FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bercy
Az overallja overe nem sikerult helyesen felhimezni a nevet 😊
a.carkey

A medve nem játék.

Szabi

"Nulla tenaci invia est via"

passatgt
itt azt írja már évek óta használták csapatok, csak valamiért a mclaren-nél vették észre elõször😊

repvez
Köszi, ahogy olvasom nem egy régi dologról van szó mert a meki 2011ben használta elõször aztán szépen átvette a többi csapat is. Csak eddig nem igen sürün használták, hogy ennyire szembetünjön a képeken.
desigo
McLaren MP4-28

passatgt
spray formában van, flow viz a neve, ráfújják a részre amit vizsgálni akarnak és ahogy megy az autó szépen látszik rajta ahogy a légáramlat megy a kocsin

repvez
Egyébként az a festék amit a kipufogó alatt látható az aero teszthez kell vagy hö hatást néznek rajta és egyáltalán hogy kerül oda a boxban odaöntenek egy adagot vagy valahonnan adagolják menet közben ?
RatBaG
a 3. képen egy speciális force india látható, amit szokatlan módon, az aszfaltcsík melletti közlekedésre fejlesztettek.
fûnyíró-mód ON!

Per Aspera Ad Inferi.

kifli
a bemutatón annyira nem jött át, itt viszont rohadtul tetszik a ferrari
passatgt

ferrarin meg szárazon is van az a két kis örvény, valszeg ezért, itt azért van technika:

Kit--Kat
Nekem is ez jutott eszembe. 😄

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

passatgt
desigo
passatgt

desigo
Master91
Erre mondtak a Raikkonen-hater trollok anno, hogy aki szethajta az autojat, az menjen stock szeriaba😊

http://gaborszantai.co.uk/

zzeN

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

desigo

Peppus
Szerencsétlen Hami, eddig a McLaren esett szét alatta, most a Merci..

desigo
Pluskast
Inkább folytatódnak nem? 😊

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

bakkerman
de gyönyörû ez a kép!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

kezdõdnek a mûszaki hibák, jó helyre igazolt😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

a.carkey
Állandó razzia lesz a F1ben? 😄

A medve nem játék.

Ulvar
tavaly hasonlóképp indult a Lotusnak. Padlólemez magától elrepedt...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

zzeN
Se a Merci se a Marussia nem tesztel ma már. Jól indul a Mercinek mit ne mondjak😊

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Ulvar
sztem most gyûjtögetik még a mexikómabéka szponzorokat. Meg ez az év folyamán folyamatosan változni fog ugyebár. Be lesz az tömve, meglepõdnék ha nem. Volt már ilyen üres Sauber korábban is.

a dobozon furcsa az a nagy hely... nincs eleg szponzor vagy egyelore titok?

Ulvar
GUUUUUUT

MMMM

mcmoha
Hátsó fékeknél elment a nyomás, ezért törte ösze.

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Ulvar
Chilton se direkt rakta a falba a gépet, akárcsak Hami.

repvez
Elsõre azt olvastam, hogy Fail-ba rakta 😊
zzeN
"Lewis Hamilton begins his Mercedes career... in the wall." <#hehe>

Minstrel
Lajos falba rakta a Mercedes-t.

http://topgearhungary.blogspot.com/

bakkerman
Button kiegyensúlyozottabb lesz,tõle megszokott módon,gyûjtögetni a fogja 4.-5. helyeket,egy két dobogó,extrémebb versenyeken gyõzni is fog,míg Perez nem lesz ennyire megbízható szvsz,de most ki merem jelenteni,hogy többször fogjuk õt dobogón látni mint Buttont,és több futamot fog megnyerni. Elfogja dobni a vasat 1-2 alkalommal,ebben biztos vagyok,de nagyot fog õ dobbantani idén!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

zzeN
Razia lett a Marussia másik új pilótája, nem lesz könnyû nekik az ziher.

Carlos
nem fog hiányozni! 😊

Þór vígi þessi rúnar

nem tudom, mert Witmarsch elsõ pillanattól fogva kedvelte Buttont. 1. évben Jensonnak bele kellett illeszkedni a csapat filozófiájába akkor látszódott, hogy Hamilton picit elõnyösebb helyzetben van pláne idõmérõn, de 2011-tõl kezdve kiegyenlítetté vált a küzdelem, habár idõmérõn akkor is Hamilton végzett többször elõrébb 12-ben több esetben is eltûnt ez a hátránya. 2011 végén Button lett elõrébb mivel Hamiltonnak gyenge idõszaka volt a sorozatos összeakadások és a média nyomás miatt. Tavalyi év totál csõd volt a Mclaren számára mivel Button is és Hamilton is mûszaki hibák, tömkelegét szenvedték el. Végefele 1-2 futamon Hami pont akkor volt gyorsabb amikor kiesett mûszaki hiba miatt, év elején pedig Button egészen mondhatni Barcelonáig amikor bekövetkezett a vesszõfutása a fejlesztések okán...Buttonnak azért 2011-tõl kezdve igen sok futam volt ahol önerõbõl száraz körülmények közt is képes volt a gyõzelemre. Egyértelmûen fejlõdött korábbi önmagához képest. Mclaren filozófiáját tekintve nem gondolom azt, hogy Hamilton sokkal nagyobb támogatást élvezett volna pláne a 2011-es éve után. Szerintem Witmarsch titkon Buttont kedveli jobban, amire lehetséges Lewis is rájött, de, mint versenyzõpáros a feltételek nagyon úgy tûntek, hogy kiegyensúlyozottak. Red Bull és a Ferrari pilótapárosánál biztosan.

Mind1 pontok tekintetében Button nyert, év végi összetettben Hamilton javára 2-1, idõmérõ és gyõzelmek tekintetében Hami és dobogók tekintetében, ha jól tudom döntetlen. Viszont voltak nagyon jó küzdelmek kettejük közt, amit még a nézõk is megcsodálhattak

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

HTS s3rg1nh00
Hamilton kedvezményezettsége pont annyiban merült ki,hogy a fejlesztéseket kicsit az õ stílusához igazították...ezzel Button a homlokegyenest más vezetésével nem igazán tudott mit kezdeni...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Nem tudom. Hamilton sztem nyers tempóban gyorsabb. Button trükkös körülmények között tud alkotni. De én sosem tekintettem nagyágyúnak. Összevetve más csapatokkal, Ferrinal Alonso a vezérbika egyértelmûen, Red bullnál Vettel, Lotusnál mondjuk Kimi bár õ nem éppen a végtelen profizmusa miatt😄 Eddig Mclarennél ha nem is volt kimondva Hamilton volt a kedvezményezett. Most az uj csapatban nyilván Button a boss, de ha megint 10. helyeket hoz év közben akkor nem lehet vele mit kezdeni.

eddig se nyomta el Hami nem tudom mirõl beszélsz...összpontszám és teljesítmények alapján is nagyjából kiegyenlített lett kettejük párharca

azért sztem Kovánál kicsit tehetségesebb...nem lesz rossz páros

Master91
Én azt mondom, Button folyamatosan jobb lesz Pereznél.
Perez ugyan azt fogja csinálni, mint anno Kovalainen.
Hát sztem button annyira nem acélos, hogy egyértelmûen elsõ számú pilóta legyen. Ha Perez villant, hamar vízhordóvá válhat. Most még biztos, hogy kedvezõbb pozícióban van JB csapaton belül, most bizonyíthat mert Hami nem nyomja el. Jó lesz ez a meki, tavaly is jo volt, ideje mutatni valamit. Érdekes lesz ez a mekis párharc😊

Csak míg egy Pic-Glock párossal majdnem a Caterhamet is megverték idén erre esélyük sem lesz valószínûleg. Így amennyivel Chilton többet visz oda el is bukják azzal hogy tök utolsók lesznek.