Windows XP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a Counterspy-t 😊

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Picar77
Hello
Melyik spyware irtot érdemesebb használni Windows defendert vagy az AVG anti spywaret?

()() (^^)

Guffy
Egy kis segítség jól jönne!Két felhasználói fiók van a gépemen,hogy lehet azt megcsinálni,hogy ha van egy video amit az egyik fiókban megtudok nézni(rá katt-Media Player Classic indul-video megnéz).De viszon ha a másik fiókban akkarom megnézni(rá katt-nem tudja megnyitni a fájlt-kiválasztom a listából akkor megnyitja,DE ha következõ alkalommal akarom indítani akkor megint mindent ellõröl el kell játszanom.

Próbáltam társítani de úgy sem jutok semmire,ha valaki tudna segíteni azt meg köszönném.

Asszem 😊 Már ff-ozok

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Megtelt az ideiglenes tárolód. Ürítsd! (IE->Eszközök->Internetbeállítások->Általános->Ideiglenesen letöltött fájlok->Fájlok törlése)

Remélem tud valaki segíteni! EGy jó ideje már az internetrõl (explorer) nem tudok csak névtelenül .bmp formátumban lementeni képeket... hogy lehetne ezt kijavítani?!

torrente111
na ezt én is köszönöm.mert elcsesztem a winteremet igy legalább az alapok bejönnek!! kösz még1x!

Promi
Acronis True Image csodakra kepes a rendszer vissza allitas helyett.
van valaki? <#whatever>

Akkor bizony emelem kalapom a bátorságod elõtt!
CounterSpy-t tessék szépen feltenni!

Adware/spyware eltáv. nincs.
6600GT van 93.71 es driverrel

ASUS M5A97-LE R2.0, AMD FX 8320E, 2x4GB DDR3 1866MHz, ASUS R7 265 2GB, Chieftec CTG-500-80P, Win7 SP1 x64

aszizoli
Nálam erre a gondra, használt a rendszer-visszaállítás is.

Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!

Szerintem az Uxtheme.dll cseréje megoldja.Innen le tudod tölteni az eredetit.Link
Ezt a dll-t a c:windows/system 32/könyvtárban találod meg.Egyszer én is jártam igy.Akkor ez segitett.Én ugy csináltam,hogy az eredeti Uxtheme dll-t a system 32-es könyvtárból áthuztam az asztalra,majd utánna a hejére bemásoltam azt,amit linkeltem.Utánna ujrainditottam a gépet,és ismét tudtam témát váltani.

Üdv all! Tudnátok segíteni? A köv. a problémám. Tegnap fel akartam rakni egy windows témát, de vmi kókány telepítés után elkúrt vmit, mert csak a klasszikus xp stílust( win. 98 séma) rakja be, a többire meg azt írja (köztük arra is ami régen mûködött, és tök jó) hogy hiba a betöltéskor,
és vmi részleteket ír még. Lécci segítsen vki, mert ezért nem akarok új windows-t pakolni. E-mail-be is jó
[email protected]

Elõre is köszönöm

AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM

Köszi a választ! És nem tudod hogy honnan tudnám letölteni?

Tiny XP a neve:

SG fórum - Tiny XP

bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh

Sziasztok! Nem tud valaki arról, hogy mostanában kiadtak egy olyan XP-t, ami kisebb teljesítményû gépekre lett kitalálva (pl.: PII). Mi annak a neve és honnan lehet hozzájutni?
A választ elõre is megköszönném...

dzsuvajoe
Szevasztok! Több embernél láéttam már azt a problemet h nem tudja különválasztania fiókjait( mármit ide tlepit valamit és az ott is láccik), na nekem is ez a problámám. Javaslat?

Engem előzz meg, ne a fogszuvasodást!

sziasztok

Nem találom és szerintem van ilyen opció: Minden indításnál hardver keresést végez a gép és a már felinstallált nyomtatót (de csak ennél a hardvernél) reinstallál. Hol lehet kikapcsolni az új hardver keresést? Van rá megoldás? Egyébként lehet más a probléma, mivel az usb nyomtató mellett egy másik usb-ben ha pendriveról kártya olvasóra váltok (fizikálisan) szintén újra el kell raknom az usbport.sys-t. Szerintetek merre induljak?
kösz

armageddon666
Úgyhallottam hogy az ilyen StyleXP-k meg winkinézetet módosító programok nagyon beterhelik a rendszert. kilassul, instabil lesz, stb. ez igaz? és van olyan amit egyszerû használni, és mondjuk Photoshoppal rajzolok hozzá dolgokat (pl a fejléc színe-kinézete, stb) akkor azokat bele tudom tenni? meg olyasmire gondolok hogy mondjuk kilistázza hogy mik építik fel a themet és akkor azokat állítom/rajzolom át.

@

SigS
#13624-re valami okossag?
<#confused>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

Benc16
Csak a bootskin.. 😄

¸.&#8226;\'´&#175;)¸,&#248;¤°`bbMaister&#169;`°¤&#248;,¸(&#175;`\'&#8226;.¸

grebber
Köszönöm! Azthittem kell hozzá valami progi!

Next PC upgrade: 2022

Benc16
Hát letöltöd, felteszed, pl. innen letöltesz hozzá bootskineket és rákattintasz kétszer és beállítod, apply arra kell vinni hogy beállítodjon, és ha ujraindítoda géped akkor a töltésnél ugy fog kinézni amelyiket beállítottad.

bb

grebber
Bootskineket hogy tudom használni?

Next PC upgrade: 2022

djrobaa
Ezer köszönet!!!!!!!

Asus M3N-HT Deluxe/HDMI AMD Phenom 9850 X4 Black Edition [email protected] 4GB Kingmax DDR2-800Mhz Zotac Geforce 8800GT AMP! Corsair PSU-520HX :)

trimre
Sziasztok!
Van egy kis gondom az InstallShield-del: a legtöbb progi, amit az InstallShield telepít vagy töröl, kiír egy hibaüzenetet:

Mitõl van ez? Plííz help!!!

CoolerMaster Elite 330, ASUS M2N-E SLI, AMD Athlon64 X2 3800+, 4*512 MB DDRII 667 MHz, nVIDIA GeForce 7950GT 256MB, SAMSUNG 250GB SATAII, SAMSUNG 500 GB SATAII

Tomicsek
Feladatkezelõ.
Start - Futtatás - gpedit.msc - Enter
Felhasználó konfigurációja -Felügyeleti sablonok - Rendszer - Ctrl+Alt+Del beállításai -A Feladatkezelõ eltávolítása - jobb katt- Tulajdonságok

Engedélyezd majd állítsd vissza nem konfiguráltra

Kikapcsolás gomb.
Start menü Futtatás -Gpedit.msc -enter-
Felhasználó konfigurációja - Felügyeleti sablonok -Start menü és Tálca -A számítógép kikapcsolása gomb eltávolítása és tiltása -Nem konfigurált elemre, majd az Alkalmaz gombra, végül az OK gombra

djrobaa
Sziasztok! Mitõl lehet az hogy az xp telepitése után eltünik a startmenübõl a kikapcsolás gomb??? És a feladatkezelõ sem indul,azt irja hogy a rendszergazda letiltotta! Mitõl lehet ez? Már nagyon kezd idegesiteni hogy mindig ez van!

Asus M3N-HT Deluxe/HDMI AMD Phenom 9850 X4 Black Edition [email protected] 4GB Kingmax DDR2-800Mhz Zotac Geforce 8800GT AMP! Corsair PSU-520HX :)

Dj Faustus
"A raw önmagában inkább azt jelenti hogy nyers, és sok mindenre használják, pl. Fényképezõknél is."
A kettõnek nincs sok köze egymáshoz, csak az elnevezés hasonló.
A RAW a fényképezõgépeknél a tömörítetlen, nyers, "feldolgozatlan" képformátumot jelöli.
A filerendszereknél nincsen RAW formátum. Azért kaphatta a hiba folytán a "nyers" elnevezést, mert pont az az információ sérül meg, ami alapján eldönthetõ, hogy az adott filerendszer milyen típusú - de mivel ezt nem tudjuk, ezért.

SigS
Sziasztok!
Kellene egy kis segitseg. WXP-n elkezdett szarakodni a kepernyovedo, ugy hogy nem kapcsolt be, hiaba allitgattam rajta idot/masikat. Gondoltam OK, XP bebolondul, hat ujratelepites...
Sajnos a problema ezutan sem szunt meg, egyszeruen nem akar bekapcsolni a kepernyokimelo, ezaltal a monitor kikapcsolas sem.
Latott mar valaki hasonlo jellegu hibat, esetleg megoldast ra? <#nemtudom>
Kosz

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

PíszLávJuniti
APM et hogyan tudom engedélyezni?
illetve készenlét nincs, és nem tudom sehogyan behozni.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

PíszLávJuniti
A raw önmagában inkább azt jelenti hogy nyers, és sok mindenre használják, pl. Fényképezõknél is.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

köszönöm a repeket, megoldottam winxp managerrel...
Dj Faustus
"fel szeretném szoftveresen cserélni a fejhallgató 2 oldalát. (jobb-bal, bal-jobb) megoldható?"
http://matrix-mixer.sourceforge.net/

Dj Faustus
1. Vezérlõpult/Mappa beállításai/Nézet fül/Egyszerû fájlmegosztás használata elöl pipa ki.
2. Windows könyvtár system32 alkönyvtár taskmgr.exe állományán jobb klikk/Tulajdonságok menüpont/Biztonság fül

armageddon666
ez sima reklám... csak külföldi oldalra is kirakták. esetleg dinamikus: nézi a hovatartozásod és a nyelveden megjeleníti a reklámot. nemhiszem hogy kémprogram lenne... kb. olyna ez mint a jamba-s popupok.

@

Üdv!
rendszergazdák, vagy rendszergazda jogokat ismerõk figyelmébe ajánlanám az alábbi kérdést:

A rendszergazda hol módosíthatja a taskmgr.exe (alkalmazásvezérlõ) hozzáférését? Hogyan tudja elérni, hogy bizonyos felhaszbálók számára inaktív legyen ez a lehetõség?

Válaszaitokat elõre is köszönöm!
Benc16
én si talákoztam vele és idegesít, sehogy se tom kiírtani... :/

Sland
Hello

Mi a picsáért van az, hogy ha külföldi oldalakat nézek, akkor bejön ilyen csengõhangreklámos faszság. Már kurvára idegesít, hogy egy német fórumon bejön ez a szar és elkezdi a zenét(csengõhangot) nyomni ezerrel. De nem csak azon az egy oldalon van, hanem máshol. Öcsém gépén detto.

Ha rákkatintok a magyar nyelvû reklám bannerra, akkor IDE vezet a link.
A banner képe így néz ki:

Találkozott már valaki ilyennel? Ha ez spyware, akkor hogy tudom ezt kiírtani? Ha meg más akkor mit tudok tenni?
(Firefoxot használok)

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

armageddon666
Megint én. Még mindig fennáll a probléma hogy felszeretném softwaresen cserélni a fejhallgató 2 oldalát. (jobb-bal, bal-jobb) megoldható?

@

Adware/spyware eltávolító?
Milyen nvidia karid van ha az van?
VGA Driver frissítés?

Ja amúgy sokszor napi 10-12 órákat játszom sp vagy online és olyankor semmi gond.

ASUS M5A97-LE R2.0, AMD FX 8320E, 2x4GB DDR3 1866MHz, ASUS R7 265 2GB, Chieftec CTG-500-80P, Win7 SP1 x64

Sziasztok! Egy olyan problémám lenne, hogy néha lekapcsol a monitorom. Van, hogy indításkor van, h program bezárásakor. Reset után ilyen alkalmakkor pedig szinte mindig. Ilyenkor csak úgy tudom lenyomni a gépet, ha kihúzom a tápkábelt ezutan vagy indul rendesen, vagy csökkentett mód aztán rendesen. XP2 van, a frissítéseket mindig letölti. Pár hete kezdõdött. Vírust nem nyaltam be (tûzfal és percre kész NOD32). Segítsetek mi lehet a gond!? Monitor hiba, rendszer hiba? Nagyon utálok újratelepíteni mindent. Elõre is köszi!

Szerintem de. Mindenképp!

Hello egy hülye kérdést fogok feltenni, vettem egy alaplapot asus p5b egyenlõre celeronnal megy, de majd core 2 duo lesz benne 2-3 hét, amdm volt a wint nagyon újra kellene raknom, ha újrarakom, akkor amikor majd csak procit fogok cserélni, nem kell megint újrarakni?

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

aszizoli
Próbáld meg ez alapján.

Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!

Sziasztok!

Tudja valaki, milyen hibára utalhat a következõ hibaüzenet az XP-ben:

"A Generic Host Process for Win32 Services hibát talált, ezért leáll. A kellemetlenségért elnézését kérjük."

Ezután a XP megy tovább, viszont az internet elérést kilövi, s csak az újraindítás segít! Az a baj, hogy naponta többször is ezt csinálja.

Tud valaki segíteni?

Köszi!

czs2
kissadamvikt
jó megnézem!

AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64