FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

...lehet h a gumikimelesre utal?

Darthmushroom
régen nem úgy volt ha tudták h esõ várható akkor emeltek a hasmagasságon?? vagy emelni lehetett? nekem rémlik valami ilyesmi

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Master91
94 ota nem volt halaleset.

Azota 1 futamot tudnek mondani,ahoo esos palyan hatalmas esesek voltak, az pedig 98 Spa.
Azota rengetegszer versenyeztek szinte lehetetlen korulmenyek kozott,semmi gond nem volt mig nem ismertuk a Pirelli + extra alacsony hasmagassagot.

Sooooot,hasmagassag,mikor folyamatosan szikraztak az autok seggei,abban azidobe is biztos vagyok benne leszartak az esot.
MeoH
Persze, biztonsag az elso. De, azert a vilag legjobb pilotai, hogy ezt tudjak kezelni, sztem. Ausztraliaban sem volt olyan eszement veszes a helyzet, hogy nem lehetett volna megtartani szombaton az idomerot.

fuck mmo's..i.,

cement
azert amikor ilyeneket irsz gondolj arra, hogy 800 loeros, abs es kiporgesgatlo nelkuli versenyautokkal 200 feletti atlagtempoval kozlekednek. ha az eso miatt szarra torik minden masodik auto, es megserulnek versenyzok vagy nezok, az szerinted jo?
es ha megnezed regen abban az eraban amikor az ilyen versenyeket megtartottak, sokkal tobb volt a serules es a halaleset a versenypalyakon.

respect to the man in the ice cream van

MeoH
Persze, mert regen meg volt tartva esoben is...

fuck mmo's..i.,

LeventeV
Régen nagyon szerettem az esõs futamokat. De most...

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Master91
Na pirelli, where is your god now ?
nearo
nekem inkább azt a mondatot magyarázzátok el, hogy "Räikkönen a legjobb Schumacher."

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Darthmushroom
szerintem csak a magyarok fordították félre 😄 szokásos már

Master91
Spanyolok meg az olaszok gyíkok...
"La Gazzetta dello Sport: „Ez már egy másik Ferrari. Csak szuper-Kimi tudta megelõzni Alonsót, miután mindenkit lóvá tett a kétszeri tankolással."

Újra van tankolás?
a.carkey

A medve nem játék.

kifli
de kiöltözött, de nyakkendõt már csak azért se...
Kit--Kat
Legyünk jóindulatúak, azért Melbourne-nek nincs valami jellegzetes skyline-ja. De a nevét már nem vállalja a képekhez, valsz utolérte a kritika.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Azért, mert a kis hülye Szûcs gyerek nem tudja megkülönböztetni a 2 várost...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Minstrel
a háttér miért Sidney? <#nemtudom>

http://topgearhungary.blogspot.com/

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

motor meghibásodások miatt rengetegszer kellett 10 hellyel hátrébb indulnia. Az akkori taktikázások a benzinnel nagyon Raikko malmára hajtották a vizet azért jött fel legtöbbször 12. helyekrõl 2-ra. Alonso pedig következetes maradt, habár pont ezért tartom mázlisnak, mert mindig jókor jó helyen van még akkor is, ha "semmit" nem csinál...Aztán a végelszámolásnál nem 1 vagy 2, hanem 17-20 pont maradt a diffi köztük...

Darthmushroom
szerintem meg nem, itt van pl Kimi utolsó körbe esik ki Alonso nyerte így a versenyt, meg jól emlékszem csomószor dobogós helynél állt meg a Kimi alatt a kocsit. szóval Alonso szemszögébõl szerencse h ilyen szar volt mclaren.

Alonso is asszem 7x nyert azt az évet pont, hogy megérdemelte. 2006-ost nem...

a.carkey

A medve nem játék.

Kit--Kat
Nincs mit!

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Valoban,akkor ezt beneztem...<#miaz>

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

<#worship>köszönöm

Kit--Kat

Kit--Kat
Volt egy ilyesmi éve Kiminek, de az 2004 volt.

Sziasztok a tavalyi videó-összefoglalót valaki betudja linkelni? (amiben benne van a Vettel-Alonso párbaj a végén, Alonso feldob egy érmét)

Darthmushroom
4t??? 7 versenyt nyert Kimi 😄

Darthmushroom
hát de akkor is durva 😄 Alonso fele ennyire nem érdemelte volna meg abba az évbe a világbajnoki címet

Igen,az volt az az ev,amikor 19 futambol osszesen negyet fejezett be a McLaren.

A kerek leszakadas ha jol emlekszem a Nurburgringen volt az utolso korben es igy nyert Alonso.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

ja a Nürburgringen a buzi gumiszabály miatt...

Pont abban az évben nem érdemelte meg a Belga gyõzelmet az Montoyáé volt csak Pizzonia kilökte😄

kifli
leszakadt, mert kockásra fékezte a gumit, és eltört a felfüggesztés a rezonanciától.
Darthmushroom
azért a 2005 mi durva 7 gyõzelemmel nem lett világbajnok 😞 emlékszem ritka megbízhatatlan volt akkor a kocsi, meg utolsó körbe leszakadt 1. helyen a kerék is asszem abba az évbe volt.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Kit--Kat
Na igen általában ott szoktak lenni az ünnepi csapatfotózáson a csapattársak, még, ha a dobogóra sem férnek fel. Erre számtalan példát tudnék hozni, sõt tavaly Abu Dhabiban Gro is ott volt.

Lehet tényleg nagyon felidegesítette Grot, de remélem a következõ futamra kiheveri és ott lesz a dobogón, TOP3-ban kéne végeznie a csapatnak és Gro egy nagyon gyors pilóta.

Ulvar
Idén remélem összejön neki egy Belga gyõzelem!

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Minstrel

http://topgearhungary.blogspot.com/

bakkerman
az a kiabszott önelégült vigyor nagyon priceless 😄

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Grojean sincs a képen, bár az inkább érthetõ csapaton belüli haverkodás ritka különösen ha az egyiknek fut a szekér míg a másik esik-kel. Szerintem mondjuk az imázsának jót tenne ha raikonnen mellett lenne legalább róla is beszélnének.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

pedobear
azok csak a tuttiba fektetnek nem ilyen kiszámíthatatlan fosba

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

Jacek
Verseny elõtt volt róla szó hogy valami szerzõdést alá kell írni különben nem lehet TV-ben mutatni õket, gondolom nem írták alá😊

Kit--Kat

Szerintem nincs gond.

Elképzelhetõ, hogy Grosjeant vígasztalta éppen, lelkiekben elég Massa karakter a srác. Mindamellett, hogy eszméletlen gyors, kell neki a lelki ápolás és a biztatás.

Master91
Webber Hamilton mögött végzett, mire Hamilton már látó távolságon belül volt Sutilnak már nem volt gumija.
lac coo
Francokat, leállt Webberrel is kekeckedni !
Szerintem alapvetõen lassú az autó lágyon, de tolta neki amit bírt 😊))
Mondjuk más választás nem volt, de így is úgy is bukta volt, akkorra már elfogyott az elõny amit a két kiállással összehoztak....

Kitaposta a belét , ennyi...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Nem bánik az rosszul sztem. Kevesen tudtak kettõbõl végig menni. Ez a szopás a lággyal tényleg furcsa volt, de biztos tanulnak belõle. Legközelebb lággyal kezdenek, nem ment amugy rossz tempot sutil.

Mikor néztem ahogy maldonado leparkolt a kavicságyban azon gondolkoztam, hogy a picsaba lehet, hogy egy olyan patinás csapat mint a williams, sok-sok év óta nem tud küzdeni dobogos helyekért?? A szakértelem megkéne h legyen, tapasztalat az van...Ennyire nem tudnak pénzt szerezni? Williams tisztán egy versenycsapat és még csak véletlenül se tudnak betalálni egy fejlesztéssel. Nem igaz, hogy nincs vmi olajsejk aki egy ilyen jónevû csapatba befektessen, vagy hogy nem tudnak jó mérnököket odacsábítani. Lehet az öreg Williams vmit nem jól csinál.

Master91
Senki nem volt mögötte.

4. körbe ahogy kijött hamilton 1.7 secre volt tõle (innentõl követte a kamera)

1. kanyarba írta bal oldalt

Pály közepéné kb. már 0.8 tized volt.

Senkitõl nem védekezett, próbálta volna a saját tempóját diktálni.
lac coo
Nna, én most megnéztem ismétlésben, szerintem egyszerûen elfogyott a taktikából szerzett elõny Sutilnál, sorban jöttek a sokkal-sokkal gyorsabb autók, szerintem simán túlterhelte a gumikat a nagy védekezésben ....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Master91