Windows XP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gregorius
Gyakran elõfordul hogy nem azonos méretû, ráadásul nem azonos márkájú RAM-ok megfojtják egymást.

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Valaki találkozott már olyannal, hogy adott egy gép, amit 4Gb-ig lehet max bõvíteni. 4 slot van benne ebbõl 2db 1Gb kingston ram, 2 db Hynix 512MB ram, mind a 4 667MHz-en megy és DDRII-es.
A problémám az, hogy nem akar a Kingston és a Hynix ram egyszerre menni, a gép el sem jut a Bios-ig.
Valakinek van ötlete?

Tudna nekem valaki Windows 2000-el kapcsolatban segíteni??Az lenne a gond hogy amikor az internet csatlakozásnál beírom a nevem és a jelszavan és arra megyek hogy csatlakozás akkor fogja magát a gép és újraindul.Mi lehet a baj ? Valaki létszi segítsen sürgõs !!!!!! Elõre is köszi.

Narxis
Igen ilyenrõl én is hallottam, a CD a gyártón múlik, vagy ad vagy nem.Nem bootoláskor kell F9-et nyomni?Vagy ez nem valamiféle System Restore Point?

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

zsolti001
Az eredetiséget igazoló matrica a gép aljára fel van ragasztva a hozzá való dokumentáció pedig a dobozba volt téve , csak maga a lemez nem volt benne és a kérdésemre ,hogy hol van közölték egy rejtett meghajton a gépen. ez így ebben a formában igaz is , csak azt nem tudom ,hogy hogyan tudnám arról bootoltani a gépet ,az eladó szerint F9-et kell nyomni is akkor elöjõn az inditó menû, de ezidáig ez nem sikerül , de a Particion Magic szerint ott a rejtett meghajtó és rajta a windows.

lemezmeghajtó elrejtése
próbáld esetleg megnézni,hogy nálad van-e ilyen bejegyzés a reg-ben
Érdekes ilyen megoldásról még nem hallottam, hogy így hagyják rajta vásárlás után. Az meg plusz fura, hogy nem tudatják ezt veled kellõképpen. Sõt ezzel a furcsaságok sora még nem ért véget. Ha te eredetiben vettél XP-t, akkor kötelességük lett volna lemezt is adni hozzá. Ha ez nem történt meg nagyon verd ki a balhét. Namost, az is lehet a winyón a rejtett meghajtón nem eredeti XP van. Nameg az elérési módját sem adták meg. Én sose rejtettem el meghajtót és sajnos nem is tudom, hogyan lehet elõhozni, de fogadni mernék annak az XP-nek az eredetiségére...

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7

trident
Köszönöm!😊

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Beírom a megoldást is 😊 Hátha valaki egyszer ilyennel fog küzdeni!
Szóval a kodekeket, az eszközt driver-esrtûl programostul eltávolítani. aztán reset, utána feltenni a drivert aztán a kodekeket, azt láss csodát mûködik... 😄

Blasta
Hangkártya?
Vmi realtech high definition...
Elvileg nincs vele gond, gyári driverek fenn, stb.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

zsolti001
Sziasztok!

Kb 1 éve vásároltam egy laptopot amin elõre volt telepitve az XP , a boltban azt mondták egy rejtett meghajton rajta van a gyári XP újratelepités esetén , serial pedig a gép aljára van felragasztva, nos eljõtt a gép újratelepitése , hogy tudom aktiválni azt a rejtett meghajtot ,hogy újratelepitsem az XP-t?? mit ,hogyan csináljak ??

Elõre is köszönöm a válaszokat!!!

ffxi
Neked is köszi!

Fákjúal!

Sziasztok!
Elég érdekes és idegesítõ probléma merûlt fel...
Mielõtt végsõ esetben újra telepíteném elõbb megkérdezem itt hogy valaki találkozott e ilyen problémával hogy:
Ha elindítom a winampot, mediaplayert vagy bármi más lejátszó progit akkor lefagy a gép. Pontosabban nem vagy le, de utána nem reagál a billentyûzet, az egeret tudom használni de kattintani nem lehet vele.
Kodekek újra telepítve, driver eltávolítva majd újra rakva de nem segítet.
Valaki találkozot ilyen problémával és tud rá más gyógyírt mint hogy újra tegyem az jelezzen.
A másik oprendszer alatt tökéletessen fut.
Elõre is köszi!
Petya

me and a monkey
Ha jól gondolom ez kell Neked.

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

urbijoe

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

ffxi
Köszi!

Fákjúal!

ez egy Messenger Audio Codec: elment e-mail címre
ffxi
HELP!!!
El tudna vki küldeni ezt a fájlt? sirenacm.dll

Jah és az útvonalat is, hogy találta. Kösziszépen

Fákjúal!

trident
A mai frissítés során felkerült a gépre az eredetiség vizsgáló macerátor, illetve a tálca jobb oldalára egy csinos csillag, ugyan már megváltoztattam az értesítési feltételeket, de szeretném mégis eltávolítani. Programok közt nem láttam, hol tudnám megtenni?

CCleanerben:

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Met
hangkártya?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Blasta
De mivel fõleg zenelejátszáskor vehetõ észre az effekt, így kizártnak tartom, hogy a BS tehetne róla. Azé köszi! 😉

me and a monkey
BSPlayer helyett próbáld ki ezt:

KMPlayer

Blasta
Sziasztok!

Olyan problémám akadt, hogy:
-MP3 lejátszásnál a hang BESZAGGAT pl. winamp alatt
-Divx (vagy Xvid) film nézésekor a hang szintén beszaggat pl. bsplayer alatt

Az egész akkor hallható erõsen, amikor komolyabb zenei vagy audio rész van a zenében/filmben, tehát egy lassú, nem túl erõteljes balladánál nincs ilyen gond, viszont ha felrobbantanak egy egész várost, vagy ultra pörgõs drum and bass szól, akkor igencsak beszaggat a hang. És ez kurva idegesítõ, pláne, hogy fingom nincs mitõl van!

Konfig: Intel T2060 (1,6Ghz*2), 120GB HDD, 2GB Ram DDR2, WIn XP SP2 hu
Winamp: ver. 5.35
BSplayer: 1.02 (de sztem ez nem lényeges)

Tudtok valamit segiteni? Elõre is nagyon megköszönöm!

jobb klikk az adott programra ->társítás ->kiválasztom a listából ->a megnyíló lapon kikeresed a prg-t és bejelölöd "Az ilyen fájlok megnyitása mindíg a kijelölt programmal történjen"
urbijoe
azt hol lehet beállitani hogy mikor rádugom a fényképezöt milyen programot nyisson meg?

urbijoe
igen csk olyan támát kell keresni

Flamer
hátpl windows blinds + skin

http://loal.atw.hu

Flamer
megosztasz egy mappát majd a windows hálózatok közt eléred.

http://loal.atw.hu

Zacsy
Sziasztok! a lenne a prnoléma nem tudom h igazán ebbe a topicba vág-e de van egy routerem (SMC) két gép van össze kapcsolva rajta.Az egyiken Vista van a másikon pedig XP azt szeretném meg oldani h a két gép között létre lehessen hozni egy megosztási mappát vagy a fájlokat egyik géprõl a másikra tudjam pakolni. ha lehet-e esetleg ilyet segítenétek hagyan kell beállítani?

\"Nem az a lényeg h mit nézel! Hanem, hogy mit látsz!\"

francois
és ezzel a módszerrel is tudok mac stílust csinálni?

urbijoe
semmi ilyen szart nem szabad feltenni
nem kell program ahhoz hogy a témákat felismerje ,van egy file amit ki kell cseréllni aztán minden msstyle file-t elfogad

francois
Hello, feltettem egy flyakiteosx nevû progit ami mac stílusura váltja az xp-t és elõtte nem volt semmi gond, utána meg folyton bejött valami kékhalál dolog, hogy a windows rendszerhibát észlelt és a számítógép védelme érdekében leállt, meg egy csomó krixkrax. Mondjuk sehol nem olvastam a progival kapcsolatban ehhez hasonló hozzászólást és lehet h az oprendszeremmel akadt össze mert ez is ilyen módosított Win XP extended simplicity. Van valakinek ötlete? Köszi!

Rettenthető
Igazán nem akarok értetlennek tûnni, de nem érzem magam közelebb a megoldáshoz.
Felraktam, de egyrészrõl kér reg. kódot, másrészrõl, akármit beállítok neki, hogy mien formátumokat kezeljen, nos arra tesz magasról.

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

hi, vmi mester segíthetne😄 olyan problémával találkoztam, hogy ketté áll a fülem😊
szóval, lényegében van 2 vincseszterem, az egyiken windows üzemelt, a másik a "tiszta" meghajtó, arra a szokásos szarjaimat szoktam tárolni...
gondoltam egyet, és már ujfent piszkos a win, gondoltam újrahúzom, lévén új év😊
... de
de õ nem így gondolta, és a szokásos menetrendnél, mikor a telepítõ cd-hez nyomjon meg egy gombot... pontpont pont.... helyett fekete a képernyõ
lol
vmi sugallatra lehúztam a tiszta vinyómat(azaz aminek soha nem volt köze winhez) és láss csodát, most ment a gombnyomos, és továbbiak...
kérdem én, ez mitõl lehet? mert ez így tré... kb 2 hónapja még nem volt ez a problémám😞 és így csak a felrakott win után tudom visszakötni a winyót 😞
halp!
Sziasztok.Szeretnék segitséget kérni abban hogy a procimat lefoglalja Wmiprvse.exe 100%-ra.Nagyon lassu a gép.Hogy lehetne ezt megoldani?Volt már valakinek ilyen gondja?elore is koszi. <#help>

ASUS N50Vn series 15.4C Intel Core2Duo 2.4GHz FSB 1066MHz 2x2048MB DDRII 800MHz HDD 5000GB nVidia 9650M GT 1024MB...

me and a monkey
Tedd fel ezt.

Rettenthető
Hellósztok!

Valamely codec sajnálatos telepítése során megsérült a Quicktime a gépemen.
Mivel azonban elég sok .mov alapú médiával találkozom, ezért szeretném ismét használhatóvá tenni, de ez egyszerûen nem megy. Próbáltam uninstallálni -> nem sikerült, javítani a telepítõjén keresztül -> szintén sikertelenség, újabb verzóval reinstall -> kudarc.
A lehetõ legostobább és legbarbárabb végsõ megoldásként a Shift + Del + regtörlésre is ugyanazt reagálja, mint a legelsõ és legkézenfekvõbb megoldásra: a program eltávolítására. Én ugyan már semmilyen Quicktime tartalmú szemetet nem lelek se a gépemen, se a registryben, de az Installer csak arról panaszkodik, hogy nincs a régi eltávolítva, így nem tudja telepíteni. Hol a retekben bújhat még meg infó arról a Windowsban, hogy a gépemen állítólagosan valaha az életben is volt Quicktime?
(Remélem nem kell újraraknom a windowst, mert ahhoz most nagyon nincs kedvem)

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

Sziasztok!
Némi segítségre lenne szükségem jó öreg XP-vel kapcsolatban.Most elõször tettem fel a (kissé elavult) gépemre a Rebornt. Megy szépen,csak annyi a gondom vele,hogy a játékprogik a Windowsos videokártya (Nvidia Geforce4 MX440 with AGP8X) illesztõvel nem hajlandók mûködni,viszont ha felrakom a gyári illesztõprogit arra meg azt reklamálja,hogy nem kompatibilis a Windows eme remek példányával.A kérdésem:össze lehet hozni valahogy ezt a két cuccot hogy mûködjenek együtt? Esetleg van valami illesztõprogi ilyen esetre? Segítségeteket elõre is köszönöm...
Met
akkor passz <#nemtudom>

Sziasztok!

A kérdésem az lenne, hogy amikor feltelepítünk egy progit, ami számítógép ID-bõl fejti vissza az aktivációs számot, hogyan mûködik?
Az ID gépfüggõ vagy oprendszer függõ?

ThuG4LifE
igen

Rest In Peace PaC & YaK

Met
IE-bõl akartál update-elni?

ThuG4LifE
Két napja raktam újra xp-t (sp2), feltettem a frissítéseket is a microsoft update-rõl, tegnap megin rá akartam menni update-re és ez a szöveg fogad:

Köszönjük érdeklõdését a webhelyünkrõl elérhetõ frissítések iránt.
Ez a webhely csak Microsoft Windows operációs rendszerekkel használható.

valami ötlet?

Rest In Peace PaC & YaK

És az miért van h nem tudom kikapcsolni a gépet mert rákattintok és kilép mindenbõl de nem megy tovább ez leeht h azért van mert beállitottam a regerditet h gyorsabb legyen és tul gyorsra tettem?

Asus P5B,E1200@3,2ghz,2*1gb Kingmax 1066mhz@cl4 HD2900 pro@900/2500mhz,Toshiba 60GB,Maxtor 160GB,Samsung 500GB,Vista Ultimate, Logitech Z2300,Acer 22\",Sok hűtő:)

A BIOS-an a Power Management Setup,Power On Function-nál tudod beállitani,hogy a számítógépet ne csak az elõlapi gombal lehessen bekapcsolni, hanem egérrõl vagy billentyûzetrõl is.

Gabor1990
Köszi

Vezérlõpult/Felügyeleti eszközök/Szolgáltatások/Nyomtatásisor-kezelõ.

Gabor1990
Sziasztok
Valaki meg tudná mondani, hogy ennek ezeknek mi a magyar megfelelõje:
First, get some breathing room - go to Control Panel, Administrative Tools, Services and stop the Print Spooler.
Elõre is köszi

Az lenne a kérdésem h azt valahogy nem lehet megoldani h a gép ne a nagy bekapcsoló gomba kapcsoljon hanem mondjuk megnyomom az egeret vagy a pedált?

Asus P5B,E1200@3,2ghz,2*1gb Kingmax 1066mhz@cl4 HD2900 pro@900/2500mhz,Toshiba 60GB,Maxtor 160GB,Samsung 500GB,Vista Ultimate, Logitech Z2300,Acer 22\",Sok hűtő:)

sgt anderson
PLEASE!!

Samsung HD161HJ típusú vinyóhoz keresek elektronikát. Aki rendelkezik ilyennel és megválna tőle, az dobjon egy PM-et! Munkám gyümölcsét cserélném valami ehetőbbre.