Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.lantos3d.com Lantos Dávid alias 1mp3rator alias imp99
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
Privát 512/96 kbit/s - Csatlakozz! 1 év 0 Ft 4.998 Ft
0 Ft * 5.988 Ft
Hobbi 1024/128 kbit/s - Csatlakozz! 1 év 0 Ft 6.996 Ft
0 Ft * 7.998 Ft
Komfort 2048/192 kbit/s - Csatlakozz! 1 év 0 Ft 8.994 Ft
0 Ft * 9.996 Ft
Prémium 3008/384 kbit/s - Csatlakozz! 1 év 0 Ft 11.988 Ft
0 Ft * 13.992 Ft
VIP 6144/512 kbit/s - Csatlakozz! 1 év 0 Ft 23.988 Ft
0 Ft * 26.988 Ft
segítsetek!
most költözöm a Bp.1101. Vaskõ utcába és a kábelszolgáltató: http://www.hdsnet.hu/services.htm azt mondja, hogy nincs ott elérhetõ netje. nem akarok T-comos (csak)telefonvonalat aminek a havi díja 3210Ft plusz lenne rá az internet kb 13ezer forint.
nem tudtok valami okos ötletet, mert megõrülök!
Adva van 1 Acer laptop amirõl letöröltem a gyári XP-t -fat 32-es file rendszer miatt 😞- és feltelepítettem egy Proff Xp-t. A probléma az, hogy bootoláskor felajálja, hogy melyik op-rendszert akarom használni ( a régit XPhome v. XPprof ). Hogy a csudába lehet ezt kitörölni? Természetesen a régit teljesen töröltem partícióstól stb. A gépen amúgy frankón megy meg minden, csak hát nagyon idegesít a bootmenü az elején.
Köszi a segítséget
nem szoltam <#kuss>#kuss>
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
A lényege a dolognak, hogy a Praktiker drágábban adja mint egy sima festékbolt.Nem is csak drágábban hanem majdnem 2x áron.<#wow3>#wow3><#wow3>#wow3>
Mi ez a Duluxos dolog? Csak az ár?
Mert én nemrégen festettem vele és nem volt problémám.
ON
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Seldon
Érdemes kikapcsolni? Csak angol leírást találtam azon meg nem nagyon igazodok el.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Pet
sziasztok!
bemásolom még egyszer, hátha most....
tapasztaltatok-e már ilyet és ha igen van-e rá egyszerû megoldás?
felraktam az MSN 8 betát és a FifaWC06-ot. ezek után a gépemen el kezdett szaggatni a video, a frlash, az online játékok is.
majd leszedtem az MSN-t meg a Fifát és a GF4 TI-4200at. majd a drivert visszaraktam. a probléma nem oldódott meg. csökkentet módban azonban a video nem szaggat. kodeket sem telepítettem újat.
az msn-t ki tudom írtani a bépülõ részekkel együtt? talán ez megoldaná a problámámat...
tud valaki ötletet adni, anélkül, hogy "FORMAT:C"?
http://href.hu/x/1ku7
gyenge tapegyseg is. ( codegen = gyenge )
Próbáltad már a rendszervisszaállítást egy a sérülés elötti idõszakra? Ha nem, akkor mihamarabb próbáld ki, nehogy új mentési pontokkal felülírja a még ép mentéseket.
A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!
Pár hete bizonyos okokból a beállítások mentése folyamatnál kapcsolódott le az áram a lakásban. A következõ indításnál pedig megjelent egy üzenet, miszerint a felhasználói fiókom megsérült, ezért nem tudja betölteni. Eltûnt minden e-mailem, és minden bootolás után, olyan mintha egy szûz XP töltõdne be. Mindent meg kell adni újra. A hibaüzenet nem túl beszédes, annyit ír csak, hogy lépjek kapcsolatba a rendszergazdával. De bakker, én vagyok a rendszergazda 😄
Mit kell ilyenkor tenni? Köszi elõre is.
Bocs, hogy ide írom, de talán itt tud valaki segíteni! Van egy ilyen Campus Szerzõdés dolog, amely keretén belül letöltöttem a tisztaszoftver.hu oldalról az XP-t és az E-rendeléssel kaptam 1 licencet, de termékkulcsot nem küldtek. Gondoltam nem kell majd, de most telepítem és kéri, de nem tudom, hogyan tudnák hozzájutni! Ha valaki hasonló módon szerezte meg a legális XP-t, mint én, akkor kérem segítsen nekem, elõre is köszönöm!
Mar akkor osszevontam a szemoldokom mikor lattam hogy nincs ipconfig.exe, megsporolt vele 60k -t az a nagyokos aki osszerakta.. az ftp tamogatasrol nem is beszelve.
jobb egy orig rendszert hasznalni es kezzel megritkitani a service-eket, kb ugyanoda el lehet jutni vele sebessegben/memoigenyben.
Nvidiám van és a játékoknál, ha a beállítást kisebbre veszem, mint az alap 1024, akkor nem teljes képernyón jelenik meg a kép! Miért nem húzza szét?
Szal a moncsi oldalán egy ujjnyi csík van.. 😞 Hol lehet ezt beállítani?
Elõre is köszi a segítséget!
ha hozzafersz a routerhez , nem kell upnp. ( www.portforward.com )
a windoz tuzfal kinyitasahoz sem kell uPnP azt is be lehet allitani kezzel.
tehat? mi a problema?
Felraktam egy tinyXP -t tegnap es most kezdem megbanni a dontest. Sehogysem tudom beloni a virtual servert a torrent kliensnek. Nem forwardolja a portot. Tul gazdasasagos ez a win az upnp -hez? A service -ben latok egy "universal plug and play device host"-t manual startra allitva, de hiaba inditom nem nagyon reagal.
Van valakinek tippje?
tapasztaltatok-e már ilyet és ha igen van-e rá egyszerû megoldás?
felraktam az MSN 8 betát és a FifaWC06-ot. ezek után a gépemen el kezdett szaggatni a video, a frlash, az online játékok is.
majd leszedtem az MSN-t meg a Fifát és a GF4 TI-4200at. majd a drivert visszaraktam. a probléma nem oldódott meg. csökkentet módban azonban a video nem szaggat. kodeket sem telepítettem újat.
az msn-t ki tudom írtani a bépülõ részekkel együtt? talán ez megoldaná a problámámat...
tud valaki ötletet adni, anélkül, hogy "FORMAT:C"?
Válaszd az Outlook Express 6-ot majd tovább és Levelek Importálása egy Outlook Express tárolókönyvtárból.
Általában itt tárolja a leveleket:
C:\Documents and Settings\FELHASZNÁLÓNÉV\Local Settings\Application Data\Identities\{azonosító}\Microsoft\Outlook Express
http://www.winportal.net
valamiert behalt a windowson a c meghajton es ugy dontottem hogy felrakom az e-re ... sikerult is es a regi outlook expressemen ( ami a c: vinyon volt ) kellene egy ket uzenet , azokat hogyan tudom elolvasni ?
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
ja és nem is tudok a tartalmába belle nézni
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Esetleg bootolj az xp cd-rõl és töröld a helyreállítási konzolban.
http://www.winportal.net