Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!
Köszi!
jobb klikk irásvédett bevan nyomva kinyomom ugysem lehet törölni. söt van olyanis amibe nincs irásvédés, és akkor sem tudom törölni. a régi dos os nc vel szoktam az ilyet leirtani, de elégé idegesit, hogy okosabb mint én. szoval hogyan lehet törölni az ilyen file okat!!?!?!?!?!?
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
Mert másnál láttam ilyet!
HELP!
Lenne egy nagyon béna kérdésem, de erre nekem még senki nem adott választ és fontos lenne!
Tehát:
Szeretnék 2 fiókot csínálni és mind a 2-t lejelszavazni!
Úgy kéne ez nekem, hogy pl.: fölrakok egy Szoftvert az egyikre az a másikon NE legyen rajta, meg ilyenek!
Ezt hogy lehetne megoldani!
<#help>#help>
-----][----www.di.fm-----][------
Ezt egy másik fórumon tárgyalták éppen, kivi leszek sikerül-e.
Ugye a mi drága Windows XP-énk (és az összes windows, de az xp különösképp) indításkor telepakolja a memóriát minden hasznos, és haszontalan fájllal.
Nem tudtok egy olyan honlapot, ahol le van írva, hogy mondjuk a SYSTEM felhasználónevû, svchost.exe nevû fájl, ami 4560K-t nyom a memóriába, annak mi a rendeltetése és feladta, és mennyire fontos a rendszer futtatása érdekében, tehát be lehet-e zárni?
Ez azért lenne fontos, mert 256 mega memóriám van, és a Prey-nél minden kilobájt fontos.
Üdv:
DJviolin
Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”
"Msn 7.5" telepítettem tûzfalaim tömegeit kikapcsoltam (bár nemkéne ugyi!!<#lookaround>#lookaround>), restart. Msn kezd betölteni... Minden adat helyes.. pont beindulna, kiirná hogy kapcsolódott.. majd egyszercsak:
"A program szabálytalan mûveletet hajtott végre" címû drámai alkotást olvashatom!
És a itt a lényegek lényege, hogy
MIÉRT???
Tom tom van trillian is meg számtalan egyéb, deha én a trabit szeretem.. 😊
Volt egy gammel akadás ezért kinyomtam a power gombbal a gépet következõ újraindításnál kiírta h sérült a profile ezért egy ideigleneset hozott létre.
Kérdés hogyan lehet kijavítani iszonyú sok adatom veszne kárba és egyy-két féléves munkám is 😞((( PLZ help
http://www.lantos3d.com Lantos Dávid alias 1mp3rator alias imp99
Õ az Internet Explorerre gondolt, te meg az explorer.exe-t emlegetted
this is madness. rly? http://madbence.freeblog.hu
Abit AN-7,AMD Barton 2500+,2*512 Mb PC3200 RAM, Inno3D 6600GT + Zalman VF700Cu, 200Gb Samsung sATA, Pioneer 111D DVD-RW + LG GDR8163B Mysterium, Chieftec 360W, Aerocool Aeroengine II
gondom adótott egy microfos progival nem tom hogy xp miatt vagy sem de az MSN messenger nem akkar bejelentkezni azt írja hogy : "a bejelentkezés a win live messengerbe sikertelen késõbb próbálja meg újból" már 2x újraraktam a wint de még mindig nem jó 😞 megpróbáltam 1 másik gépen azon érdekes ment
valaki segítsen pls
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
max ha kijön egy patch az adott game-hez
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
winchester cserénél muszáj újratenni a windowst, vagy elég ha átdobok a régi winyóról mindent az újra? ..köszi..<#idiota>#idiota>
"A hitelesítés nem fejezõdött be: A hitelesítés nem végezhetõ el."
#11934 #11974 nem segített.
Van valami ötletetek?

Le szeretném tölteni a lent emlitett programot. Csak nagyon lassan jön le.
Hogyan lehet ezt a programot letölteni a flashget nevû programmal, mert nekem csak a hagyományos letöltési módban ( ablakban ) kezdi meg a letöltést.
Elõre is köszi a segitséget
Nem törődöm az adósságommal. Elég nagy már ahhoz, hogy tudjon magára vigyázni!!!
http://portal.msw.hu/download.php?view.72
Pet
Nekem olyan problemam van, hogy az osszesn CD/DVD meghajtomrol lekerult valahogy az automata lejatszas. Hiaba teszek be lemezt, nem is kezdi porgetni. Nem tiltottam le, es ahol az XP-ben be lehet allitani, "Mindig kerdezzen ra" van beallitva. Virtualis meghajto is "leallt". Mi lehet a problema?
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
b. Miután a szöveges alapú Telepítõrész elindul egy választási lehetõség követi. válassza a Javítás vagy Helyreállítás opciót a J megnyomásával.
c. Ha dual-boot-os vagy multiple-boot-s a számítógép, válassza ki azt a telepítést, amelyiket el akar érni a Helyreállító Konzolból.
d. Amikor jelzést kap gépelje be a Rendszergazda jelszavát, majd nyomja meg az ENTER-t.