182112
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#142431 http://formula.hu/hirek/153/383/82755/prost-a-ferrari-kockazatos-dontest-hozott -
#142430 -
#142429 off
szakad a Hungaroringen az eső a wsr 3.5 rajtja elött... -
Laceee #142428 Lassan ott tartanak, hogy egy közép BL focicsapat is nagyobb költségvetéssel rendelkezik... , azt ott nem kell fejleszteni űrtechnikát... -
IXEMGabeo #142427 Nico Rosberg kimaradt:O -
Claptonic #142426 Istenem, hova süllyed még ez a sport?
Költségcsökkentés, persze, a Concorde-egyezmény aláirása után.
Kösz, Bernie, hogy lenyúlod és megosztod a csapatokat, tényleg, aztán meg Todt-tal kézenfogva papolsz összevissza. A CVC miért is kapja a bevételek 50%át? A maradék miért is úgy van elosztva, ahogy?
-
#142425 Sauber a pénz miatt van szarban. A közép és kicsapatok csak fizetős pilótákkal életképesek. Túl nagy pénztemető, ezen változtatni kell. -
#142424 todt -
#142423 http://www.gphirek.hu/f1/20130913-f1-az-fia-azonnal-nekilatna-a-koltsegcsokkentesnek-az-f1-ben.html
Jean Todt, a Nemzetközi Automobil Szövetség elnöke kijelentette, hogy a szervezet képviselői már a Forma-1 új munkacsoportjának első ülésén elkezdenek kampányolni a költségek csökkentését célzó intézkedésekért.
Már minek ? -
IXEMGabeo #142422 szoktam járni futni ne nekem mond, de, ha van időd te is ideírsz
haldoklik az SG, hogy még a hsz-t sem jeleníti meg
és ilyet akkor csinál, ha a kép beillesztése sikertelen volt pff -
#142421 Nem tudom én sohasem itt vezetem le a feszültséget kimegyek futni, focizni vagy püfölöm a boxzsákot (az a legjobb benne, hogy 30perc és a legkomolyabb aggresszió is levezethető).
Az egyik alreg meg épp most írt de szerintem mindenki tudja, hogy ki a másik alreg akire gondoltam. -
IXEMGabeo #142420 marha jó leírok egy regényt erre az SG nem jeleníti meg...tudod mit nem fogom mégegyszer leírni gondolj, amit akarsz...ááá -
IXEMGabeo #142418 én sem regisztrálok alregeket ez vonatkozzon arra az illetőre, akire ezt írod...
én már már odaszurkálok egy egy megjegyzést, de réges régen nem beszélek gyűlölködve a versenyzőkről max akkor, ha felidegesít az egyikük futam közben...véleményezhettem volna Hamilton celebkedését és, hogy egy időben állandóan a kutyáját mutogatták, Scherzi kisasszonnyal egyetemben, de nem tettem. Alonsot is mégtöbbet ócsárolhattam volna milyen köcsög, hogy a feleségét megcsalta egy orosz modellel. DE mivel a magánéletük nem a sporthoz tartozik max a média nyilvános bulvár eseményeihez ezért leszarom és nem foglalkozom vele:DDD -
W aWaW Wah #142417 akkor megvan az új munkahelyem, köszönöm a lehetőséget :) -
#142416 Én nem mondtam, hogy hazudsz pontosan tudom, hogy mire gondolsz de én nem hiszem azt, hogy egy forma1-es portál reprezentatív közvélemény kutatással lenne egyenlő de szerintem ezt te sem gondolhatod komolyan. Olyan ez mint a legtöbb játék fórumán szokott lenni. Attól mert egy bizonyos tömegnek a legnagyobb a hangja azért még nem biztos, hogy ők a többség. Szakmai körökbe meg Vettelt is biztosan ugyanúgy elismerik mint Hamiltont, Alonsot, Kimit... stb.
Amit nagyon nem szeretek, hogy a drukkerek legyenek azok akárkik olyan színtiszta gyűlölettel beszélnek róla, mintha éppen most szabadultak volna valamelyik idióta tarkopasz b-közepes szurkolótáborból akik alkoholmámorban üvöltik a "mocskos lilák"-at. Mégis mit követett el ellened az a "szerencsétlen", hogy így utálod. Én nem utálom Vettelt soha sem beszéltem ilyen gyűlölettel róla mint ahogyan ti teszitek Alonsoval, Hamiltonnal, Kimivel...stb., sőt én nem is regisztrálok alreget, hogy titeket flameljelek vele minden verseny után mert ha nem is értek egyet veletek legalább annyival megtisztellek, hogy normál hangnemben beszélek veletek. -
IXEMGabeo #142415 szóval azt akarod mondani, hogy hazudok? nincs több kérdésem... -
morfi91 #142414 Kedves fórumozók!
Ismételten szerkesztőfelvételt hirdet az ultimate-sport.hu. Olyan emberek jelentkezését várjuk akik hajlandóak szabadidejükben írni a Formula 1 és az autósportok világában zajló történésekről, hírekről, esetleg szubjektív véleményüket megosztani az olvasókkal írásos formában.
Ha szeretnél egy dinamikusan fejlődő, sport bulvártól mentes oldal stábjának tagja lenni, akkor írj nekünk egy bemutatkozást az [email protected].
Köszönöm, hogy időt szakítottatok ennek a kis felhívásnak az elolvasására!
Üdv: Ultimate-Sport stáb -
#142413 Egy dologra válaszolj te nem tudsz tisztességesen személyeskedés nélkül fórumozni?
Majd ha tudsz intelligens ember módjára fórumozni akkor folytatjuk, szólj ha megtanultad mert normális keretek között lehet velem vitatkozni sőt azt is elismerem ha nincs igazam de ez a személyeskedő hangnemet hagyd meg másnak. -
G_ArchAngel #142412 De irhattam volna azt is, hogy Coughlan neje altal fenymasoltatott dokumentumokat.
Meg tudtal volna birkozni ezzel a mondatszerkezettel? Tulzottan osszetette valt a tortenet?
Meddig hasznalta? Ameddig elonye szarmazott belole, majd szepen befekudt a FIA vizsgalobizottsaganak a zacsijat nyalogatni, hu spanyol vazallusaval...
De persze a hozzad hasonlo szemellenzosok szerint nezhetjuk ugy is, hogy az angyali Alonso semmit nem tett, csak a szemet fekete gyerek, a McLaren es a FIA, mind ok tehetnek errol, sot, ok tortek fel PDLR citormail fiokjat es onnan bombaztak Alonsot a beallitasokkal, amit PDLR nem tudott meg, miutan nem tesztelte a dokumentumok alapjan nem kiprobalt megoldasokat.
Igy gondolod ugye?
Igy mar megfelel a te kis anderseni vilagkepednek? -
G_ArchAngel #142411 korábban még azt írtad "exFerraris Stephney altal lenyult beallitasokat"
Te ennyire sotet vagy?
Ha azt irom, hogy nemetek altal gyartott autot hasznalok, akkor azt nem vehettem a VW Smith-Car-tol, mert akkor mar nem a nemetek gyartottak es nem igaz allitasom?
Ennyire szar az oktatasi rendszerunk? -
#142410 kicsit off:
5 éve a Mazda Furai leégett egy Top Gear forgatáson...amellett,hogy szvsz egy igen szép autó volt,a hangját tessenek meghallgatni :) -
#142409 Én nem tudom ebből mi volt az igazság, de a korábban állandó technikai hibákkal küzdő McLarennek egyik pillanatról a másikra semmi műszaki gondja nem lett egész évben ... -
#142408 "Addig hasznalta PDLR altal tesztelt, exFerraris Stephney altal lenyult beallitasokat, amig jo volt neki,"
Amíg jó volt? mi volt jó? Addig használta, amíg el nem zárták az infó csapot. Tegyük csak tisztába a dolgokat nehogy félrevezess megint valakit.
Ami az emailekben volt:
Súlyeloszlás
Flexibilis hátsó szárny és az aero egyensúly
Gázzal felfújt gumi
Fékrendszer technikai megoldásai ("Can you explain me as much as you can, Ferrari’s braking system with the [censored]? Are they adjusting from inside the cockpit?"
Ilettve pit stop stratégia is volt közte.
Ezek a súlyeloszlás és talán az aero egyensúlyt leszámítva mind technikai megoldások nem pedig beállítások.
Egyébként itt egy jó összefoglalás a történtekről csakhogy a jövőbe ne lehessen senkit félrevezetni:
Spygate -
#142407 Személyeskedést hagyd meg másnak! Látom elfogytak az észérvek innentől már csak ez megy. -
#142406 Nem linkelsz miért? Olyan határozottan jelentetted ki gondoltam alá is tudod támasztani valami hiteles statisztikával ezek szerint nem ütöttél egy nagyot a hasadra és mondtál valamit. -
#142405 korábban még azt írtad "exFerraris Stephney altal lenyult beallitasokat"
akkor mégsem ő emailezet Alonsoval? -
#142404 2002 tájékán leveleztem vele, mert megkereset, hol kezdjen el amerikában versenyezni és megírta, hogy volt már IndyLightsban teszten de ő az akkori CART-ban szeretett volna indulni. Nem volt nehéz a válasz sok pénzzel :) cserébe küldött postán mindenféle nascaros és CART-os aláírásoknál kapott adatlapokat versenyzőkről, csapatokról.
Ő az akkori kor Kiss Pál Tamása volt..tehetsége volt, pénze viszont semmi. -
IXEMGabeo #142403 nem linkelek...olvasgasd bármelyik hírportál alatt a kommenteket. Igaz rengeteg a bugyuta és hozzá nem értő hsz, de kivehető mekkora Vettel utálat van...és itt is megvannak azok az emberek, akik bőven belekötöttek már:) -
G_ArchAngel #142402 Eszak-Koreaban elsz, hogy nem tudsz keresni? Nem kellene forumokra jarnod, ha alapveto dolgokat keptelen vagy hasznalni. Keresd meg magadnak, majd visszajossz, ha sikerult, ha nem, akkor mi is orulni fogunk.
Minek jar ide minden fogalmatlan? Az ilyeneknek nem az F1-live-on lenne a helyuk? -
G_ArchAngel #142401 Kezd ott a keresest, hogy hogyan tudta olyan gyorsan megtalalni a McLaren a megfelelo beallitasokat a Bridgestoneokat, fekrendszert es felfuggesztest illetoen.
Majd keress ra, hogy miket emailezett egymas kozott De La Rosa, Alonso es Coughlan.
Ha osszeallt a kep, akkor a folytatjuk, ha nem akkor neked minden mindegy, ha eddig sem nezted az F1-et, ezutan sem erdemes. Nem osszetett sport, de szamodra tul nagy kihivas.
-
#142400 Én megmondom őszintén nem tudom. Nem olvastam semmilyen kimutatást vagy statisztikát arról, hogy a világ F-1 szurkolói kit vagy kiket tartanak a legjobbnak de ezek szerint neked van ilyen statisztikád. Ha nem haragszol linkeld már be mert kíváncsi vagyok az eredményekre. -
IXEMGabeo #142399 nem az SG-ről van szó... -
#142398 Érdekes interjú olyan igazi magyar story. Kíváncsi lennék mi a teljes igazság mert ahogy nézem benne is sok tüske maradt és beszól mindenkinek. -
#142397 Akkor a sok Kimizés, Alonsozás, stb után most jöjjön valami más:
Réz Csaba interjú -
#142396 -
#142395 Mindenki szemében? Itt a Vettel szimpatizánsok vannak többségben. Minden futam után azt olvasom Vettel mekkora király Alonso meg milyen szemét függetlenül attól, hogy mit csináltak. Még valamelyikőtök képes volt egy alreget is csinálni csakhogy a többieket flame-elje, amikor Vettel nyer. -
#142394 -
#142393 Megérték ott mindketten a pénzüket. Dennis jobban is kezelhette volna ezt a két pilótát.
Kimi megérdemelte azt a vb-t hiszen csak az nyer aki ott tud lenni nyilván ha a két ezüstnyíl egységesebb akkor nem lett volna Kimi vb de járt ez neki a sok balszerencse után, ami a Mclarennél sújtotta tehetsége alapján abszolút megérdemelte. Hamilton köv. évben kb. hasonló "szerencsével" hozta el a vb-t de ő is megérdemelte mert tehetséges és jó pilóta és lesz még ő vb ha kap végre egy versenyképes autót.
Jövőre Kimi-Alonso páros nagyon kemény lesz. Remélem botránymentes lesz az ő viszonyuk és csak a versenyzésről szól majd. Bármelyikük lenne jövőre vb nagyon örülnék neki de ahhoz le kell győzni a RB-t, ami nem lesz könnyű. -
IXEMGabeo #142392 az a vicc, hogy 2007 óta pont ez a 2 ember mindenki szemében a number one
még úgy is, hogy Vettel szarrá alázza a mezőnyt is és őket is folyamatosan ő a szemét:DDD -
#142391 Trollkodni max te meg a fajtad szokott, ezert is nem vagyok itt aktiv soha ! Es ezert is szarok rad ugy ahogy vagy.....