FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nearo

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

FeikG
akár.

Mert te megmondod?😊 kösz😊 szerintem meg Vettel megmutatta hogy a RedBull a legjobb autó😊

bardocz
Akkor már leginkább Hamilton érdemelte volna meg szerintem.
Mért neked jobban világít a logod? vagy mért is számítasz te jobban?😄 neked igen, neki meg maga😊

FeikG
Ez mind csak feltételezés és nem bizonyított tény..
Ami tény az pedig az,hogy Vettel már nem egyszer mutatta meg,miért 3x-os vb,mint ahogy tette ezt ezen a futamon is.
Alonso ismét bénázott,óvatoskodott,nem tudott élni megannyi lehetõséggel,mint 2 éve.
Ezt csak az nem látja aki nem akarja,a született TROLL...

Olvasgatva az elmúlt nap hozzászólásait, újságcikkeit kitaláltam, hogy is lehetne igazságosan VB gyõztest avatni. Minden futam végén az egész földön sms-ben lehetne szavazni, ki essen ki a versenybõl a futam végén. Így minden egyes futam után egyel kevesebb versenyzõ lesz. A legutolsó futamon már csak 2 versenyzõ lenne és aki a legtöbb szavazatot kapja az a világbajnok.
Komolyra fordítva a szót, én megértem hogy csalódott egy-két szurkoló, de tudomásul kell venni, hogy ez elsõsorban technikai sportág, ahol rengeteg tényezõ együttes hatása érvényesül.

MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX

Azért az év elsõ felében messze volt az RB a dominanciától, az év végére durvultak csak be.
A Ferrari viszont kb. sose volt elszõszámú erõ ebben az évben (se), az tény.
contraste
Nem magamra gondoltam😊 ugylatszik nem olvasol külföldi sajtót. És ha már a a sértegetésnél járunk én is tudok: Jah persze, hogy is olvasnál külföldit, a csõcselék nem beszél nyelveket magyarhonban, lefogadom van nagymagyarországos fekete táskád is.

ain't got no history

FeikG
Ki az a mindenki aki számít? mint pl. TE!
Az talán még annyit se mint én

bakkerman
ja,3x VB,de ezek csak számok... lehet bennem van a hiba,de én a kis Sergio Perezt is többe nézem tudásilag mint Vettelt. Az 1x világbajnok Jenson Buttonrõl nem is beszélve.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
ha a lényegnél tartunk,akkor nem árt megemlíteni,hogy Vettel a mezõny legjobb autójában ült zsinórban 3 évet(sõt,valószínüleg jövõre is a legjobb lesz az R😎, míg Alonso úgy tudott ott lenni az utolsó futamig a VB címért folytatott harcban,hogy a mezõny 3. legjobb autójában ül. Ebben a történetben aki maximális tiszteletet,és elismerést érdemel az nem Vettel,hanem Alonso,aki szarból épített várat.

contraste
Tény, 3 az õ neve mellett van, de nézz körül a világban..😊 Mindenki aki számít tudja, hogy ki a morális gyõztes.

ain't got no history

FeikG
Mondod te!Én meg mást mondok.
Ezt saját véleménynek hívják,nem pedig a lényegnek.
De ha a lényegnél tartunk az az,hogy Vettel 3x-os VB.
Alosno pedig ismét elénekelheti Máté Pétertõl
"Majdnem sikerült már, egy lépés volt csak az ég,
Az álmok ködfátyolát te tépted szét."

contraste
Elismerésem. Newey a legnagyobb. És ez a lényeg. Nem Vettel. Alonsoval együtt sokkal nagyobb királyok lennének.

ain't got no history

szabii98
1992 – Williams FW14B
1993 – Williams FW15C
1994 – Williams FW16
1996 – Williams FW18
1997 – Williams FW19
1998 – McLaren MP4/13
2010 – Red Bull RB6
2011 – Red Bull RB7
2012 – Red Bull RB8

ha '92tõl lenne ez a fórum, most is sok szájkaratés Newey utáló lenne szvsz 😄😄

I met God. She's black

9, a nevével fémjelzett világbajnoki cím, nem állsz messze az igazságtól. 😄 <#nevetes1>
desigo
Mekkora jó pillanat <#eljen>
Elnéztem pár percig...

2005

Mind a kettõ esetben szerinted Alonso volt a hibás én maradok annál hogy versenybaleset volt nem több.

Totti5
Simán! Csak 3 kanyarban volt szétszórva minden jó, ráadásul nem fél méteres darabokra kell gondolni csak. Aztán persze az hogy esõk az esõ és a pályamunkás felnyalja az aszfaltot mert elcsúszik, már lényegtelen, annak tükrében hogy egy rövid pályáról van szó, a dupla sárga mellett meg ugyan úgy versenysebesség van, és a pályán tartózkodni veszélyes. Amikor befutott a munkás 1-2 alkatrészért akkor is 10szer meggondolta, mire befutott.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Palinko
gondoltam hátha még pár ember megnézi 😄
Master91
Vettel csaja:
bakkerman
aztarohadt ez fájt ASD:SADAFSA:ASGFAGF

kifli
nem csak 1 helyen volt, vettel sorolta fel hol is vannak pontosan.
bardocz
Duplasárga mellett nyugodtan berohanhatott volna valaki összeszedni.
Palinko
ez nagyon meglepett! sokk!

de megértem 2 ilyen világbajnokságot pár évre egymástól... elhiszem hogy tele a répa.
pedig gondolkoztam rajta hogy jobban ütne ha Google link rövidítõvel átalakítom a címet 😊 lelövöd a poént :/

benőmenő
denemma.jpg
mert mit kéne csinálnia? sírni?😄 Alonson látszik, hogy tiszteli. Amig bajnok autokat épit addig vigyoroghat😊

MoLc
ááá megvan 😊 https://www.youtube.com/watch?v=gqyz6WcxJD8

goodbye schumi 😞

MoLc
sziasztok ! az a futam mikor volt, amikor sumi átengedte barichellonak a dobogót ?

szabii98
szarhat bele a szélcsatornájába, ha nincs Neweyhoz hasonló mérnöke.
Láthattad hogy hogy megverték az idõmérõn a Ferrarit. A Q2ben, 6-7. percben jött ki a két McLaren meg Vettel, annyira szartak a Ferrarikra. 😄 És lám, simán ki is ütötték õket

I met God. She's black

Könnyen meg van esélye de azért a helyedben nem innék rá mérget állítólag a Ferarri megjavította a szélcsatornát.

Master91
Jövõre is vigyorogni fog 😄
bakkerman
az a kibaszott mûvigyor...mintha õ szarta volna az egész F1-et,kb olyannak tûnik ezen a felvételen...kiváncsi vagyok hogy vigyorgott volna,ha amikor a házikedvence forgalommal szemben gurult,és valaki telibecsapja az ûrhajóját...na majd jövõre

<#confused>

FeikG
Én mindent megtettem ma,annak érdekében,hogy sikerüljön neked..
De hát Vettel lelõni se lehetett....sajnálom<#mf1>

Master91
DasIsFuck
és hol olvasol itt olyanokat?
ellenben itt a vettel haterek idiótaságát kell kell viselni...

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

FeikG

Mersant
en abszolut egyetertek vele, es szerintem az athajtasos buntetese is igen eros tulzas volt...

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

HTS s3rg1nh00
és gondolom az is vicc volt,hogy Rosberg a kerékcsere után rögtön defektet kapott a törmeléktõl...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

http://gaborszantai.co.uk/

LeventeV
Raikkönen csak egyszer. XD

Nagyon örülök, hogy összejött neki a 3. hely az összetettben. Maga mögé utasította a 2 McLarenes pilótát és Webbert. Ahhoz képest, hogy idén jött vissza szerintem nagyon jó évet tudhat maga mögött.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Zomil
Alonso 2szer, Vettel 3szor nem szerzett pontot...na most mivan? 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

a.carkey
Btw, azt se tudom ki vagy ...

A medve nem játék.

a.carkey
Pedig lapozz végig, mert baromságokat írsz!

A medve nem játék.

Totti5
Gábor Wéber
Lassan mindenki megõrül az érintettek közül; Domenicali:

"Watch the facts," he said. "Zero points in two races so we have done what we have done with 18 races. The others had 20 – and the points were over 20 races. These are facts, not words."

Ideje csomagolni, ennyi elég volt a szerecsenmosdatásból.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10