25353
Whistler - Windows XP
-
0246886420 #19513 Hellosztok!
Újra itt vagyok. Megnéztem és nincs gond a géppel. ÉS amikor kikapcsoltam az automatikus újraindítás fűlt akkor bejött a kék halál. A hibajelentésben pedig ez szerepel:
C:\Documents and Settings\Joci\Local Settings\Temp\WERb181.dir00 (ez szöveges dokumentum)és még egy:
C:\Documents and Settings\Joci\Local Settings\Temp\WERb181.dir00 (ez pedig xml dokumentum)ez a két hibás fájl van. És jó lenne ha tudnátok segíteni, hogy ilyenkor mit kell csinálni ezekkel, hogy ki kell e javítani vagy mi. Mert én ehhez nem igazán értek.
Kösz!
-
#19512 ha jól értelmezem nem tudja azt a felbontást a tv-d amit te beállítottál a windowsban...ezt az indulásnál F8 lenyomásával, csökkentett módban tudod módosítani...
ott meg már ismerős a környezet..a tv-k (ha nem lcd) alapból a 800x600-as felbontást szeretik..próbáld meg azt beállítani neki..nem lesz túl szép és éles képed de jobb mint a semmi... -
aqa #19511 Sziasztok!
Nagy gondban vagyok, nem tudom jó helyen kérdezősködök. Na, de fogjunk neki. Az lenne a problémám, hogy amikor a windows indul, akkor pár másodpercig, amíg töltődik addig működik 640x480-as felbontáson. Aztán a képrnyő kiírja, hogy OUT OF RANGE---vagyis túl nagy felbontás. És innentől kezdve semmi nincs a képernyőmön. Minden más működik. A képernyő tv-s képernyő, egy "nagy" sony.:D
Tudjátok-e hogy hogy lehetne beállítani, vagy esetleg tudtok-e valami felbontásbeállító hotkeyt, amihez nem kell külön program, hanem be van építve a win xp sp2-be.
Előre is köszönöm a segítséget!
Ha valamit érthetetlenül -rtam, akkor le-rom még1szer.
Üdv.: AQA -
Puhos #19510 Memória, alaplap? -
Zsolt01 #19509 Automatikus újra indúlást kapcsold ki.
(Vezérlőpult/rendszer/speciális lapfül/indítás és helyreállítás mezőben katt a beállítások gombra/rendszerhiba mezőben szedd ki a pipát az automatikus újraindítás elől.)
Vagy csak megszűnik simán az újraindulás.
Vagy megkapod "kék halál képernyőt a hiba leírással". -
0246886420 #19508 Hellosztok!
Az lenne a gond, hogy felpróbálok rakni valami nagyobb programot vagy játékot (mindegy, hogy milyen) nem tudom felrakni, mert újraindul a gép. És amikor újraindul azt írja ki, hogy a rendszer súlyos hiba után állt helyre, de amikor megint felpróbálok rakni valamit újraindul a gép és megint ugyanezt írja ki. Ellenőriztem az egész gépet és nincs semmi vírus rajta. És akkor mégis mit kell csinálni?
Kösz aki tud segíteni! -
BenceYCE #19507 Próbáld már meg pls úgy lekapni, hogy az egész képernyő benne legyen. thx -
#19506 Szerintem a teteje kéne. -
#19505 Itt a kép a hibáról: -
BenceYCE #19504 Mindkét proginál ugyan az a jelenség?
Media Player alatt is ezt csinálja?
Ha az összesnél, akkor próbálj meg kodekfrissítést, pl ezt.
A következő lépés, hogy mindezen próbálkozások előtt kapcsold ki a végzetes hiba esetére érvényes autómatikus újraindítást.
Ezt itt éred el: Vezérlőpult/rendszer/speciális lapfül/indítás és helyreállítás mezőben katt a beállítások gombra/rendszerhiba mezőben szedd ki a pipát az autómatikus ujraindítás elől.
Ezek után jó volna ha készítenél képet a kékhalál hibaüzijéről screenshot-tal vagy fényképezővel vagy bármivel. Az alapján több infót kaphatunk. Kiír egy progit ami a hibát okozhatta vagy egy hibakódot. Erre lenne szükségünk. Ha ezzel megvagy, frissítheted a linkben található kodek csomaggal a régit. Jelezz, hogy mire jutottál. -
#19503 Winamp és Gom player. Ezt a kettőt használom csak. -
#19502 Nem tudja valaki mitől van, hogy nem rejtett a mappa,(pl. a képen: Firefox letöltések, Zene, Játékok)ami látszik is a Windowsos ablakban, a Total Commander mégis rejtettnek látja?
-
#19501 szerintem gyűjtögesd a pénzed egy új alaplapra..^^ sajnos tapasztalat..:S, de hátha nem kell gyűjtögetned..!! jobb ötletem nincs^^!! -
BenceYCE #19500 Írtam PM-et. Milyen lejátszót használsz? Ha többet is, csinálja mindegyiknél? Ha nem melyiknél csinálja? -
#19499 Kérem valaki segítsen. Még mindig fent áll a probléma, hogy film nézés közben a gépem kék halállal újraindul. Csak filmnél zenénél nem. Képet a kék halálról lejjebb raktam. -
#19498 Nem tudom, reinstall ha van hozzá türelmed. -
#19497 Köszi, sikerült!
A Java zavart be, leszedtem és el is tűnt a hiba. -
#19496 Itt erről van szó -
#19495 akkor erről senki nem tud semmit? -
Orionk #19494 Szia!
Kipróbáltam az xp managert, de nem talált semmit. Megnéztem a startup manager funkcióját, és nem talált semmi olyan szokatlan dolgot, aminek nem kellene indulnia.
Valamint megnéztem a process manager funkcióját is, és talált egy csomó process-t, de semmi veszélyeset.
Nekem semmi ötletem nincs, tudnál még valahogy segíteni?
THX. -
Orionk #19493 Szia!
A futtatás-->msconfig-->startup ot megnéztem, de nem találtam semmi rossz dolgot, aminek nem kellene indulnia, a windows explorer sem volt ott.
Lenne még egyéb ötleted?, vagy bárki másnak
Előre is köszönöm -
#19492 futtatás, msconfig, aut.indulás fül. -
#19491 Pl. ezzel.
Van benne minden, Startup Managert keresd. De jól jöhet még a Process Manager része is ami kiírja, hogy melyik futó folyamat melyik programhoz tartozik és veszélyesség szerinti színekkel látja el őket. -
Orionk #19490 Ezt hogyan lehet megnézni, hogy mi indul a windows-al egyidejüleg?
köszi -
#19489 Vírus, kémprogram, kártevő. Nézd meg mi indul a Windows-al együtt. -
Orionk #19488 Sziasztok!
Windows xp-sp2 es oprendszerem van. A startup-ban nincs beállítva, hogy induljon el a windows betöltése során a Windows explorer, mégis mindig elindul magától.
SZerintetek ez miért lehet?
Illetve hogyan lehetne kikapcsolni?
Előre is köszi.
ÜDv., -
#19487 Bizonyos programok futtatásához szükséges. Ez lehet akármi, pl. ATi Catalyst-hoz szükséges minimum a 2.0, de bármi máshoz is kellhet. -
Puhos #19486 Csá!
Nem tudom, hogy jó helyre írok-e, de azért megkérdezném, hogy a gépre kell-e telepíteni a NetFramework-ot? Illetve ez mihez szükséges, hogy fent legyen, játék, net...stb? -
#19485 Memória hiba is lehet. -
kollektor #19484 javaslom kezd újra a telepítést és változtasd meg kismértékben a partíció méretét -
#19483 probald masik telepito cd-vel megoldani -
jaki88 #19482 Sziasztok! Sürgős segítség kéne. Laptopra telepítem a windows xp service pack 2-t és amikor már a telepítő résznél vagyunk, akkor kiírja, hogy tegyem be a telepítő cd-t (alapból benne van a meghajtóban), utána pedig kiírja, hogy a Windows XP Professional Service Pack 2 CD 'asms' fájlja szükséges és hogy írjam be az elérési utat. Na ez mi a fene? Eddig sosem volt ilyen, ezt minek írja ki, meg alapból, honnan tudjam hol van ez a fájl. Tényleg sürgős lenne, előre is kösz. -
#19481 Nem hinném, most volt format alig van pár dolog meg másik gépen is fent vannak ugyanezek, ott mégsincs ilyen... -
solikka #19480 Sok hülyeséget felpakoltál biztos a gépre és valamelyik belezavar. -
#19479 Itt vannak:
-
BenceYCE #19478 Küldj róla screenshot-ot pls. -
#19477 erre tudja valaki a választ? -
kollektor #19476 ismered az sfc parancsot -
kollektor #19475 fájlvédelem -
Vardar #19474 Nincs. Én most nagyon be vagyok szarva. Elvileg akkor nem is működhetne a Windowsom????