182112
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#142069 kíváncsi leszek hogy kit akasztanak a hétvégén, Hülki meg ette őket ...
Futamon nyilván erősek lesznek + jó rajtjuk ugye nekik van mindig.
Jó lesz az első 2 kört. -
IXEMGabeo #142068 ez is kurva jó időmérő volt főleg a vége:D Toro Rossosok kicsit elbaszták pedig jók voltak...többet kihozhattak volna belőle érzésem szerint -
#142067 "stay with massa!
"he is too fast" :D xD -
IXEMGabeo #142066 sírjá csak Nandocska még Massától is kikaptál:DDD itt a vége a VB-nek -
#142065 Hülkenberg 3 mi a franc ??? :D : D: D
-
IXEMGabeo #142064 Hülkenberg 3 ááááááááááááááá -
#142063 kegyetlen ez a ferrari :D :D -
#142062 alonso zsinórba a 3. pályán próbálkozik az időmérőn Massa szoknyája mögött :D :D -
IXEMGabeo #142061 hoppá hoppá Sutil bosszúja volt ez:)))
Mellesleg Hamilton egyértelműen saját magának is köszönheti, hogy kiesett nemcsak Sutilnak...túl vakmerő volt a Parabolicában... -
IXEMGabeo #142060 az meredek, hogy a 2 Mclaren bent van:OOO
2 Lotus egyik versenyzője először nincs bent a Q3-ban -
IXEMGabeo #142059 akkor te nyertél, mert gyűlölöm az alkoholt.DDD -
#142058 Hami, két Lotus is kiesett... -
IXEMGabeo #142057 haha Hamilton és Raikkonen is kiestek a Q2-ben:D 2008 feeling -
#142056 engedd meg, hogy megköszönjem, hogy én tudatlan birka, egyazon topikba írhatok, mint te.
btw én szóltam, hogy kezd kínos lenne, nem hallgattál rám...
Mindenki hülye csak te vagy helikopter nem? -
#142055 tegyük meg tétjeinket? :)
szerintem lesz Ferrari az első sorban -
#142054 1 üveg söröm van rá hogy nem merci lesz a 1. ! -
IXEMGabeo #142053 na reméljük hasonló izgalmas időmérő lesz, mint a belga futamon:) az volt a legjobb, meg is van a gépemen -
#142052 Irónia: a boxutca magazinba Mercedes mutatta be a gumikat... -
ShaiHulud #142051 "After yesterday’s race at the Hungaroring, Massa was visited by Ferrari team principal Stefano Domenicali, team-mate Kimi Raikkonen and Brawn GP’s Rubens Barrichello and boss Ross Brawn."
http://www.independent.co.uk/sport/motor-racing/massas-f1-future-in-doubt-1762336.html -
#142050 Elment baszki csaj sajtó nélkül, nem úgy mint egyesek ... -
#142049 Minek ezek a túlzások, tiszta gáz...miért kellett volna szpkodnia Massa frkát bszki, egy látogatást várt mindenki, vagy valamit, hiszen a csapattársa pályán elszenvedett sérülés következtében került kés alá, és karrierjében partvonalra.
Nem akarom felhozni megint és ezen vívni, hogy mit kellett volna, és mit nem, csak ezeket a túlzásokat nem értem, illetve igen csak kegyetlen igazságtalan a többiekkel szemben, mert Kimi ha(!) elhajt az égő Lauda mellett az is király...
Bánná kánya, számomra nem isten, csak egy kiváló hozott és szerzett adottságokkal rendelkező versenyző, és akár még többet is megadok, de ezek a hihetetlen túlzások a levegőből leverik a lécet.
..bocs. -
#142048 -
#142047 vettel na. még reggel van. :D -
#142046 aha hát persze. azok után hogy webber többször is kihagyta a győzelmi ünnepségeket nem jelent meg a közös fotózásokon...
persze webber mosolyogva tapsoljon, biztos...
-
#142045 Hova búcsuztatják a szezon közepén? hacsak nem holnap teszik ki... majd év végén jól berúgnak kezet fognak és elválnak az útjaik.
Attól hogy kollégák, még nem kell barátoknak lenniük. -
#142044 Nem, de legalább felmehetett volna egy 'sok sikert a továbbiakban' erejéig kézfogás, hogy legalább ott voltam és nem hiszi mindenki, hogy paraszt vagyok.
Legalábbis én ezt csináltam volna. -
#142043 Bezzeg Kimi mennyit kapott amikor Massának sajtónyilvánosan!!! nem szopta folyamatosan a farkát míg az a kórházban volt ... -
#142042 Vettel tudta,hogy uncsi lesz a buli.
Vagy talán képmutatóan tapsikolnia kellett volna a fényképek nézegetése közben?
Webber meg a TopGearben mondta el nevetve,hogy nem fog neki egyáltalán hiányozni a csapattársa. -
#142041 Azért ez már elég durva.
Még azt mondja hogy tiszteli. Vicc ez a gyerek... -
#142040 Ez jó volt -
IXEMGabeo #142039 :DDDDDDDD -
W aWaW Wah #142038 de az is lehet, hogy 115,5, de 116 fokon még jól működik nem? -
W aWaW Wah #142037 akkor elkészíthetném rajta a reggeli hagymás rántottámat -
#142036 Csak az a baj,"részedről",hogy én tudom,ti meg fossátok a sok baromságot.
Attól még,hogy rengeteg a hülye,nem biztos,hogy nyerő állást foglalni mellettük.
De felvilágosítalak téged is!
Keveréktől függően,90-135 fok között van az ideális hőmérséklet a gumiknál,még a szuper lágy is,talán,115 fokig jó.És akkor nem beszéltem a fékezéskor keletkező + hőről,ami még ha pillanatra is ,de 30-40 fokot emel rajta...
De lökjétek csak tovább,ma jó napom van,szívesen tartok előadást.... -
#142035 Itt az okostojás maximum te vagy. -
#142034 Ismét egy okostojás! -
#142033 120fok az már elmelegedett, a 150 meg már mindent csinál, csak nem tapad. Celsiusról beszélek. -
#142032 A helyzet az,nemigen fogok magyarázkodni a tudatlan birkáknak,de csupán arról van szó,hogy a hőkamera képe minél világosabb,annál melegebb.
Leegyszerűsítve a gyengébbek kedvéért,a narancssárga,kb 120 fok lehet,a citrom sárga talán 150 és ha már fehér,az olyan forró,hogy már nem is méri.... -
#142031 -
#142030 Neked esetleg!