Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A cikk alsó részében van egy ötpontos leírás, amivel a registry álítgatása nélkül, végrehajtható az automatikus bejelentkezés kikapcsolása.
Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!
Nem tudjátok véletlenül,hogy a G-mail levelezõm miért nem jelenít meg képeket és még pár dolgot?
Én codecpack problémára gondoltam de nincs köze hozzá(próbáltam).
Kellhet neki valami más?Vagy alapból ilyen és nem lehet mit csinálni vele.
Köszi!
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Vivanet a szolgáltató. Eddigi magyarázatuk, hogy valószínû a NOD új verziója valamelyik szerverkeresõ programot ( ami szintén a 25 ös porton kommunikál ) veszélyesnek ismeri fel és blokkolja....
SZOLGÁLTATÓÓÓÓÓ
ha kikapcsolom a tûzfalat megy az e-mail. ha visszakapcsolom, nem.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Pontatlan kérdésre, kevés információ birtokában nem tudunk válaszolni.
Milyen e-mail kliens? Milyen tûzfal-beállítások (engedélyezve van az e-mail küldõ kliens/25-ös TCP port (SMTP))? Milyen szolgáltató?
Nem vagy fenn (az IP-címed) DNSBL listán? Ellenörzés
Nekem újra kellett rakni a win-t...
Jah és én egy driverre gyanakodtam, meg nálam a ZA tûzfal is befolyásolja fõleg induláskor...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Tedd fel újra a rendszert...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Használj olyan helyettesítõ alkalmazást, ami ezt alapból kezeli - vagyis beállítható benne. Például a PsPad.
"Az, hogy azt a Linux más nyelven írt(C), ingyenes, alternatív, Windows. De látom nagyon tévedtem."
1. Az alapjuk nem más nyelven írt.
2. Nem feltétlenül ingyenes. Vannak fizetõs Linuxok is.
3. Nem a Windows alternatívája - a Linux nem Windows.
Felhasználói engedélyek hozzárendelése a helyi számítógépen
Nyissa meg a Helyi biztonsági beállítások segédprogramot.
Kattintson a konzolfa Felhasználói jogok kiosztása elemére.
Helye:
Biztonsági beállítások
Helyi házirendek
Felhasználói jogok kiosztása
A részletek ablaktáblán kattintson duplán a módosítani kívánt felhasználói engedélyre.
A Bizontsági_engedély tulajdonságai párbeszédpanelen kattintson a Hozzáadás gombra.
Adja hozzá a listához felhasználót vagy csoportot, majd kattintson az OK gombra.
Parancssorba irogatást már szinte teljesen el lehet felejteni.
Pár napja szórakozok vele, de eddig csak az ATI driver 3D-s konfigurálásához kellett terminál, és mégis minden mûködik (TV kártya, webkamera, nyomtató, scanner ) Ideális rendszer windowsról áttérõknek.
( A végleges megjelenése október 4. )
Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!
Majdnem, miért milyen?
Frissítettem az xp-met, azóta nem tudok e-mailt küldeni, csak kikapcsolt tûzfallal... fogadni tudok.. Visszajönnek, hogy kézbesíthetetlen.
Járt így más is?
Chaos Anno Domini
mit értessz az alatt,hogy "beolvas" - mikor - indítás után ? és mit
valószínû a cd-t nem sikerült jól megírni
lemezképfájlként kell a merevlemezre menteni és onnan kell kiírni cd-re
Kipróbáltam hogy beolvas e egy egyszerû indítólemezt amit neroval csilnáltam, az sikerült.
Nem tudom hogy az e a baj hogy RW-s lemezre írtam?
Amikor beállítom hogy cdrõl bootoljon akkor azt írja ki hogy nem talált semmit.<#confused>#confused>
Frissítettem az xp-met, azóta nem tudok e-mailt küldeni, csak kikapcsolt tûzfallal... fogadni tudok.. Visszajönnek, hogy kézbesíthetetlen.
Járt így más is?
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
Újra akarom rakni laptopon az Xp-t , mert eddig ilyen tákol volt rajta(win reborn, nem rossz csak nem megy fel rá a wlan driver:S)
Bebootol cdrõl, oké, tölt egy kicsit, majd mikor enterrel megerõsitem h telepiteni akarok, kiir egy hibát, hogy nem talál merevlemezt, blabla:S
Mit tévõ legyek?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊