FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne álszenteskedj!Nem áll jól..
Nem fogok végig lapozni számtalan oldalt,épp eleget "anyáztunk"hogy emlékezzek rá.
de gyorsba itt egy lájtos.#3429
Nem fogok végig lapozni számtalan oldalt,épp eleget "anyáztunk"hogy emlékezzek rá.
de gyorsba itt egy lájtos.#3429
Az én véleményem ugyan az,mint amit már leírtam ide 5 évvel ezelõtt is.
Te pedig Sumit már utáltad 10 évvel ezelõtt is és szidtad mint bokrot,ez nem változott.
Tehát 4 kiemelkedõ versenyzõ van,de ebbõl 1 nyugdíjba ment.
És vannak még ketten,akikbõl valami hiányzik,hogy a Vettel-Alonso-Hamilton trióhoz érjenek..
Kubica és Rosberg maradt az örök talány..
Te pedig Sumit már utáltad 10 évvel ezelõtt is és szidtad mint bokrot,ez nem változott.
Tehát 4 kiemelkedõ versenyzõ van,de ebbõl 1 nyugdíjba ment.
És vannak még ketten,akikbõl valami hiányzik,hogy a Vettel-Alonso-Hamilton trióhoz érjenek..
Kubica és Rosberg maradt az örök talány..
Jó a srác stílusa. Bajnok nem lesz a Mercivel, de nem féltem õt azzal a szarral sem. Ráadásul a legjobb barátja lesz a társa, szóval nagyon szar év elé nem néz.
A medve nem játék.
"Alonso is egy nagy versenyzõ,bár szerintem Schumi,Kimi,Vettel és Hamilton jobb nála."
Elemezzük, bakker:
"Alonso is egy nagy versenyzõ" Ezt ki mondta? Jackie Chan vagy egy "levegõ/levegõ"?
Itt le is zárhatjuk, mivel én is a saját véleményemet írtam le, végig, nem pedig idéztem pityipalkót, hogy "Kimi nem jobb". Remélem felfogtad!
Elemezzük, bakker:
"Alonso is egy nagy versenyzõ" Ezt ki mondta? Jackie Chan vagy egy "levegõ/levegõ"?
Itt le is zárhatjuk, mivel én is a saját véleményemet írtam le, végig, nem pedig idéztem pityipalkót, hogy "Kimi nem jobb". Remélem felfogtad!
A medve nem játék.
"Alonso és Hamilton a két legjobb versenyzõ a F1ben jó és rosszabb autóban egyaránt."
hamiltont eddigi pályafutása során mikor láthattuk rosszabb autóban? 😄DD
na majd jövõre talán ezt is kipipálhatja...
hamiltont eddigi pályafutása során mikor láthattuk rosszabb autóban? 😄DD
na majd jövõre talán ezt is kipipálhatja...
Per Aspera Ad Inferi.
Velemeny: "Alonso is egy nagy versenyzõ,bár szerintem Schumi,Kimi,Vettel és Hamilton jobb nála."
Tenykozles: "Kimi nem jobb"
Tenykozles: "Kimi nem jobb"
http://gaborszantai.co.uk/
Mellesleg, én csak leírtam, hogy mit gondolok arról, amirõl õ is írt. Semmi olyan nem volt benne, ami kötekedés, különösen, hogy pl. Kimit kifejezetten bírom.
A medve nem játék.
Szálka/gerenda?😊)
Odairta, hogy
"Alonso is egy nagy versenyzõ,bár szerintem Schumi,Kimi,Vettel és Hamilton jobb nála."
Tiszteld masok velemenyet vagy ne jarj forumokra.
Tiszteld masok velemenyet vagy ne jarj forumokra.
http://gaborszantai.co.uk/
Kimi nem jobb, Schumit láttuk most mire képes, Vettel pedig 1x villantott nem RBben, amikor Monzában nyert. Alonso és Hamilton a két legjobb versenyzõ a F1ben jó és rosszabb autóban egyaránt.
Kimi és Button nagyon korrekt, kiegyensúlyozott arc, itt Kimi a jobb, szerintem, de Button ül majd jobb autóban jövõre.
Vettel esete csak akkor lett volna érdekes, ha Õ igazolt volna a Mercihez, nem Hamilton. Hamiltont jövõre kivették a vébébõl, így Vettel vagy Alonso lesz a befutó, Raikkonen és Button szép pillanataival.
Remélem Kimi mellé jövõre beül Koba (Kobának is jót tenne, iszonyat sokat fejlõdhetne), mert õ ált. akkor megy jobban, ha van akit csapaton belül is legyõzhet.
Egyébként mind Alonso, mint Vettel baromi hisztis két picsa, de attól még mindkettõ jól nyomja.
Kimi és Button nagyon korrekt, kiegyensúlyozott arc, itt Kimi a jobb, szerintem, de Button ül majd jobb autóban jövõre.
Vettel esete csak akkor lett volna érdekes, ha Õ igazolt volna a Mercihez, nem Hamilton. Hamiltont jövõre kivették a vébébõl, így Vettel vagy Alonso lesz a befutó, Raikkonen és Button szép pillanataival.
Remélem Kimi mellé jövõre beül Koba (Kobának is jót tenne, iszonyat sokat fejlõdhetne), mert õ ált. akkor megy jobban, ha van akit csapaton belül is legyõzhet.
Egyébként mind Alonso, mint Vettel baromi hisztis két picsa, de attól még mindkettõ jól nyomja.
A medve nem játék.
Hulknál lement a redõny,amiért meg is büntették,ez is segítette Alonso elõrejutását. Igaz Vettelnek sem volt haszontalan ez. Az,hogy nem lesz többet Vb az nem biztos. Könnyen elõfordulhat,ami korábban is például Raikkonennel szemben,vagy Schumacherrel szemben,hogy van nála egy gyorsabb versenyzõ,akinek viszont megbízhatatlanabb a kocsija.Alonso meg mindig ott figyel a második helyen,aztán célba ér elsõnek az elõtte levõ technikai hibája miatt. Alonso is egy nagy versenyzõ,bár szerintem Schumi,Kimi,Vettel és Hamilton jobb nála. Szóval azért nem írnám le ennyire. Az emberi oldala már más kérdés.Annyi gusztustalan húzást (pl.Doornboss tesztpilóta veszélyeztetése és féktesztelése a Hungaroringen,a beparkolás Hamilton elé a boxba,hogy ne tudjon új körre menni,az elsõ szingapúri "futamgyõzelme",ordibálás a rádióba Fisico miatt, mutogatás Petrovnak,hogy mi az,hogy õ meg meri védeni a helyét a nagy Alonsoval szemben,stb) mint tõle nem sok pilótától lehetett látni a Formula 1-ben ilyen rövid idõ alatt.A legkevesebbet talán Raikkonentõl. De ez már egy más kérdés. Mint pilóta,Alonso gyorsaságban a Top 5-ben van,az tuti. Szóval nem írnám le,még ha személy szerint ki nem állhatom.Vannak nála gyorsabbak,de nagyon egyenletes teljesítményre képes,ha megkapja a szükséges feltételeket,vagyis,hogy a csapattársát év elejétõl kezdve másodikként kezelik. Ha egyenlõ elbánásban van része a csapattársnak,mint neki,akkor idegbeteg lesz,szétesik és vége. Ezért,ha jövõre év elejére mondjuk Massa átmentené a baleset elõtti régi új formáját,akkor a Ferrari szinte biztos,hogy visszafogná a brazilt.Egyrészt a 2008-as tapasztalatok miatt,másrészt mert a Santader bank óriási mennyiségû lóvét visz a csapathoz Alonso miatt. Raikkonen ellen nem fogták vissza mert õt nem zavarja,ha nem kap kiemelt bánásmódot.Nem az az idegeskedõ típus😊 A Lotusnál is minden futamon megosztja Grosejannal a saját telemetriáját.
El se jutott a kicsinél is kisebb agyadig, hogy a Ferrari évek óta (mióta Domenicali a góré) azért anyázik már az év elején, hogy milyen szarok, mert abból baj nem lehet, és ezzel túlminõsítik magukat, hogy mekkora ászok ezzel a szarral is?
Persze, mentális erõ, ahol Massa a dobogóért küzd, miközben Webber esik-kel?
Amúgy ne szémélyeskedj, maki!
Persze, mentális erõ, ahol Massa a dobogóért küzd, miközben Webber esik-kel?
Amúgy ne szémélyeskedj, maki!
A medve nem játék.
az el sem jutott a kicsi agyadig,hogy esetleg a mentális erõre gondol Alonso vagy a megbízhatóságra?ezektõl függetlenül az autó még mindig fejleszthetõ,hiszen fél másodperccel lassabb mint a mclaren és a red bull...
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Szerintem ez a térkép nagyon jó, nem kell ide GPS meg GLONASS. Ne feledjük el,hogy Kimirõl van szó,aki több VB címet is elbukott technikai meghibásodások miatt.A GPS elromolhat,és kér áramot. A térkép nem😊
Kovalainen se semmi abban a szemuvegben. 😄
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Spanyol ne várj pl angolos eleganciát😊
Megint csúsztatnak a majmok
"Most elõször mondták pilóták, expilóták, rajongók, hogy mi voltunk a legjobbak a bajnokságban.Ugyanilyen erõsen jövünk vissza 2013-ban, mert ennél erõsebbek nem lehetünk."
Most akkor gyenge volt a Ferrari, vagy szupererõs? 😄
"Alonso kétszer nem ért célba, amikor Spában kiütötték és amikor Japánban koccant az elsõ kanyarban Raikkönennel, és kicsúszott."
Ez nem kicsit az õ hibája is volt ...
"Most elõször mondták pilóták, expilóták, rajongók, hogy mi voltunk a legjobbak a bajnokságban.Ugyanilyen erõsen jövünk vissza 2013-ban, mert ennél erõsebbek nem lehetünk."
Most akkor gyenge volt a Ferrari, vagy szupererõs? 😄
"Alonso kétszer nem ért célba, amikor Spában kiütötték és amikor Japánban koccant az elsõ kanyarban Raikkönennel, és kicsúszott."
Ez nem kicsit az õ hibája is volt ...
A medve nem játék.
kiborul rövid u.
Minden pisis tudja..
Minden pisis tudja..
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Nos azzal zárnám az idei szezont és kövezzetek meg nyugodtan,de másodjára megnézve és kielemezve ezt a futamot,arra jutottam,Alonso már nem lesz vb ebben a sportban..
Annyi minden játszott a kezére,kezdve Webber méltatlan rajtjával,a megforgással,a +1 kerékcserével,(amit el is rontanak és nem kicsit)Szóval itt minden Vettel ellen szólt,Alonso így se tudott élni vele.
Ha ez kevés volt neki,akkor már nem tudom mi segíthetné õt egy újabb vb-címhez....
Annyi minden játszott a kezére,kezdve Webber méltatlan rajtjával,a megforgással,a +1 kerékcserével,(amit el is rontanak és nem kicsit)Szóval itt minden Vettel ellen szólt,Alonso így se tudott élni vele.
Ha ez kevés volt neki,akkor már nem tudom mi segíthetné õt egy újabb vb-címhez....
Ja hogy erre mondta valaki, hogy utána kiállt a boxba... értem.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
gondolom, ha neked ebbõl az jött le hogy õ is sg-n tolja a siránkozást mint Te, akkor igen 😄DDDDDDDDDDDDD<#idiota>#idiota>
...
Azért ott kicsit más lett a helyzet, miután Hamilton bejelentette, hogy távozik, button meg pontot is alig tudott összekaparni.
vagyinkább a pontrendszer szerint, neki volt az év során legtöbbet top autója, a többieknek pedig nem 😊
Hát, addig nem elõzte meg, ameddig nem volt elõrébb az õ kocsija. így ameddig mögötte volt, Vettel volt hátrébb.
#132544: Hiába szól a Ferrari, Vettel nem tud vissza engedni maga elé valakit, aki kiállt a boxba...
#132544: Hiába szól a Ferrari, Vettel nem tud vissza engedni maga elé valakit, aki kiállt a boxba...
Utolsó verseny, visszavonul. Ha leáll a honfitársával izmozni és ilyen körülmények közt megcsúszik és kiüti, kb keresztre lenne feszítve.
Mint mondtam, Vettel sokkal gyorsabb volt nála, Suminak az ég világon semmi tétje nem volt már az egésznek. Biztos vagyok benne hogy ha Alonso jött volna mögötte akkor sem akadékoskodik.
Ha ez 3 futammal ezelõtt történik, akkor jobban odateszi magát, de most felesleges volt.
Mint mondtam, Vettel sokkal gyorsabb volt nála, Suminak az ég világon semmi tétje nem volt már az egésznek. Biztos vagyok benne hogy ha Alonso jött volna mögötte akkor sem akadékoskodik.
Ha ez 3 futammal ezelõtt történik, akkor jobban odateszi magát, de most felesleges volt.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Azért a versenyzõk nem éppen így gondolkodnak, hogy ja ez vettel, õt bírom, úgyhogy elengedem. Kicsit sportszerûtlen lenne, hogyha bárki bárkit csak azért engedne el mert neki drukkol pedig nem is egy csapatban vannak.
Ha ez így lenne, akkor mindenki gyûjthetné a barátokat, és azon dõlne el egy vb sorsa, hogy kinek van több barátja a pályán.
Ha ez így lenne, akkor mindenki gyûjthetné a barátokat, és azon dõlne el egy vb sorsa, hogy kinek van több barátja a pályán.
hát sajna ezt el kell viselni(ha mindenáron itt akarsz olvasgatni). Mivel Vettel a világbajnok😊 Vagy is egy általánosan elfogadott pontrendszer(minõsítõ rendszer) szerint "õ az isten... a többiek meg szarok"😄 Ez van.
Ki csinálja ezt? Csak az zavar, hogy fettelazistenatöbbiekszarok, és hasonló minõségû hsz-eket olvasgatok...
oh sorry nem láttam, hogy már volt! pedig legörgettem!
nem lehet valahogy eltüntetni?
Durva egy verseny volt! Vettel megnyerte behozott 40 pontot! Alonsó meg azzal a szarral, mit elbasztak az olaszok,majdnem nyert!
Massa is a szezon végére ébred fel!
Durva lett volna az is ha Hülkenberg dobogos helyet ért volna el! nem csinálja azt a marhaságot!
nem lehet valahogy eltüntetni?
Durva egy verseny volt! Vettel megnyerte behozott 40 pontot! Alonsó meg azzal a szarral, mit elbasztak az olaszok,majdnem nyert!
Massa is a szezon végére ébred fel!
Durva lett volna az is ha Hülkenberg dobogos helyet ért volna el! nem csinálja azt a marhaságot!
.jpg)