Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
windows update töltõdik le, kész, installálja magát, ujrainditás most / késõbb option feljön, mondom persze most... erre azóta nem indul a windows, tölti a wint, megy a kis csík balról jobbra ahogy mindig, aztán mikor bejönne a kék képernyõs "üdvözöljük" kommerz szöveg, na ahelyett fekete képernyõ, sehol semmi, windows nem jön be. mindez az IE7 v meik uj ie HIVATALOS WIN frissités miatt... most ez igy mi? vmi ötlet? csökkentett móddal is ugyanez a helyzet, nem tölt be win... pls help
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
A kérdésem az, hogy azt hogyan lehet visszaállítani, hogy amikor a számítógép kikapcsolása gombra megyek, akkor a három gomb jelenjen meg, ne az amit le lehet görgetni, hogy kiválasszam, amit szeretnék?
HKEY_LOCAL_MACHINE \ System \ Controlset001 \ Services \ Cdrom kulcsot
és Autoran értékét 0-ról 1-re állítani
mûveletek négyzet pipa \ lejátszás kijelölése
(Adattárolónál pl a mappa megnyitása)
Az lenne a kérdésem, hogy miért van az, hogy a Star menû, Vezérlõpult, Tálca és Start menûnél a Spywareterminator úgy van beállítva, hogy a tálcán mindig látszik. Amikor a gépet kikapcsolom és mondjuk aznap vagy másnap bekapcsolom akkor az elõbb leírtakkal ellentétben a Spywareterminator ikonja egy idõ után eltûnik a tálcáról és újra be kell állítani, hogy "mindig látható".
Miért nem elég egyszer ezt beállítanom?
Valami megoldás?
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
azt hogy tudom megcsinállni hogy pendrive-rol beboot-oljon az xp?
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Chaos Anno Domini
Windows Xp Extended Edition (Codename Pluto)-ról mi a véleményetek? Érdemes letölteni /használni/?? Jó?
Köszönöm!
Felraktam a WIn xp WInter editiont, és magától csinált egy rendszergazda fiókot.
Utólag készítettem 2 fiókot, de windows boot után nem jön be az üdvözlõ kép, nem tudok fiókot választani, hanem rögtön a Rendszergazda jön be!
Hogy lehet azt beállítani, hogy bejelenetkezésnél más fiókba is be tudjak lépni?
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
Azt nem értem per pillanat, hogy mi köze a tûzfal/internetmegosztás újraindításának a biztonsági központhoz. A BK internetkapcsoat nélkül is tud menni. Egyszer restratoltam már, mikor egelõször ütlegeltem be a parancsokat a konzolba. De nem jött össze, mint olvashatod. 😊
Chaos Anno Domini
Ilyenkor ezt kéne kiírnia:
"A Windows tûzfal beállításai nem jeleníthetõk meg, mivel a társított szolgáltalás nem fut. Elindítja a következõ szolgáltatást: Windows tûzfal/internetkapcsolat megosztása (ICS)? ->Igen.
Nah most várj egy kicsit, és utána restart. 😄
Nyitsz egy parancssort,aztán egyesével kiadod a parancsokat:
net stop winmgmt - Leállítja a winmgmnt szolgáltatást
cd /d %windir%\system32\wbem - Belép a system32/wbem könyvtárba
ren repository repository.old - Átnevezi az állományt
net start winmgmt - Elindítja a szolgáltatást
Kicsit majd várni kell amíg újra létrehozza az állományt. Ha már vártál, akkor restart.
Chaos Anno Domini
Chaos Anno Domini
Chaos Anno Domini
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Amúgy ma Magyarországon nem hozható komplett PC forgalom elõre telepített operációs rendszerrel. EZért szoktak sok esetben Linuxot felrakni az eladandó gépre. Ilyenkor trükköznek az árral.
Namost a te esetedben simán el tudom képzelni fogták és a matricát és a dokumentációt (ez alatt nemtom pontosan miket értesz) odaadták neked, majd az eredeti lemezt és a te kódodat másnak eladják pl fél áron (biztos van aki megveszi), hogy nicsn matrica, de attól eredeti. Vagy nem is mondják, hanem egy óvatlan vevõre rásózzák.
Noha errõl a gyártó dönti el dologról még sose hallottam, de eléggé furcsálnám. Azt javaslom hívd fel a Microsoft Magyarországot és kérdezz rá a dologra. Ha õ szerintük is nekem van igazam akkor a bolt bizony átvert. Na meg a másik, hoyg felhívod õket és azt mondják, hogy....Nem mindent kell elhinni. Õk nem biztos, hoyg a te kedvedért tesznek valamit, haszonra mennek. Az eladók 90%-a nincs is tisztába a jogszabályokkal. Meg figyelni kell minden lépést, nem csak, hoyg a vásárló milyen fogást tud találni rajtuk, ha gond van. Hanem azt is, hogy az eladók mivel tagadhatnak meg valamit.
Ha ezek után gondod van akkor érdemes jegyzõkönyvet is felvenni a helyszínen véleménykülönbség esetén. Erre mellesleg jogszabály kötelezi az eladókat, de ugyancsak nem szokásuk. Késõbb aztán cseszheti az ember. Szó elszáll írás megmarad.
Kíváncsi lennék, mit mond a Microsoft és/vagy a Fogyasztóvédelem, ha felhívod õket kérleks számolj be róla mit mondtak.
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7