182112
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#142150 mi magyarok a Suzukinak szurkolunk, és szeressük, a nemzetünk büszke rá, na még ha forma 1-be lenne Suzuki mindenki suzukis cuccokba járna és Suzukinak szurkolna mert magyar. -
#142149 Grat Vettelnek az újabb győzelméhez ami kellett a 4. VB címéhez! -
#142148 Ezt akartam írni, korábban Alf is gyűlölt ellenségük volt. És még azt is megbocsájtották, hogy korábban lefikázta a Ferrarit. Csak annyi kellett, hogy felvegye a vörös overált, nem túl bonyolultak a tifosik. :D -
#142147 a tifosi nem a versenyzőnek szurkol,hanem a csapatnak.ez nem primitívség,hanem hazaszeretet-ne ítéld el azokat,akik egy más kultúrában,más nevelésben nőttek fel.szép vagy nem szép,ez van. -
#142146 Bár csak egyszer Vettel a Ferrarinál kötne ki... ő lenne Olaszország ékköve, ahogy most Alonso. Az az Alonso akit előtte megfolytottak volna, aki legyőzte Sumit egy francia talicskában. Az a baj hogy ez a szurkolói hozáállás a sportnak hatalmas kárt okoz. Ez primitívség és nem szurkolás ( ugyan úgy mint a fociban is ). Sajnálatos hogy itt tartunk. -
#142145 Majd 2016 után leszek kíváncsi akkor is lesz e fújolás -
#142144 Undorítóvalóban, bezzeg a Schupák Vb dömping az elfogadható volt számukra űrautóval. -
#142143 Piquet sem istenítik, ha belegondolsz, pedig az eredményei alapján a Senna, Prost, Lauda trióval kéne egy helyen emlegetni egyfolytában. Csak pár futamot láttam felvételről abból az érából, meg tudom, hogy elég pokróc volt az ürge, de összességében tuti meg van a komolyabb okai, hogy őt kevésbé emelik ki ("még" Mansellt is jobban tisztelik). Nyilván Vettel vb dömpingjét is így fogják kezelni, egy jó pilóta, aki nem emelkedett azért ki a legjobbak közül a sok címe ellenére sem. -
#142142 undorító, ahogy az olaszok fujjogtak mikor Vettel nevét bemondták. Undorító digó népség -
#142141 annyiban értek vele egyet,hogy szánalmas hogy 20 év múlva azt fogjuk látni,hogy egy kibaszott energiaital gyártó uralta több évig a motorsport királyának számító F1-et,a tökéletes autóba beültettek jókor-jóhelyen egy német gyereket,aki bekerül a legjobbak közé,papíron. Hol van már a Schumi-Hakkinen féle szó szerinti vérremenő párharc... -
#142140 sztem elég jól összetákolták ezt a csapatot, elnézve a pöpec kettős kerékcserét, meg a legjobb autót,...és az általában jó taktikát.
Szal tök mindegy, Ferrari vagy Red Bull ebből a szempontból. -
IXEMGabeo #142139 nevetségesen szánalmas és primitív komment NSO színvonal -
W aWaW Wah #142137 szépen beégtek a tifuszosak -
W aWaW Wah #142136 Nem véletlen
A Német egy győzelemre született nép. -
W aWaW Wah #142135 Győzött a legjobb, Vettel mindvégig szépen tartotta a vezető helyét, nem hibázott, tökéletes versenyt futott, nem tudta senki bezavarni a manőverezésben, szépen nyomta a gázpedált, az elején kicsit túráztatta a motort de aztán lekapcsolta a kapcsolókkal, hogy kímélje a szerkezetet. -
#142134 Hasselhoff leszart minket -
#142133 Hát nagyon úgy néz ki. Alonsonak átlagosan 7.5 pontot kell hozzon futamonként. Ha megnézzük az erőviszonyokat és számba vesszük azt, hogy a következő futamok Vettelnek kedveznek, akkor valóban nagyon kicsi az esélye annak, hogy Alonso nyerjen. -
#142132 Kb ott tartunk, hogy F1-re kicsi átfogalmazással elmondható ugyanaz, mint régebben a focira... 22-en versenyeznek a pályán, és a végén egy német nyer :D -
ShaiHulud #142131 csapatoknak evente mas pilotaparost kene szerzodtetni es utana 5 evig nem szerzodtetthetik ugyanazokat ujra, na? :) -
CnSportsnews #142130 Ha megnézzük a tabellát...akkor egyértelmű...ez is megvan már...:
Forma-1 tabella -
Lokker #142129 Ezaz! Szemét Vettel, hogy képzeli, hogy meri így tönkretenni a futamokat. Zárjuk is ki inkább, ne a többi csapatnak kelljen fejlődni mert az mi már. -
IXEMGabeo #142128 majd az F12013-as játékban annyiszor kilökheted ahányszor akarod -
#142127 De ő is megölte, ugyan úgy mint most Vettelke. Rohadt nagy unalom az össze futam, komolyan már csak arra jó, hogy aludjunk raja. -
#142126 ez a fújolás undorító, tök mindegy, hogy ki a célpont.
eddig úgy hittem, hogy itt nincs annyi tuskó, mint a focilelátókon. -
IXEMGabeo #142125 nem a pálya tehet róla, hanem ilyenek az erőviszonyok jelenleg...szezon végén általában a Bullok tarolnak...Azért pont ezen a pályán is ahol 2011-en kívül mindig szenvedtek a magas végsebesség miatt -
#142124 csak a futam volt kalap szar,felőlem lehet akármilyen hangulat ott,ha a tv előtt meg bealszok. grat fetölnek a 4.-hez -
#142123 Félig átaludtam. Semmit nem érő futam... -
IXEMGabeo #142122 Azért még mindig látszik, hogy Olaszországban imádják az F1-et Monzában ez a hangulat elképesztő -
G_ArchAngel #142121 MS nem olte meg evekig?
Nem Vettel es Newey tehet rola, hogy a tobbi tervezo fantaziatlan a pilotak meg toketlenek. Meg egy ovoadas is tudta, hogy Alonsonak ki kellene mennie, de az csak maradt es vesztett idot korrol-korre. -
#142120 csak annyira, mint annó Schumacher -
IXEMGabeo #142119 sima futam volt
Red Bullnak most jön mégcsak igazán a nagy dobás az ázsiai helyszínek...
Ferrari elkezdhet jövőre fejleszteni, Mercedes csúnyán visszaesett, Hülkenberg zseniális a Mclaren is fejleszthet jövőre, a Lotus megintcsak sehol se volt ill. Grosjean mostmár lassan összeszedte magát. -
#142118 Hurrááááááááááá Vettel, ezaz, király. Megöli a Forma 1 et. -
#142117 mindigtv android/ios applikációban pl. -
Dodo55 #142116 Megszólaltam erre pont kijött -
Dodo55 #142115 Lol, Kimi feltette a szárnycserekor a közepeset :D
(Aminek más értelme nem lehet, mint hogy így már nem kötelező kijönnie többet ha bírja) -
#142114 Webbert is elfogja? xD -
#142113 Unalmas ez a verseny... -
#142112 Kiminek ez nem lesz a kedvenc hétvégéje. -
IXEMGabeo #142111 picsába ez szép előzés volt a spanyoltól
na Massa most szépen elengedi majd -
IXEMGabeo #142110 asszem Raikkonen és Perez értek össze