182111
  • a.carkey
    No de 15 milla eurót? :D
  • G_ArchAngel #143922
    Story of my life...

Hany munkat beszoptam mar en is, ahol nem fizettek es csak csinalom, mert szeretem, amit csinalok...
  • Professor X
    Valószínűleg valamilyen speciális karakter/betűtípus okozza.
  • Professor X
    Sejtem, hogy mi okozza, ki is próbálom: '
  • a.carkey
    Nnnna, itt a cikk:

Räikkönen az idén még egy fityinget sem kapott

Ezek után pláne nem értem Permane verseny közbeni nagy pofáját.
  • a.carkey
    Mik ezek a kódok? Meghülyült az SG?
  • Peter1
    Ez egyre jobb.....

Ted Kravitz ‏@tedkravitz
    An explosive Kimi Raikkonen interview coming up in The F1 Show. Had to b persuaded to race this w/e, hasn’t been paid all season 5pm #skyf1

Jennie Gow ‏@JennieGow
    Raikkonen not paid a single € this season by Lotus but he’s come to race anyway because they now have an understanding. Listen @bbc5live #F1
  • IXEMGabeo
    max időmérőn...Bottas most is Maldi mögött végzett.

Tudtommal Kanada volt olyan hétvége ahol Bottas dominált, ill. Japánban vívtak nagy harcot, de ott Maldi megelőzte a végén igaz kicsit agresszívan, de meglett. Tény, hogy nincs messze tőle, de ez túlzás, hogy rendre verné a venzuelait
  • IXEMGabeo
    :DDDDD lool
  • Norbi1990
    Mondjuk igen, versenyen lehet kijön a több tapasztalat.
    Sajna én sem látom, hogy mi zajlik a Williamsnél nem nagyon mutatják őket, Facebookon sem szoktak sokat írni.
  • Professor X
    Olyat olvastam valahol, hogy a régi jobban feküdt neki.
  • G_ArchAngel #143912
    Grosjean nyerte a szabadedzest, azt csiripelik Kimitol elveszik a hosszu tengelytavu autot es a regit kapja meg.
  • Professor X
    Azt meg én sem szeretném, hogy Perez kiszoruljon a mezőnyből, de tartom a véleményem, hogy még érnie kell. Szerintem visszamehetne a Sauberhez, vagy esetleg ott a Force India is, bár az a legvalószínűbb, hogy marad ott, ahol van.
  • Professor X
    "Maldonadot nem tudom hova rakni. Mostanában rendre elveri az újonc Bottas..."

Ahhoz képest szinte mindig Maldonado végez jobb pozícióban. Persze nem nagyon kísérem figyelemmel a versenyeiket, szóval biztos, hogy nem mindig megy minden simán, de én akkor sem mondanám azt, hogy Bottas rendre elverné őt. Max. kvalira igaz ez.

• Norbi1990
    nahát 8 év után itt is bevezetik? :D
  • Master91

"A new camera is used on Alonso car that is moving all round the car like on indycars.."
  • Norbi1990
    Perez nem tud menni akkor sehova. Nem lenne jó ha eltűnne. Persze Hülkenbergnek örülnék a leginkább ha sikerülne valamelyik csapatba bekerülni.
    Maldonadot nem tudom hova rakni. Mostanában rendre elveri az újonc Bottas...

Túl sok a tehetséges újonc és kevés a hely.
  • Professor X
    Ja, és Hulk meg menjen a Mclarenbe. Checo (szerintem) még nem elég felkészült, túl hamar került oda.
  • LeventeV
    Na ez jó. XD
  • Professor X
    Tavaly még katasztrófa lett volna a Grosjean + Maldonado kombó, az igaz. GRO mostanra már beérett, úgy látszik, megérte adni neki még 1 esélyt. MAL pedig talán még egy kicsit túl agresszív, viszont már van 1 futamgyőzelem a neve mellett (ráadásul Alonso tartotta nyomás alatt). Nem lesz ez rossz (HA így alakul).
  • mcmoha
  • pedobear
    http://a5.hu/f1/egy-volt-f1-es-orvos-tagadta-hogy-pilotak-doppingolnanak
  • AnuluWork #143901
    Mert van egy Vettel és egy Rosberg? :)

Amúgy a Sauber mikor nem táncolt a szakadék szélén? De valahogy mindig összejött nekik a dolog. :)

• AnuluWork #143900
    Mikor olvastam a Toyota nevét egy pillanatra röhögtem, hogy azzal is bajnok lehetett volna, de aztán eszembe jutott, hogy a Brawn az a Honda butasága révén került a F1 élére. :)
  • AnuluWork #143899
    Permane nőjével látták ...
  • AnuluWork #143898
    Baromira igazad van. Annyira megfogták az egészet, hogy kérdés már csak az, fel lehet-e majd innen állni, ha Berninek kampec, vagy minden megy majd a régiben.

A spórolás meg egy hülyeség. Sokkal drágább most a F1, mint anno volt, ráadásul jóval kevesebb a gyártó is. Nem azt mondom, hogy ha minden marad a régiben, akkor jobb lenne a gazdasági helyzet, de több futam van, több költség, több megkötés, több tényező amire fejleszteni kell, ráadásul olyan oldal fejlődik, ami tényleg kevés helyen eladható. Persze anyagokkal kísérleteznek, ami a jövőre nézve jó, de amit a csapatok megtakarítanak a költségeken, azt nyomják a pilótáknak, mérnököknek, csapatvezetőknek. Míg régen azért ilyen fizuk nem voltak. Átmentek a srácok egyfajta bajnokok ligájába, csak itt a meccsek baszott unalmasak. :)
  • IXEMGabeo
    hát ja...
  • G_ArchAngel #143896
    Valamiert azt erzem, hogy az F1 alkonyat nezzuk, amikor egy McLaren-nek is fontos a szponzoralt pilota, Lotus pedig a csod szelen tantorog a Sauberrel es ez miatt kevesbe tehetseges versenyzok vasaroljak fel az uleseket, akkor mar nem az autoversenyek kiralykategoriajarol, hanem a aranyifjak es milliomos csemetek vidamparkjarol beszelhetunk.
    Amugy en azt sem ertem, hogy Nico miert nem kepes egy nemet ceget sem talalni, annak ellenere, hogy ott van jelenleg a legerosebb gazdasag Europaban es gondolom a sportolok szponzoralasa adokedvezmenykent jelenik meg, mint minden mas orszagban.
  • IXEMGabeo

Hülkenberg a sivatagban...csak aztán ez a kép nehogy arról tegyen tanúbizonyságot, hogy így marad csapat nélkül:S FI állítólag Chiltont akarja azt hittem dobok egy hátast mikor olvastam:S
  • IXEMGabeo
    Alonso a Red Bullé lehetett volna akár...
  • IXEMGabeo
    jaja, én is ezt pofázom mióta:) a balancot ott sikerült eltalálni elég jó szezon volt
  • Fura Alak
    Bebaxott az este, és most kúrálja magát, mit kell ezt felfújni? :D
  • Professor X
    Szerintem nem kell komolyan venni ezeket. Azt meg nem is értem, hogy miért csinálnak ekkora ügyet egy hülye rádióüzenetből, jó lenne végre leszállni a témáról (ezt most nem konkrétan neked mondom).
  • Master91
    http://www.hirado.hu/Formula1/Hirek/2013/10/31/12/Roviden_Raikkonen_nem_lesz_ott_a_Lotus_csutortoki.aspx

+

Jönnek a pletyik hogy Webber Abu Dhabi után át is adja az ülését Riccardonak

balhé balhé hátán? :3
  • Professor X
    Nem hiszem, hogy az lenne az egyetlen lehetőség Hulk számára, úgyhogy mindenképpen lesz helye jövőre.
  • Professor X
    2010-ben nem volt se DRS, se KERS, a gumik pedig bírták a strapát, mégis egész jó év volt az. Persze volt néhány unalmas verseny, de az minden évben van több-kevesebb.
  • lac coo
    Pont attól halott, hogy sok a tudomány mögötte......Régen volt négy kerék, egy motor , két műanyag darab mint szárny...
    Mindig van aki jobban megoldja mint a többiek, onnantól unalmas......Aeroval addig dolgoztak mig elérték azt is, hogy a hátsónak kifejezett kárára van, nem előnyére a szélárnyék. Ha nem lenne drs előzés is alig lenne, ha nem lenne pirelli, semmi nem történne egy versenyen.
    Jelenleg azon dolgoznak, hogy valahogy könnyebb legyen előzni, történjen valami a pályán, minden látszólagos baromság ezt szolgálja......A benzin limit is .....
    Egy megoldás lenne egyenautók, minden trükk nélkül, de ez F1 itt ilyen soha nem lesz.Vagy ha még jobban kordában tartják a fejlesztéseket, hogy mindenkinek nagyjából ütős autója legyen, de ez F1 ilyen s lez soha ....Gyanítom, ez jó ideig ilyen marad: mesterséges dolgokkal, hogy valamit élvezzünk is belőle ha már autóverseny ....

Persze lehetne atom jó, tartós gumi is, nuku drs , aztán szépen végig mennének rajtsorrendben ....
  • Master91
    van benne igazság....

de komolyan nem értem ,hogy 1 verseny autónak miért kell limitálni a fogyasztását...

Eddig a pirelli miatt nem nyomhatták 100%on, most még inkább nem lehet nyomni neki a benzin spórolás miatt, fuck this shit :(
  • Botond #143885
    Onnan halott ez a sport, hogy nincs évközbeni motor+váltó+stb fejlesztés, amibe szívesen raknának pénzt az autógyárak, mert azt át tudják rakni az utcai autóikba, amiket kifejlesztenek, ezzel szemben van karosszéria okosítás, ami ugye sehol máshol nem használható, így nettó pénzkidobás.
  • Master91
    2. mondat kicsit fura.

De éljen a max. 100 liter benya + pipirelli combo!!!!