182112
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
IXEMGabeo #142109 2 Ferrari erős lesz van egy érzésem...Vettel száraz körülmények közt nehezen lesz elkapható -
Lokker #142108 Valahol megtekinthető online a forma1 közvetítés? Sajnos tönkrement a tv-m és szeretném élőben megnézni. Persze ha lehet akkor magyar kommentárral. -
#142107 Kiminek hiába fognak magyarázni ő tudja a dolgát, tapossa a gázpedált ő nem fogja Alonso seggét nyalni -
#142106 Remélem a ferkához megy tényleg és jól elkeni Alonso száját -
#142105 NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
-
CnSportsnews #142104 Jean Todt bejelentette, hogy újra indult az FIA elnöki posztjáért:
Jean Todt harcba száll az elnöki címért -
#142103 Na akkor 2014-ben sincs már esélyük vb-t nyerni -
#142102 Már le van neki törve de még nem fogadta el...
Briós Briatore meg menjen a picsába :D
Időmérőn mutatták, ott volt a Ferrari boxába....Futamon akkor várható 1 Massa ki esés + SC :D
-
IXEMGabeo #142101 ha az lesz akkor remélem jól megszopatja Nandocskát akinek így végérvényesen letörhet a nimbusza... -
#142100 Mégis első évében világbajnok lett a Ferrarival 17 pont hátrányból, míg Alonso mennyiből is bukta és teszi halhatatlanná Vettelt? -
#142099 F1 live-on írták, hogy a német rtl szerint Kimi aláírt a ferrarihoz. A verseny után jelenthetik be. -
IXEMGabeo #142098 Briatore már leírta Raikkonent
Szerinte Alonso mellett labdába se rúghatna
El se merem olvasni a kommenteket a Kimi fanok biztos sírnak most -
Chris Lowe #142097 Meggyőződésem, hogy őmiatta nem lett bajnok a ferka tavaly. Vagyis alonso..
Mint ahogy raikönnen is megfoghatta volna tavaly vettelt ha a másik pilóta nem bénázik.
Persze ha vettel mellett nem egy webber szenved akkor esélyük sem lett volna.
Egyébként ez most a merci előnye. 2 stabil pilóta. -
#142096 az a fej :DDD don vito corleone...
-
IXEMGabeo #142095 Vettelt nem hiszem, hogy elkapja, de reálisan lehet 2. is Nandocska, de ahhoz Webbert is le kellene nyomnia, akinek eddig semmi problem nem volt. Majd félő holnap a rajtja vagy a boxkiállása lesz megint elbaszva -
#142094 navitnevt? -
#142093 De most visszafelé! -
#142092 tventivan az 21 ;) -
#142091 Amúgy, szerintem Webber nyer, és kapd be a multi 12-t lesz az első mondata. :) -
#142090 Hogyne, végig vezet majd, de befut egy kirugott Ferrari alkalmazott, SC, és nyer Alonso. De nem biztos. -
#142089 Szerinted is behúzza innen már Hülkenberg? :D -
#142088 Nyerni nem fog, de szerintem jól fog menni. -
#142087 Úgy legyen! -
#142086 Figyeljétek meg, jobb ez így Alonsonak, hogy páratlan pozícióból rajtol. Az első kör után a második lesz, utána pedig vezetni fog. -
#142085 és akkor holnap pláne szopni fognak,mert tele tankkal még nehezebb lesz az autó...szvsz inkább gumimelegítésben lehettek gondjaik
holnap végre jöhetne már egy esős verseny,úgyis rég volt... -
#142084 Ebből már nem jössz ki jól :( -
#142083 Felipét nem zavarta a füst.
Alonsot megint a temperamentuma nyírta ki, ha nem a csapat anyázásával van elfoglalva simán lehetett volna harmadik.
Annak meg könnyű hibátlannak lenni, akinek nem kell az autójából minden tizedet kisajtolni minden kvali körben.
Ettől függetlenül Vettel nagyon jó, csak a hülye nem ismeri el. -
#142082 Lehet, hogy az áttételük jó hosszúra van beállítva, és azért voltak ennyire lassúak. -
#142081 Alonso az utolsó körében folyamatosan gyorsult és a második szektor végén csak két ezreddel volt lassabb mint Vettel.
Ez után Vergne szépen beporolta a pályát és Alo hátránya egyből 3 tizedre nőtt.
Vettel hiba nélkül megint magasan vert mindenkit.
Ha nekem kevésbé is szimpatikus azért a tiszteletet megérdemli -
Dodo55 #142080 Gyanúsak nekem azért a Lotusok, mert a Q2 előtt végig jól mentek...
P10 fölött csak a gumikon variálhatnak az időmérő után vagy máshoz is hozzányúlhatnak még (vagy ha az időmérő után nem is, esetleg a Q3 alatt még gyorsan)? -
IXEMGabeo #142079
ehehehehe -
#142078 A vicc az egészben, hogy ott volt a balesete után szombaton, vagy vasárnap a kórházban, csak ugye eszméletlen volt akkor még Felipe. És akkor innen kezdte el hányás-sírást Felipe. -
#142077 [URL=http://www.vezess.hu/forma1/f1_alonso_kiakadt_lehulyezte/46452/]"Srácok, idióták vagytok! Teljesen hülyék vagytok! Anyám! Tönkretettétek az időmérőmet! Massa túl messze van!", később pedig egyértelműen gúnyosan "zseniknek" bélyegezte a pit wallon ülőket. [/URL] -
#142076 Vettel gyors köréről van videó? -
#142075 Ő is mért körön volt nem? -
IXEMGabeo #142074 tuti szándékosan csinálta bosszúból...
részben megértem, és elnézve a FI tempóját sztem telibeszarja, hogy büntit kapott -
#142073 Sutilt megbüntették Hami feltartása miatt, +3 hely. (készíti az üveg darabot:D) -
McCartman #142072 You are stupid, you are all stupid, you ruined my qualifying.
Alonso, csapatrádióba, olaszul. :D -
Chris Lowe #142071 Sima futam lesz, webber bevédi vettelt az első sikánban, oszt annyi. 2 lotus csalódás, ha más taktikán lesznek akkor sem lesz ebből dobogó. Hülkenberg jót ment, gutierez egész éves teljesítménye katasztrófa, kiváncsi lennék megérte-e ezért kirakni kobayashit. Biztos hozott pénzt, de koba jóval stabilabb lett volna.
Futamon első kettő nem kérdés harmadiknak meg bejön alonso. Ennyi, sztem jó kis vasárnap délutáni alvás lesz belőle.:-D -
#142070 Tököm ebbe a weber búcsúztatásba, ha elbúcsúztak tőle akkor. Ne szarakodjon többet az F1-be!