182112
  • tipitmi
    mi magyarok a Suzukinak szurkolunk, és szeressük, a nemzetünk büszke rá, na még ha forma 1-be lenne Suzuki mindenki suzukis cuccokba járna és Suzukinak szurkolna mert magyar.
  • Dietrich
    Grat Vettelnek az újabb győzelméhez ami kellett a 4. VB címéhez!
  • Kit--Kat
    Ezt akartam írni, korábban Alf is gyűlölt ellenségük volt. És még azt is megbocsájtották, hogy korábban lefikázta a Ferrarit. Csak annyi kellett, hogy felvegye a vörös overált, nem túl bonyolultak a tifosik. :D
  • HTS s3rg1nh00
    a tifosi nem a versenyzőnek szurkol,hanem a csapatnak.ez nem primitívség,hanem hazaszeretet-ne ítéld el azokat,akik egy más kultúrában,más nevelésben nőttek fel.szép vagy nem szép,ez van.
  • Totti5
    Bár csak egyszer Vettel a Ferrarinál kötne ki... ő lenne Olaszország ékköve, ahogy most Alonso. Az az Alonso akit előtte megfolytottak volna, aki legyőzte Sumit egy francia talicskában. Az a baj hogy ez a szurkolói hozáállás a sportnak hatalmas kárt okoz. Ez primitívség és nem szurkolás ( ugyan úgy mint a fociban is ). Sajnálatos hogy itt tartunk.
  • tipitmi
    Majd 2016 után leszek kíváncsi akkor is lesz e fújolás
  • Kit--Kat
    Undorítóvalóban, bezzeg a Schupák Vb dömping az elfogadható volt számukra űrautóval.
  • Kit--Kat
    Piquet sem istenítik, ha belegondolsz, pedig az eredményei alapján a Senna, Prost, Lauda trióval kéne egy helyen emlegetni egyfolytában. Csak pár futamot láttam felvételről abból az érából, meg tudom, hogy elég pokróc volt az ürge, de összességében tuti meg van a komolyabb okai, hogy őt kevésbé emelik ki ("még" Mansellt is jobban tisztelik). Nyilván Vettel vb dömpingjét is így fogják kezelni, egy jó pilóta, aki nem emelkedett azért ki a legjobbak közül a sok címe ellenére sem.
  • szabii98
    undorító, ahogy az olaszok fujjogtak mikor Vettel nevét bemondták. Undorító digó népség
  • bakkerman
    annyiban értek vele egyet,hogy szánalmas hogy 20 év múlva azt fogjuk látni,hogy egy kibaszott energiaital gyártó uralta több évig a motorsport királyának számító F1-et,a tökéletes autóba beültettek jókor-jóhelyen egy német gyereket,aki bekerül a legjobbak közé,papíron. Hol van már a Schumi-Hakkinen féle szó szerinti vérremenő párharc...
  • b-type
    sztem elég jól összetákolták ezt a csapatot, elnézve a pöpec kettős kerékcserét, meg a legjobb autót,...és az általában jó taktikát.
    Szal tök mindegy, Ferrari vagy Red Bull ebből a szempontból.
  • IXEMGabeo
    nevetségesen szánalmas és primitív komment NSO színvonal
  • W aWaW Wah
    szépen beégtek a tifuszosak
  • W aWaW Wah
    Nem véletlen
    A Német egy győzelemre született nép.
  • W aWaW Wah
    Győzött a legjobb, Vettel mindvégig szépen tartotta a vezető helyét, nem hibázott, tökéletes versenyt futott, nem tudta senki bezavarni a manőverezésben, szépen nyomta a gázpedált, az elején kicsit túráztatta a motort de aztán lekapcsolta a kapcsolókkal, hogy kímélje a szerkezetet.
  • pedobear
    Hasselhoff leszart minket
  • LeventeV
    Hát nagyon úgy néz ki. Alonsonak átlagosan 7.5 pontot kell hozzon futamonként. Ha megnézzük az erőviszonyokat és számba vesszük azt, hogy a következő futamok Vettelnek kedveznek, akkor valóban nagyon kicsi az esélye annak, hogy Alonso nyerjen.
  • nearo
    Kb ott tartunk, hogy F1-re kicsi átfogalmazással elmondható ugyanaz, mint régebben a focira... 22-en versenyeznek a pályán, és a végén egy német nyer :D
  • ShaiHulud
    csapatoknak evente mas pilotaparost kene szerzodtetni es utana 5 evig nem szerzodtetthetik ugyanazokat ujra, na? :)
  • CnSportsnews
    Ha megnézzük a tabellát...akkor egyértelmű...ez is megvan már...:

Forma-1 tabella
  • Lokker
    Ezaz! Szemét Vettel, hogy képzeli, hogy meri így tönkretenni a futamokat. Zárjuk is ki inkább, ne a többi csapatnak kelljen fejlődni mert az mi már.
  • IXEMGabeo
    majd az F12013-as játékban annyiszor kilökheted ahányszor akarod
  • adam46
    De ő is megölte, ugyan úgy mint most Vettelke. Rohadt nagy unalom az össze futam, komolyan már csak arra jó, hogy aludjunk raja.
  • RatBaG #142126
    ez a fújolás undorító, tök mindegy, hogy ki a célpont.
    eddig úgy hittem, hogy itt nincs annyi tuskó, mint a focilelátókon.
  • IXEMGabeo
    nem a pálya tehet róla, hanem ilyenek az erőviszonyok jelenleg...szezon végén általában a Bullok tarolnak...Azért pont ezen a pályán is ahol 2011-en kívül mindig szenvedtek a magas végsebesség miatt
  • bakkerman
    csak a futam volt kalap szar,felőlem lehet akármilyen hangulat ott,ha a tv előtt meg bealszok. grat fetölnek a 4.-hez
  • pedobear
    Félig átaludtam. Semmit nem érő futam...
  • IXEMGabeo
    Azért még mindig látszik, hogy Olaszországban imádják az F1-et Monzában ez a hangulat elképesztő
  • G_ArchAngel #142121
    MS nem olte meg evekig?
    Nem Vettel es Newey tehet rola, hogy a tobbi tervezo fantaziatlan a pilotak meg toketlenek. Meg egy ovoadas is tudta, hogy Alonsonak ki kellene mennie, de az csak maradt es vesztett idot korrol-korre.
  • Shiwo
    csak annyira, mint annó Schumacher
  • IXEMGabeo
    sima futam volt

Red Bullnak most jön mégcsak igazán a nagy dobás az ázsiai helyszínek...

Ferrari elkezdhet jövőre fejleszteni, Mercedes csúnyán visszaesett, Hülkenberg zseniális a Mclaren is fejleszthet jövőre, a Lotus megintcsak sehol se volt ill. Grosjean mostmár lassan összeszedte magát.
  • adam46
    Hurrááááááááááá Vettel, ezaz, király. Megöli a Forma 1 et.
  • Botond #142117
    mindigtv android/ios applikációban pl.
  • Dodo55
    Megszólaltam erre pont kijött
  • Dodo55
    Lol, Kimi feltette a szárnycserekor a közepeset :D
    (Aminek más értelme nem lehet, mint hogy így már nem kötelező kijönnie többet ha bírja)
  • desigo
    Webbert is elfogja? xD
  • pedobear
    Unalmas ez a verseny...
  • desigo
    Kiminek ez nem lesz a kedvenc hétvégéje.
  • IXEMGabeo
    picsába ez szép előzés volt a spanyoltól

na Massa most szépen elengedi majd
  • IXEMGabeo
    asszem Raikkonen és Perez értek össze