182112
  • adam46
    Menjél legózni.
  • G_ArchAngel #142475
    6 gyozelem az igencsak mak volt abban az evben, igaz, Trollika?
    Beszeljunk 2005-rol inkabb?
  • FeikG
    Látom te qrvára képben vagy!
    Az az év amiről te beszélsz,azt Kimi mákolta be!
    A 2008-as évben volt neki nagyobb esélye,de azt meg a csapat baszta el.
  • Dietrich
    Miért nem lesz jövőre Indiai Nagydíj?
  • precise
    LoL. Egész évben egyszer kerül Alo elé, akkor is csak azért mert a rajtnál jobban jött ki maszatkának a lépés. Nekem meg az fáj, hogy kevés vagy és nem tudtad segíteni a csapatot kb semmivel. Jobban bele gondolva az eddigi segítség nem nagyon fog hiányozni. 7-8. helyről eddig sem sokat adtál hozzá Alo teljesítményéhez. Egyre jobban rühelem ezt a kis senkit. A majdnem VB címe is csak azért jöhetett volna össze mert Alo-Hami egymást szívatták egész évben.... De örülök, hogy nem lett meg neki.

[url=http://sportgeza.hu/forma1/2013/09/17/massa_tobbe_nem_segitek_alonsonak/]""Az a nap[/url][url=http://sportgeza.hu/forma1/2013/09/17/massa_tobbe_nem_segitek_alonsonak/] még mindig nagyon fáj" - tette hozzá a versenyző a 2010-es hockenheimi futamra utalva, amit vezetett, ám a Ferrari azt kérte tőle, engedje előre Alonsót, és ő kisebb huzavona után engedelmeskedett."[/url]

• Dietrich
    igaz de most vedd úgy hogy nem ott van :D
  • Nohab
    3. mondatomat visszaszívom. Lakosság arányában elég sokan vesznek, csak relatíve kevesen vannak.
  • Nohab
    Elkezdtem turkálni adatok után. A brazil Ferrari eladások a eléggé eltörpülnek.

Mondjuk ebből a statisztikából hiányoznak nekem az arabok. Nem akarom elhinni, hogy ott nem vesznek Ferrarikat.

Forrás
  • Master91
    mexikó az már közép amerika :D

Én Brazília és környékére gondoltam, és szponzorok szempontjából.

Volt 1 Massa elemzés is ,ott is úgy emlegették hogy nem nagyon tudna szponzort vinni.
  • Dietrich
    Hát, én úgy tudom hogy Dél-Amerika nem igazán remek piac az F1-nek. Van belőle jó lóvé, de nem olyan szinten.

Mexikó a CC-nek rekord számú nézőket hozott 2 helyszínen is, de az utolsó Autódromo Hermanos Rodríguez (Monza 2)versenyre is 320.000!! néző ment ki 3 nap alatt. Nem horror áron kell adni a belépőket, mert megvannak veszve az ow versenyekért mindegy, hogy F1 vagy IC csak legyen és kamerába lehet mutatni a tömött lelátókat a szponzoroknak nem úgy mint néhány új helkyszínen. Nem véletlen akar a F1 megint Mexikóba visszatérni.
  • Jeffjohnson
    Csak éppen a gazdasági változások a legkevésbé a Ferrari vásárlókat szokta érinteni.
  • Nohab
    Amúgy még most is olyan nagy kereslet van arrafelé a Ferrari iránt? Elég régóta hallom ezt a ténymegállapítást, pedig ennyi idő alatt történt pár változás a gazdaságban.

master91: Ferrari =/= F1...
  • a.carkey
    Montezemolo! Térdelj le, és szeress! (?) :)
  • Master91
    " A másik mákja, hogy Brazil, az az ország pedig a Ferrari egyik legnagyobb piaca a hihetetlen nagy társadalmi szakadék miatt, így nem volt utolsó reklám egy Brazil versenyeztetése. "

Hát, én úgy tudom hogy Dél-Amerika nem igazán remek piac az F1-nek. Van belőle jó lóvé, de nem olyan szinten.

Massa pl. szerintem nem is tud jelenleg hozni komoly szponzort ( mint mondjuk Gro 1 Totalt )
  • precise
  • V43 1105
    Ne etesd a troll alreget, felesleges.
  • IXEMGabeo
    ellenben az utolsó sorban igaza van ugyanis Brazília hatalmas piac a Ferrarinak...nem mellesleg erős támogatók lehetnek Massa mögött...
  • precise
    Ugyan már...

Egy ilyen millió dolláros bizniszben, ha valaki lesérül, adnak neki egy évet, ha nem megy neki, csere. Massa-nak hatalmas szerencséje, hogy Dominecali alkalmatlan csapatvezetőnek, ezért éveket simogatta a maszatkát, hogy na mégis kicsikém, megy az neked csak akarnod kell. A másik mákja, hogy Brazil, az az ország pedig a Ferrari egyik legnagyobb piaca a hihetetlen nagy társadalmi szakadék miatt, így nem volt utolsó reklám egy Brazil versenyeztetése.
  • V43 1105
    Hülknek kéne egy jó szponzor aki erős támogatást nyújtana, Massa mellé valóban perfekt lenne. :)
  • IXEMGabeo
    én Grosjeant kivágnám bármennyire is javuló formát mutat aztán felőlem szólhat a Hülkenberg-Massa páros a Lotusnál. 1. évben talán egyenlőek lennének a körülmények habár hosszú távon biztosan a németre építenének...

ez csak képzelgés mivel Grosjeant nem fogják kivágni a pénze miatt
  • V43 1105
    Yep.. az a sérülés a fején.. végleg megpecsételte, sokáig szerintem nem érezte magát 100%-osan az autóban, mármint hogy ott lenne pszichésen .. Lotushoz ha beül, akkor megnézem mit alakít, bízom benne, hogy jövőre is marad, értékes karakter a pilóták között, akárki mondd akármit ..
  • IXEMGabeo
    sérülése előtt még a világbajnoki plusz is benne volt...

csapat és a technikai bakik nagyban közrejátszottak abban, hogy elbukta 2008-at hiába mondja Ulvar, hogy a szabályok "neki" kedveztek..
  • V43 1105
    Egyetértek .. Sérülése ellenére is hozta amit kell, mondhat bárki bármit.. egyszerűen egy báb volt sok helyzetben, sajnálom is emiatt.. Tipikus Barrichelo, Irvine "báb" figura, sajnos .. :(
  • a.carkey
    Massa álmai
  • FeikG
    Kicsit Kimis,de mivel nem ő,így talán érdekesebb :)
    LoL
  • Carlos
    Csodas. Latom ezt a logot napi nyolc oraban es meg itt is. :-)
  • Norbi1990
    Egy kis off, hátha érdekel innen valakit Montoya.
    Montoya visszatér az Indycarba!
  • Dietrich
    2010-ben volt a többit eltaláltam :D
  • Dietrich
    vagy idén év elején :)
    pedig még láttam is élő adásban. nem lett baja senkinek..mák.
  • Dietrich
    Tavaly WTCC betétversenyeként, utcai pályán.
  • nearo
    Ha előzni próbálnak, zárhatod a jobb oldalt, vagy zárhatod a bal oldalt... de ember legyen a talpán, aki ezt kivédekezi.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ez amúgy mikor történt és hol? Remélem mindenki megúszta ép bőrrel...
  • RatBaG #142440

• Dietrich
    "Sziasztok!
    Mivel idén kevesebb versenyzési lehetőséghez jutok, mint a korábbi években ezért, van időm felfigyelni több dologra is. Az utóbbi időben például azt vettem észre, hogy itthon sajnos nem kapnak akkora figyelmet a különböző utánpótlás szériák, mint amennyit megérdemelnének, pedig a feltörekvő tehetségek versenyei gyakran több izgalmat hoznak, mint az F1-es futamok. Szerintem az egyik komoly oka ennek az, hogy Magyarországon kevés televíziós csatorna közvetít ezeknek a szériáknak a versenyeiről és az interneten se sok olyan magyar nyelvű oldalt találni, amely foglalkozik például az F3 European Championshippel, a GP2-vel, vagy éppen az Auto GP-vel, a nyomtatott sajtóban meg talán még ennél is kevesebb a megjelenés. Én szeretnék tenni ez ellen a helyzet ellen, mert szeretném, ha nálunk is egyre népszerűbbek lennének ezek a bajnokságok. Éppen ezért a jövőben én is elmondom majd a véleményemet némelyik széria eseményeiről. Próbálom majd egy kicsit átláthatóbbá tenni a dolgokat és megosztani a saját tapasztalataimat is. Remélem, a kezdeményezésemnek köszönhetően sokan megszeretik majd ezeket a sorozatokat is.

Üdv.,
    Tomi"
  • Minstrel
    már a magyar nagydíjon is voltak, meg már egy ideje vannak ilyenek, majd jól meghackelik és első helyre vetítik a Ferrarikat, RedBullnál meg kitör a pánik
  • nearo
    lol... nekem egyszer tűnt csak fel a pirelli felirat a célegyenesben, de nem foglalkoztam vele túl sokat, lerendeztem annyival, hogy esős rajtnál az mennyire csúszhat
  • mcmoha
    Mondjuk én se vettem észre, de én a versenyt szoktam figyelni nem a reklámokat.
  • Dietrich
    ez csak most tűnt fel valakiknek? :)
    Didn’t Even Notice: CGI Adverts Used At Monza
  • mcmoha
    A sok bulvár meg flém után legyen már egy kis technika is.

• nearo
    Megy a cserebere a Lotus és a Ferrari között: Dirk de Beer megy a Ferrarihoz, Nicolas Hennel pedig lehet, hogy megy a Lotushoz
  • FeikG
    Tiszta sor,ezt én is így látom.
    És nem csak azért,mert Sumi előtt,a Professzor volt nálam az etalon....