Windows XP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mit kell beírno a futtatásba h elérjem azt a részt ahol be tudom állítani h mik töltödjenek be? konkrétan azokra a programokra gondolok maik a jobb alsó sarokban vannak

http://www.lantos3d.com Lantos Dávid alias 1mp3rator alias imp99

Hi all! a 9down.com oldalon mit kell letölteni, ha update-elni akarom az xp-met? És innen lehet magyar Windows-t is update-elni?

TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu

jaja

szasko
ez adsl ugye, amihez hozzájön még a "matáv" vonal 3210-ft? ugye?

KÖSZÖNÖM!

enternet díjcsomagok.....

Privát 512/96 kbit/s - Csatlakozz! 1 év 0 Ft 4.998 Ft
0 Ft * 5.988 Ft

Hobbi 1024/128 kbit/s - Csatlakozz! 1 év 0 Ft 6.996 Ft
0 Ft * 7.998 Ft

Komfort 2048/192 kbit/s - Csatlakozz! 1 év 0 Ft 8.994 Ft
0 Ft * 9.996 Ft

Prémium 3008/384 kbit/s - Csatlakozz! 1 év 0 Ft 11.988 Ft
0 Ft * 13.992 Ft

VIP 6144/512 kbit/s - Csatlakozz! 1 év 0 Ft 23.988 Ft
0 Ft * 26.988 Ft

szasko
EMBEREK!
segítsetek!
most költözöm a Bp.1101. Vaskõ utcába és a kábelszolgáltató: http://www.hdsnet.hu/services.htm azt mondja, hogy nincs ott elérhetõ netje. nem akarok T-comos (csak)telefonvonalat aminek a havi díja 3210Ft plusz lenne rá az internet kb 13ezer forint.

nem tudtok valami okos ötletet, mert megõrülök!

PetruZ
A "boot.ini" nevû fájl a te barátod (az XP-s partíció gyökerében keresd, alapesetben rejtett). Töröld ki belõle azt a bejegyzést, ami nem kell (vagy ha nem bízol magadban, hogy a jót választottad-e, akkor a sor elé tegyél csak egy pontosvesszõt).
Sziasztok!
Adva van 1 Acer laptop amirõl letöröltem a gyári XP-t -fat 32-es file rendszer miatt 😞- és feltelepítettem egy Proff Xp-t. A probléma az, hogy bootoláskor felajálja, hogy melyik op-rendszert akarom használni ( a régit XPhome v. XPprof ). Hogy a csudába lehet ezt kitörölni? Természetesen a régit teljesen töröltem partícióstól stb. A gépen amúgy frankón megy meg minden, csak hát nagyon idegesít a bootmenü az elején.
Köszi a segítséget

prezi
gyááááááááááááááááá

nem szoltam <#kuss>

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

prezi
a kedvenceket szerentém átmásolni a régi winyomrol... ezeket hol tárolja a windows ? :|

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

a praktiker iszonyu draga bolt.

nagyon baba kis festék, én is szeretem.
A lényege a dolognak, hogy a Praktiker drágábban adja mint egy sima festékbolt.Nem is csak drágábban hanem majdnem 2x áron.<#wow3><#wow3>

Met
OFF

Mi ez a Duluxos dolog? Csak az ár?
Mert én nemrégen festettem vele és nem volt problémám.

ON

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

na akkor baba

Met
kösz, azt írja nem aktív 😊

Sziasztok. Tudnátok segíteni? Olyan problémám lenne hogy fájloknak szeretnék címet, tárgyat, szerzõt hozzárendelni. Ezt meg is tudom tenni hogy nyomok a fájlon egy jobb egér gombot, majd rámegyek a tulajdonságok almenüpontra és az összegzéshez beírom a fájl címét, szerzõét, és tárgyát. De azt hogy tudnám megcsinálni hogy ha 100 fájlnak ugyanaz a szerzõje, de ne kelljen 100 szor beírnom hanem, egyszerre az összesnek? Valahogy biztos meg lehetne csinálni, ha tudjátok légyszi mondjátok el.

Seldon
Met
Most olvastam (jobb késõn mint soha 😄), hogy a WGA Notifications küldözget dolgokat.
Érdemes kikapcsolni? Csak angol leírást találtam azon meg nem nagyon igazodok el.

Met
Winavi Video Konverter

állítólag valami k-light programot kéne telepíteni...

s.o.s. divixes lemezt kaptam tele filmel. 1 filmet kiszeretnék emelni közülük. hogy tudnám áttalakítani egyetlen film müsoros dvd lemezzé?

Tibor45
igen
Saddalim
rencergazda vagy?

Tibor45
sziasztok valaki segitsen nekem totalcommanderben jobb click társitás programválasztás és 1 hiba üzenet jelenik meg hozzáférés megtagadva.nem állitottam semmit a tc-ben.mi lehet a probléma?
baajos
Nekem már akkor is ujraindul a gépem ha ki akarok jelentkezni és csak ráhuzom az egeret a kijelentkezés szóra de nem is nyomom meg. És ujraindul,beállitásokat persze nem menti. EZ MI???

Pet

Saddalim
öö és ez ellen mit lehet csinálni (memtest nem talált semmit)?

szasko

sziasztok!
bemásolom még egyszer, hátha most....
tapasztaltatok-e már ilyet és ha igen van-e rá egyszerû megoldás?
felraktam az MSN 8 betát és a FifaWC06-ot. ezek után a gépemen el kezdett szaggatni a video, a frlash, az online játékok is.
majd leszedtem az MSN-t meg a Fifát és a GF4 TI-4200at. majd a drivert visszaraktam. a probléma nem oldódott meg. csökkentet módban azonban a video nem szaggat. kodeket sem telepítettem újat.
az msn-t ki tudom írtani a bépülõ részekkel együtt? talán ez megoldaná a problámámat...
tud valaki ötletet adni, anélkül, hogy "FORMAT:C"?

http://href.hu/x/1ku7

tulhuzott cpu, hibas/tulhuzott memoria csinalhat ilyet.
gyenge tapegyseg is. ( codegen = gyenge )

Saddalim
nekem az xp alatt az ÖSSZES (100%-kivétel nélkül) játék közben vagy szabálytalan múvelet, vagy lefagyik, vagy újraindul, vagy KIKAPCSOL (!)... vírusellenõrzés megvót nortonnal, ad-aware is volt már fullon, de semmi... valami 5let?

Lépj kapcsolatba önmagaddal 😊
Próbáltad már a rendszervisszaállítást egy a sérülés elötti idõszakra? Ha nem, akkor mihamarabb próbáld ki, nehogy új mentési pontokkal felülírja a még ép mentéseket.

A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!

Dichter
Sziasztok!

Pár hete bizonyos okokból a beállítások mentése folyamatnál kapcsolódott le az áram a lakásban. A következõ indításnál pedig megjelent egy üzenet, miszerint a felhasználói fiókom megsérült, ezért nem tudja betölteni. Eltûnt minden e-mailem, és minden bootolás után, olyan mintha egy szûz XP töltõdne be. Mindent meg kell adni újra. A hibaüzenet nem túl beszédes, annyit ír csak, hogy lépjek kapcsolatba a rendszergazdával. De bakker, én vagyok a rendszergazda 😄

Mit kell ilyenkor tenni? Köszi elõre is.

wudy86
Csak a neten rendeltem meg, az E-rendelés menüpontban, ott be kellett írni az adataimat, köztük az e-mail címem is és arra meg is kaptam a licencszerzõdést .pdf-ben amit kinyomtattam, meg küldtek még egy signature.xml nevû valamiféle digitális aláírást, de termékkulcsot nem. A két hét meg már rég letelt, amit a postai úton való rendelésnél ír. Vagy lehetséges, hogy postán kellett volna elküldenem nekik a nyomtatványt, amiben kérvényezem? Csak az is fura, mert egyik ismerõsöm postán kérte és neki se küldtek.

elviekben levélben fogod megkapni....

wudy86
Sziasztok!

Bocs, hogy ide írom, de talán itt tud valaki segíteni! Van egy ilyen Campus Szerzõdés dolog, amely keretén belül letöltöttem a tisztaszoftver.hu oldalról az XP-t és az E-rendeléssel kaptam 1 licencet, de termékkulcsot nem küldtek. Gondoltam nem kell majd, de most telepítem és kéri, de nem tudom, hogyan tudnák hozzájutni! Ha valaki hasonló módon szerezte meg a legális XP-t, mint én, akkor kérem segítsen nekem, elõre is köszönöm!

Hát nem tudom ez mi volt. Késõbb már az induló progik sem akartak indulni (fõleg a tûzfal meg a vírusírtó. Ezeket manuálisan sem tudtam indítani)! Ctrl-Alt-del után azt írta, hogy a rendszergazda letiltotta a feladatkezelõ futtatását. Rendszerhelyreállítás lett volna, de nem lehetett visszaállítani egy idõpontra sem! Reinstall lett a vége! Azért köszi a segítséget mindenkinek.

Titan
Mególdva.. 😄

hat ja, jobban jarsz ha csinalsz magadnak egy kicsontozott , magyar xp t nlite tal.

Okorkodtem egy kicsit a routerrel is. Semmilyen forwarding beallitas, trukk nem hasznalt. utanagoogleoztem es lattam hogy eleg sok embernek van ez a problemaja, megoldas meg nincs ra.. tul tescos az a rendszer, hogy rendesen mukodjon.

Mar akkor osszevontam a szemoldokom mikor lattam hogy nincs ipconfig.exe, megsporolt vele 60k -t az a nagyokos aki osszerakta.. az ftp tamogatasrol nem is beszelve.

jobb egy orig rendszert hasznalni es kezzel megritkitani a service-eket, kb ugyanoda el lehet jutni vele sebessegben/memoigenyben.
Titan
Skacok!

Nvidiám van és a játékoknál, ha a beállítást kisebbre veszem, mint az alap 1024, akkor nem teljes képernyón jelenik meg a kép! Miért nem húzza szét?
Szal a moncsi oldalán egy ujjnyi csík van.. 😞 Hol lehet ezt beállítani?

Elõre is köszi a segítséget!

tipp. muszaj upnp vel csinalni?
ha hozzafersz a routerhez , nem kell upnp. ( www.portforward.com )
a windoz tuzfal kinyitasahoz sem kell uPnP azt is be lehet allitani kezzel.

tehat? mi a problema?

Udv,

Felraktam egy tinyXP -t tegnap es most kezdem megbanni a dontest. Sehogysem tudom beloni a virtual servert a torrent kliensnek. Nem forwardolja a portot. Tul gazdasasagos ez a win az upnp -hez? A service -ben latok egy "universal plug and play device host"-t manual startra allitva, de hiaba inditom nem nagyon reagal.

Van valakinek tippje?
szasko
sziasztok!
tapasztaltatok-e már ilyet és ha igen van-e rá egyszerû megoldás?
felraktam az MSN 8 betát és a FifaWC06-ot. ezek után a gépemen el kezdett szaggatni a video, a frlash, az online játékok is.
majd leszedtem az MSN-t meg a Fifát és a GF4 TI-4200at. majd a drivert visszaraktam. a probléma nem oldódott meg. csökkentet módban azonban a video nem szaggat. kodeket sem telepítettem újat.
az msn-t ki tudom írtani a bépülõ részekkel együtt? talán ez megoldaná a problámámat...
tud valaki ötletet adni, anélkül, hogy "FORMAT:C"?

Outlook Express-ben Fájl - Importálás - Üzenetek
Válaszd az Outlook Express 6-ot majd tovább és Levelek Importálása egy Outlook Express tárolókönyvtárból.

Általában itt tárolja a leveleket:
C:\Documents and Settings\FELHASZNÁLÓNÉV\Local Settings\Application Data\Identities\{azonosító}\Microsoft\Outlook Express

http://www.winportal.net

udv
valamiert behalt a windowson a c meghajton es ugy dontottem hogy felrakom az e-re ... sikerult is es a regi outlook expressemen ( ami a c: vinyon volt ) kellene egy ket uzenet , azokat hogyan tudom elolvasni ?

kirol
Mindegy, felraktam a Windows Blinds -t, ez jó. Köszi

biomage
nem jött összes

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Tomicsek
biomage
nem tudom saját tulajdonba venni a fájlt nyomtam az alt entert semmi ablak nem jönn be
ja és nem is tudok a tartalmába belle nézni

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Egyáltalán van jogod törölni? Ha nincs akkor vedd saját tulajdonba a fájlokat. Ehhez ki kell kapcsolni az egyszerû fájlmegosztást.
Esetleg bootolj az xp cd-rõl és töröld a helyreállítási konzolban.

http://www.winportal.net