Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Töltsük le az internetet!
65 bit támogatja csak a 2+-t
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
viccet félretéve, az lehet bios beállítási problema is
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
Vki segítsen nekem !!
XP op. rendszer alatt belépek az MSN messengerbe, v windows mesengerbe
bekövetkezik a kék halál
Mitõl lehet ?
xD
Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!
Nem tudtam hova lett volna ésszerû feltenni ezt a kérdést:
van 1 asztali gépem, és 1 laptopom... asztali routerrõl kábellel, laptop vezeték nélkül kap netet.
Hogy tudok hálózatot létesíteni a 2 gép közt?
windowsban van 1 ilyen vezeték nélküli hálózat beállítása baszás... de az pen drive ra tesz valami izét, amivel nem megyek semmire, valami driver baja van vagy mi
Intel Core 2 Duo E8200 (2.66, 1333FSB) 2x1G Kingmax, 250G samsung SATA2, Philips 190WV Wide.
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
Windows elindulása elõtt nyomd az F8-at és a menübõl válaszd ki a VGA mód engedélyezését.
Bõvebben
a kaland kedvéért 😄
TommoT
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Sajnos nem sikerül a microsoftos key updater programmal az xpnek az eredeti cd kulcsot beírni, így megpróbálnám "simán", hátha mûködik a windows update. Annyit szeretnék kérdezni, hogyha a geniue advantage progi kideríti, h nem eredeti, akkor mit csinál? Naponta zaklatni fog ezzel, vagy csak akkor, ha frissíteni szeretném?
Elõre is köszi a segítséget!
TommoT
Tudna nekem valaki segíteni? A régi gépemre feltoltam az xp-t és az a gond hogy a monitor csak a 640X480-at viszi (múzeumi darab) és mikor betöltene az xp akkor a monitor kikapcsol, nem bírja a felbontást. Mit tegyek? Elõre is kössz a segítséget!
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!
olt-volt, ez-egy
bocsi az elírásért.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Pls valaki mondja meg mi a vasnak a baja ha ezt a hibaüzenetet kapom:
IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL
A gépem:
asus m2n, athlon64 x2 3800+, 2*1gb 667,hz ram, msi 7600gt, samsung 200gb win, 2 pioneer 112d, 400w deer, win xp sp2 /eredeti/
olt ez Mercury Ez Wiew típusú tv kártya benne, de azt már kivettem a driver uninstall, most csak egy 5.1-es hangkari van plusszként benne.
Köszi a segítséget.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Utána jó is lett.
A Crysis demót még nem próbáltam. Hamarosan azt is kipróbálom, megy-e.
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Ezzel egyidoben atallt masik dolog: a kijelenetkezes felhasznalo valtas-kivalasztasara nem csinal semmit.
trukkosen a win+L gomb mukodik..
erre vmi megoldas?
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Nem tudja valaki, hogy hol lehet ki és bekapcsolni XP alatt az AUTORUN-t ???
létezik olyan progi xpre hogy automatikus elinditja az adott programot idõre?????pl megkeresem a progival a fájlt rá nyomom khogy 24:00 kor induljon el pl az azureus😊
pókmalc,pókmalac nincs csodásabb a pókmalacnál hálót ő sose sző nem bizony mert malac vigyázzz ha jön a Pókmalac
Hát Win Reinstall lesz, valószinüleg, mást nem tudok tenni.
Bill Gates emberei, talán tudnának valami egyszerübb módszert is rá. <#vigyor>#vigyor>
Baj van a Windowsommal. Nem indulnak el a játékok. Mindig kidob az asztalra, egy Windows\ Prefetch mappában lévõ fájl Hiba üzenettel.
A legújabb Driver van fent, és nem megy szinte semmi. Kivéve a COD-2 az elindul.
A Crysis menüig elindul, utána nem tudja betölteni a mentésemet.
Az NFS - Pro Street is mindig kifagy és ledob az asztalra.
Mit lehet ilyenkor tenni???
Valami betöltõ állománnyal van gáz?