182111
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#144774 Tessék. -
-
#144772 -.-
mobilon vagyok
ha megnyitsa uj fulonre megyek,ki vag az sg fo oldalara,nem a vidit nyitja meg
-
#144771 Jobb-klikk -> "Copy video URL" -
#144770 direkt linket kerhetnek? mobilon nem akarja lejatszani.... -
#144769 Végére legyilkolták a motort:D 22 ezres fordulatig mentek el.
-
#144768 -
#144767 Perez Monte Carlo?
Button, Perez Montreal?
Valami nem kóser ... -
#144766 Valsecchi szomorú -
A McLaren a leggyengébb évében is rekordokat döntött
Ők lettek az első csapat a Forma-1 történetében, amely hivatalosan mindkét autójával befejezte az összes versenyt, a lehetséges táv 99,17 százalékát teljesítve. Ez szintén új csúcsnak számít. Immár Button a legtapasztaltabb brit F1-es pilóta. -
#144764 így van. szóltak neki többször, megint csinálta, bünti, ennyi. a szabály az a szabály. ennél nem egyértelműbb eseteknél morogjunk a FIA-ra
Massa elkapkodta szerintem -
IXEMGabeo #144763 több versenyzőnek is szóltak, no, de ez mennyire felesleges volt megint... -
#144762 A második hely elég sok plusz pénz és amikor meg tudod, hogy egy paraszthajszálon múlik, hogy a csapatod második vagy harmadik lesz az összesítésben akkor nem kellene lehetőséget adni az ellenfelednek. Kétszer rád szólnak, hogy ne lépd át a vonalat négy kerékkel de te harmadszorra is megcsinálod. Akkor mit lehet erre mondani? Magadnak köszönheted. -
#144761 10 millió dolcsi forgott kockán,plusz el lett mondva az eligazításon képpel alátámasztva,hogy hol lehet menni és hol nem...csak azért,mert massa otthon volt nem szegheti meg a szabályokat. -
#144760 Merci volt az árulkodó tojás, gratulálok nekik. -
#144759 Évek óta arra járnak. Charlie beveheti.
-
#144758 Nem háromszor vágta át, hanem többször, de 2x szóltak neki, hogy ne, miután rádión is szóltak, ismét átvágta, utána büntették meg. -
#144757 A harmadik után büntették meg, 2x szóltak neki. -
G_ArchAngel #144756 Nem a feher savot vagta at, hanem az atlosan csikozott reszt. Szoltak neki egyszer, hogy tobbet ne csinalja. Nem figyelt, jogosan buntettek meg. -
#144755 Régen volt tartalék autó, évközbeni teszt, akárhány motor, új autót lehetett hozni, átadni a te tartalékodat másnak, stb, stb.
Sajnos, a sok hülye ÉRTELMETLEN büntetés miatt egyszerűen ez így egy nagy illúzió, nem verseny. -
#144754 2010-ben meg az utolsó futamig ő vezette a vébét.
Nem nyert, Vettel nyert. Más korszak kezdődött ... -
Dodo55 #144753 "a Pirelli féle mizéria tette tönkre ezt az idényt..."
Az első futamok jók voltak amíg hozzá nem nyúltak.
Nem értem az egészet, régen semmi ügy nem volt 1-2 defekt miatt, most meg rögtön életveszélyes lett hirtelen (holott az autók meg a pályák egyre biztonságosabbak)... -
IXEMGabeo #144752
:DD -
IXEMGabeo #144751 ezen beszartam:DDD -
IXEMGabeo #144750 ritka nagy barom volt, aki ezt megint kitalálta, hogy átvágásnak minősítette a boxutca előtti vonalcsíkokat...pfff úristen és Massa 4. helyre simán beért volna talán még a kavarodásban Alonso elé is bevághatott volna bár... -
IXEMGabeo #144749 Webber, de nagy forma volt a végén sisak nélkül ilyet se láttam sűrűn:) Kár, hogy nem győzelemmel búcsúzott, de Vetteltől nem is lett volna szép, ha ezt odaadja azzal csak lenézi vele...így volt ez jó...eső kár, hogy nem jött ennek ellenére ennek a pocsék szezonnak ez a futam volt az egyik fénypontja szokás szerint. 2 Mclaren legjobb hétvégéjükön vannak túl, Rosberg a gumiktól szenvedett, Hamilton pedig hülye volt így bukta a 3. helyét...
Jobb szezont jövőre és ezt nem Vettel ellenében mondom, hanem a Pirelli féle mizéria tette tönkre ezt az idényt...kevésbé izgalmas vb, kevésbé jó versenyekkel:/ -
Webber sisak nélkül akarta átélni a Forma-1 hangjait -
G_ArchAngel #144747 -
#144746 -
#144745 Massa egy rendes kört nem bírt lerajzolni a végén pedig Vettel megmutatta neki is párszor,hogy hogy kell -
Chris Lowe #144744 Massa a nyolc évből utolsó négyben csak ott volt érdemlegeset nem igazán mutatott. Webber vb csapat pilótájaként tavaly az összetett hatodik, de az elötte és az idei évben is "csak" harmadik lett. Szvsz vb csapat pilótájaként az elmúlt négy évben legalább egyszer lehetett volna második is összetettben.
Mindegy véleményem leírtam, emberileg csíptem, de a kvalitásai jóval gyengébbek mint pár középcsapat pilótája...pedig jól indult a karrierje, első két évében jól nyomta. -
G_ArchAngel #144743 SkyF1-esek azon rohogtek, hogy kapni fog 10 helyes rajtbuntetest a Melbourne-i futamon :) -
G_ArchAngel #144742 Perez-Maldonado-Hulkenberg
Lotus-Sauber-Force India
Majd csak lesz valahogy, nagy szegyen lenne, ha Nico kiesne az F1-bol. -
#144741 Én meg fellélegeztem az utolső kör után,és bizakodom a jövő évben :) -
#144740 Ha valaki pont akkor hagy el csavart, vagy valaki túlzottan rámegy súlyt felszedni a gumitörmelékre, és az hátrapattan, már is meg van a baj. -
#144739 és Hülkenberg? -
#144738 Azt mondta Vettel, hogy kár hogy véget ért az év, mert nagyon élvezte.
Nos, már jó volt ez az év, mert legalább valaki élvezte. :) -
#144737 McLaren Team
Perez is going to force india
Nem tudom mennyire hivatalos ! -
#144736 Grat Vettelnek a zsínórban 9. győzelméhez!
Remélem jövőre meglesz az 5. VB cím. -
#144735 :D futva gyalog is gyors