Windows XP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
De jó, hogy elõször nem írtad mióta csinálja.<#smile>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Flamer
montam hogy nincs vírus.
a kodek kérdést meg ismerem, tudom miaz a kodek, és mivel 4-5 napja kezdett jelentkezni az eset ezért rohattul nem kodek hiba. fõleg hogy az egész gép szaggat, nem csak amikor zenét hallgatok..

http://loal.atw.hu

Narxis
Mivan? Ha visszaolvasnál akkor látnád, hogy más is ilyen problémával küszködött. Ezt meg olvasd el, nem árt okosodni.

Flamer
kilõve .. nics virus. nem volt. :|
mellesleg amint rakok egy xpt a visszállitási szart kikapcsolom 😄

#18098: omfg. :|

Narxis
😛

nandorb
😄

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Narxis
Kodek?

nandorb
rakd ujra a virus benne van a restore point ban is szoval az naon huzza az orranal fogva meik virus irtoval nyirtad ki???

Flamer
azmár kilõve :|

nandorb
virus miatt is lehet

Flamer
létezik hogy egy gép azért szaggat mert régi az os rajta?
szaggatás alatt aztértem hogy pl zenelindításkor szaggat. meg közbe is.

vagy a vinyó szar?😮

Egy kis segítségre lenne szükségem. A Windows XP-m induláskor mindig behozza az új hardver varázslót, amely mindig figyelmeztet, hogy talált egy új háttértárvezérlõt, amit telepíteni kellene. Én semmilyen új eszközt nem raktam a gépembe, amihez esetleg vezérlõt kellene telepíteni. A Windows eszközkezelõje és az Everest ultimate edition program, sem érzékel nem telepített, vagy hibásan mûködõ hardvert. És a hardver telepítésénél pedig hiába kérem, hogy többé ne próbálja meg telepíteni ezt a vezérlõt akkor is minden újraindításnál ez az üzenet fogad. Már próbáltam azt is, hogy a windows próbáljon hozzá vmi illesztõprogramot keresni, de sajnos nem talált mgfelelõt, gondoltam legalább így megszabadulhatok ettõl az ablaktól. Végsõ megoldásként , meg akartam próbálni listából kiválasztva telepíteni az eszközt és legalább a listában szereplõ eszközök révén rájöttem, hogy olyan eszközrõl lehet szó, amely SCSI csatolóval rendelkezik. Az SCSI és RAID vezérlõk pedig megfelelõen mûködnek, legalábbis az eszközkezelõ ezt mutatja. Arra is gondoltam, hogy esetleg vírus okozhatja a problémát, de már több víruskeresõt is lefuttattam, és egyik sem talált semmit. Meg a NOD32-re elõ is fizetek, és eddig elég jól bevált. Úgyhogy szerintem nem vírus okozza, mert a gépemmel más gondom végülis, ezen kívül nincs. A rendszer-visszaállítással meg már nem akarok próbálkozni, mivel ez a probléma elég régóta fennáll, és azóta már igen sok dolgot csináltam a gépemen, és nem akarok adatvesztéssel szembesülni.

Kérem, aki tud, segítsen! Elõre is köszönöm!

Én ezt találtam. Egy hivatalos gyári magyar xp prof. SP2-es Xp-be lett bele fûzve a hivatalos magyar SP3. Semmi módosítás!
Én még nem használtam, még nem kellett. Jónak mondják.
Magoo
Szeretnék visszatérni XP-re, de csak régi, még SP1 elõtti verzióm van. azt tudom hogy az Official License jó akkor is ha újabb verzót teszek fel (integrált SP3-asat), de azt kéne tudnom honnan tudom azt hivatalosan letölteni? Van rá mód hogy microsoft-tól begyûjtsem azt minden extra lóvé nélkül? Köszi elõre is!

Narxis
Nem.

Sziasztok,

Lehet láma kérdést teszek fel: mostanában kaptam értesítést, egy MS GDI nevû vmi akar települni a gépemre.
Ha jól vettem ki ez vmi slegális zoftverfigyelõ akármi lehet.

Telepíthetem?? Nem akarom 15 nap múlva úrrahúzni a gépem😊
Köszi

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

repvez
Csak mivel én IE=-et használok és van hogy egymásra épülnek a javitások és mig nincs fen az elözö adddig nem megy rá fel az ujabb.Ezt akarom elkerülni azzal hogy megprobálom kideriteni hogy mi a problémája.
Narxis
Nekem se akar az egyik IE7-hez készült frissítés települni, elrejtettem oszt' leszarom. Úgyis Firefox-ot használok.

repvez
Ujratettem a rendszeremet az SP3-as javitással egyutt és minden frissités automatikusan feltelepszik csak a KB950759 számu nem akar .Ahogy nézem a neten másnak is van gondja ezzel csak mivel nem tudok angolul ezért nem tudom hogyan lehet megoldani ezt a problémát.Felraktam a net3.5 keretprogit is és mindenböl a legujabb van telepitve.Magyar változat van fenn.Mert amikor külön töltöttem le az MS honlapjárol ezt a javitást akkor azt irta ki hogy nem egyezik meg a 7-es exproler fenntlévö változatával.Pedig onnan is a magyart szedtem le.
Flamer
enyim is asus 😄 htx. majd legközelebb rebootnál megnézem 😛

[HUN]FaTaL
SATA mode: IDE emulation azt hiszem vagy valami ilyesmi. Lehet hogy ez ASUS specifikus dolog nem tudom, mert a környezetmben mindenkinek ASUS lapja van.

http://goo.gl/gd6Zi5

Flamer
na ez mejik opcio. én is kerestemmár. mer valszeg sata vinyot fogok venni 😄

de mellesleg énis néztem már. és nekem bejön a boot meg minden csak a vinyót nem láttya. nem lát harddisket. de nem ir ki semmi ojat hogy disk boot failure. :o

[HUN]FaTaL
a BIOSban keress olyat hogy a SATA vinyót IDEként emulálja (nekem ASUS lapon ilyen), ha tudja és akkor bootolni fog róla.

danikarate
Hiába bootolok. 3 XP lemezem van, de egyiket sem bootolja be. Mindig csak ezt a Disk boot failure-s dolgot írja ki. Azt nem mondtam, hogy Sata-s winyót vettem. A másik winyónál, amin a windows-volt és leformáztam, amikor azt rakom elsõnek, hogy az induljon elsõnek, annak meg valami fájlokat hiányol a kernel elindításához. Most meg már a rendszerindító lemez sem indul el. Esküszöm ez a gép összeesküdött ellenem.

[HUN]FaTaL
CD-rõl bootolj. Ha nem bootol akkor nem jó a CD.

danikarate
Hello!
Olyan gondom van, hogy átvittem haverhoz azt a winyómat, amin volt a Windows és leformáztam. Eközben vettem egy 160 GB-os winyót. HAzavittem beraktam a gépbe, de Windows telepítést nem tudok boot-olni CD-rõl. Hiába állítgatok bármit a Bios-ban. Mikor boot-olnám ezt írja ki: Boot disk failure. Insert system disk and press enter. NA jó. Csináltam egy rendszerindító floppyt havernál. Mûködik is nálam, de onnan, hogyan tudnám boot-olni a cd-t? Kérlek segítsetek!

Driver Magic
biomage
néha kék halált kapok, vagy havonta 1 2x amikor a windows beltöltödik, a vga plugin nem töltödik be elsöre

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Sziasztok, arra lennék kiváncsi hogy van-e olyan program XP-hez ami átnézi a gép összes hardware-t és leellenõrzi hogy a legujjabb driver van fent és ha nem akkor a program segítségével lelehet tölteni a legujabb drivert. Találtam több hasonló progit, de azok fizetõsek voltak és elég drágák.

Met
mi a baj vele?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

biomage
ja mit vártam -.- azért telepitsem ujra hogy szarabb legyen mint most?

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

nandorb
mit akarsz rajta gyorsitani vagy javitani, nagyjabol a regystry bejegyzeseket kell bealitani hogy gyorsabb legyen de javitani nemfogsz rajta mert a windows ebeszben szarul van megcsinalva

Met
reinstall-nál nincs jobb

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

biomage
lol nem vinyo töredezetség mentesitö program kell, hanem windows hiba "error" javitó program

nandorb
disk defragmenter

biomage
Ajánljatok olyan programot ami kijavitja a windows hibáit, pl most két progit használok "TuneUp Utilities + Free Window Registry Repair" de alig talál hibákat.
ajánljatok valami jó progit köszike

nandorb
Reinstall ra mesz szoval semmi format

sziasztok.
hogy lehet a sima xp-t ugy ujratelepiteni hogy ne tünjön el az adat a winchesterrõl?
ezt telepítsd fel és nem fognak kockák lászani betûk helyett:ms office kompatibilitási csomag
SP szan
Szevasztok!

Az alábbi problémám van: egyik napról a másik napra az alkalmazásaim lefagynak, majd windows hibaüzenet kíséretében bezárulnak. Event Viewerben megnéztem, és szinte mindig Event ID=1000 típusú hiba van.
Ezzel a két szöveggel szerepelnek:

"The description for Event ID ( 1000 ) in Source ( Windows Live Messenger ) cannot be found. The local computer may not have the necessary registry information or message DLL files to display messages from a remote computer. You may be able to use the /AUXSOURCE= flag to retrieve this description; see Help and Support for details. The following information is part of the event: msnmsgr.exe; 8.1.178.0; 45b12d6a; flash9d.ocx; 9.0.47.0; 466daac0; 0; 0000b0cf."

"Faulting application firefox.exe, version 1.8.20080.40413, faulting module unknown, version 0.0.0.0, fault address 0x017d1f1f."

Illetve van egy Warning is, ami új Event ID=1517 ill 1524. Szövege a következõ:
"Windows saved user SP\Simon registry while an application or service was still using the registry during log off. The memory used by the user's registry has not been freed. The registry will be unloaded when it is no longer in use.

This is often caused by services running as a user account, try configuring the services to run in either the LocalService or NetworkService account."

Ha valaki tudna segíteni a problémámon, ami nem Win re-install esetleg, akkor megköszönném!
Hali

[HUN]FaTaL
Válts betûtípust valószínûleg elállítódott vmi symbol félére 😄

nandorb
Aki ert Office 2007 az mondja meg nekem mert jonnek ki kockak a betuk helyet 97-20003 as a kiadasu a szovegnek???Hogyan lehet megoldani reggeben voltak szepen betuk

fle go
Szevasztok!
Mi mást minthogy a segítségeteket szeretném kérni...
Tegnap elinditottam a gépem és semmi😞 Az elején bejön az alaplap logó, egy pillanatra bevillan egy a DOS-ra hasonlitó kép ahol a vinyok meg egyéb hardverek vannak felsorolva és utána csak egy üres képernyö van bal felsö sarokban villogó cursorral. BIOS-ba betudok lépni (nincs tuningolva a gép)majd ha BIOS-bol tovább indítom elöfordul, hogy feláll az XP de le is fagy. Ha F8-al probálkozom inditáskor akkor nem ad opciokat arra, hogy csökkentett vagy egyéb modban indithassam a gépet, ehelyett egy olyan ablak jon be ahol megadhatom, hogy melyik legyn a boot vinyo (csak egy OP rendszer van a gépen (XP) és összesen 2db vinyó) VAGY jött egy XP-s ellenörzö futtatás ahol Árván maradt fájlok javításával kezdett foglalkozni a gép. Mik ezek az árván maradt fájlok fogalmam sincs sose láttam még ilyen dolgot. A Boot vinyo egy Maxtor 160GB hütés van rajta nem hiszem, hogy túlmelegedés problémja lenne a gépnek (vizes rendszer, azt leellenöriztem rendesen kering a víz a rendszerben).
Szóval szerintetek mit tehetek, hogyan orvosolható ez a probléma, mit javasoltok, találkozott már valaki ilyen vagy hasonló problémáva?
Ötleteket, tippeket javaslatokat elöre is köszönöm!!!!

Üdv flegos

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

hello az a problémám akadt hogy nem tudok témát váltani xp-n mindig a win98-ast engedi csak ezt írja ki :
rundll32.exe alkalmazáshiba
A "0x000ce8d5" címen található utasítás a "0x68fd0915" memória címre hivatkozott. A memóriaterületen nem végezhetõ el a következõ mûvelet: written".
startmnü futtatás: gpedit.msc / felügyeleti sablonok / windows összetevõk / windows messenger / ( futtatásának tiltása ,automatikus indításának tiltása)
nandorb
Ok nekem is szart egy ideig a Linux keru fordul ledobott a netrol nemtudtam bealitani a nyomtatot meg a haverom se aki jo par eve avval foglalkozik szoval vissza raktam az XP-t

Narxis
Eset Smart Security vírusirtó és tûzfal egyben.
BSplayer, KMplayer esetleg Winamp zenéhez és filmekhez.

OFF:

Bocs, hogy nem tudtam felmenni msn-re, 1 hete szar a netem, folyton megszakad. Ezt a hozzászólást is csak harmadjára bírtam elküldeni.

Penge VM
A munkahelyen vmivel letiltják az msn-t. Nem tudom elindítani. Klikk után 1-2 másodpercre csak az óra mellett jelenik meg az ikonja, aztán eltûnik.
Ki vágja, hogy mivel csinálják ezt?

http://magyarsziget.hu

nandorb
zene,film,firewall,antivirus,

nandorb
na mond meik a legjobb firewall??? a vilagon, akkor legjobb antivirus es igy tovabb top 5. az ien hasonlo progikbol tablazatot birnal csinalni