Windows XP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

aszizoli
Jó helyen jártál az általad beírt web címen, csak nem olvastad végig.
A cikk alsó részében van egy ötpontos leírás, amivel a registry álítgatása nélkül, végrehajtható az automatikus bejelentkezés kikapcsolása.

Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!

Hali!
Nem tudjátok véletlenül,hogy a G-mail levelezõm miért nem jelenít meg képeket és még pár dolgot?
Én codecpack problémára gondoltam de nincs köze hozzá(próbáltam).
Kellhet neki valami más?Vagy alapból ilyen és nem lehet mit csinálni vele.
Köszi!

xxdani
Helló. Próbálkoztam keresésben is de nem találtam csak egy megoldást ami a : http://support.microsoft.com/?kbid=315231 de ez nem segített mert nem így van sorba a regeditbe mint ahogy azt az oldal írja így tõletek kérdezem. Az a problémám hogy feltettem a .NET 3as verzióját és azóta a win indításakor bedobja a bejelenkezési ablakot. Ezt hogy tudom eltüntetni ? a segítségeteket elõre is köszönöm.

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Te legalább próbálkozol segíteni, thx. De eddig senki...

Vivanet a szolgáltató. Eddigi magyarázatuk, hogy valószínû a NOD új verziója valamelyik szerverkeresõ programot ( ami szintén a 25 ös porton kommunikál ) veszélyesnek ismeri fel és blokkolja....

SZOLGÁLTATÓÓÓÓÓ

ha kikapcsolom a tûzfalat megy az e-mail. ha visszakapcsolom, nem.

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Dj Faustus
"segítõkész topik.... "
Pontatlan kérdésre, kevés információ birtokában nem tudunk válaszolni.
Milyen e-mail kliens? Milyen tûzfal-beállítások (engedélyezve van az e-mail küldõ kliens/25-ös TCP port (SMTP))? Milyen szolgáltató?
Nem vagy fenn (az IP-címed) DNSBL listán? Ellenörzés

DarkSector
Nekem is volt már ilyen gondom...
Nekem újra kellett rakni a win-t...
Jah és én egy driverre gyanakodtam, meg nálam a ZA tûzfal is befolyásolja fõleg induláskor...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DONGUBA
ez mar megvolt elotte de nem lett gyorsabb

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

azonkívül az msconfig prg-ban ki kell kapcsolni az automatikusan induló prg-k közül azt ami nem kell
másik megoldás
DONGUBA
hat semmi valtozas ha jol csinaltam.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

DONGUBA
jo megvan megnezem gyorsabb e

DONGUBA
ott mit hozzak letre?kulcs?karakterlanc?

több oka lehet :itt egy megoldás
DONGUBA
sikerult kozben csak elfelejtettem restartolni koszi.....a masik hogy kikapcsolasnal jo 2-3 perc mig kikapcsol az miert lehet?

lck
És beírtad a kötetcimkét ? ( ami a partíció jelenlegi neve )
DONGUBA
kiirta hogy irjak be egy kotetcimket de ugyanugy fat32 mradt

lck
CONVERT X: /FS:NTFS

(Az X a meghajtó)

Vigyázz visszafele nem mûködik.
DONGUBA
Sziasztok xp alatt van egy olyan parancs amit a futtatasba kell beirni valami convert meghajto es akkor atkonvertalja fat32-bol ntfs.be...nemtudja vaaki mi az?

DarkSector
Valszeg nem tudja rá senki a megoldást...<#idiota>
Tedd fel újra a rendszert...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

segítõkész topik.... <#levele>

Hittem.
Dj Faustus
"Hogyan tudom UTF-8-as kódfolásra állítani az alapból ANSI-s notepadot?"
Használj olyan helyettesítõ alkalmazást, ami ezt alapból kezeli - vagyis beállítható benne. Például a PsPad.

"Az, hogy azt a Linux más nyelven írt(C), ingyenes, alternatív, Windows. De látom nagyon tévedtem."
1. Az alapjuk nem más nyelven írt.
2. Nem feltétlenül ingyenes. Vannak fizetõs Linuxok is.
3. Nem a Windows alternatívája - a Linux nem Windows.

Dying Soul
Hogyan tudom UTF-8-as kódfolásra állítani az alapból ANSI-s notepadot? Mert mindig "másként" kell mentenem, hogy átállítsam.

a hittem kimaradt
Az, hogy azt a Linux más nyelven írt(C), ingyenes, alternatív, Windows. De látom nagyon tévedtem.

Felhasználói engedélyek hozzárendelése a helyi számítógépen
Nyissa meg a Helyi biztonsági beállítások segédprogramot.
Kattintson a konzolfa Felhasználói jogok kiosztása elemére.
Helye:

Biztonsági beállítások
Helyi házirendek
Felhasználói jogok kiosztása
A részletek ablaktáblán kattintson duplán a módosítani kívánt felhasználói engedélyre.
A Bizontsági_engedély tulajdonságai párbeszédpanelen kattintson a Hozzáadás gombra.
Adja hozzá a listához felhasználót vagy csoportot, majd kattintson az OK gombra.
lck
Mi van ???
Mindjárt behalok, és én még azt hittem a Linux más nyelven írt, ingyenes, alternatív, Windows
lck
Nem de, egy csomó dolgot csak terminálba irogatással lehetett megoldani. Ez itt már egyre minimálisabb.
lck
Ja, és NTFS partíciót alapból írja - olvassa.
Miért eddig parancssoros volt a Linux?
lck
Kattogtatós.
Parancssorba irogatást már szinte teljesen el lehet felejteni.
Pár napja szórakozok vele, de eddig csak az ATI driver 3D-s konfigurálásához kellett terminál, és mégis minden mûködik (TV kártya, webkamera, nyomtató, scanner ) Ideális rendszer windowsról áttérõknek.
( A végleges megjelenése október 4. )
aszizoli

Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!

OFF
Majdnem, miért milyen?
lck
Pedig az új Suse 10.3 beta már majdnem Windows 😊
Sajnos a fiók törlése és új létrehozása nem segített, a probléma továbra is ugyanaz, windowsba nincs valami olyasmi mint Linuxba, hogy a programokhoz jogokat lehet rendelni? a másik gondhogy maga a Program Files könyvtár módosítása is le van tiltva ha nem rendszergazdaként vagyok bejelentkezve, és windowsba sok progi ott tárolja a személyes beállításokat. Sajnos Linuxot több ok miatt nem használhatok, muszáj volna Windosba megoldani a dolgot.

Valaki segítsen pliz!

Frissítettem az xp-met, azóta nem tudok e-mailt küldeni, csak kikapcsolt tûzfallal... fogadni tudok.. Visszajönnek, hogy kézbesíthetetlen.

Járt így más is?

töröld a fiókját és hozzd létre újra korlátozottként
zvaragabor
Rendben köszönöm a hsz-eket.

Chaos Anno Domini

aszizoli
Legegyszerübb a Windows Update oldal. A használata elött, eredetiség vizsgálatot végez, de állítolag ha nem eredeti az XP, csinál valamit a rendszereden. Nem tudom mit.

Sziasztok, van egy kis gondom, eddig egyedül használtam a win xp-t de most sajnos többen kell használjuk, és olyan emberkével aki nem is ért hozzá csak most tanulgatja, ezért külön felhasználói fiókot hoztam neki létre, és mivel nem akartam hogy összekutyulja a gépet ezért nem adtam neki rendszergazdai jogot, és itt kezdõdtek a gondok, mert voltak progik amik rákérdeztek hogy akarom hogy minden felhasználó használhassa, de voltak progik amik csak feltelepültek de, csak rendszergazda módba mennek, próbáltam úgy is hogy a másik usert beálitom rendszergazda módba, azzal a userrel telepítem a progit, megy is, ekkor visszaállítom mezei userré és megint nem akar menni a progi, és beállítni sem tudom õket, amit beállítok az én useremmel az a beállítás csak nálam marad, de a másik usernél nem engedi, azt irja nem tudja módosítani a registrit, mit lehet ijenkor tenni, hogy a szimpla usernél is menjen minden progi,lehessen álítgatni, de ne legyen rendszergazda módba, ha tudtok kérlk segítsetek, elõre is köszönöm

Met
menj fel a winupdate-re

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

zvaragabor
Mivel tudom megnézni, hogy eredeti-e az XP-m? Szervízben nem tudom milyet tettek rá, nem említették.

Chaos Anno Domini

milyen írót hasznász?
Kaptár
Úgyérted hogy iso-nak kell lennie, és azt simán felírni a cd-re?

a lemez nem probléma,kérdés,hogy bootolható XP-t írtál-e?
mit értessz az alatt,hogy "beolvas" - mikor - indítás után ? és mit
valószínû a cd-t nem sikerült jól megírni
lemezképfájlként kell a merevlemezre menteni és onnan kell kiírni cd-re
Kaptár
Lehet a biosommal van baj de nem tudok telepíteni xp-t.
Kipróbáltam hogy beolvas e egy egyszerû indítólemezt amit neroval csilnáltam, az sikerült.
Nem tudom hogy az e a baj hogy RW-s lemezre írtam?
Amikor beállítom hogy cdrõl bootoljon akkor azt írja ki hogy nem talált semmit.<#confused>

Üdv! Valaki segítsen pliz!

Frissítettem az xp-met, azóta nem tudok e-mailt küldeni, csak kikapcsolt tûzfallal... fogadni tudok.. Visszajönnek, hogy kézbesíthetetlen.

Járt így más is?

stp4trick
biost állítsd át, mert sata-s a hdd

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

akyyy
Help.

Újra akarom rakni laptopon az Xp-t , mert eddig ilyen tákol volt rajta(win reborn, nem rossz csak nem megy fel rá a wlan driver:S)

Bebootol cdrõl, oké, tölt egy kicsit, majd mikor enterrel megerõsitem h telepiteni akarok, kiir egy hibát, hogy nem talál merevlemezt, blabla:S

Mit tévõ legyek?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;