Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na most remélem nem írok hülyeséget: Szóval nem indítólemeznek kell kiírni hanem pl adat CD-ként és mikor megkérdez valamit az képfájlokról, hogy enélkül csak simán írja fel akkor azt helyeseld.
He nem jól írtam javítson ki valaki.
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
Egyszerûen nem tudok telepíteni xp.
Másolt xp-m van beállítottam a biost hogy cd-rõl bootoljon de nem ismeri fel.
Neroval csináltam egy indítólemezt és azt már beolvasta.
Mit tehetek?
Ha egy vírus belemászik az oprendszerbe akkor gép nélkül maradok.
Van egy XpLite nevû összeállítás, vagy te is összeállíthatsz magadnak az nLite segítségével.
Vagy ha van benned annyi virtus, akkor megpróbálkozhatsz egy kisebb gépigényû Linux disztribúcióval (például Xubuntu).
Egy régebbi hozzászóláshoz:
"Saját vírusirtóprogim nincs a gépen, megfizetni nem akarom, de warezolni sem"
Megoldási lehetõségek:
* Nod32 próbaváltozat 30 naponként újratelepítve (ez a kis plusszmunka igazán megéri)
* Avast
* Avira
Illetve javaslom még:
* Szerezz be egy tûzfalat. A Comodo Personal Firewall például ingyenes.
* Egy spyware-irtó is rém hasznos tud lenni. Például ott van az ingyenes Spyware Terminator.
* Ne használd a böngészõt (MSN-t, egyéb hálózatot használó alkalmazást) rendszergazdai jogosultságokkal! Erre találták ki a Dropmyrights nevû eszközt.
* Tessék az operációs rendszert rendszeresen frissíteni! Az SP2 utáni frissítéseket is ajánlatos felrakni. Ugyanez érvényes a szoftverekre a vírusirtó és a spyware-irtó adatbázisaira is.
Most van nálam egy laptop - pár trójai leirtása után, még mindig küldözgetne (ha nem tiltottam volna le a külsõ tûzfalban) e-maileket - netstat -a parancs mutatta meg. És melyik processz tenné ezt? Természetesen a Windowsos service.exe! Ügyesek ezek a kártevõk...
codeceket nem kell leszedni,
a hang beállításokkal érdemes piszmogni, mert alapban a DVD decodere hajlamos sercegni
viszont a wmplayer10 nem "gyógyult meg", igaz a KMplayer valóban a munkakönyvtárából dolgozik, így gondolom nem is telepít, csak magába integrálja a codecet (vajon miért foglal mégis 43 megát?)
kifejteni az asztalra és kész - állítólag az egyik legjobb a piacon 😄
Pillanatnyilag az ACE codecs packba integrált Media Player classic -ot használom (olyan a grafikus felülete, mint a jó öreg Win 3.11 for workgroups -é volt) ez így baba, amit belinkeltél, majd felteszem (egyébként egyszerre nincs fenn több codec, sztem ha egy nemold meg mindent, már meg is ette a fene az egészet.
Panda ActiveScan with TruPrevent®
Készíthetsz egy hijackthis(Saját könyvtár "C:\HJT\"-nem a zipbõl!
Tudjuk analizálni a logot, de érdemes itt http://www.hijackthis.de/
analizálni.
Szerintem csökkentett módban menni fog az IE.
Vírusírtó?
Avast: kicsi, okos, ingyenes.
Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
próbálj föltenni 1-et
ESET Online Scanner is based on ActiveX technology and requires Microsoft Internet Explorer with enabled ActiveX controls.
Firefox-szal ez sem megy.
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]
talán ez segít?
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
nyisd meg a parancssort és futtasd a CHKDSK /f/r programot,
ez egy lemezellenõrzés
lehet h jó lesz,szerintem 😊
Úgy kezdõdött, hogy egyszercsak google-zés közben not respondinggal leállt az explorer. Ettõl kezdve némely java-t vagy flash-t használó oldalt látogatva ugyanezt tette, miközben a procit felpörgette 50-100%-ra. Finom, csikorgásszerû hang jött a vinyóból.
Online vírusirtót futtattam azonnal teljes scann-el, semmit nem talált. (Saját vírusirtóprogim nincs a gépen, megfizetni nem akarom, de warezolni sem).
Ezután teljes defrag a rendszervinyón, szépen rendbetette, nem talált bad sectort. Firefoxot felinstalláltatták velem, az mûködik, de némely oldalaknál az is ugyanúgy leáll not respondinggal és procipörgetéssel, mint az explorer (pl. honfoglalo.hu játékablak elindításánál).
Java és flash alkalmazásokat, drivereket újratelepítettem, a helyzet változatlan.
Sõt, tovább romlott. Most ha bekapcsolom a gépet, minden normális. Azonban ha rácsatlakozok a netre, azon nyomban teljesen magától elindít a rendszer egy iexplore.exe-t, ám böngészõ ablak nem nyílik meg ezzel egyidõben, csak az éppen aktuális ablakról "ledob", mintha ablakot váltottam volna. Úgy 10-20 mp-ig fut ez az iexplore.exe, aztán leáll egy hibaüzenettel: Internet Explorer has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience. De azonnal újra megjelenik, elindul ez az iexplore.exe a task managerben. Ezt folyamatosan csinálja megállás nélkül gép kikapcsolásig.
Egyéb jelenség: ritkán elõfordul az is, hogy más programok sem indulnak el, mikor így baxakodik, pl. msn, outlook, vagy egyéb internetes rendszerellenõrzõ programok.
Ha valaki bármiben tudna segíteni, hogy mi ez, vagy mit csináljak, megköszönném.
(Windows újratelepítést csak végsõ esetben szeretnék, mert windows cd-m sincs, lenyúlták).
[/cserf][/fülünyúl]
XP SP2, Media Player 10,
XP-codecs pack , Angelpotion, GordianKnot, Dr. DivX, Coda codecs pack
(ezeket tettem fel külön-külön is)
de ennek ellenére mpg, mpeg, mjpeg, stb.-ket nem játszik le a BSplayer sem, avi, wmv, stb. megy
mit tegyek?
Csak azthittem, hogy nem törölhetem, mert a windows mappában van...
Na mind1 akkor törlöm😊
Az ..Etc mappában nincs eredetileg svchost.exe
Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com
Asus P5PL2, Celeron 3,2 Ghz, Asus Geforce 7600 GS Silent,2x 512\\667 DDR2 Kingmax, Maxtor 160GB, Logitech Formula Force EX
bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh
A windows 2000 professional-t boot cdként kell megírni vagy elég "csak ráírni" a fájlokat egy cdre? Elõre is köszi!
Asus P5PL2, Celeron 3,2 Ghz, Asus Geforce 7600 GS Silent,2x 512\\667 DDR2 Kingmax, Maxtor 160GB, Logitech Formula Force EX
Lehet hogy nem ide kellett volna írnom, de azért megteszem:😊
A lényeg, hogy vírusos az scvhost nevû fájlom!
NOD32 találta meg.
KÉp:
Mi tévõ legyek?
most karanténban van.
Segítségre lenne szükségem!Mostanában a gépem egy-két játék telepítésénél kifagy, hirtelen fekete kép és nem csinál semmit.Mitõl lehet ez?Gépemen SP2-es XP van.Driverekbõl is a legfrissebb.Játékot elkezdi telepíteni, de a végénél ugy 90-95%-nál kifagy.
Válaszaitokat elõre is köszönöm.
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!