Windows XP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

stp4trick
nekem csak a sárga béka jött be, azért írtam

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

<#confused>

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

stp4trick
szép béka😊

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

csgery
Ez vmi konzolos játék telepítõje, nem?
csgery
JA😄 mert magának felrakja, kérdezõsködés kélkül.. max nálam szokott olyat, h gépezek és egyszer csak kiirja, h "felraktam egy frissítést, zárj be midnent mert újrainulok... nem baj?"..😄
Miért van az, hogy az angol nyelvû windowsra sok programot ill. játékot nem enged feltelepíteni?? Azt írja ki, h hiányzik egy dll fájl! A magyar nyelvûre meg simán felment...

Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...

ok
Majd priváton megbeszéljük.
a letöltéssel ?
Ja, van egy kis baj a Visual Basicel de meg oldom.
ahonnan a Visual Basic-ot 😊, vagy nem megy ?
XP telepítõ/boot CD-t honnan lehet ingyen letölteni?
kösz a felvilágositást! (én hülye meg terjesztem hogy: XP Sp2 ingyen van! 😊)

aszizoli
Nem is rossz ötlet.
A Microsoft megszüntethetné a warez op. rendszereket, az ingyen XP-vel.

Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!

ugy tûnik ,hogy az XP op.rendszer nincs benne,csak a biztonsági stabilitási és egyéb alkalmnazások / pl:IE / javításai

aszizoli jól mondja - képzeld ha ingyen adnák 😊)
zvaragabor
Hát az egyik egy operációs rendszer, másik csak egy service pack. 😊

Chaos Anno Domini

miben különböznek?

aszizoli
Ez nem a teljes op. rendszer, csak egy SP2-es telepítõ csomag.

Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!

hogyan gondolod ?
esetleg postázzak? 😊
Qwerty4
Hello!

Ezek miféle fájlok?Nem igazán windowsosnak (pc-snek) tûnik.
Persze nem tudok velük semmit kezdeni...ez egy játék install dvd-je.

Qwerty4

Kata
nincs

attok? <#idiota>

[/cserf][/fülünyúl]

szia!

van már XP cd-d?
Kata
grat, nálam a helyzet változatlan

[/cserf][/fülünyúl]

Hát urak THX <#taps>
úgy tûnik meggyógyultam
le is kopogom
<#integet2>

stp4trick
korábban én is ezt kérdeztem, csak másképp, de a lényeg, hogy a w32time.dll nem tud szinkronizálni és így netezni sem tudsz, nálam legalábbis ezt dobta a gép, web, ftp semmi, de játék igen pl. bár mostanság már csak a hibajegyzék megy és a net megmarad

Dj Faustus
A C:\WINDOWS\SoftwareDistribution\ könyvtárban pedig található egy ReportingEvents.log nevezetû állomány, ami a letöltések/telepítések sikerességét/sikertelenségét firtatja.
Tehát ha egy bejegyzés végén az alábbi olvasható:
Download succeeded. - A letöltés sikerrel járt
Installation Successful: Windows successfully installed the following update: - ez meg a telepítés sikerességérõl szól (ez leginkább az állomány vége felé van).

Próbáld meg a startmenü/minden program/windows update helyet
és majd megmondja ,hogy hogyan áll a windows frissítés szempontjából.
/ de elõször megvizsgálja,hogy eredeti-e a rendszered 😞 /
C:\WINDOWS\SoftwareDistribution\Download\ könyvtárban vagy ötven bejegyzés van, ezek közül kb 5 mappa nem üres
ez mit jelent van tennivalóm?

a C:\WINDOWS\WindowsUpdate.log -ból kiolvasható, hogy hogy állnak a dolgok? valamelyõtök hajlandó lenne beleolvasni? mert akkor megküldeném mailben

"Majd a Windows elvégzi...
ÉS
Automatán fel is telepíti, amiko kapcsolod a gpet kifele (x/x frissítés telepítése, meg ilyeneket ír ki akko)"

a frissítések letöltése ikon meg szokott jelenni, mikor az egér felette van azt írja ki: 0%
tehát úgy értsem, ha nem jelenti a frissítések telepítését, akkor nincs is rá szükség?

csgery
VEzérlõpult, Autoamtikus frissíytések, és ott be lehet állítani, h auto, vagy manuláis. Automatán fel is telepíti, amiko kapcsolod a gpet kifele (x/x frissítés telepítése, meg ilyeneket ír ki akko)
Dj Faustus
"mint lentebb írtam ,csont kopaszon 3,7 GB /nálam integrálva van az SP2,"
Integrált SP2 (frissítések nélkül), régi Pentium 3-as laptopon, lapozóállománnyal és pár programmal 1 GByte.

"de egyenlõre olyan üzenetet nem kaptam az oprendszertõl, hogy a frissítések letöltése megtörtént, szeretné-e telepíteni azokat"
Esetleg nem "eredeti" Windowsod van. Bár azért szólna az Xp.

"1.)Hol vannak (ha vannak ilyen letöltéseim)?"
Elvileg a C:\WINDOWS\SoftwareDistribution\Download\ könyvtárba rakja õket, legalábbis a C:\WINDOWS\WindowsUpdate.log erre enged következtetni.

Telepítés után meg a C:\WINDOWS\$NtUninstallKB******$\ - ahol a ****** helyén számok vannak - könyvtárban vannak az eltávolítandó dolgok.

"2.)Milyen sorrendben instalálljam azokat? (pl. letöltés/létrehozás ideje)"
Majd a Windows elvégzi...

"* Tessék az operációs rendszert rendszeresen frissíteni! Az SP2 utáni frissítéseket is ajánlatos felrakni..." nálam csak a frissítések letöltése automatikus, a telepítést nekem kéne megtennem, de egyenlõre olyan üzenetet nem kaptam az oprendszertõl, hogy a frissítések letöltése megtörtént, szeretné-e telepíteni azokat
1.)Hol vannak (ha vannak ilyen letöltéseim)?
2.)Milyen sorrendben instalálljam azokat? (pl. letöltés/létrehozás ideje)

Ez váltózó.Szerintem 250-300MB.

És szerintetek mennyit foglalnak a hardver cd-k?(hangkártya,stb...)
Egy Windows XP Professional telepitõ cd szervizcsomag,frissitések nélkül 498MB.Ezt megszorzod kettövel.Feltelepitve kb.988MB.Plussz a lapozofálj mérete.De lehet hogy azzal eggyütt.Pontosabbat nem tudok mondani.

units

Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com

Support Microsoft.com:Link.

mint lentebb írtam ,csont kopaszon 3,7 GB /nálam integrálva van az SP2,
tehát XPSP2 FELTELEPÍTVE 3,7 GB
zvaragabor
Hivatalos oldalon azt írják, hogy másfél giga a szükséges szabad lemezterület. De ilyenkor mindig túloznak egy icipicit, hogy gond nélkül elférjen. Úgyhogy 1-1,5 giga között talán. De majdcsak tud valaki pontos adatokat mondani.

Chaos Anno Domini

csgery
Hali evribodri!<#idiota>
"A rendszer DLL (user 32.dll´a memóriában áthelyezésre került. Az alkalmazás nem fog megfelelõen mûxeni. Lépjen kapcsolatba a DDL-t biztosító forgalommal."
HAvernál ezt írja ki.... LÉcci segítsetek, mit jelent ez?????
De mennyi csak maga az xp?
föltelepített meghajtók: hang C-Media CMI8738_WDM_0639XP
grafika Radeon Omega driver v3.8.360

így foglalt lemezterület 4,23 GB /letöltött ,de még nem telepített frissítésekkel 80 darab /
ez azért ilyen pontos ,mert most van folyamatban 😊
Nekem külön partíción van a rendszer és a programok. Így 8 GB-ot foglal ebbõl 3 a Program files. Kicsit már rég takarítottam, szóval kb 7 GB lenne.

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7

És ha ezek benne vannak?Köszi a választ!
3,7 GB nincs benne a hang,video meghajtó és a frissítések
Hello!Nemtudjátok hogy mennyit foglal az xp minden extra nélkül?FONTOS!Köszi!máté
Sziasztok, a magyar ékezetes betükkel van gondom, magyar windows xp sp2-õt használok, de egyébb verziójú xpk-nél is ezt tapasztaltam, van olyan hogy ha belépek egy könyvtárba ahol ékezetes nevü fájlok vannak csak figyelmeztet hogy eltérõ kódlapkészletet használ de minden megy egyébb gond nélkül, de van olyan hogy nem engedi megnyitni a fájlt mig át nem nevezem, rosszabb esetbe nem is engedi sem törölni sem átnevezni, van olyan nincs semmi gond míg nem próbálom lemezre másolni a fájlt, ekkor nincs semmi gond vagy figyelmeztetés csak egyszer leáll az irás és kiirja hogy a fájl nem található, próbálgattam különbözõ kódlapok használatával, vagy egyszerre több kódlappal amirõl úgy gondoltam hogy az támogatja a magyar ékezetes betüket, de ugyan az a gond, eggyes kódlapoknál más-más ékezetes betükre reagált rosszul de mindnél megvolt ez a gond, nem próbáltam végig minden variációt (kicsit sok lett volna), ezért érdeklõdöm hogy meiket érdemes használni, szerintem a kódlappal lehet a gond, de ha esetleg valaki másképp gondolja akkor is irjatok, minden segítséget elõre is köszönök

csgery
A KM player saját munkakönyvtárból dolgozik, ja, azért majdnem 50 mega😄 Tök jó az a progi, még a kutyafaszát is lejácca😄