Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Melyik spyware irtot érdemesebb használni Windows defendert vagy az AVG anti spywaret?
()() (^^)
Próbáltam társítani de úgy sem jutok semmire,ha valaki tudna segíteni azt meg köszönném.
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
CounterSpy-t tessék szépen feltenni!
6600GT van 93.71 es driverrel
ASUS M5A97-LE R2.0, AMD FX 8320E, 2x4GB DDR3 1866MHz, ASUS R7 265 2GB, Chieftec CTG-500-80P, Win7 SP1 x64
Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!
Ezt a dll-t a c:windows/system 32/könyvtárban találod meg.Egyszer én is jártam igy.Akkor ez segitett.Én ugy csináltam,hogy az eredeti Uxtheme dll-t a system 32-es könyvtárból áthuztam az asztalra,majd utánna a hejére bemásoltam azt,amit linkeltem.Utánna ujrainditottam a gépet,és ismét tudtam témát váltani.
és vmi részleteket ír még. Lécci segítsen vki, mert ezért nem akarok új windows-t pakolni. E-mail-be is jó
[email protected]
Elõre is köszönöm
AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM
bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh
A választ elõre is megköszönném...
Engem előzz meg, ne a fogszuvasodást!
Nem találom és szerintem van ilyen opció: Minden indításnál hardver keresést végez a gép és a már felinstallált nyomtatót (de csak ennél a hardvernél) reinstallál. Hol lehet kikapcsolni az új hardver keresést? Van rá megoldás? Egyébként lehet más a probléma, mivel az usb nyomtató mellett egy másik usb-ben ha pendriveról kártya olvasóra váltok (fizikálisan) szintén újra el kell raknom az usbport.sys-t. Szerintetek merre induljak?
kösz
@
<#confused>#confused>
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸
bb
Asus M3N-HT Deluxe/HDMI AMD Phenom 9850 X4 Black Edition [email protected] 4GB Kingmax DDR2-800Mhz Zotac Geforce 8800GT AMP! Corsair PSU-520HX :)
Van egy kis gondom az InstallShield-del: a legtöbb progi, amit az InstallShield telepít vagy töröl, kiír egy hibaüzenetet:
Mitõl van ez? Plííz help!!!
CoolerMaster Elite 330, ASUS M2N-E SLI, AMD Athlon64 X2 3800+, 4*512 MB DDRII 667 MHz, nVIDIA GeForce 7950GT 256MB, SAMSUNG 250GB SATAII, SAMSUNG 500 GB SATAII
Start - Futtatás - gpedit.msc - Enter
Felhasználó konfigurációja -Felügyeleti sablonok - Rendszer - Ctrl+Alt+Del beállításai -A Feladatkezelõ eltávolítása - jobb katt- Tulajdonságok
Engedélyezd majd állítsd vissza nem konfiguráltra
Kikapcsolás gomb.
Start menü Futtatás -Gpedit.msc -enter-
Felhasználó konfigurációja - Felügyeleti sablonok -Start menü és Tálca -A számítógép kikapcsolása gomb eltávolítása és tiltása -Nem konfigurált elemre, majd az Alkalmaz gombra, végül az OK gombra
Asus M3N-HT Deluxe/HDMI AMD Phenom 9850 X4 Black Edition [email protected] 4GB Kingmax DDR2-800Mhz Zotac Geforce 8800GT AMP! Corsair PSU-520HX :)
A kettõnek nincs sok köze egymáshoz, csak az elnevezés hasonló.
A RAW a fényképezõgépeknél a tömörítetlen, nyers, "feldolgozatlan" képformátumot jelöli.
A filerendszereknél nincsen RAW formátum. Azért kaphatta a hiba folytán a "nyers" elnevezést, mert pont az az információ sérül meg, ami alapján eldönthetõ, hogy az adott filerendszer milyen típusú - de mivel ezt nem tudjuk, ezért.
Kellene egy kis segitseg. WXP-n elkezdett szarakodni a kepernyovedo, ugy hogy nem kapcsolt be, hiaba allitgattam rajta idot/masikat. Gondoltam OK, XP bebolondul, hat ujratelepites...
Sajnos a problema ezutan sem szunt meg, egyszeruen nem akar bekapcsolni a kepernyokimelo, ezaltal a monitor kikapcsolas sem.
Latott mar valaki hasonlo jellegu hibat, esetleg megoldast ra? <#nemtudom>#nemtudom>
Kosz
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
illetve készenlét nincs, és nem tudom sehogyan behozni.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
http://matrix-mixer.sourceforge.net/
2. Windows könyvtár system32 alkönyvtár taskmgr.exe állományán jobb klikk/Tulajdonságok menüpont/Biztonság fül
@
rendszergazdák, vagy rendszergazda jogokat ismerõk figyelmébe ajánlanám az alábbi kérdést:
A rendszergazda hol módosíthatja a taskmgr.exe (alkalmazásvezérlõ) hozzáférését? Hogyan tudja elérni, hogy bizonyos felhaszbálók számára inaktív legyen ez a lehetõség?
Válaszaitokat elõre is köszönöm!
Mi a picsáért van az, hogy ha külföldi oldalakat nézek, akkor bejön ilyen csengõhangreklámos faszság. Már kurvára idegesít, hogy egy német fórumon bejön ez a szar és elkezdi a zenét(csengõhangot) nyomni ezerrel. De nem csak azon az egy oldalon van, hanem máshol. Öcsém gépén detto.
Ha rákkatintok a magyar nyelvû reklám bannerra, akkor IDE vezet a link.
A banner képe így néz ki:
Találkozott már valaki ilyennel? Ha ez spyware, akkor hogy tudom ezt kiírtani? Ha meg más akkor mit tudok tenni?
(Firefoxot használok)
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
@
Milyen nvidia karid van ha az van?
VGA Driver frissítés?
ASUS M5A97-LE R2.0, AMD FX 8320E, 2x4GB DDR3 1866MHz, ASUS R7 265 2GB, Chieftec CTG-500-80P, Win7 SP1 x64
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!
Tudja valaki, milyen hibára utalhat a következõ hibaüzenet az XP-ben:
"A Generic Host Process for Win32 Services hibát talált, ezért leáll. A kellemetlenségért elnézését kérjük."
Ezután a XP megy tovább, viszont az internet elérést kilövi, s csak az újraindítás segít! Az a baj, hogy naponta többször is ezt csinálja.
Tud valaki segíteni?
Köszi!
czs2