25353
Whistler - Windows XP
-
#14713 Sziasztok!
Olyat lehet h amikor felrakom a windowst ne legyen utána az hogy minden indításnál rá kell kattintani a felhasználóra hanem automatikusan bejelentkezzen?mert láttam már ilyesmit h vki felrakta és csak bejött h üdvözöljük és kész. -
#14712 Szerncsére ilyen gondom nem szokott lenni, de talán ezek között találsz megoldást. -
#14711 Sikerült, köszi! -
#14710 És ezt hogyan kell használni? -
#14709 Köszi. -
#14708 Vista Boot Pro -
#14707 Vistából a sajátgépben az indítás és helyreállításnál kivettem a pipát a rendszerek listájának megjelenítése elől és az XPt tettem apalértelmezett oprendszernek, így most rögtön az indul. Hogyan tudom rávenni, hogy lássa a Vistát? -
#14706 Sp2 már megvan! csak a WGA vacakol, a szokásos dumájával :D -
#14705 Hogy tudom egyénire megváltoztatni a start menü és társai színét XP stílusban? Mert feketét szeretnék. -
#14704 Valaki tudna segítni? -
#14703 Teljesen felesleges - ha nem Te direkt raktál bele valamit, nyugodtan töröld az egészet.
A biztonság kedvéért esetleg annyit kell tenni hogy egy újraindítás után törlöd, mert akkor már egy esetleges telepítés vagy rendszerfrissítés ide kicsomagolt ideiglenes fájljai már nyugodtan törölhetők.
Én a C:\Windows\Temp -et is szinte naponta törlöm. -
midsummer #14702 Átraktam másik könyvtárba a biztonság kedvéért, ha nem lesz baja kitörlöm.
Kösz a tippet.:) -
#14701 Az SP1 automatikus frissítési támogatása már megszünt? Ha még működik, akkor avval lejön a gépedre.
Egyébként letölthető több oldalról is. -
#14700 Nyugodtan töröld ki az egészet. Nem okozol vele semmilyen kárt a gépeden. Hamarosan megint megtelik mindenfélével. -
#14699 Hi!
Tudna nekem mondani valaki megoldást arra, hogy az SP2 feltelepüljön a gépemre? -
#14698 Sziasztok!
Olyan gondom van hogy ma észrevettem hogy nincs hang a windowsban. Ugyanis amikor felmentem a youtubra és nézni akartam egy videót nem volt hangja, pedig a hangerő fel volt véve a maximumra.
Volt már egyszer ilyen problémám de nem tudtam megoldani csak ha újratettem a gépet, de most meg nem akarom mert egy hete volt újrarakva. Most már a windowsban sehol sincs hang, kivéve ha videót nézek vagy zenét hallgatok.
Realtek AC97 alaplapra itegrált hangkártyám van, a drivert is újra feltettem már, de semmi. A hang beállításoknál semmi nincs elnémítva, de viszont az alapértelmezett eszköznél eltűnt a Realtek AC97. Ezt beállítom le OK-zom és ugyanúgy visszaáll, szal nemtom mi a baj.
Szerintetek? -
midsummer #14697 Sziasztok!
"C:\Documents and Settings\x\Local Settings\Temp "könyvtáram már 1 gigásra növekedett. Gondolom legnagyobb része feleslegesen foglalja a helyet, de csak úgy kitörölni nem akarom az egészet. Tud erre valaki biztonságos módszert, vagy programot, ami megcsinálja?
Előre is köszi a segítséget. -
#14696 gép nem akar lemenni magától készenlétbe, mi lehet az oka?
meg tudom valahol nézni, hogy mi fogja le?
-
horza #14695 Persze, hisz valszínű NTFS-en van az XP-d...
-
#14694 a dos megvan és fut is csak nemtom elérni a c t egyik gépen sem...
-
#14693 egyik jumperbeállítással sem jut tovább a boot képernyőnél...
találtam egy ábrát itt és innen az alsó hasonlít az enyémre
van valami más megoldás vagy marad a dos és az nc? -
horza #14692 Úgy érzem - de mintha valami zavarná az erőmet - szóval nem biztos :-)))
Nincs valami ábra vagy felirat - valami olyami, hogy Master, Slave vagy hasonlóóóóó - én hardvert ritkán látok, de ha Te rám bízod magad - rosszul teszed Í:-) -
#14691 a slave ugye a középső? -
horza #14690 Ezt így nem értem :-(((
Winchestert kikap slave-re jumperol, másik gépbe be, valahol A D-n túl siman kellene megjelennie a Te winchesterednek... -
#14689 igen-igen de ha be se indul gép akkor? -
horza #14688 Simán tedd be másodlagosként és aztan nyomj rá egy defrag-ot - a sajátodra...
-
#14687 a másik gépen is extended xp van és annak a betöltőképernyőjénél áll meg és másodlagosként vagy mellékvinyóként csatizzam?
kösz:) de még nincs dos om -
horza #14686 GyPeter, hogy a fenébe látod a betöltőképdet, ha másodlagos winyóként csatlakoztatod a tiédet???? Mert, hogy úgy kellene... Eh...
-
horza #14685 GyPeter:
Gratulálok :-)))
Ez igen! Gondolom az XP-d NTFS-t használ, de Te DOS-sal varázsolsz :-)))
Grat még egyszer... -
#14684 odáig jutottam h dosban elindítom és ncvel bemásolom a fájlokat de a dost honnan szerezzem meg?
pls help -
Bakka #14683 ...kozben megoldodott
fixboot
fixmbr -
Bakka #14682 Segitseg!
Windows XP es Ubuntu linux volt a gepemen egyszerre, kulon particion...
most eltavolitottam a Linuxot ugy, hogy toroltem a particiojat, es a windos sem indul!
GRUB loading error...
Hogyan allitsam vissza, hogy a windows induljon???
-
#14681 reseteltem a biost és ellenőriztem a bootolási listát
extended xpm van és nincs rajta javítás menüpont
a történet:
hazajöttem indult a gép minden...utána elvittem a haveromhoz a vinyót és ott a bottképernyőnél megállt...biost, jumpereket ellenőriztem, és az ő vinyóján nem volt jumper...próbálgattuk még egy darabig "házi jumperrel" de nem ment, itthon meg azzal az üzenettel indult h hiányzó ntldr...erre gépre rákötöttem h mentsek mert nagyon gyanús volt de itt is megállt a bootképernyőnél
valaki tudna segítni h a sima xp cdjéről lehet e javítani vagy valami mód h letudjam menteni az adatokat? -
#14680 Pedig a Google talál. -
fernandez93 #14679 Csáztok!
Valaki tudna adni egy olyan linket ahol megjelenitéseket lehet leszedni ol olyan hogy a start menű más meg ilyemnek.Kerestem már de nem találtam. -
#14678 pont a google be írtam be pont ezt és ide jutottam...
hogy másoljam azokat a fájlokat a c: re ha nemtom elérni? -
horza #14677 GyPeter Ezt a boot képet nem teljesen értem :-((( -
horza #14676 Tommo:
Biztos butaság, amit mondok, csak érdeklődöm, hogy rádugva próbáltad-e installálni, merthogy általába install indítása után kell csatlakoztatni - bár erre biztos gondoltál, de jobb ötletem nincs :-(
Esetleg driver keresés :-(
Meg pendriv-val ellenrizni az USB-t
Semmi más ötletem...
GyPeter:
Google: "hiányzó NTLDR" -
#14675 előjött az a hiba h nem található az NTLDR és amikor rácsatlakoztatom egy másik gépre a betöltőképernyőnél szarozik sokáig és sztem nem csinál semmi
több gépnél is kipróbáltam
mit tegyek? -
TommoT #14674 nem tudjátok mi az az msconfigban az automatikus indítások között a dumprep 0 -k ?