25353
Whistler - Windows XP
-
#14792 Nem Boot-os a cd-n lévő windows-od ennyi....
Ez egyértelmű a hibaüzenetből...
Kell szerezned egy normálisat... -
#14791 Ha még nem telepítettél erről a lemezről rendszert, akkor valóban elképzelhető, hogy csak egy boot nélküli, javító lemezed van. Viszont, ha már történt vele telepítés, akkor valószínűleg a CD adta meg magát. Minkét eset kiszűrésére, javasolnám másik (lehetőleg eredeti), Windows beszerzését. Ha még avval sem menne (ennek kevés az esélye), akkor talán a BIOS tájékán kellene kutakodni. -
#14790 nem bootos a telepítő lemezed -
#14789 Sikerült felrakni. Akkor olt vmi gond, amikor rámentem volna telepítés után, hogy Start Trial. De leszedtem a SpyBot-ot és máris jó! -
bbelus85 #14788 hiába nyomom+
a válasz ugyan az
-
#14787 Gondolom, amikor a BIOS kéri, megnyomod az egyik billentyűt, a CD-ről való indításhoz! -
bbelus85 #14786 sziasztok!
Problémám a következő, XP-t szeretném ujrarakni, first boot-ot átállítottam CD-re, többi változatlan, HDD prioritást is áttettem 2.-ra, mégis mikor mentem és elindulna a boot cdről, kiírja hogy ,,disc boot failure,insert system disc"
a meghajtó jó, a cd is hibátlan elvileg.
Mit kell még beállítani a BIOSZ-ban, hogy elkezdje a boot-ot?
-
#14785 Kár, hogy nem települt fel, mert ezt is ismerte. -
#14784 Megszületett a végeredmény! Néhány óra utánnajárás és a SpyBot "Speciális Mód"-jának segítségével sikerült megtalálni a "forrást"! winzwr32.dll. Ha valakinek hasonló problémája lenne: bezáródik az explorer.exe szó nélkül (gyengébbek kedvéért: eltűnnek az ikonok meg a Start Menü, stb.), akkor ezen az oldalon található Combo.exe-vel orovosolható a dolog!! : Köszi mindenkinek a segítséget! ADSPY/Virtumon.v.17 -
#14783 Az a baj, hogy vmiért nem akar felemenni! -
#14782 Jah lehet....attól függ, hogy mit bohóckodik.... -
#14781 IE buzult, szval gondoltam ha azt frissitem nem bohockodik:) de most aszem müxik..thx -
#14780 Az új M-t raknád fel inkább...:D -
#14779 felraktam az uj IE-t is...most értem haza most próbálom a progikkal :) -
#14778 A winlogonnak, nem lenne szabad baromkodnia. Szerintem a legtöbb vírus, és spyware pucoló progi, nem veszi észre az ebben megbúvó, oda nem illő dolgokat. Ezért ajánlottam a prevx-et. Azonkívül, ha az adatbázisában szerplő kártevőt talál, akkor a gépen szétszórt részecskéit is kipucolja, nem csak a vírus fájlt. -
#14777 A Hijack This már megvolt. Az összes folyamat tiszta. Végigellenőriztem netes adatbázisból. Viszont ha valamelyiket felűlírta vmi, akkor passz! Az explorer.exe tiszta. Tökéletesen megegyezik más gépen lévőkkel.
-
#14776 Bocsi, de a #14767-re ment a tipp. De megpróbálhatod te is, hátha bejön, kárt nem teszel vele. -
#14775 Marha nagy THX !! :) ha kihuz, ha nem akkor is :) -
#14774 Malware gyanus a dolog. Próbáld meg a prevx-el, engem már kétszer is kisegített, hasonló esetben. Sokat segíthet a keresésben a Hijack This is. -
#14773 Nekem olyan gondom van h POP-UP ként egy oldal jön fel, de nem jelenit meg semmilyen oldalt, de ha egy játékba vagyok letallóza a játékot a tálcára, POPup blockerek nem jöttek be , mit ajánlanátok nekem?
NOD32 van milyen cuccal lehetne ezt kigyilkolni?
WinXPSp2 -
#14772 Freemail-ben egy fél nap mire feltölteném neked...
De ha van valaki, aki meg tudná neked csinálni gyors feltöltéssel, akkor az is megoldás lehet.... -
#14771 Az xp editionok, tudomásom szerint külön kiadások, amik az xp sp2-re épülnek, csak skin programok és funkciók gyanánt vannak személyre szabva....
Én Extended Editiont használok, ami minden progit tartalmaz a lehető legújjabb verzióban, én mindössze a Hardwerek illesztőit rakom fel, meg a végén egy ZA-ot tűzfalnak és ennyi... -
fernandez93 #14770 JA találtam egyet de az csak 280mb és exe.MAi nekem vlt 800mb és nem exe. -
fernandez93 #14769 Sziasztok!Most szeretném letölteni az Windows Xp Proffesional Sp2.
Valaki tudna adni egy linket.Előre is kösz.
ÉS mégegy valami melyik a legujabb windows nem a vistára gondolok.
Pl:miaz a windows xp black edtion,
Xp lite.Előre is thx. -
#14768 igen, ezt tudom h olyan alkalmazás ami még fut...
sztem egy Spyware lesz, remélem igazam van. -
#14767 Az alapokon lépjünk át. Nem most kezdtem a szakmát! ;) Azért köszi!
Firefox van fent mióta megjelent. :)
Amikor elkezdödött ez az eltűnősdi, akkor a SpyBot TeaTimer kiírta, hogy a WinLogon valami tök értelmetlen kulcsot akar beírni a Registrybe. És még 3 registry beírást tiltott.
-
#14766 shift+alt (már ha felvan telepítve a magyar billentyűzet), egyébként meg vezérlőpultba babrálj a területi és nyelvi beállításoknál -
#14765 A tmpt.exe még munkát végez a gépen, a gép leállításakor és a Windows ki szeretné lőni. Őszintén szólva nem tudom mi ez a tmpt.exe (hogy nem alap Windowsos folyamat az hétszentség) - de erősen gyanús. Vizsgáld át a géped vírus-/kémprogram kergetővel, csökkentett módban kikapcsolt rendszervisszaállítás mellett.
-
albertattila #14764 syiasytok
lenne egz eleg idegesito problemam....angol a billentzuyet beallitasa.... h tudom eyt most vissyarakni magzarra mert igz meg kerdojelet sem tok irni>D -
#14763 sziasztok
Amikor leállítom v újraindítom a gépet ezt írja ki:
Mi lehet a gond? -
#14762 És ZoneAlarm mellett használom a FF-ot és azóta nem találkoztam vírussal... -
#14761 Jobb a védelme, és szerintem mintha gyorsabb is lenne, meg a letöltő ablak is bejön nekem.... -
bajusza #14760 Az írta az előbb DarkSector, hogy rakj fel a gépedre Mozilla Firefox böngészőprogit. Internet Explorer helyett nagyon jól jön. -
#14759 Ezt most nem igazán értem! -
#14758 Tégy fel mozillát.... -
#14757 Ha az, akkor jól csinálta meg az a kis @#@@#!#¢# , mert Csökkentett módban sem jelenik meg. -
#14756 nagyon vírus gyanús pedig -
#14755 Sziasztok!
A köv problémám lenne: egyik pillanatról a másikra egyszer csak leállt az explorer.exe. Ha elindítom rögtön be is záródik. NOD, Ad-Aware, SpyBot semmit nem találtak. Ötlet? -
#14754 valszeg nem bootolos verzió, azért nem indult el a cd-ről -
#14753 alcohollal könnyebben megy
1. fájl-->új......megcsinálja a képfájlt
2. képfájlon jobb klikk és képrögzítés varázsló és már mehet is.....