FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Ami tény az pedig az,hogy Vettel már nem egyszer mutatta meg,miért 3x-os vb,mint ahogy tette ezt ezen a futamon is.
Alonso ismét bénázott,óvatoskodott,nem tudott élni megannyi lehetõséggel,mint 2 éve.
Ezt csak az nem látja aki nem akarja,a született TROLL...
Komolyra fordítva a szót, én megértem hogy csalódott egy-két szurkoló, de tudomásul kell venni, hogy ez elsõsorban technikai sportág, ahol rengeteg tényezõ együttes hatása érvényesül.
MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX
A Ferrari viszont kb. sose volt elszõszámú erõ ebben az évben (se), az tény.
ain't got no history
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
ain't got no history
Ezt saját véleménynek hívják,nem pedig a lényegnek.
De ha a lényegnél tartunk az az,hogy Vettel 3x-os VB.
Alosno pedig ismét elénekelheti Máté Pétertõl
"Majdnem sikerült már, egy lépés volt csak az ég,
Az álmok ködfátyolát te tépted szét."
ain't got no history
1993 – Williams FW15C
1994 – Williams FW16
1996 – Williams FW18
1997 – Williams FW19
1998 – McLaren MP4/13
2010 – Red Bull RB6
2011 – Red Bull RB7
2012 – Red Bull RB8
ha '92tõl lenne ez a fórum, most is sok szájkaratés Newey utáló lenne szvsz 😄😄
I met God. She's black
2005
Mind a kettõ esetben szerinted Alonso volt a hibás én maradok annál hogy versenybaleset volt nem több.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
de megértem 2 ilyen világbajnokságot pár évre egymástól... elhiszem hogy tele a répa.
Láthattad hogy hogy megverték az idõmérõn a Ferrarit. A Q2ben, 6-7. percben jött ki a két McLaren meg Vettel, annyira szartak a Ferrarikra. 😄 És lám, simán ki is ütötték õket
I met God. She's black
De hát Vettel lelõni se lehetett....sajnálom<#mf1>#mf1>
ellenben itt a vettel haterek idiótaságát kell kell viselni...
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
http://gaborszantai.co.uk/
Nagyon örülök, hogy összejött neki a 3. hely az összetettben. Maga mögé utasította a 2 McLarenes pilótát és Webbert. Ahhoz képest, hogy idén jött vissza szerintem nagyon jó évet tudhat maga mögött.
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Lassan mindenki megõrül az érintettek közül; Domenicali:
"Watch the facts," he said. "Zero points in two races so we have done what we have done with 18 races. The others had 20 – and the points were over 20 races. These are facts, not words."
Ideje csomagolni, ennyi elég volt a szerecsenmosdatásból.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10