Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez nem olyan nagy probléma, de hátha tud rá valaki valami gyógyírt.
Amikor új Explorer ablakot nyitok, mindig kis ablakban nyílik meg nem teljes képernyõben.
Erre van valami beállítás, hogy teljesben nyíljon meg?
Köszi a segítséget!
azért köszi..
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
valaki tudna segíteni? privibe is jó.
köszi
Szerintetek érdemes megcsinálni ezt a DirectX 10-et? Ha igen akkor segítene valaki benne, hogy hogyan kell?
Elõre is köszönöm!
PS3 ID: SDani456
Peetboy: nézd meg 16 bitesnek meg 24 bitesnek meg 32 bitesnek a textúrát.
Strebacom: bocsi nem tok segíteni, de nekem is jól jönne!
Miért van az,hogy az asztalomon minden ikon ki van jelölve? Mi történhetett? Korábban ilyen nem volt.
ASZTAL - Ikonok
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
én azt használom a windows lementésére és tökéletes
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Lenne pár aprócska problémám az XPvel, remélem valaki itt tud segíteni, már semmi megoldás nem jut eszembe, eddig mindenki belebukott a kérdésbe.
Helyzet a következõ: lementettem a teljes particiot, majd windows install, particio visszaállít. A programok mennek gond nélkül, ámde a windows...
nem jegyzi meg a saját beállításaimat: start menü, hálózati beállítások, képernyõbeállítások, ikonok tûnnek el csak úgy maguktól, meg hasonló apróságok. Nincs valakinek ötlete miért lehet ez, ill mit kéne megbuherálni, hogy végre jó legyen? Újratelepítést el akarom kerülni, mert az 1 nap ha minden programot amivel dolgozok felpakolok egyesével.
Köszi elõre is.
Elöre is nagyon köszi!! <#worship>#worship>
Bátyám elutazott Norvégiába a laptopjával, ami közben tönkrement.
Elinditja és kiirja neki hogy a rundll32-höz nincs társítás.
Bejön a windows háttérkép de semmi más ikon meg semmi. Valószínû ez az explorer.exe miatt lehet.
Csak a feladat kezelõt tudja nézegetni. Illetve csökkentett mód parancssorba indul a gép de akkor is 90%-a a dolgoknak nem megy.
Mi lehet a gond és hogy kellene megoldani? -köszi elõre is!
Köszi a választ, akkor megpróbálom másik gépben
próbáld meg egy másik winyót betenni elsõnek, a másikat amelyik összeomlott a rendszer, azt meg másodiknak! szedd le a cuccaidat róla, és format c:
Tegnap sajnos a gépemen lévõ XP megadta magát és betöltés közben összeomlott azzal a hibaüzenettel, hogy nem találja a C:\WINDOWS\system32\config\SYSTEM fájlt. Gondoltam, hogy a telepítõlemezzel helyreállítom (máskor is történt már ilyen), de amikor megpróbálok fájlmozgatást végezni a vinyón, kiírja, hogy hozzáférés megtagadva. Nem tudjátok, hogyan lehet engedélyezni a hozzáférést ?
http://goo.gl/gd6Zi5
Nekem olyan történt hogy nézztem egy oldalt, majd hirtelen eltünt minden a monitorrol, és bejött egy kék hibaüzenetes képernyö.
Olyat irt hogy sulyos hiba a rendszerben, és kernel data impage error.
Nem tudtam végigolvasni, hogy mi a teendö, mert egyszercsak ujraindult a gép. Ilyenkor mi a teendö? Esetleg valaki tud segiteni ?
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
RC1-et tényleg nem próbálta senki? Nem merem egyelõre felrakni😄
Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!
Az XP boot képernyõjének megváltoztatása veszélyes lehet a windowsra nézve?
bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh
Azt szeretném kérdezni, h ha felinstaláltak egy xp rendszerû gépre a Internet explorer 7-es böngészét azt, h lehet vissza állítani, h 6-os legyen belõle?! Mert szeretnék nézzni egy webcam renszerû üzletett de ha ezzel(már mint a 7-esel) nézzem/nézzük akkor megfagy. A régi 6 sal simán tudtuk nézzni.
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!
Nem ismerek olyan progit, amiben olyanokat lehetne beállítani amit írsz.
Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy