182112
  • IXEMGabeo
    2 Ferrari erős lesz van egy érzésem...Vettel száraz körülmények közt nehezen lesz elkapható
  • Lokker
    Valahol megtekinthető online a forma1 közvetítés? Sajnos tönkrement a tv-m és szeretném élőben megnézni. Persze ha lehet akkor magyar kommentárral.
  • tipitmi
    Kiminek hiába fognak magyarázni ő tudja a dolgát, tapossa a gázpedált ő nem fogja Alonso seggét nyalni
  • tipitmi
    Remélem a ferkához megy tényleg és jól elkeni Alonso száját
  • szabii98
    NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

• CnSportsnews
    Jean Todt bejelentette, hogy újra indult az FIA elnöki posztjáért:

Jean Todt harcba száll az elnöki címért
  • FeikG
    Na akkor 2014-ben sincs már esélyük vb-t nyerni
  • Master91
    Már le van neki törve de még nem fogadta el...

Briós Briatore meg menjen a picsába :D
    Időmérőn mutatták, ott volt a Ferrari boxába....Futamon akkor várható 1 Massa ki esés + SC :D

• IXEMGabeo
    ha az lesz akkor remélem jól megszopatja Nandocskát akinek így végérvényesen letörhet a nimbusza...
  • a.carkey
    Mégis első évében világbajnok lett a Ferrarival 17 pont hátrányból, míg Alonso mennyiből is bukta és teszi halhatatlanná Vettelt?
  • gibson9
    F1 live-on írták, hogy a német rtl szerint Kimi aláírt a ferrarihoz. A verseny után jelenthetik be.
  • IXEMGabeo
    Briatore már leírta Raikkonent

Szerinte Alonso mellett labdába se rúghatna

El se merem olvasni a kommenteket a Kimi fanok biztos sírnak most
  • Chris Lowe
    Meggyőződésem, hogy őmiatta nem lett bajnok a ferka tavaly. Vagyis alonso..
    Mint ahogy raikönnen is megfoghatta volna tavaly vettelt ha a másik pilóta nem bénázik.
    Persze ha vettel mellett nem egy webber szenved akkor esélyük sem lett volna.
    Egyébként ez most a merci előnye. 2 stabil pilóta.
  • RatBaG #142096
    az a fej :DDD don vito corleone...

• IXEMGabeo
    Vettelt nem hiszem, hogy elkapja, de reálisan lehet 2. is Nandocska, de ahhoz Webbert is le kellene nyomnia, akinek eddig semmi problem nem volt. Majd félő holnap a rajtja vagy a boxkiállása lesz megint elbaszva
  • nearo
    navitnevt?
  • a.carkey
    De most visszafelé!
  • nearo
    tventivan az 21 ;)
  • a.carkey
    Amúgy, szerintem Webber nyer, és kapd be a multi 12-t lesz az első mondata. :)
  • a.carkey
    Hogyne, végig vezet majd, de befut egy kirugott Ferrari alkalmazott, SC, és nyer Alonso. De nem biztos.
  • Botond #142089
    Szerinted is behúzza innen már Hülkenberg? :D
  • a.carkey
    Nyerni nem fog, de szerintem jól fog menni.
  • Botond #142087
    Úgy legyen!
  • a.carkey
    Figyeljétek meg, jobb ez így Alonsonak, hogy páratlan pozícióból rajtol. Az első kör után a második lesz, utána pedig vezetni fog.
  • HTS s3rg1nh00
    és akkor holnap pláne szopni fognak,mert tele tankkal még nehezebb lesz az autó...szvsz inkább gumimelegítésben lehettek gondjaik
    holnap végre jöhetne már egy esős verseny,úgyis rég volt...
  • FeikG
    Ebből már nem jössz ki jól :(
  • Kit--Kat
    Felipét nem zavarta a füst.

Alonsot megint a temperamentuma nyírta ki, ha nem a csapat anyázásával van elfoglalva simán lehetett volna harmadik.

Annak meg könnyű hibátlannak lenni, akinek nem kell az autójából minden tizedet kisajtolni minden kvali körben.

Ettől függetlenül Vettel nagyon jó, csak a hülye nem ismeri el.
  • Norbi1990
    Lehet, hogy az áttételük jó hosszúra van beállítva, és azért voltak ennyire lassúak.
  • desigo
    Alonso az utolsó körében folyamatosan gyorsult és a második szektor végén csak két ezreddel volt lassabb mint Vettel.
    Ez után Vergne szépen beporolta a pályát és Alo hátránya egyből 3 tizedre nőtt.

Vettel hiba nélkül megint magasan vert mindenkit.
    Ha nekem kevésbé is szimpatikus azért a tiszteletet megérdemli
  • Dodo55
    Gyanúsak nekem azért a Lotusok, mert a Q2 előtt végig jól mentek...

P10 fölött csak a gumikon variálhatnak az időmérő után vagy máshoz is hozzányúlhatnak még (vagy ha az időmérő után nem is, esetleg a Q3 alatt még gyorsan)?
  • IXEMGabeo

ehehehehe
  • Kit--Kat
    A vicc az egészben, hogy ott volt a balesete után szombaton, vagy vasárnap a kórházban, csak ugye eszméletlen volt akkor még Felipe. És akkor innen kezdte el hányás-sírást Felipe.
  • tipitmi
    [URL=http://www.vezess.hu/forma1/f1_alonso_kiakadt_lehulyezte/46452/]"Srácok, idióták vagytok! Teljesen hülyék vagytok! Anyám! Tönkretettétek az időmérőmet! Massa túl messze van!", később pedig egyértelműen gúnyosan "zseniknek" bélyegezte a pit wallon ülőket. [/URL]
  • tipitmi
    Vettel gyors köréről van videó?
  • bardocz
    Ő is mért körön volt nem?
  • IXEMGabeo
    tuti szándékosan csinálta bosszúból...

részben megértem, és elnézve a FI tempóját sztem telibeszarja, hogy büntit kapott
  • zzeN
    Sutilt megbüntették Hami feltartása miatt, +3 hely. (készíti az üveg darabot:D)
  • McCartman
    You are stupid, you are all stupid, you ruined my qualifying.

Alonso, csapatrádióba, olaszul. :D
  • Chris Lowe
    Sima futam lesz, webber bevédi vettelt az első sikánban, oszt annyi. 2 lotus csalódás, ha más taktikán lesznek akkor sem lesz ebből dobogó. Hülkenberg jót ment, gutierez egész éves teljesítménye katasztrófa, kiváncsi lennék megérte-e ezért kirakni kobayashit. Biztos hozott pénzt, de koba jóval stabilabb lett volna.
    Futamon első kettő nem kérdés harmadiknak meg bejön alonso. Ennyi, sztem jó kis vasárnap délutáni alvás lesz belőle.:-D
  • pedobear
    Tököm ebbe a weber búcsúztatásba, ha elbúcsúztak tőle akkor. Ne szarakodjon többet az F1-be!