vki segiteni?
köszi!
A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!
http://goo.gl/gd6Zi5
shutdown /i Mely parancsal Az általad megszabott idõ múlva kapcsol ki a gép.
shutdown /a Ez meg arra jó h az elõzõt megszüntesd mer az a helyzet vele h nem lehet kilõni ha mégis meg szeretnéd szakitani a leállítást.
http://www.winportal.net
.....\system32\config\system fájl nem található
Megnéztem DOS-san és ott van, elindítottam F8-cal, Csökkentett módban sem enged és Legutolsó helyes...-re is ugyanez a szitu.
Fákjúal!
Valahogy eltûnt az explorerben a címsor, pedig ki van pipálva, hogy tudnám visszavarázsolni <#confused>#confused>
http://epica.nl
Ez a leírás információkkal szolgál arról, hogy XP rendszerünk alatt milyen parancsokat futtathatunk, és ezek milyen feladatokat hajtanak végre. A parancsokat a Startmenü-->Futtatás beviteli mezõjébe kell írnunk.
cleanmgr.exe.....Adathordozók karbantartása, takarítása.
cmd.exe.....A parancssor elõhívása.
dxdiag.exe.....Direct X diagnózisprogram.
regedt32.exe.....Registry editálása.
taskmgr.exe.....Task manager.
certmgr.msc.....Windows tanúsítvány (igazolvány) manager.
ciadv.msc.....Index szoláltatás.
compmgmt.msc.....Computer adminisztráció.
diskmgmt.msc.....Az adathordozók adminisztrációja.
devmgmt.msc.....Az XP eszközkezelõje.
dfrg.msc.....Defragmentáció (Töredezettségmentesítés)
eventvwr.msc.....Események kimutatása.
fsmgmt.msc.....Az elérhetõvé tett könyvtárak.
gpedit.msc.....A számítógép, és a csoportok konfigurálása.
lusrmgr.msc.....A csoportok és felhasználók konfigurálása.
ntmsmgr.msc.....A média adminisztrálása.
perfmon.msc.....Rendszermonitor.
secpol.msc.....Biztonsági beállítások.
services.msc.....A szolgáltatások adminisztrácója.
\"Találkozni kell Istennel, meg akarok kérdezni tőle egyet-mást\"
de ez az otthoni itt lassabban kéne mennie!!! 😄
AMúgy kicsesztem vele beállítottam a frissítést 30 percenkéntire<#eplus2>#eplus2>
Amíg van netem nincs gáz...
Hogyan lehet elõhozni a rendszerkonfigurációs panelt,ahol be lehet állítani hogy milyen program induljon/és ne indeuljon el amikor az xp indul?Annyit tudok,hogy a futtatás menübe kell beírni vmit,de nem tom miaz.
Kérem segítsetek!
http://flickr.com/photos/zolika90/
😄
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
▓██▓▒░LaLiKám Csak OkOSAn░▒▓██▓
A winXP órája nálam 30 perc alatt 3 percet siet... nem szarozik..
😊
szerintetek mért?
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
(USB rack-el elszenvedtem, mert XP alapból dinamikus drive-ot készít nagy wincsi esetén, USB külsõ drive meg csak Basic-et hajlandó elfogadni)
ami a teszteket illeti, ha megy szépen gamekkal (duvábbak) a gép 4-5 órát, akkor valószínû nincs hardver gond, meg lehet sisoft Sandra, 3dmark-al is tesztelni
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
És én egyébként is tök normálisan jöttem ide és kérdeztem valamit, nem én vagyok a SPAMMER
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Muhaha.
Miért nem használjátok Google? Ha ide tudtok szpemmelni, akkor inkább használjatok guglit 😛
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Kár volt neked megmutatni az SG-t. Itt égetsz engem bazz!
Milyen címzési módok vannak?
nagyon kéne a HELP mert dogát írok.
Excel:
Fel kell sorolni a címzési módokat. Mik vannak és mennyi?
Egy pár tesztet azért érdemes lenne lefuttatni.
Próbáltad a futó op.rendszer alatt a SATA, ATA vincsiket leformázni, majd XP installkor már nem kell, elég csak felrakni rá az op.rendszert
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Tápegység, illetve memória gondok esetén XP install el szokott szállni, lehet, hogy errefelé kellene nézelõdnöd (ha Codegen a táp, már meg is van a hiba)