Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ahogyan látszik is, a D-n van az a másik kettõ. A kérdés konkrétabban pedig az, ha törlöm, akkor az visszajut a D-hez vagy ûr lesz a helyén?
a következõ a problémám: össze van kötve 2 gép hálózaton, és ha Total Commanderrel másolok a másik géprõl az enyémre, akkor egyes fájloknál ezt a hibát irja:
Hiba: Nem olvasható: \\(és a gép- és fájlnév)
És ha a másik gépen áthelyezem máshova és ott osztom meg akkor meg már jó.
Ez mind a 2 gépen elõ szokott fordulni, és nem tudom, hogy mi a hiba oka.
Tudna valaki segiteni?
Elõre is köszi!
Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB
Kérdésem az lenne: A lementett adatot ki lehet írni DVD-re,hogy majd onnan lehessen visszarakni késõbb a windowst????
Mert 5 darab CD képbe tette az adatokat.
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Qwerty4
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
Egyébként ez a dark messiah játéknál fordul elõ, méghozzá akkor, hogyha a játékot nem patchelem.Patcheléssel viszont már eljutok a menübe,de úgysem indul.Ha rákattintok ebben az esetben a nehzéségi fokozatra és azután az OK gombra nem reagál a parancsra, nem indítja a pálya betöltését.
Ebbõl következtetve én azt gondolom, hogy szoftverprobléma lehet.
Qwerty4
Ha talál hiát akkor a memóriával van gond, ha nem akkor szerintem winreinstall után szûnhet meg a dolog. Valszeg okozhatja más is, de mást most nem tudok.
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
Sajnos mindig adódik probléma, most sincs másképp. 😞
Szóval arról lenne szó, hogy játékok néha lefagynak, és ezt a hibaüzenetet dobja ki ebben az esetben:
Van amelyik játék el sem indul emiatt, van amelyik meg játék közben fagy le.
Mi lehet a probléma?<#help>#help>
Qwerty4
Google windows xp fájl titkosítás
Fájlok titkosítása Windows XP rendszerben
Mappa titkosítása Windows XP rendszerben
"Nekem olyan program kell amivel a 'C meghajtót le lehet menteni és CD-rõl lehet inditani (bootolni)a programot."
PING (Partimage Is Not Ghost) - ingyenes, CD-rõl bootoló eszköz
Továbbiak
Nekem olyan program kell amivel a 'C meghajtót le lehet menteni és CD-rõl lehet inditani (bootolni)a programot.
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Amúgy igen sebességbeli különbség is van vagyis gazdaságosabban bánik az erõforrásokkal.
www.microsoft.hu a windows részben.
bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh
Ekkora f...ságot még isten nem látott....
Mikor arról beszélünk itt most 2007-ben, hogy az új játékoknál a DX9 és DX10-nél nincs semmi különbség!
Egyes egyedül a DX10 az gyorsabb, mint a DX9...és nem textúrákban különbözik...
Akkor meg nehogyanmár egy 2001-es X-box-os átiratot hasonlítsanak össze egy még meg sem jelent S osztályos csúcsgrafikával ellátott game-el!!!!!
Nehogymár azt mondják ezzel, hogy nincs ennél szebb DX9-es játék PC-re!
Ráadásul nem is eredeti PC-s játékról van szó... A LEGELSÕ KÉP BAZZEG A HALO ELSÕ RÉSZÉBÕL VAN!!!!!!!!!!!!!!!!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Msi 915P Neo2 v2, Intel Pentium 4 3ghz, Asus EAX550, 512mb ddr2 ram
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Itt egy példa mi a külömbség a 9-es és a 10-es között😄irectX 9:
DirectX 10:
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Egy gyors kérdésem lenne. Természetes e az, hogy 4GB DDR2-es memóriából a Windows csak 3,2GB-ot lát. Bootoláskor még látja az összeset. Az alaplap valamilyen MSI, de nem tudom pontosan, hogy milyen mert a haverom gépérõl van szó. Elmondása szerin Everesttel vagy más rendszerdiagnosztikai progival még nem nézte meg, hogy mennyit lát.
2 megabites netem van, amivel ugye kb 250-255-el kéne töltenem...
de csak kéne, mert nekem 210-220-al megy a letöltés!
Hogy lehet kihasználni azt a maradék 30-40 kb-t?
Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!
Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
Tudtok valami olyan programot, amivel az "olvashatatlan és korrupt" adatokat le lehet törölni?
(Ugyan az MP4-em van, de szerintem nincs eltérés jelen helyzetben ez és a HD között)
Na most vettünk az unokatesómnak egy gépet, de amikor telepítenénk a Windowst telepítés közben bejön egy kék képernyõ és ír valami olyat, hogy futassam a CHKDSK /f-et. Ezt hogy kéne? Na meg lejegyeztem valamit a végérõl: STOP: 0x0000007B. Ez mi lenne? Kérem segítsetek mert már naon idegesek vagyunk. Amúgy az üzletbe ahol vettük mondták hogy baj lehet a telepítésnél és az alaplapon lévõ Winyós valamit rakjuk rá egy floppyra és tegyük fel telepítés közben. Na ezt fel is tettük de nem történt semmi ugyanaz a kék képernyõ jön be.😞