25353
Whistler - Windows XP
-
BenceYCE #19553 Asztal jobbklikk/tulajdonságok/képernyőkímélő/a beállítások gomb alatt vedd ki a pipát a jelszavas védelem mellől. Alul az energiaellátás gombra katt/speciális lapfül/a jelszó kérése elől vedd ki a pipát. Ha ezt a kettőt megcsinálod, nemigen jön többet a jelszókérő. -
jaki88 #19552 Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy van bejelentkezéshez jelszavam, biztonsági okokból. Csak az a baj, hogy amikor sokáig otthagyom a gépet akkor bejön a képernyőkímélő és utána újra be kell írnom a jelszót. Na ezt a hülyeséget hogy lehet kikapcsolni, hogy ne kelljen mindig újra beírni a jelszót? Elég idegesítő, hogy naponta 10x be kell írnom a jelszót. Előre is köszi. -
#19551 Van hasonló: tessék
Igen, van beépített kódek. Szerintem maradj a KMPlayer-nél.
-
slylecz13 #19550 Köszi szépen már próbálom is!!! -
#19549 Ijeneket találtam:
http://www.metacafe.com/watch/1608935/how_to_make_an_ad_hoc_network/
http://winportal.net/?id=31
http://pcforum.hu/tudastar/34902/Vezetek+nelkuli+ad-hoc+halozat+letrehozasa.html -
slylecz13 #19548 Sziasztok!
Már feltettem ezt a kérdést,de sajnos nem kaptam rá választ...
Adott két WLAN-al rendelkező laptop. Ezeket kellene vezeték nélküli ad hoc hálózatba kötni. Biztos nagyon egyszerű a dolog, de írja már le nekem valaki, aki csinált már ilyet!
A segítséget előre is köszönöm! -
balcsi70 #19547 Sziasztok.Miért van az hogy amikor leakarok zárni egy gépet,akkor feljön egy kis ablak fut végig egy csik tölti befelé és fönt irja hogy a Iexplorer.exe-re hivatkozik,hogy bezárom vagy mégse.A müvelet után ha bezárom hanem kb 10mp és ujraindul a gép.Tehát nem lehet kikapcsolni csak lentröl a nagygombal.Köszönöm a választ elöre is. -
#19546 Sziasztok, bocsánat hogy ide írok, de egyszerűen nem találtam aktív fórumot a problémámhoz, új topikot meg nem akartam nyitni.
Problémám a következő: a letöltött bluray filmeket a BSPlayer nem játssza le, megnyitáskor belefagy. A KMPlayer viszont simán.
Ez azért lenne, mert a KMPlayernek van beépített codecje? Akkor fel kell installálnom egyet a BSPlayer számára? Ez lehetséges, úgy értem le lehet tölteni bluray codecet? Vagy esetleg más le tud játszani blurayt BSPlayerrel? -
#19545 Lassúbb, sérülékenyebb, nem kezeli a nagy méretű fájlokat ( 4Gb. pl:DVD image ), 32 Gigánál nagyobb partíciók fájljait pazarló módon kezeli, fájloknak nincs jogosultságkezelése ( bár ez lehet hogy előny ). Elavult, túlhaladott. -
Orionk #19544 Sziasztok!
Most akarom ujatelepiteni a windows xp sp2-est.
Az milyen szempontból jelenthet hátrányt, hogy fat32 tipusu fájlrendszerre telepitem, és nem pedig ntfs tipusú fájlrendszerre?
Előre is THX.
Üdv., -
#19543 Hi!
A napokban újraraktam az XP-m, ami nem várt mellékhatásokkal járt.
Az Xp-m többfelhasználós volt korábban is és most is, és ebből erednek a gondok.
Adva van az R. felhasználó, aki korábban korlátozott szintű felhasználó volt, kivétel volt ez alól a Photoshop, és az azzal létrehozott fájlok.
Az előző rendszer azt mondta mihály és az format áldozata lett, azonban a PS-sel alkotott könyvtárak természetesen megmaradtak, csakhogy hiába ugyanaz a neve a felhasználónak az új rendszeren, az ott létrehozott fájlokat nem tudta módosítani.
Ennek örömére az új rendszeren az R. felhasználó tulajdonába vettem (a régi mintájára) mind a PS, mind a 'Munkák' könyvtárat, és mi az eredmény?
A PS baszik működni normálisan, és mindenhova *.tmp kiterjesztésű szemetet szór. Vajon miért?
Ezen felül még az érdekelne, hogy vajon a tulajdonba vételt és beállításait, miért csak csökkentet módban tudom elérni? -
#19542 megy.ezer kösz ! -
#19541 Microsoft Support a barátod ! -
#19540 üdv!
egy hülye hibát sikerült elkövetnem...ugyebár a tálcára lehet gyorsinditást tenni,és azon belül van az asztal gomb,ami azonnal az asztalra ugraszt minket...szoval ezt sikerült valahogy ugy törölnöm a gépböl,hogy nem tudtam eddig visszaállitani...szoval az lenne a kérdésem,hogy hogyan tudnám visszarakna a tálcára a gyorsinditáson belül az asztal ikont....elég szr 5-6 ablakot lenyomni hogy csak az asztalra érj:D help me ! -
#19539 Nagyon szépen köszönöm, meglesem! -
#19538 http://www.techsupportforum.com/microsoft-support/windows-xp-support/93732-control-userpasswords2.html
Itt talán. -
#19537 értem, köszi:) csak azt hittem, hogy meg van osztva ( végülis nem túlngay ,de na:D csak jobb így:D )aztán így befolyásol valamit h nem C hanem D . De így már akkor oké! köszi! -
#19536 Nem számít... Nálam pl. 3 meghajtó van: C,D,E és D-n van az op rendszer. -
#19535 Hello, újra raktam az xp-t és a "c" és "d" partíciót felcserélte.. és így ugye a d-n lett az xp, a c-n pedig megmaradt ami a d-n volt! A d-t amúgysem szerettem volna, hogy eltünjön tehát az nembaj hogy megmaradt, hanem, hogy ettől nincs semmi? Tehát ugyanúgy fog müködni, csak a winyó 2 odlalának a neve felcserélődött?! -
0246886420 #19534 De nem tudtok olyan programot mivel gyorsabban felállhatna a rendszer? Én hallottam ilyen programról csak nm tudom, hogy mi volt a neve. Nagy segítség lenne.
Kösz! -
#19533 Ne kapcsold addig be a gépet! -
0246886420 #19532 Hellosztok!
Újra itt vagyok. Megkérdeztem ott is és azt írták, hogy újra kell tenni a gépet. De én 1 hónap múlva megkapom a Vistát, úgyhogy én addig nem teszem fel az xp-t. De addig nem tudtok valamilyen programot amivel gyorsabban felállna a rendszer valami gyorsító programot amivel minden gyorsabb lenne? Nagy segítség lenne.
Köszi! -
Aspyrin #19531 Microsoft/windows update elérhető nálatok?
Nálam az előző egy üres képre dob, az utóbbi indításánál pedig az msn oldala jön be.. -
#19530 Sziasztok!
Kérdésem lenne, nem túl bonyolult sztem, de nem találom a megoldását :D
- az XP-ben 2 user volt felvéve, külön jelszavakkal
- az egyiket letöröltem, a másikról meg levettem a jelszót
- a felhaszn. fiókoknál kikapcsoltam az üdvözlő képernyőt, mert hiába nem volt jelszó, bejelentkezéskor akkor is kattintani kellett az egyetlen árva usrerre
- igenám, de hiába vettem ki az üdvözlő képrenyőt, ugyan úgy entert kell nyomni ha bekapcsolom a gépet, holott csak 1 user van jelszó nuku
Mit és hol kell módosítsak a regedit-ben, hogy gombnyomás nélkül bootoljon be a gép?
(azért lenne fontos, mert TV-nek is ezt használom és fárasztó mindig várni, hogy egy kurva entert nyomhassak tv-zés előtt)
Előre is hálásan köszönöm a segítséget!!!! -
T0NI #19529 sziasztok!!
Aida-val meg tudom nézni mit osztottam meg helyi hálózaton? Van valami program csak nem tudom mi az tudnátok segíteni? köszi! -
slylecz13 #19528 Sziasztok!
Valaki foglalkozott már WLAN-os Acer laptopok összekötésével?
Gondolok itt a vezeték nélküli hálózat beállítására...
Röviden valaki leírná a lépéseket?
Vista alatt ez gyerekjáték, de XP-vel egy kicsit nekem macera...
A segítséget előre is köszönöm! -
#19527 Köszi a segÍtséget, de már Így is 3 hónapos win volt..Ráfért egy reinstall :) -
#19526 Próbáld meg ezt. Újraindítás lehet, hogy kell.
Link -
#19525 Virus. -
#19524 Hello.Lenne egy kis gondom.
MégpedÍg, hogy nemmüxik az automatikus frissÍtés: S
Bekapcsolom, de a win aztjelzi, hogy nincs bekapcsolva:L
sp3 van fent.
Manálisan is próbáltam telepÍteni, de a winfos weboldala azt Írja, hogy valami hiba miatt nemtudja megjelenÍteni az oldalt:S
Hiba száma: 0x80070424 -
Zsolt01 #19523 Hiba kódra próbálj rákeresni google.
(ha angolból jó vagy akkor az előny a keresgetésbe, de talán magyart is találsz hozzá)
Képet azért is mondtam, hogy tegyél be ide róla, mert jobban felfigyelnek itt talán a problémádra.
Javaslom még, a PC WORLD Segélyvonalt keresd és oda is írd a problémádat + kép. Ott is vannak hozzáértő emberek. -
0246886420 #19522 BCCode : 100000d1 BCP1 : 6D175505 BCP2 : 00000005 BCP3 : 00000000
BCP4 : 6D175505 OSVer : 5_1_2600 SP : 2_0 Product : 256_1
Ez a hiba paraméterei. És megpróbáltam a ccleanerrel, de így sem működött. Még mit lehet vele csinálni? -
0246886420 #19521 Igen
-
Zsolt01 #19520 Ez nekem ?
| #19515, | #19516
Ezeket szerintem ! -
0246886420 #19519 Az egyik barátomnak is volt olyan már, ha úgy érted hőgy a kép fordul el 90 fokkal. Azt nem tudom, hogy vírus okozhat-e olyat, de ő több gombot nyomot meg amikor futott egy programja nem játék volt. -
0246886420 #19518 Jó a Lemezkarbantartó is?
-
Zsolt01 #19517 Sziasztok.
Találkoztatok már olyannal, hogy 90 fokba elfordúlt egyik napról a másikra a monitor kép ?
(nem én jártam így, nem is láttam ezt a gépet. De pl.: kíváncsiságból keresgéltem, találtam magamnál videokártya szoftverbe/driver kép elforgatást, Nvidia)
Ilyen jelenséget amúgy okozhat valami "fertőzés" ? -
Zsolt01 #19516 Ja most nézem, C:\Documents and Settings\Joci\Local Settings\Temp
A Temp könyvtár tartalmát amúgy üríteni lehet, kézzel is.
De Pl.: a CCleaner progival is + átnézi a gépet -
Zsolt01 #19515 " Újra itt vagyok. Megnéztem és nincs gond a géppel. "
Akkor szerinted a kék halál mi ?
Tehát gond van a gépeddel.
Én nem nagyon vágom a kék halálos hibaüzeneteket.
Fényképezd le a kék halálos képernyődet és tedd ide be a képet. (jobban felfigyelnek a problémádra talán)
Biztos valaki tud pontosan segíteni !
(pl. a PC WORLD Segélyvonalt keresd és oda is írd a problémádat + kép) -
#19514 Használj Mplayer -t vagy VLC Media Player -t ezek mindent lejátszanak, esetleg Media Plaer Classic -ot néha az válik be, ugyan nem ismer annyi formátumot.
Azért Linuxon is van ilyen, csak fekete halál -nak hívják. :)