Windows XP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

biomage
segitsen valaki mi ez a fájl? "(warning"
a Temporary Internet Files találtam meg és nem lehet letörölni

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Tomicsek
Itt olvass, egyébként magyar nyelvû XP-re nem biztos, hogy jó ötlet rátenni. Persze lehet, hogy jó lesz.

Balumann
valamilyen service pack van fenn?
-nem lehet hogy hiányzik a .NET Framework ? (nem tom mi ez, lehet hogy hülyeséget mondok)
Tedd fel a Windows Blinds-t, hátha megoldja :/

Balumann
na gyorsan akartam, értem már miért nem volt jó, A biztonsági központ riasztási módjának megváltoztatása

Balumann
vezérlõpult -> biztonsági központ -> baloldalt kék szöveg legalsó, biztonsági riasztás központi akármi megváltoztatása vagy valami ilyesmi

Tomicsek
1. Vezérlõpult-biztonsági központ-riasztási mód megváltoztatása.
2. például C:\WINDOWS\$NtUninstallKB873333$\

daxan
Igen. Ja és még egy kérdés. A windows a frissítéseket hová tölti le? Azt hiszem rejtett mappákba de nem tom hol. (az automatikus frissítésre gondolok)

Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”

Tomicsek
Micsodát? Biztonsági központ riasztására gondolsz?

daxan
Hogyan lehet kikapcsolni a windows vírusírtó riasztását?

Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”

kirol
Használ valaki Vista Transformation Pack 4.0-át?
Felraktam, erre ez a hiba:

Vagyis nem hagy semilyen hatást beállítani, még az alap XP-t sem. A run32.dll -is hibázik.

Sajátgép, tulajdonságok, Speciális fül, Indítás és helyreállítás: beállítások, Rendszerek listájának megjelenítése



Egyébként (Firefoxnál) F11, szerintem IE-nél is. Jó napot!

Fortuna fortes adiuvat.

Nyomj egy jobb egeret felül, az eszköztáron.

Fortuna fortes adiuvat.

Breki33
Hello

Az új fiatal titkárnõcsaj vmilyen új kinézetet állított be a böngészõnek és most engem nyúz, hogy állítsam vissza.

De azt nem tudja hogy állította át nagyméretûek lettek a gombok és eltûnt a szokásos eszköztár.
Állítólag vmelyik F-el lehet visszaállítani.

Találkozott már valaki ilyennel?
Csak a böngészõ tehát nem stílusról van szó
Köszi
biomage
segits

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

pontos j rulez...........<#falbav>

Sziaszok!
Valakinek sikerült már Xp activaciot csinálnia crackkel?
Vagy idõvel mindent letiltanak?
Tomicsek
Ez nagyon jó <#wink>

biomage
hi all
lenne egy kérdésem
van az a kötnyvtár "Temporary Internet Files"
van két fájl benne amit nem tudok letörölni a nevük egyforma
"(warning" hol tudnám kitörölni és mi ez a fájl?

Nem bunkó, hanem sajátos szegmensét veti be a kommunikációs fegyvertárnak. Verbálisan mazo-szadiszikusan fixált, éretlen személyiség, kifejezett frontális-lebeny tünetekkel. Peace.<#mf1>

Fortuna fortes adiuvat.

Extraboy
Csodálkozol? Bunkó...

Titan
Hüje! <#mf2><#taps>

Met
hát nemtudom de a #12032-re válaszoltak

na, mindegy, szomorúak leszünk ha nem leszel itt

LOL

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

torrente111
Az új vir irtóval irtsd ki az új vírust!!!! lol

daxan
B****átok meg! Már a 2. kérdésemet teszem fel itt de senki sem képes válaszolni nekem?! Le vagytok sz*arva!

Daxan &#8222;nekem a veszély lételemem, gyári default.&#8221;

geri777
sziasztok hogyan tudnám ugy kicserélni a boot screen képet hogy az elején ne kérdeze meg hoigy mejik képet tölcse be az ujat vagy az eredetit ???

meg a bejelentkezésnél a f. fokkoknál egy progit tudnátok mondani hogy mivel csinájak uj belépõ felületet ???

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

Holnap megpróbálom, mert ma már eléggé késõ van, és korán keltem. Hagyom függõben a dolgot egyenlõre. (holnapig)
A start menü testreszabásában sincs benne a beállítási lehetõség, eltünt! Pedig reinstall óta nem is piszkáltam a registryt.

nem tudod letrehozni a hianyzo kulcsot a registryben?
(elvileg engednie kene )

Felhasználói szinten (csökkentett mód, rendszergazdaként) megvan ez a kulcs, de rendszerszinten nincs még az Explorer sem! Ötletetek van? Vagy reinstall? Ha kilépek és csökkentett módban indítom újra, akkor hozzáférek a run menüponthoz, de ez így eléggé hosszadalmas, nem igazán szeretném ha így maradna.

daxan
Hali! A gépemre egy vírus telepedett és az mellé valamilyen vírusírtó.
Az volna a kérdésem, hogy hogyan lehetne azt a sz*r vírusírtót uninstallálni, mert a programok telepítése és törlése résznél nem mutatja.
ezek telepítõdtek:

Sehogy nem tudom leszedni ezeket!!

Daxan &#8222;nekem a veszély lételemem, gyári default.&#8221;

Tomicsek
Ha nincs szükségünk a Start Menü Run menüpontjára...
A beállítás megváltoztatásához a következõ mûveletekre van szükség.
1. A Registry Editorral nyissuk meg a
HKEY_CURRENT_USER / Software / Microsoft / Windows / CurrentVersion / Policies / Explorer (felhasználó szintû😉 vagy
HKEY_LOCAL_MACHINE / Software / Microsoft / Windows / CurrentVersion / Policies / Explorer (rendszerszintû😉 nevû kulcsot.
2. Hozzuk létre vagy változtassuk meg a NoRun nevû, dword típusú bejegyzést, értékként 1-et megadva.
Ha nálad így van, akkor adj értéknek 0-at.

Legalább is nálam.

Ott nincs is ilyen, hogy futtatás megjelenítése.

Start menü beállítások, speciális fül --> Ott be van pipálva a futtatás megjelenítése???

Most néztem, csökkentett módban rendszergazdaként megvan. Normál módú indításnál nincs meg, annak ellenére, hogy itt is rendszergazdaként vagyok. SP 2 + az összes frissítése.

Sziasztok! Eltünt a startmenübõl a Futtatás, Hogy lehet visszaszerezni! Segítstek mert reinstall lesz! Ahoz meg nincs kedvem. Ebben a hónapban kettõ már sok lenne!

en ezt tudom.
ha jol ertettem a kerdes az volt, hogy windoz bekapcsolasakor kapcsolodjon fel.
erre kepes a dyndns updater.

ha a szolgaltato szakit, mint te is irtad ujrakapcsolodik.
ezt is tom.

de azert koszi a kioktatast.

Állandó kapcsolatban nem tudja tartani a dinamikus dns sem, mivel az adsl naponta való kapcsolat megszakítása szándékos a netszolgáltató részérõl, azt próbálja biztosítani, hogy ne üzemeltess szervert rajta, hanem ha ez kell, akkor vegyél fix ip-t is. A dinamikus dns viszont jó arra, hogy a kapcsolat megszakítás után újra el lehessen érni a gépen ugynaazon a dns címen, így bár megszakad egy pillanatra a kapcsolat, ami mondjuk pl. egy dc hub esetében kellemetlen, lévén, újraindul a hubprogi, a felhasználók kiesnek majd újracsatlakoznak, de meglehet, hogy valaki már órák óta várt, hogy slotot kapjon valakitõl és emiatt kezdheti elölrõl a várakozást, ellenben pl. arra, hogy távolról tudd adminisztrálni a géped, tökéletes, mivel nem kell tudnod az épp aktuális ip címed.

A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!

kulabácsi
köszi mindenkinek a választ, remélem vhogy ezek alapján sikerûl😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

ha meg szeretnel dyndns cimet, akkor a dyndns updater, amellett, hogy frissiti az ip cimed, beuzemelheto, hoyg allandoan kapscolatban tartsa a geped.

lck
Ennél a pontnál:

5.7 Making a dial-up connection "always on"
lck
Töltsd le ezt: http://www.raspppoe.com/files/RASPPPOE_099.ZIP
ebben van egy readme2k.htm fájl részletes leírással.
Met
a leg egyszerûbb (és ingyen van), hogy a kapcsolatoknál bepipálod, hogy induláskor csatlakozzon vagy mi
pontosan nem tudom mert nem adsl-em van

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Legegyszerübb (viszont nem a legolcsóbb), hogy veszel egy routert, és az állandóan fennvan a neten.

kulabácsi
nagyláma kérdés!! adsl-m van, és azt szeretném beállítani h amikor bekapcsol a gépem, egybõl fel is lépjen a netre, ezt hol tudom megtenni?? elõre is köszönöm a válaszokat!

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

ollie
Telepítsd a magya billentyûtzetkiosztást.
Control Panel - Regional and Language Options - Languages - Details - Add... - Hungarian

Ha nem találsz hungariant, akkor kigyomlálták a windows-ból, ergó nem is lesz.

Feltelepítettem az "XP sp3 sepcial edition 2006-os egyiptian hak" verziót!
© keeper2 igazad volt, valóban egy SP2-vel integrált + egyebekkel megspékel xp-rõl van szó.
Amin meglepõdtem, hogy a cd-n rajta van még:
- Microsoft office 2003
- Nero 7.0
- Node 32 (ez idõ közben lejárt)
- Macaffe viruscan 2006 (szerintem idõ közben ez is lejárt)
- Seegate (vagy valami ilyesmi) tûzfal
- MSN Massenger
- MSN Explorer
- Valamelyik registry mahináló
- Valamelyik optimalizaló
- Media Player 10
- Microsoft NetFramework 1.1 (ez talán elég régi, bár az újabbak nagyon lelassítják a rendszert!)
- Winamp 5.1 surround edition
- Xvid codec pack

Összességében, úgy 10-15 dolog van beágyazva. Elõnye, hogy nagyon gyors (nem a bootolás)
Hátránya, office felkeltette az érdeklõdésem, de hogy angol le kell cserélnem.
NA ABBAN KÉRNÉM BÁRKI SEGÍTSÉGÉT, HOGY:
Mivel egyiptian hak verzió ezért a billentyûzet is alapból ilyen, angolra tökéletesen átlehet állítani, de a magyarra bármhány gombossal és karakterkiosztással nem mûködik.
Fél kettõig fent voltam vele, most dolgozom, nem biztos, hogy meg tudnám oldani, ezért kérem segítsetek!

mrzed001
Eleve nem is igazán szabad a win alatti verzsönt futtatni (meg az fel is szokta dobni, hogy beállítja következõ boot alkalmával hogy menjen). Win alatt sok mindent fog az op rendszer, a dolgok nagyrészére nincs teljes rálátása, ezért is kell a boot-ost futtatni mindig (csakis sztem)

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Titan
Hali Sámánok!

Végsõ elkeseredésemben fordulok hozzátok! a jelenlegi felállás a következõ:
Az op. XP SP2, a védelemrõl Outpost, a folyadék egyensúlyomról a Borsodi gondoskodik és a kártevõk ellen a NOD32 nyújt védelmet. A netet a kábelmodemem biztosítja, ami az alaplapi hálóba van bedugva! A stabíl pingemet a cfosspeed szolgáltatta! Minden rózsaszin volt amíg fel nem raktam a framework 2.0 (bár ne tettem volna)! Multi játék közben ronygyá lagoltam magam!
Jól összeszartam a bokám és le is szedtem a frame-t, viszaállítottam egy biztonsági pontra az xpm, a cfosst újraraktam, da azóta megy egy darabig szépen a net, majd szétlagólja magát (kb 20 perc múlva)...😞
Mit tegyek? Nem akarok újra xp-t húzni.. 😞 Lehet, hogy a registryt barmoltam véletlen széjjel? Vagy eselek tudtok javasolni egy olyan progit ami visszaállítja a rendszert alap értékekre? Próbáltam tûzfal nélkûl is sikertelenûl, Adware lefutattva, nod32dettó...HELP!<#help>

Van egy REFORCELOCK nevû progi, ami a registryben átírja az értékeket, nem fut a tálcán, semmilyen formában nem lassíthatja a gépet. Csak egy gond van vele. Amikor azt használtam, nem települt fel minden játékprogi (HALO), mert videokarival kapcsolatos gondokat írt ki. Amik nem is voltak. Azóta az OmegaDriver lock-ját használom. Semmi gond vele. Csak arra érdemes figyelni, hogy ne csak a 32 bites szinmélységhez állítsd be a frissítési értékeket, hanem 16-hoz is, mert egy-két kisebb játék azon megy.