Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csono: igazából annyi a lényege, hogy benne vannak a javítások, illetve rengeteg felhasználói programot lehet a windows telepítõ után automatán (oké, félautomatán, mert azért kell hozzá a felhasználó is) telepíttetni vele, illetõleg rengeteg beállítást lehet vele módosítani. Én mondjuk nem kedvelem, mert "kézzel" hamarabb befejezem egy hagyományos telepítést, a szükséges programjaimmal, mint amíg a kollégám elszüttyögött a blade-essel.
A problémára ami nála jelentkezett valami olyan volt, hogy miután egy másik vinyóról átghostolta az op. rendszert egy satásra, nem volt hajlandó többé sehogy bebootolni róla, ám miután egy hagyományos windows telepített fel ugyanazon progikkal, az már tökéletesen elindítható volt ghostolás után.
Dying: angol win. esetén elõfordulhat ez a õ és û betûkkel is, de magyar win. esetén én azt tapasztaltam, hogy a kalapos betûkkel (ahol a û és az õ betûn az ékezet nem párhuzamos, hanem egy fél X -et formáz), jelentkezik, vélhetõen azért, mivel a 852-es kódlapon nem szerepelnek ezek a betûk, így nem tudja normálisan kezelni. Próbálja ugyan sima magyar karakterekké konvertálni, de kevés sikerrel. Annyi a megoldás, hogy nevezd át õket a magyarnak megfelelõ betûkre (kinézetre amúgy majdnem ugyanaz), akkor nem jelentkezik a probléma.
Zed: én a scandisk-nél nem vagyok elájulva azért, hogy annyit közöl, hogy melyik fázist csinálja, a win98 esetében fényévekkel jobb volt (nem a bootoláskor lefutóra gondolok). Illetõleg volt már olyan xp-nél, hogy szépen hibátlannak nyilvánította az értelmetlen karakterekkel teli meghajtót, ellenben a következõ indításkor a bootoláskor lefutó scandisk már ki tudta javítani. Ha az xp alatt nem tudja javítani, akkor ne mondja már nekem, hogy hibátlan....
A dos-os norton utilities az frankó volt, win95 elött még sokat használtam a progijait, de 200 gigás ntfs particióknál nem tudom, mihez kezdene.
A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!
Töredezettség mentesítésre persze a perfectdisk a legjobb...
Most így hirtelen a norton dos-os sd.exe-n kívül nem is ugrik be más ilyen tool
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Windows Blade Edition
http://forum.sg.hu/listazas.php3?azonosito=bladeedition&id=1144886883&order=timeline
Mennyiben más mint az elõzõek?
"Keeper2" megtudnád mondani, milyen problémái voltak a spanodnak a sata vinyójával az átszerkesztett Win alatt?
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
Az az sp3 nem igazi sp3, mivel olyan még nem jelent meg xp-re, hanem valaki összerakott egy javítócsomagokkal, hotfixekkel és egyéb progikkal felvértezett windows telepítõt. Attól függetlenül persze lehet, hogy jó, ellenben pl. a blade editionnal egy kollégám jót szívott, mire rájött, hogy azt a furcsa hibát a sata vinyóval az átszerkesztett win. okozza.
Egy kérdés: az nlite-al készített integrált hotfixes telepítõmet kicsit próbálnám újítani. Tegnap megjelent .net 2.0-hoz is hotfix. Hogy lehet megoldani, hogy jól legyen benne, mivel ugyebár a hotfix a .net hibáit javítja, tehát elvileg azt csak a .net-es verzióra lehet felrakni. Tehát, hogy oldhatom meg, hogy elöbb integrálódjon a .net és csak aztán a hozzá való javítás? Én arra gondoltam, hogy netán megcsinálom a .net-es imaget és miután ez megvan, újrakezdem ezt forrásként használva, és eztán rakom rá a hotfixeket.
Valamint, egy jól mûködõ scandisk alternatívát javasolna valaki? Kellene nekem felületellenõrzés lehetõsége, illetve azok a fájlrendszer ellenõrzõ, karbantartó feladatok, amiket a windowsos is végrehajt. Kezdem unni, hogy a windowsban lévõ nagyjából annyit közöl, hogy csinálja a dolgát és kész, sõt, rendszerint bár õ tökéletesen lefutott, az sem változtat semmit, ugyanúgy megmaradnak a kijavítatlan hibák. Persze, ne a nortos diskdoctor legyen, mert az meg felrak rengeteg hülyeséget a gépre, ami jól lelassítja, ráadásul sokszor még több hibát csinál, mint amit javít.
A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!
Remélem ez lesz a legmegbizhatóbban mûködõ Winfos!
Pár napon belül írok majd róla véleményt...
Xp-be belépéshez jelszó lett beállítva a felhasználói fiókhoz.
Csak 1 felhasználói fiók van.
A jelszó beírására hibát jelez, valszín valaki átírta.
Lehet-e vmit kezdeni vele, vagy újrahúzás?
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
GYÁÁÁÁ!!! Felhajított annyi frissítenivalót, hogy valsz már elhiszi, amit akarok 😄
Azért kösz mindenkinek 😊
(visszaolvasás rulz, türelem meg nemvanik... 😄 )
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Ismerek egy módszert, amivel elhiszi a microsoft, hogy eredeti a windowsom. Egyetlen gond, hogy már az MS is ismeri, szal nem megy 😄
Tud valaki aktuálisan mûködõ megoldást? (persze vásárláson kívül <#vigyor1>#vigyor1>)
Kösz!
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
2. Még nem találkoztam ilyennel.
2. vannak programok amik sp2 t kovetelnek. azok nem mennek sp1 en.
Pet
Azt csináltam : Csökkentett mód, beírtam rndszergazda és már is belépett.
A kérdésedre :
Csökkentett módban csak a jelszóablak jön elõ. Ebbe írtam be : Rendszergazda
Vagy SP2 alatt nincs már ez a backdoor?
Nézd meg légyszíves!
Oprendszer Win XP SP2_hu.
Letiltottam afelhasználói fiókot és nem tudok az oprendszerbe belépni .
Ilyenkor mit lehet tenni ,hogy ne kelljen új oprendszert telepíteni.
Hogy lehet belépni és a rendszert vissza állítani ?
segítségeteket elõre is köszönöm...

Fákjúal!
http://www.winportal.net
nekem A Media Center edit./el lenne gondom hogz lehet nzelvet vatltoztatni mert evvel syenvedek billentz\yet is naggyon xar