FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Annyira jo, hogy megint jon az idenyzaron nehany soha nem latott nick es jol szet lesz cseszve minden.
Jobb lesz, ha a hetfoi nagytakaritas utan jonnek csak vissza a topik oslakosai...

http://gaborszantai.co.uk/

maujuri
Szia. Kicsit helyesbítek. Senna 3 X volt világbajnok: '88, '90, '91

Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10

a.carkey
Vettel simán behúzza. 3. helyen, de világbajnok lesz.

A medve nem játék.

Dietrich
Akkor te sem láttad Sumit versenyezni a 90' évek elsõ felében-közepén...
😄DD
ez jó volt 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

dragon11
nyugi pasik

FeikG
Akkor te sem láttad Sumit versenyezni a 90' évek elsõ felében-közepén...
Csak beszélsz,vagy hazudsz....

Botond
Alonso csak akkor világbajnok, ha dobogós és Vettel 14-el kevesebb pontot szerez. Pont egyenlõségnél Vettel a vb, neki mindenképpen több futamgyõzelme lesz.
tényleg ennyire ostoba vagy?
Akkor mit sem ér az egész sport ennyi erõvel, Sumacher sem volt sosem bajnok, mert csak a mérnökeinek köszönheti.
Sõt, Senna is csak azért volt bajnok 2-szer, mert jó volt a kocsija, meg a csapat.
Tisztában vagy vele mekkora baromságokat állítasz?

http://www.hellring.com/

Dietrich
szenvedjetek csak Vetteltõl ahogy én szenvedtem sumáktól aki persze isten volt és nem volt alatta jó autó.
visszatért az isten és szar autóval õ is szar volt 😉

félreértés ne essék Vetel is szar lenne csak ha eléri a 8xVB címet átlehet gondolni sumák istenségét..na meg a rekordjai értékét.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

szabii98
a másodikban nemtom mit számoltam.....
Alonsonak tehát minimum 3.-nak kéne lennie szerintem, de ez nem lehetetlen mert a meki nagyon erõs

I met God. She's black

szabii98
ha vettel alonso elõtt végez, vb, viszont ha 13 pont különbség van köztük(Vettel 9. asszem, Alo 3.) akkor az lesz a VB akinek több gyõzelme van, ha az is egyenlõ akkor nemtudom. Ha Alonso 1., akkor Vettel 4. hellyel VB mert asszem több gyõzelme van, de nemtudom. Ha 4. alatt akkor biztos vb.

I met God. She's black

FeikG
És ha megvan a 8. Akkor Sumi visszajön és 50 évesen ismét vb lesz,ami kettõt ér...

dragon11
ha legalább 4.en helyen végez vettel, már mindegy hol végez alonso, vettel a világbajnok.. igaz?!

de ha alonso elsõ helyen végez és vettel mondjuk csak az 5 vagy 6. 7, vagy 8.. akkor mi van ?

KÖSZI.

desigo
Na persze,álmodozz csak <#nevetes1>
Van már elég német VB cím...
Fehercsoki
Vettel sosem volt világbajnok és nem is lesz, folyamatosan elrontja a kanyarokat és csal is. Csak a csapatának és a mérnököknek köszönheti hogy eddig eljutott, semmit sem ért volna el magától.

Dietrich
Remélem Vettel ma 3x VB lesz! 😊
jövõre 4x és így tovább amíg el nem eléri a 8x jelzést 😉

UUUU
Menjetek inkább aludni. -.-

Jakuza001
Felrebeszelsz az altoddal oreg. 😛

Vegigkockaztam a felvetelt. Egy csoppet se huzodik balra Alonso, sot minimalisan az auto befele sodrodik.
Nincs semmifele balra rantas. Egyszeruen elejuk kerult egy masik auto ott sem maradt hely. Raikonnennek meg nem marad se elore se a jobbra kanyarnal a fuvon fel abronccsal autozva. Aztan amikot megloki akkor rantja felre a kormanyt meg az utes is latszodik az auton ahogy megbicsaklik.
Koze nem volt ennek a balesethez Alonsonak.

gondoltam hogy ezt hitted. pedig ha alaposan megnezned latnad hogy a belso kamera 00:14 nel er hozza akkro kezd el kimenni a hatsoja aztan egy pillanatra sikerul megfogni es utana vegleg elmegy a segge. 00:12 nel van az a rantas amitol raiko lement a fure. nezd meg a kulsot utana amikro raiko hozzaer azonnal elmaszik a segge aztan egy pillanatra beall majd elcsuszik a fenebe.

de ha ezek utan se latod akkor nem tudok mit csinalni csak konstatalom hogy egy bizonyos szint alatt vagy.

Mi van ??? <#eplus2>
A rántás az ütés utáni pillanat és azután próbál ellenkormányozni.
tok mindegy hogy vegul buttontol vagy megcsuszott vagy akarmi, a lenyeg hogy ramozdult raikora, lehet latni 00:38-00:39 nel. illetve belsokamerabol 00:12-nel a rantast. ettol ment ki raiko a fure es ahogy jott vissza akkro kapta el a hatso kereket.

Nem tudom te mit nézel, de Alonsó meg sem mozdítja a kormányt addig, amig Kimivel össze nem érnek. A belsõ kamerában nyoma nincs annak, amirõl beszélsz.
Master91
Button szerintem tisztes távolságba volt végig.
Mitõl ijedt volna meg? Hogy picit felé kormányozta McLarent?
Szerintem nem is lát teljesen Buttonra.
nem igaz nem latjatok hogy alonso buttontol megijedve balra mozdult egy leheletnyit, ettol ment raiko a fure.

nezd mar meg 00:38-00:39nel...

Jakuza001
Majd te szepen kikeresed, hiszen te akarod bebizonyitani, hogy Alonso volt a bunos.

En hiszek neked, csak elotte huzd ki a fejed a homokbol, hogy lasd mi is tortenik valojaban a vilagban 😄

Egyértelmû volt az eset. Kiminek kicsit nagy volt abban a helyzetben az önbizalma is felöklelte hátulról Alonsót, mikor túl késõn észlelte, hogy már nincs hova mennie és vissza kell sorolnia.
Akkor kapsz meg egy eselyt es most olyan cikkekre keress, ahol a futam utan mar a kisse lenyugodott Alonso nyilatkozik.

Bar mar rongya egetted magad a bulvarhulyesegekkel, de karacsony jon, kedves vagyok. A Sky elemzes meg igazan neked valo lenne, mert szepen le van minden rajzolva. Ha azt sem erted meg, akkor csak hitegesd magad azzal, amit mar Alonso sem hisz el.

Jakuza001
Jok az erveid, ismet. 😄 Nulla palyan mozog, mint az elobb leirt cikknel ahol leirjak Raikonnen kisse tulzott onbilazommal probalt elozni, mikozben te azt allitottad, hogy Alonso volt aki leszoritott. 😄DD

amugy igy erosen megkerdojelezem az angol tudasodat, ha ilyen egyszeru mondatokkal se birkoztal meg, hogy erteelmezni tudd mit irtak az esetrol egy kifejezetten F1-el foglalkozo oldalon.

Mondom, nezd meg a Sky elemzeset, ott nem ilyen papirkutyak nyuszognek, mert a kedvencuk elqrta sajat versenyet.

Jakuza001
AZ a gaz, hogy ez nem igaz. Ott a linelt video is lejebb ahol egy kormanymozdulatot nem tesz Alonso azutan, hogy elfoglalta a baloldali poziciot es utana probalta egy lehetettlen helyen megelozni Raikonnen.
Az meg egyenesen nem igaz amit leirtak magyarazatkent, hogy Alonso leszoritotta Raikonnent elozes kozben, hiszen vegig elotte volt.

Raikonnen megprobalta kivulrol egy zsebkendonyi teruleten elozni, ami mar eleve balesetveszelyes volt, de meg csak a hatsotengely vonalat se nagyon tudta elerni, es meg csak elozesi pozicioba se kerult,, hogy elmondhassa, hogy Alonsonak lekellett volna huzodnia, hogy elozhessen balesetmentesen.

Amugy az a "mellette" max az autoja seggeben volt, kozeleben sem volt elozesi helyzetnek.

hat en annyit latok hogy raiko alo melett volt, amikor alo ralegyezett balra egy leheletnyit amitol raiko reflexbol balra huzta es rament a fure. onnan jott vissza es ugye kis gaz elvetel miatt pont elkapta alo kereket.

Master91
Izzik a topik, mi lesz itt délután <#eplus2><#idiota>
pedobear
Alonso akkor a 6. búú indúú?

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

UUUU
Terelés.

vita on:

Maldonadoé<#idiota>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Jakuza001
Ugy orulok, hogy annyira szemellenzos vagy, hogy meg az egyertelmut is beakarod magyarazni, hogy ugy tortent ahogy "te" gondolod.

Az a baj, hogy ezt nem en irtam a cikket es mily meglepo, meg csak meg se kozelitti azt a marhasagot, amit teitt probalsz magyarazni.

Tehat most te inkabb bemeseled, hogy en bebizonyitottam neked, hogy neked van igazad (rohogok is az ilyen csolatason), mikozben az angol szoveg azt tartalmazzza, hogy Alonso volt elonyosebb helyzetben es Raikonnen tulzott optimizmussal probalta megelozni ot a palya kulso szelen, mikozben Alonsonak nem volt helye sem kivul es belul sem, mivel Button meg a belso oldalon volt.

Raikonnen hatra sorolt valoszinuleg mar tul keson (mivel tudjuk hogy keson volt igy nem csak valoszinuleg) es az elso szarnyaval kiszurta Alonso jobb hatso kereket.

Hat te ebbol kiszurted, hogy Alonso a hibas, mikozben meg a kepekkel is alaatamasztottak a helyzetet es egyertelmuen leirtak hogy ki volt elonyosebb helyzetben, ami ilyen esetben egyertelmusittik, ha nincs tiszta elozesi helyzet, akkor a hatranyban levo auto aki nem foglalta el az elozesi poziciot, teruletet kell hagyni.

Gratulalok a szuklatokorusegednek, hogy az egyertelmuen leirt szavakat beakarod allitani, mintha Alonso lett volna a hibas.

Raadasul en nem a sajat igazamat szajkozom, mint te, "hogy nekem van igazam,mert en mondtam" hanem egy teljesen kivulallo cikket ideztem, ami szakmai szemmel ellemezte az esetet.

Raikonnen itt hibas volt de fellehet fogni mint szokvanyos versenybalesetet, mert szvsz belefer, de hogy Alonsora fogni, hogy o volt a hibas, szimpla szakmai dilettantizmusra vall.

passatgt
Hamilton hibája volt, vita lezárva😄

A balfelson tokeletesen latszik, hogy mellette van - koszonom, hogy bizonyitottad, ennel jobb mar csak a Sky elemzese volt, amin ketsegtelenul latszott, hogy Alonso vagy vak, vagy szandekosan legyezte le a finnt.

Ilyen szep ongolt, meg a jarasi bajnoksagban sem lattam.

ScarY MAN
úgy teszek mintha érteném 😄D

késõ van már, magyarázatot követelek!😄

...

Jakuza001
Javaslom elolvani a sorokat es megnezni a kepeket.

Vettel wins Suzuka closes gap to Alonso for 2012 F1 Championship

"The first corner crash: The most critical one was the clash between Fernando Alonso and Kimi Raikkonen. Alonso had the advantage as they were approaching the first corner, but Raikkonen was probably overly optimistic in trying to pass the Spaniard on the outside, even though Alonso did not have the inside neither because Jenson Button had the inside.

The result was that when Kimi backed off, it was probably too late, as his front wing was smashed by Alonso rear right tire causing a tire puncture and spinning dramatically."

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

ScarY MAN
hajnali fél2 és megy a vita... nem tudok dönteni, hogy holnap a futamot nézzem vagy a topicot<#eplus2><#idiota><#taps>

...mellesleg grat Vettelnek a 3. vb címéhez!!! <#eplus2><#eplus2>

...

Itt az a hulye szokas van, hogy munka utan, 5-tol isznak es 10-re hazamegy mindenki.

Jakuza001
Vakeger ? Igy szoktatok ti egymast otthon becezgetni ?
Az elozesi pozicio, ahol elozni akar, ahol a hatso kereket se nagyon eri el az elso kereke a kulso iven ? Nem is tudtam. De te ravilagitottal a lenyegre. 😄DDD

desigo
Rendben elnézést.
Amugy botrányos,hogy éjjel milyen aktív a topik a kocsmák meg üresek 😊
Totti5
Szerintetek év elsõ felében direkt autózott pontszerzésen kívül? vagy hol és mi ebben a konspiráció? bejöttek a fejlesztések Massának, összeszedte magát a szünet után. Eddig 0a volt a teljesítménye most rendben van. Ha jövõre is így megy egész évben akkor megérte hosszabbítani, ha nem akkor fail. Konkrétan ha a Ferrari jobb lenne most és Alonso akár gyõzhetne is, akkor is elúszott volna a konstruktõri Massa miatt, mert nem szerzett pontot csomó ideig.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

A linkelt youtube video elso kommentje inspiralt.

A 'kerlek' szot esetleg hasznalhatnad, nem hanytunk meg ugyanabba az arokba.

desigo
Normálisan írj.Nem kell kislányozni...
Kimire se lett semmi sértõ név aggatva amikor épp futamgyõzelem után leszarta a csapatát.
matyi0323
2012-re be kellett volna rakni Maldonadot vagy Perezt, építeni egy jó autót és nem kéne halálra izgulni magukat a vb címekért.

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."