FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nearoalregje
kikre gondolsz?<#idiota>

tényleg alreg vagyok ám-.-

Auf wiedersehn, Michael!<#worship><#wave><#eljen>

http://gaborszantai.co.uk/

Köszi. Ha jól veszem ki ezek szerint igazi közvetítés nincs is. Port.hu alapján ez a "Formabontó" 5 perces kis izé, utána már hírek vannak... mindegy, majd megnézem M2-n az ismétlést este.

Nohab
Bullittnak ment.
Nohab
Master91

„Egyszerûen versenyzõ vagyok. Addig versenyzek, amíg nem mûködik, amíg nem sikerül, teljes elkötelezettséggel. Elmegyek a határig, a végsõkig, ez az életem. Az utolsó versenyemig. Aztán megállok.” /Michael Schumacher/

Remélem nem verseny közbe fog meg állni :/
Pont buszon fogok ülni a rajt után egy fél órával, nem tudjátok, most közvetít a rádió is vagy az csak neten elérhetõ?

Totti5
Kultúrált fórumozást kérek mindenkitõl. Aki nem képes ezt betartani azt nem csak törlöm, de jelzem a moderátorok fele is.

Amennyiben annyira elvadulnak a dolgok, hogy már kontrollálhatatlan bezáratom a topikot.

Izgalmas futamot mindenkinek!

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

passatgt

Ez nem messze van pályától, azért borul be szépen, de még esõ nincs

Dietrich
mitõl jobb azzal a buzi fahreinheit fokkal? 😄

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

na elõjött egy csomó alreg😊

Klassz zárófutamot kívánok! Alonso és Vettel fanoknak is kellemes tv törést a végén<#hehe><#eplus2>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Master91
Hajrá Schumacher,Vettel,Raikkonen. Egy ilyen sorrendû dobogónak örülnék a legjobban.Akkor szépen tudna búcsúzni az Öreg.
Akárcsak 2006-ban. Fantasztikusan átment a mezõnyön.Majdnem egy teljes kör hátrányból 4. lett. Ráadásul akkor még Palik közvetített,nem Mezey aki szerint 4309km(!)hosszú a brazil pálya.Remélem mindent feltekernek azon a fostalicska Mercin.
Óriási futam volt a 2006-os:

ez egy király kép<#eljen>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Botond
Persze, mert ma lesz az a rész, amiben megnõsül. Én se gondoltam, hogy végül a göndör szõke csaj helyett azt a barna libát választja. De hát ezek a sorozatok változatosabbak, mint az idei F1 idény. 😄
bardocz
Én az a5-ön néztem, és ott 8 van, de valóban igazatok van.
Ulvar

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Dietrich
idõ eltolódás, idõjárás itt

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

contraste
Nehh.. Muszaj esnie!!😄

ain't got no history

Elorehoztak, mert 8-kor a brazil kozTVben a Lucecita D'Angelino La Mendes kalandjai lesznek, ami joval nagyobb siker a latinoknak.

gercse
Nem
5-kor.
Ahogy nézem esõ nélkül...de lehet rossz oldalt nézek.

bardocz
Nem 8kor lesz?
banok
17.00 Brazil GP - Futam
tv: m1, ORF1, RTL de, STV2
streamek: http://banok.myfreeforum.org/about15.html

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Minstrel
most készül az osztálykép 😊

http://topgearhungary.blogspot.com/

Ehhez képest mi az ingyenes HD mindigtévénkkel jól jártunk, Mezei teljesítméyne megy olyan amilyen. 😊
Kit--Kat
Azért így vagy úgy, de a tenyésztett tehetségek közül mindig kiemelkednének az ösztönös zseni, a született tehetségek.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

HTS s3rg1nh00
"Mert akkor MSC minek köszönhette?
Nyilván a minárdival is többszörös világbajnok lett volna nem?"

azért Schumacher akkor is ott volt a szeren amikor nem volt alatta mindent verõ autó,elég csak arra gondolni hogy most fordult elõ pályafutása során elõször az 5 futamon át nem szerez pontot negatív rekord(márpedig régen ugye csak az elsõ 6 kapott pontot),no meg mielõtt 2000-ben odaért a Ferrarival,3 évig bizony sokkal többet hozott ki a járgányból,mint ami benne volt-pont mint a jelenlegi szezonban Alonso.
szvsz egy dologban megegyezhetünk:annyira rossz autó még sosem volt alatta,mint az idei...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Botond
Még két óra. Hun' van még?!
bakkerman
na lassan jön a móka,remélem Maldonado ott elõl intéz valamit fetöl redbullját illetõen...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

contraste
Most mi a helyzet, esik nem esiik, fog esni?

ain't got no history

Kit--Kat
Ne legyél már értetlen ennyire, bár Alonso gyakran él vele, de az F1-ben NEM(!) lehet leterelni a másik versenyzõt a pályáról. Alonso ezt tette, Kimi meg tartotta a saját vonalát egy jobb rajt után közvetlenül Alo mellett, amíg az annyira nem terelte le a pályáról, hogy a fûre érjen, ahonnan épp, hogy összetudta szedni az autóját.

Senkit nem érdekel ki milyen elõzést vagy mit akart, nem terelheted le a melletted lévõ versenyzõt, ennyi a történet. Szerencsére a sors megbüntette Alot, mert nem az elsõ esete volt, Monzában is így tolta le a mellette elõzésbe kezdõ De Restát.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Igen, ezen gondolkodtam en is. BBC ugye ingyenes csatorna, iTV is az volt. Miota a Ecclestone haverjai csinaljak, azota nincs rendes stream. BBC minden masodik futamot adja csak es sajnos kozelsem olyan minosegu a stab, mint tavaly volt.
Ergo, az egy, amit lattam nem Sky lehetett, hanem BBC. Vagy csak vegre jo volt a netunk es HD-nek neztem 😄

(nincs elofizetesem, de nemeteknel a SkyGo (azaz online) HD-ben jon, ha van WiFI kapcsolatod, az ittenit nem ismerem)

Szép is lenne ha HD streamet lehetne neten találni, nem sokan fizetnének elõ a Skyra. <#nevetes1> 😄
Oke, en meg kiemelem, mert en ugy gondolom, hogy egy elengedes kozelsem nyom annyit a latban, mint amit a Ferrarinal csinaltak.

Ez az en velemenyem, nem kell bologatnod hozza.

Botond
Csapatutasítást nem emelném ki idén Ferrari oldalon, mert az idén volt az RB-nél is.
En is igy gondolom, hogy a 24 pilota kozott azonos autoban kozelsem lenne ekkora kulonbseg. Ezek kozul a sracok kozul az osszes zseni. Ha a palyaja kezdeten egy Narain hasonlo kepzest kap, akkor lehet a Ferrariban Alonso nyomaban loholna. Soha nem tudjuk meg, mert soha nem voltak szamukra egyenlo feltelelek biztositva, mar az elso pillanattol sem.

DasIsFuck
ez speciel egy szubjektív dolog.

fõleg egy technikai sportba ahol az autója nélkül senki nem lenne ott ahol.
hány olyan versenyzõ van aki ha nem a mezõny töltelék autóiban ülne akkor simán ott lehetne az élbolyba?
Ilyen körülmények közt azt mondnai, hogy hát Vettel csak neweynak meg a red bull csalásainak köszönheti komplett baromság.
Mert akkor MSC minek köszönhette?
Nyilván a minárdival is többszörös világbajnok lett volna nem?

de megint, hát itt nem szurkolókról meg szimpatizánsokról beszélünk, hanem haterekrõl akik utálják vettelt meg a red bullt mert..meg ki a jobb vezetõ?
speciel ezt rally versenyeken meglehet állapítani itt ahol tizedekrõl-századokról beszélünk meg nem.
azt meg senki ne gondolja komolyan, hogy a versenyzõn múlnak ezek.
vannak kirívó esetek, de itt még mindig az autóról és az adott beálításokról van szó.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

DasIsFuck
azt hittem ez neked mint sg-s õslakosnak már alapXD

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

contraste
Én megértem ezt az álláspontot, de sztem azért ALO jobban megérdemli, vagy hogy is lehetne jol megfogalmazni, talán többet tesz le az asztalra, nagyobbat kûzd, profibb és ezért erzik sokan így, kik nem kifejezetten neki drukkolnak. De ez egy versenysport ami nem csak ezekrõl szól, hanem a technikáról, technológiáról, csapatvezetésrõl, fejlesztésekrõl, szerncsérõl stb, igy a végsõ gyõzelem ezek összességét fogják tükrözni. Bárki gyõz, a másik oldalnak egy szava sem lehet, mert egyik-másik téren valamelyikük többet ért el.

ain't got no history

Erdekes lenne ez a kep, ha Alonso Lamborghini-t vezetne...

Totti5

Szamomra ez egy ujabb olyan ev, amikor nem erdekel, hogy ki nyeri meg. Egyik pilota sem volt soha szimpatikus, valojaban a csapatok sem, ahol vezetnek. (a semleges F1 rajongoknak ezt az utobbit nem kell magyarazni, mert ez a ket csapat az, amelyik legtobbszor szembekopi a sport szellemiseget, miota a Biatore es Ron Dennis nincs a reflektorfenyben).
Egyikuknek sem volt 100%-os autoja minden futamon. Egyikuk balesetekbe keveredett, masikat muszaki hibak sulytottak. Nem erzem, hogy egyik kevesebb vagy tobb lenne a masiknal. Amit az egyik a tervezojetol kapott, azt a masik oldalon csapatutasitasokkal, politikaval ellensulyoztak.
Szerintem a hajszalnyi Vettel foleny nagyjabol tukrozi, hogy a fiatalabb generacio mar-mar tenyesztve van az F1 sikerekre es jobban akarja azt barmi masnal. Nem a jobb vezetes, hanem a nagyobb akaras miatt van Vettelnek egy kis elonye.
Alonso eleg egyenletesen hozott ki mindent a Ferraribol, tenyleg pengeelen tancolt, hataron teljesitett szinte minden futamon. Vettel sokszor bebizonyitotta, hogy mezonyben is nagyot tud autozni, aki ezen lovagol az sajat szegenysegi bizonyitvanyat irja ala.

Reszemrol ennyi. Kulturalt szurkolast kivanok mindenkinek.

contraste
Állítólag Koba 1 lépésre van az új csapatától. Sztetek melyik lehet? Sztem a Force India vagy merészebb gondolat, de a Lotus? Grosjean helye nem biztos még. Vagy Senna helyett az FW ben?

ain't got no history

Master91

nem vagyok alt. es ha odaig nem jutsz el hogy eszrevedd azt a leheletnyi szitalast 00:39-nel, es hogy a belsobol alonso kormany rantasa bizony nem a kontaktkor tortenik, hanem a kis megcsuszast kormanyozta ellen, akkor ennyit errol. kontakt utan azonnal elmaszott az auto segge, a belso kamerabol 00:15nel van a kontakt.
amugy en nem azt vitatom ki a hibas, csak probalom ravezetni a nepet arra a hatalmas hibara hogy nem a kormany rantasnal van a kontakt.

amugy abbol is jol latszik, ha azt nezed hogy a sauberhez kepest milyen mozgast kovet alonso, a hirtelen kormany rantas (ami ugynezki fektavon valo kis megcsuszas ellen kormanyzasa) az akkor tortenik amikor sauberhez kepest jobbra huzodik alonso, a kontakt kimivel viszont akkor, amikor mar a sauber mogott van.

nyuny01
Hát nem irigyellek, nem fogsz unatkozni!

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

Master91
Jól sejtem az off hozzá szólások törlésre kerülnek már most? 😄
Elõbb mintha írtam volna valamit, eltûnt, lehet valamit félre néztem ( sz*r dolog a másnaposság sry)
Totti5
Lehet zárni kellene... elõre látom mi lesz itt bárhogy is alakuljon.

contraste
Nem lehetne csak szimplán drukkolni és nem baszogatni egymást?

Hajrá Fernando!

ain't got no history

Itt van az ovoda ??? Vagy micsoda történik itt??? LOOOL ...hány éve követitek az F1 et ??? Úgy osztogatják itt egyes emberek az észt, hogy az már vicc...Tárgyilagos érveknek még csak nyoms sincsen.