Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a Temporary Internet Files találtam meg és nem lehet letörölni
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
-nem lehet hogy hiányzik a .NET Framework ? (nem tom mi ez, lehet hogy hülyeséget mondok)
Tedd fel a Windows Blinds-t, hátha megoldja :/
2. például C:\WINDOWS\$NtUninstallKB873333$\
Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”

Fortuna fortes adiuvat.
Fortuna fortes adiuvat.
Az új fiatal titkárnõcsaj vmilyen új kinézetet állított be a böngészõnek és most engem nyúz, hogy állítsam vissza.
De azt nem tudja hogy állította át nagyméretûek lettek a gombok és eltûnt a szokásos eszköztár.
Állítólag vmelyik F-el lehet visszaállítani.
Találkozott már valaki ilyennel?
Csak a böngészõ tehát nem stílusról van szó
Köszi
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Valakinek sikerült már Xp activaciot csinálnia crackkel?
Vagy idõvel mindent letiltanak?
lenne egy kérdésem
van az a kötnyvtár "Temporary Internet Files"
van két fájl benne amit nem tudok letörölni a nevük egyforma
"(warning" hol tudnám kitörölni és mi ez a fájl?
Fortuna fortes adiuvat.
na, mindegy, szomorúak leszünk ha nem leszel itt
LOL
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
meg a bejelentkezésnél a f. fokkoknál egy progit tudnátok mondani hogy mivel csinájak uj belépõ felületet ???
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
A start menü testreszabásában sincs benne a beállítási lehetõség, eltünt! Pedig reinstall óta nem is piszkáltam a registryt.
(elvileg engednie kene )
Az volna a kérdésem, hogy hogyan lehetne azt a sz*r vírusírtót uninstallálni, mert a programok telepítése és törlése résznél nem mutatja.
ezek telepítõdtek:
Sehogy nem tudom leszedni ezeket!!
A beállítás megváltoztatásához a következõ mûveletekre van szükség.
1. A Registry Editorral nyissuk meg a
HKEY_CURRENT_USER / Software / Microsoft / Windows / CurrentVersion / Policies / Explorer (felhasználó szintû😉 vagy
HKEY_LOCAL_MACHINE / Software / Microsoft / Windows / CurrentVersion / Policies / Explorer (rendszerszintû😉 nevû kulcsot.
2. Hozzuk létre vagy változtassuk meg a NoRun nevû, dword típusú bejegyzést, értékként 1-et megadva.
Ha nálad így van, akkor adj értéknek 0-at.
ha jol ertettem a kerdes az volt, hogy windoz bekapcsolasakor kapcsolodjon fel.
erre kepes a dyndns updater.
ha a szolgaltato szakit, mint te is irtad ujrakapcsolodik.
ezt is tom.
de azert koszi a kioktatast.
A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
ebben van egy readme2k.htm fájl részletes leírással.
pontosan nem tudom mert nem adsl-em van
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Control Panel - Regional and Language Options - Languages - Details - Add... - Hungarian
Ha nem találsz hungariant, akkor kigyomlálták a windows-ból, ergó nem is lesz.
© keeper2 igazad volt, valóban egy SP2-vel integrált + egyebekkel megspékel xp-rõl van szó.
Amin meglepõdtem, hogy a cd-n rajta van még:
- Microsoft office 2003
- Nero 7.0
- Node 32 (ez idõ közben lejárt)
- Macaffe viruscan 2006 (szerintem idõ közben ez is lejárt)
- Seegate (vagy valami ilyesmi) tûzfal
- MSN Massenger
- MSN Explorer
- Valamelyik registry mahináló
- Valamelyik optimalizaló
- Media Player 10
- Microsoft NetFramework 1.1 (ez talán elég régi, bár az újabbak nagyon lelassítják a rendszert!)
- Winamp 5.1 surround edition
- Xvid codec pack
Összességében, úgy 10-15 dolog van beágyazva. Elõnye, hogy nagyon gyors (nem a bootolás)
Hátránya, office felkeltette az érdeklõdésem, de hogy angol le kell cserélnem.
NA ABBAN KÉRNÉM BÁRKI SEGÍTSÉGÉT, HOGY:
Mivel egyiptian hak verzió ezért a billentyûzet is alapból ilyen, angolra tökéletesen átlehet állítani, de a magyarra bármhány gombossal és karakterkiosztással nem mûködik.
Fél kettõig fent voltam vele, most dolgozom, nem biztos, hogy meg tudnám oldani, ezért kérem segítsetek!
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Végsõ elkeseredésemben fordulok hozzátok! a jelenlegi felállás a következõ:
Az op. XP SP2, a védelemrõl Outpost, a folyadék egyensúlyomról a Borsodi gondoskodik és a kártevõk ellen a NOD32 nyújt védelmet. A netet a kábelmodemem biztosítja, ami az alaplapi hálóba van bedugva! A stabíl pingemet a cfosspeed szolgáltatta! Minden rózsaszin volt amíg fel nem raktam a framework 2.0 (bár ne tettem volna)! Multi játék közben ronygyá lagoltam magam!
Jól összeszartam a bokám és le is szedtem a frame-t, viszaállítottam egy biztonsági pontra az xpm, a cfosst újraraktam, da azóta megy egy darabig szépen a net, majd szétlagólja magát (kb 20 perc múlva)...😞
Mit tegyek? Nem akarok újra xp-t húzni.. 😞 Lehet, hogy a registryt barmoltam véletlen széjjel? Vagy eselek tudtok javasolni egy olyan progit ami visszaállítja a rendszert alap értékekre? Próbáltam tûzfal nélkûl is sikertelenûl, Adware lefutattva, nod32dettó...HELP!<#help>#help>