Windows XP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
Úgy tudom Vistaban már 3és felet lát, de most õszintén, mi követeli meg a 4GB memóriát?

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

soma22
vista sem látja ha 32 bitest teszed fel, abban is csak a 64 bit ami látja

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

KILLER2
Ja, már vágom. 64 bithez meg vehetnék új processzort. Hát hiába is, felesleges 2 GB ramom van. Talán majd a következõ windows látja...

Töltsük le az internetet!

soma22
a 32 biten sosem fogja látni, 2 gigáig támogatja.
65 bit támogatja csak a 2+-t

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

KILLER2
Hát most elkezdtem olvasgatni, nem túl bíztató. Amúgy bios-al nincs gond, az látja mind a 4-et, de a hülye XP csak 2-t.

stp4trick
ha rákötsz egy webcamot biztos fogja látni😊)))

viccet félretéve, az lehet bios beállítási problema is

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

KILLER2
Lenne egy olyan kérdésem, hogy megoldható-e, hogy 32 bites XP ne csak 2 GB-t lásson a 4GB RAMból?

Brigicsaj
Hali.
Vki segítsen nekem !!
XP op. rendszer alatt belépek az MSN messengerbe, v windows mesengerbe
bekövetkezik a kék halál
Mitõl lehet ?

xD

Ó hát persze...fura, mikor elindul a gép a biztonsági központ szerint megy a comodo, aztán kb 2 perc múlva kiírja h ki van kapcsolva...
aszizoli
A múltkor nekem hasonló gondom volt, más programokkal. Próbálkoztam mindenfélével, de nem jutottam sokra. Függetlenül ettõl a hibától, csináltam a "C" meghajtómon egy többprogramos spyware tisztítást, és amikor a második is lefutott, újraindítás után helyreált az értesítési területen lévõ programok kijelzése is. Próbáld meg, hátha bejön.

Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!

Hi!
Nem tudtam hova lett volna ésszerû feltenni ezt a kérdést:

van 1 asztali gépem, és 1 laptopom... asztali routerrõl kábellel, laptop vezeték nélkül kap netet.

Hogy tudok hálózatot létesíteni a 2 gép közt?
windowsban van 1 ilyen vezeték nélküli hálózat beállítása baszás... de az pen drive ra tesz valami izét, amivel nem megyek semmire, valami driver baja van vagy mi

Intel Core 2 Duo E8200 (2.66, 1333FSB) 2x1G Kingmax, 250G samsung SATA2, Philips 190WV Wide.

köszi széppen!

[HUN]FaTaL
winrar, totalcmd(fájldarabolás)

http://goo.gl/gd6Zi5

Hello az érdekelne engem hog van egy 6.8 gb dolog hogy tudnám én azt becsomagolni ugy hogy ketté ossza vmi???vagy mivel vki megmondaná meg hogy nagyábol hogy köszi!

Érdekes. Nézted már a start-ra jobb klikk/tulajdonságok/tálca fül/testreszabásnál?

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7

Az miért van hogy a rendszer elindulásakor elindul a nod32 is a comodo is, de egyiknek sem látszik az ikonja az óra mellett? Kicsit idegesítõ
Xp cd kulcs (Termékkulcs) módosítás érdekel még, akkor adj 1 e-mail címet és küldöm a megoldás DOLGAIT !
Dj Faustus
"A régi gépemre feltoltam az xp-t és az a gond hogy a monitor csak a 640X480-at viszi (múzeumi darab) és mikor betöltene az xp akkor a monitor kikapcsol, nem bírja a felbontást. Mit tegyek?"
Windows elindulása elõtt nyomd az F8-at és a menübõl válaszd ki a VGA mód engedélyezését.
Bõvebben

Uppertusz
a kaland kedvéért 😄

TommoT

Met
Logolja az ip-d és 2 órán belül kiszáll hozzád a WPU ( Windows Police Unit) 😄

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Hello!
Sajnos nem sikerül a microsoftos key updater programmal az xpnek az eredeti cd kulcsot beírni, így megpróbálnám "simán", hátha mûködik a windows update. Annyit szeretnék kérdezni, hogyha a geniue advantage progi kideríti, h nem eredeti, akkor mit csinál? Naponta zaklatni fog ezzel, vagy csak akkor, ha frissíteni szeretném?
Elõre is köszi a segítséget!

TommoT

Narxis
Új monitor vétele.

Csá!
Tudna nekem valaki segíteni? A régi gépemre feltoltam az xp-t és az a gond hogy a monitor csak a 640X480-at viszi (múzeumi darab) és mikor betöltene az xp akkor a monitor kikapcsol, nem bírja a felbontást. Mit tegyek? Elõre is kössz a segítséget!
stp4trick
megnézem thx

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

aszizoli

Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!

aszizoli
Ha az XP telepítésénél nem adtál meg jelszót, akkor a felhasználói fiókodban változtasd meg valamire, és próbálj avval a jelszóval belépni.

aszizoli
A Vezérlõpult - Felhasználói fiókokban válaszd a "A felhasználók be- és kijelentkezési módjának megváltoztatása" opciót, és az "üdvözlõképernyõ használata" elé rakjál pipát.

Javítás:
olt-volt, ez-egy
bocsi az elírásért.

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

Helló!
Pls valaki mondja meg mi a vasnak a baja ha ezt a hibaüzenetet kapom:
IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL
A gépem:
asus m2n, athlon64 x2 3800+, 2*1gb 667,hz ram, msi 7600gt, samsung 200gb win, 2 pioneer 112d, 400w deer, win xp sp2 /eredeti/
olt ez Mercury Ez Wiew típusú tv kártya benne, de azt már kivettem a driver uninstall, most csak egy 5.1-es hangkari van plusszként benne.
Köszi a segítséget.

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

Peetboy
Na új XP-t tettem. És a COD 4 utána se indult el. De haver mondta, hogy a Mile könytárban a mssmp3.asi fájlt kell átnevezni BAK formátumra.
Utána jó is lett.
A Crysis demót még nem próbáltam. Hamarosan azt is kipróbálom, megy-e.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

stp4trick
Hali!Kérdésem a következõ lenne. Adott két gép routeren keresztül saját hálózatban, oda-vissza megosztva a meghajtók. Viszont a program files-ba nem enged be másik géprõl, feldob egy ablakot, hogy rendszergazdaként bejelentkezhetek, rákatt és akkor kéri a rg nevet és jelszót. Namármost jelszó az nincs, így nem fogadja el, ilyenkor mi van? Ha beírom hogy szimplán Rendszergazda, vagy Adminisztrátor, arra milyen jelszó kéne. Köszi elõre is a segítséget.

PíszLávJuniti
Egy mukodo xp egyszer csak fogta magat, es eltuntette a hagyomanyos kikapcsolas menut, helyette egy legordulo menus, hagyomanyos ablak van..
Ezzel egyidoben atallt masik dolog: a kijelenetkezes felhasznalo valtas-kivalasztasara nem csinal semmit.
trukkosen a win+L gomb mukodik..

erre vmi megoldas?

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Én a Regedit-es megoldására gondolok

Dj Faustus
A Windowsban van Ütemezett feladatok

Linuxban meg ott az at.
De van Windowban is at parancs.

Helló!

Nem tudja valaki, hogy hol lehet ki és bekapcsolni XP alatt az AUTORUN-t ???

Pókmalac
sziasztok!

létezik olyan progi xpre hogy automatikus elinditja az adott programot idõre?????pl megkeresem a progival a fájlt rá nyomom khogy 24:00 kor induljon el pl az azureus😊

pókmalc,pókmalac nincs csodásabb a pókmalacnál hálót ő sose sző nem bizony mert malac vigyázzz ha jön a Pókmalac

próbáld ki esetleg a Microsoft eredeti win-es driverével ,ha leszeded az Nvidiát ,restart után hivatalból föltelepíti a win-es "gyárit"
Peetboy
Próbáltam régebbi Driver-el is ,a legújabbal is de hiába. Azért még próbálkozok.

az is lehet ,hogy driver gond lesz, sztem
Peetboy
Igen próbáltam azt is, kitöröltem a Prefetch tartalmát. Utána létrehozta újra, de akkor se lett jó.
Hát Win Reinstall lesz, valószinüleg, mást nem tudok tenni.

Bill Gates emberei, talán tudnának valami egyszerübb módszert is rá. <#vigyor>

töröld ki a mappa (prefetch)tartalmát,majd ismét létrehozza újraindítás után
Narxis
Win Reinstall.<#wilting>

Peetboy
Sziasztok!

Baj van a Windowsommal. Nem indulnak el a játékok. Mindig kidob az asztalra, egy Windows\ Prefetch mappában lévõ fájl Hiba üzenettel.

A legújabb Driver van fent, és nem megy szinte semmi. Kivéve a COD-2 az elindul.

A Crysis menüig elindul, utána nem tudja betölteni a mentésemet.

Az NFS - Pro Street is mindig kifagy és ledob az asztalra.

Mit lehet ilyenkor tenni???

Peetboy
Ja valami Windows betegség lehet az oka. De legalább a restart tán megy.

Nem tudjátok mi lehet vele , mostanában csak úgy indul be a windows xp ha elõtte csökkentett módban indítom F8-al. Utána restart és megy.
Valami betöltõ állománnyal van gáz?

Hali ezt "WindowsXP-KB896256-v4-x86-HUN.exe" honnan tudnám leszedni a Microsofton kivül!!! Erre nem találtam választ, pedig engem is érdekelne... 😞
Köszi!
a kibontást elég lett volna egy átmeneti mappába ,onnan telepíteni ,aztán törölni,mert csak foglalja a helyet
Narxis
Köszi, letöltöttem a legfrissebbet, de szerintetek jóél installáltam?Kérdezi, hogy hova csomagolja ki a fájlokat és betallóztam ezt: C/Windows/system32/DirectX.Kicsomagolja aztán abba a mappába van egy .exe fájl ami installálja.Azt elindítom és akkor kész?