Windows XP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dying Soul
megoldva.

Dying Soul
Pontosabban:

Ahogyan látszik is, a D-n van az a másik kettõ. A kérdés konkrétabban pedig az, ha törlöm, akkor az visszajut a D-hez vagy ûr lesz a helyén?

hello!
a következõ a problémám: össze van kötve 2 gép hálózaton, és ha Total Commanderrel másolok a másik géprõl az enyémre, akkor egyes fájloknál ezt a hibát irja:
Hiba: Nem olvasható: \\(és a gép- és fájlnév)
És ha a másik gépen áthelyezem máshova és ott osztom meg akkor meg már jó.
Ez mind a 2 gépen elõ szokott fordulni, és nem tudom, hogy mi a hiba oka.
Tudna valaki segiteni?
Elõre is köszi!

Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB

Dying Soul
Sziasztok! Felraktam az Ubuntu linuxot, de nem jött be. Ha le akarom törölni a partícióit, akkor elég, ha ITT jobb klikk, törlés?

Qwerty4
megoldva, VGA driver miatt nem indult, kellett frissíteni...

Qwerty4

Qwerty4
a memókkal semmi gond nincs, tehát hardver hiba kizárt...

Qwerty4

Peetboy
Köszi szépen. Leszedtem a PING partició mentõ programot. Csináltam is vele mentést. A 10 GB-os 'C meghajtómról csinált 3,3 GB-ot tömörítve.
Kérdésem az lenne: A lementett adatot ki lehet írni DVD-re,hogy majd onnan lehessen visszarakni késõbb a windowst????
Mert 5 darab CD képbe tette az adatokat.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

Qwerty4
pont ezekkel próbálkoztam...így tudtam a menüig eljutni, de tovább nem sikerült

Qwerty4

Qwerty4
hát nagyon bezgettem ezt a progit a mai nap folyamán, addig amíg egy mésik játéknál is ezt dobta ki, de azóta az helyrejött, nem rendetlenkedik...a dark messiah meg továbbra sem indul

Qwerty4

ha csak egy programnál akkor valszeg a progival van gond, ha már többél pl 2 az már gyanús, soknál már más is van a háttérben...

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7

Dark Messiah of Might & Magic v1.01 International Patch:Link.
Dark Messiah of Might & Magic v1.02 International Patch:
Link.

Link.

Qwerty4
kösz, megpróbálom 😊

Egyébként ez a dark messiah játéknál fordul elõ, méghozzá akkor, hogyha a játékot nem patchelem.Patcheléssel viszont már eljutok a menübe,de úgysem indul.Ha rákattintok ebben az esetben a nehzéségi fokozatra és azután az OK gombra nem reagál a parancsra, nem indítja a pálya betöltését.
Ebbõl következtetve én azt gondolom, hogy szoftverprobléma lehet.

Qwerty4

Memtest86 ezt próbáld meg, ráinstallálod egy floppyra aztán reboot. Beállítod a BIOS-ban (általában del, F1 ezekkel jön elõ), hogy elõször floppyról próbáljon bootolni majd elkezd tesztelni, ha nem talál semmit talán próbáld meg a "c" gomb megnyomása után asszem 2,3 vagy 4 menüpontban a full tesztet kiválasztani vagy asszem All BIOS rész is van.
Ha talál hiát akkor a memóriával van gond, ha nem akkor szerintem winreinstall után szûnhet meg a dolog. Valszeg okozhatja más is, de mást most nem tudok.

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7

Qwerty4
Sziasztok!

Sajnos mindig adódik probléma, most sincs másképp. 😞
Szóval arról lenne szó, hogy játékok néha lefagynak, és ezt a hibaüzenetet dobja ki ebben az esetben:

Van amelyik játék el sem indul emiatt, van amelyik meg játék közben fagy le.
Mi lehet a probléma?<#help>

Qwerty4

zvaragabor
"Továbbiak"
Melyiket ajánlod? Vagy a PING szerinted már egész jó?

Chaos Anno Domini

Dj Faustus
"heló, ntfs fájlrendszerû vinyón (XP) hogy kell mappát vagy fájlt titkosítani, vagy lejelszavazni? köszi"
Google windows xp fájl titkosítás
Fájlok titkosítása Windows XP rendszerben
Mappa titkosítása Windows XP rendszerben

"Nekem olyan program kell amivel a 'C meghajtót le lehet menteni és CD-rõl lehet inditani (bootolni)a programot."
PING (Partimage Is Not Ghost) - ingyenes, CD-rõl bootoló eszköz
Továbbiak

nesto
heló, ntfs fájlrendszerû vinyón (XP) hogy kell mappát vagy fájlt titkosítani, vagy lejelszavazni? köszi

Peetboy
Sziasztok!

Nekem olyan program kell amivel a 'C meghajtót le lehet menteni és CD-rõl lehet inditani (bootolni)a programot.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

DarkSector
Mutasd meg!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

van látványbeli különbség!! Most meg nem mondm, de valamit másképp cisnál és teljesen más képet ad mint DX9-en. van errõl egy asszem PH-s cikk, de most nem találom.
Amúgy igen sebességbeli különbség is van vagyis gazdaságosabban bánik az erõforrásokkal.

Kaptár
Ha nem hiszitek telepítsétek fel a vistát vagy látogassatok el ide:
www.microsoft.hu a windows részben.

Nekem még DirectX 9.0c van a gépemen (2007. augusztusi frissítéssel), tökéletesen mûködik. Nekem se kéne a DirectX 10.

bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh

DarkSector
Igen ez a microfos cég játéka az ember idegeivel!!!
Ekkora f...ságot még isten nem látott....
Mikor arról beszélünk itt most 2007-ben, hogy az új játékoknál a DX9 és DX10-nél nincs semmi különbség!
Egyes egyedül a DX10 az gyorsabb, mint a DX9...és nem textúrákban különbözik...
Akkor meg nehogyanmár egy 2001-es X-box-os átiratot hasonlítsanak össze egy még meg sem jelent S osztályos csúcsgrafikával ellátott game-el!!!!!

Nehogymár azt mondják ezzel, hogy nincs ennél szebb DX9-es játék PC-re!
Ráadásul nem is eredeti PC-s játékról van szó... A LEGELSÕ KÉP BAZZEG A HALO ELSÕ RÉSZÉBÕL VAN!!!!!!!!!!!!!!!!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

az a figura inkább 8as😄

Msi 915P Neo2 v2, Intel Pentium 4 3ghz, Asus EAX550, 512mb ddr2 ram

Jaffa 2843
szvsz ez egy idiota összehasonlítás 😄

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Kaptár
A directX 10 nagyon jó csak nem xp-re, szerintem ha szerzel is xp-hez az se lessz az igazi.
Itt egy példa mi a külömbség a 9-es és a 10-es között😄irectX 9:

DirectX 10:

valakinek fenn van a dx 10? van értelme? feltenni? mégha mokolt is?

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

A C hibaellenõrzésben a szektorhibák ellenõrzése nem akar befejezõdni. Segítség, Óh, Segítség?
xxdani
Ohh tényleg , fene azt a figyelmetlen fajtámat😊 köszi

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Ja, már értem!
lck
Ha veszel a gépbe külön videokártyát. ( Már amelyikbe lehet. )
És az mi? Vissza lehet e venni ezt a különbséget?
integralt videochip eszi meg a kulonbseget

Laptopon 256 MB RAM a szabványos? Mert egy rokonom gépén az Everest 247-et ír ki. Ez az XP hibája?
Kaptár
A windows mindennek a méretébõl lecsekkol de a RAM adatai pontosak szoktak lenni.<#fejvakaras>

Danecay
Sziasztok!
Egy gyors kérdésem lenne. Természetes e az, hogy 4GB DDR2-es memóriából a Windows csak 3,2GB-ot lát. Bootoláskor még látja az összeset. Az alaplap valamilyen MSI, de nem tudom pontosan, hogy milyen mert a haverom gépérõl van szó. Elmondása szerin Everesttel vagy más rendszerdiagnosztikai progival még nem nézte meg, hogy mennyit lát.

Cfosspeed?

Beírod Googleba internetgyorsítás XP-n és kész.
Prince of Máté
Nem tudom hol kérdezzem meg, de itt fogom:
2 megabites netem van, amivel ugye kb 250-255-el kéne töltenem...
de csak kéne, mert nekem 210-220-al megy a letöltés!
Hogy lehet kihasználni azt a maradék 30-40 kb-t?

Dying Soul
Köszi, de ez sem vitte le. Azonban megoldódott, mert egy újabb verziójú mp3 player utilities formatja már leszedte.

aszizoli
Nézz körbe, a Vezérlõpult/Hangok, beszéd és audioeszközök/Hangok, és audioeszközök beállításaiban.

Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!

aszizoli
Vezérlõpult/Felhasználói fiókok/katt a képre/Kép módosítása

Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!

aszizoli
Én ilyen célra az unlocker nevü progit használom.

Ja és ezt a REAC logót, hogy lehetne eltûntetni?
Elment az XP-m hangja. Segítség, Óh, Segítség?
Dying Soul
Nem tudok, nem engedi. "Not supporting this type disk!"

kopa1
Format

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

Dying Soul
Sziasztok!

Tudtok valami olyan programot, amivel az "olvashatatlan és korrupt" adatokat le lehet törölni?
(Ugyan az MP4-em van, de szerintem nincs eltérés jelen helyzetben ez és a HD között)

ha jól tudom telepítés közben nyomjuk le a Shift + F10-t és megnyílik a parancssor, majd írjuk be a CHKDSK /f parancsot / merevlemez ellenõrzése,hiba esetén javítása /
danikarate
HY!
Na most vettünk az unokatesómnak egy gépet, de amikor telepítenénk a Windowst telepítés közben bejön egy kék képernyõ és ír valami olyat, hogy futassam a CHKDSK /f-et. Ezt hogy kéne? Na meg lejegyeztem valamit a végérõl: STOP: 0x0000007B. Ez mi lenne? Kérem segítsetek mert már naon idegesek vagyunk. Amúgy az üzletbe ahol vettük mondták hogy baj lehet a telepítésnél és az alaplapon lévõ Winyós valamit rakjuk rá egy floppyra és tegyük fel telepítés közben. Na ezt fel is tettük de nem történt semmi ugyanaz a kék képernyõ jön be.😞