182111
  • Jeffjohnson
    Nem csak fekete meg fehér van. Én is kedvelem Kimi-t de még egyszer sem voltam a Lotus oldalán vagy Kimi fb oldalán. Egyszerűen nem vagyok hardcore fan és ezzel biztosan sokan vannak. Általában a fórumokon is mindig a HC kisebbség a leghangosabb legyen az egy pc-s játék vagy egy F1 fórum.

Amit mondani akartam ezzel, hogy nem csak utálat vagy imádat van, hanem a paletta sokkal színesebb ennél.
  • a.carkey
    Ezt jövőre majd megtudjuk.

Amúgy meg a témában a legjobb példa az "Egymillióan a magyar sajtószabadságért" mozgalom.
  • b-type
    Ez baromira nem ugyan az. Én voltam és vagyok rajongója egy-egy versenyzőnek, Max Biaggi-nak több mint egy évtizedig, viszonylag aktív tagja voltam-vagyok a nem hivatalos klubjának, az itt lévő chat-n tudtam vele beszélni dolgokról, kérdezni olyat amit el is mondhat.

Egy vele kapcsolatban készült petíció biztos hogy nem hagy hidegen....ez nem egy általam érdektelen, vagy bizonyos érdeklődésre érdemes téma,...ha én egy versenyzőnek, csapatnak rajongója vagyok akkor nyilván érdekel a dolog.
    ...vagy most akkor Kimi-nek csak 'lájkolói' vannak, de valójában letojják mi történik vele?
  • a.carkey
    Ennyien mindig minimum drukkolnak neki, bárhová is megy a cirkusz.
  • b-type
    :))
    De valaminek csak látszania kell, nem???!
    ...ha már tömegek haragjáról beszélsz, legalább valaminek,..láthatónak.

A Lotus oldalán ott vannak számok, azzal lehet valamit kezdeni, 620ezer ember kedveli, gondolom ha a tömeg, a lotus rajongóinak 50< száma Kimi miatt csatlakozott volna,...akkor legalább valami látható, érezhető változást mutatna, nem?!

Ezt írtad:
    "szépen becsicskult a Lotus látva a tömegek reakcióját"
    Erre lennék kíváncsi...hol a tömeg és a reakciója...mert ha te sem találod, akkor nehéz elfogadni hogy ez a valami, valahol mégis nyomást gyakorolt volna a Lotus-ra.. :))))

Mert sztem egy tök triviális dolog történt, a Lotus feszült helyzetet élt meg, és mint ilyenben nem válogatta meg a szavait, ezért pedig utána elnézést kért.
    Ez elvárható is volt.
  • HTS s3rg1nh00
    Lewis egy interjúban:
    "A következő szezon a spórolásról és a körözgetésről fog szólni. Jó lesz; lehet, hogy sok csatározás lesz az első három körben, majd körözgetünk."
    nagyon vicces lesz akkor jövőre...
  • G_ArchAngel #143877
    Megkerdezhetem, hogy te milyen gyakran koveted az altalad likeolt oldalak tobbseget?
    Szerinted hanyan nezik a Lotus FB oldalat? En gyakran es szinte mindig ugyanazok az arcok kommentelnek. Nem jar oda 600k ember. En is likeoltam mondjuk a Nikont vagy Leicat es a budos eletben nem voltam azota az oldalukon. Talan 20 oldal van a tobbszazbol listahoz adva, hogy lassam a tartalom frissuleset.

Peticiorol:
    Nemreg valaki inditott egy alairasgyujtest a szexista, nem kicsit bolod fotos, Terry Richardson ellen. Ezt megosztottak olyan emberek is, mint a Vogue szerkeszoi vagy topmodellek. Ez nagyjabol szazmillios kovetoi bazist jelent. Tudod hanyan irtak ala? Negyezer-valahanyszazan...
    Egyresz FB megvaltoztatott policyje az oldalakkal, megosztassal kapcsolatban tokonszuras mindenkinek, annak is, aki fizetett erte, mert a kovetiod 30%-a latja jo esetben, a masik, hogy az embereknek lehet van velemenyuk dolgokrol, de idejuk nincs arra, hogy ezzel akar foglalkozzanak is.
  • Kit--Kat
    Ezzel magad teszed komolytalanná, ha azzal jössz, hogy drukkerek nyomására kellet volna a Ferrarinak döntenie azaz huss vissza kellett volna vonni azt adott esetben. XDDD

Az meg megint vicces, hogy facebookal jössz és online petícióvak, mintha az lenne a fokmérője. Nyilván 2600 ember drukkol csak neki. :DDD
    A pályákon is alig lézengenek és csak csúsztatások miatt kezdik úgy a Kimis cikkeket, hogy az egyik legkedveltebb pilóta. A linkelt kép is ezt támasztja alá.

Na ezért gondolom, hogy fáj, mert próbálod tagadni a tényt, de csak nyugodtan, ha ettől jobban tudsz aludni. :)

Tuodo mi nem hiányzik ide?A bulvár.... Azt tartogasd a blikk topicba. Meg lett cáfolva de gondolom ebből majd eléldegélsz még 5-10 évig.

Te nem kritizálsz, te csak azt teszed általában, nagy különbség. Egyébként ebben is fején találtad a szöget ide sem sok Kimi "drukker ír", sőt kb prezentálva van az országban találhatóknak a 60%-a, jó a logikád. :)

Ahogy szokták mondani deal with it. ;)
  • desigo
  • b-type
    nem fáj,...csak nincs. Mert pl. ha lett volna ereje, akkor a Ferrari nem teszi ki, mert mondjuk az a petíció elérte volna a milliót, vagy a többszázezret legalább. Akkor beszélhetünk a tömegek erejéről.
    ..vagy itt pl. valami látszott volna belőle, de tényleg...630 ezerből eltűnik a fele....ha már olyan sok van, és olyan mérges.
    I Dislike Lotus oldal 2400 kedvelővel....ez a tömeg erejének, haragjának a látható jele, 2700 kedvelővel?! Ez nevetséges.
    ...a halálos fenyegetés az nem. Na az hiányzik ide, szégyen.

De ez itt is látszik, nem vagytok itt sem sokan, jó ideje járok már ide, tudom.
    ...és én normális vitákra nem is emlékszem, ha kritizálni próbáltam Kimi teljesítményét...vagy más. :)

• Kit--Kat
    Nem a facebook miatt, elég sok helyről kaptak hideget-meleget. De látom fáj azt elfogadni, hogy a Kimi mögött álló tömegeknek van ereje.

• pedobear
  • Pluskast
    Az pontosan. Hülkenberg a mezőny egyik legjobb versenyzője és ha komoly csapatnál tudna versenyezni szerintem simán ott lenne a "nagyok" között.
  • Dodo55
    Lol most látom a bannert, megint trollkodtak az MTVA-sok
  • IXEMGabeo

lol baszmeg:SAS:DDsd
  • IXEMGabeo
    na baszki:S Grosjean - Maldi páros jövőre a Lotusnál?

ha ez így létrejön pénz és szponzorok ide vagy oda a Lotus örökre lehúzta magát nálam...bár így se csípem őket mióta Briatore csalt egy csöppet 2008-ban a Szingapúri versenyen...

Maldonadoban lenne potenciál, de én Hülköt stabilabbnak és még gyorsabbnak is látom megérdemelne egy esélyt...

Nagyon gáz lenne mondhatni szégyen, ha jövőre csapat nélkül maradna:(((
  • a.carkey
    Nyert. :D
  • a.carkey
    :)
  • G_ArchAngel #143865
    de erted mire celzok, nem azt kell nezni, hogy 2-3 auto tobbet birt, hanem azt, hogy aki legkevesebb ideig tudta fenntartani, az meddig jutott
  • Master91
    Biztos tisztában van vele, de a pirelli is ismeri az autókat valamilyen szinten, nem csak hasra ütés szerűen jósolgat.
  • G_ArchAngel #143863
    Gondolom Mr Anderson tisztaban van azzal, hogy kulonbozo auto, kulonbozo stilus mashogy fogyasztja a gumikat, igy a 35 kor egy olyan ertek volt, ami a leginkabb gumizabalobb stilus es beallitas mellett is tarthato volt.
    Ha azt mondjak, hogy 45 kor, amit a Lotus kibir, de a Mercedesrol leesik 35 kor utan, akkor megint ki lesz a hulye?

Nyuszika, van rajtad sapka?
  • Master91
    Gábor Wéber

Gary Anderson BBC-s elemzéséből egy részlet:

"A Pirelli (Indiában) nem garantálta 35 körnél többre a közepes keverék biztonságos használatát. Számukra nem festett túl jól, hogy két csapat is bebizonyította, hogy többet tud a gumikról, mint a Pirelli maga. Romain Grosjean 46 kört tett meg a közepeseken, Lotus-csapattársa Kimi Raikkönen 51-et, míg a force indiás Adrian Sutil 41-et. Raikkönen kicsit túlment a határon... ám érdekes mód Grosjean még az utolsó körökben is gyors körökre volt képes az elhasznált abroncsokon. Grosjean 30%-kal tett meg többet, mint amire a Pirelli szerint képesek voltak; ezek alapján a Pirellinek újra kellene gondolnia, hogy hol is állnak a gumikkal és pontosan mit akarnak (az F1-ben) elérni. Az F1 számukra marketing, ám ebben a pillanatban ez nem tűnik túlzottan sikeres marketingnek gumigyártói szempontból."
  • a.carkey
    Igen bakker, mert nem írom oda, hogy ő a gecilegnagyobb, mint te szoktad Schumacher és Vettel ügyben, hanem igyekszem a tényeket is figyelembe venni.
  • b-type
    milyen tömeg?! az az 1400 ember??! :))
    Lotus azt tette ami helyes volt, elnézést kért a káromkodásért, és megígérte hogy többet nem lesz.

tömegek... 630ezer ember az tömeg. Ebből 1400 az maximum csapat.
  • Chris Lowe
    Bullié reakciója egyértelműen ennek szól. Mondjuk várható volt, hogy a szurkoló ha választani kell a pilótát választja...
    Nem fog már a lotussal nyerni, legalábbis ha választhat a lotus akkor gro-val nyernek. Csakis akkor nyerhet rai idén futamot ha gro kiesett, bénázik, rossz az autó, megbüntetik stb.
  • Kit--Kat
    Nevetgélhetsz, de szépen becsicskult a Lotus látva a tömegek reakcióját. Egyből jöttek a bocsánattal a szurkolók felé és, hogy de jó lenne, ha Kimi(!) megint nyerne Abu Dhabiban. XDD

• FeikG
    Te már mindkét nickeddel fárasztó vagy!És még te beszélsz elfogult szurkolásról?
  • IXEMGabeo
    volt egy Schumis rolleres is:)

látom, hogy ez meme lesz
  • cement
    :DDDDDDD like
  • mcmoha

• Jacek
  • bakkerman
  • Master91
    Előző futam győztese :D :D :D
  • Szabi #143850
  • Jacek
  • b-type
    Az ilyeneket meg nagyon bírom... :)
    Meg a Facebook leíratkozást pfff 630200 kedvelőből vesztett 1442-t.. hűha.
    Erről a Ferrari-Kimi petíció jut eszembe..1 hónap alatt össze-vissza 19 ezer, amiben én is benne voltam mert csak így tudtam megnézni hogy mennyi..
  • b-type
    A rádiózásra én is kíváncsi vagyok, ahogy elérhetővé teszik át is nézem.
  • V43 1105
  • Laceee
    http://www.f1-live.hu/f1-hirek/lotus-bocsanatot-kerunk-a-raikkonennek-cimzett-uzenet-miatt/
  • IXEMGabeo
    buzi ez a Permane...