182111
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
G_ArchAngel #144734 Kicsit iszik es mar Kimi? -
G_ArchAngel #144733 -
#144732 hoppá :D
-
#144731 Utóbbi évek és a jelenleg is VB csapat pilótája távozik az F1ből aki pár csapatot megjárt és pár sikert elért. Ő is letette a návjegyét, benne lesz a történelem könyvekbe. RB konstruktőri címekjez az ő munkája is ugyan úgy kellett. Nem lett VB, de ez a kvalitásáról semmit nem von le.
Massa 8 évet húzott le a Ferrarinál. Egy koraszk vége, azt is lel kell zárni és meg kell ünnepelni kellően.
Amiről Sanyi bácsi beszélt, az egy más világ volt és más kor. Nem csak az F1, de az átlag emberek is más életet és máshogy élték... nem lehet összehasonlítani. Annak is voltak pozitív és negatív oldalai mint ahogy a mai kornak és F1nek is. -
Chris Lowe #144730 Két utolsó futam elég lapos volt, kicsit túl van már pörögve webber, oké elmegy, oké van tehetsége, de ugyanúgy mint barichello esetében itt is úgy dicsérték mintha legalábbis vb lenne. Massa pörgetését meg végképp nem értem...csapatot vált ennyi. Ráadásul nem igazán lehet sikeresnek nevezni a pályafutását, volt pár jó futama, segített schuminak, rainak de ennyi, ráadásul amit az elmúlt 4 évben kínlódott az már inkább röhejes. Ő meg a ferka meg itt fotóz ott fotóz apuci, anyuci, asszony csak a nagymama, nagypapi hiányzott...
Dávid sándornak abban mindenképp igaza van, hogy kevés a férfipilóta az f1-ben.
Ettől függetlenül várom a jövő évet, jó izgalmas versenyeket, gyors autókat, jó mekit, ferrarit és williamst, sauber is összekaphatná magát, mert félő, hogy jövőre mercedes uralom lesz. -
#144729 10 kiló tökmag és 5 kiló ropi :DD -
Dodo55 #144728 Ezzel még nincs is baj, de azért 1-2 évtől eltekintve Schumacher bőven alkotott látványos dolgokat ezen útja során. Vettelről sajnos ez már annyira nem mondható el. Vannak előzései persze, de keveset lehet azok közűl csatának nevezni (legutóbb a Hungaroringen mondjuk látványos volt a dolog, de ugye az pont egy csúnyán elbukott kísérlet volt)...
És itt jön ugye az a dolog, hogy mi nézők versenyt szeretnénk látni. -
#144727 Messze van még a 7. De közelít szépen.
Sumi mögött is ott voltak az emberek a Ferrarinál és Vettel mögött is ott vannak. Nem elég a jó szekér meg a tudás. Csapatmunka.
De kár ezt feszegetni...
Jövőre! ; ) -
#144726 -
McCartman #144725 Na, lemaradtam az óvodáról? Dekár. :D -
Dodo55 #144724 Nem a kedvencem Szujó (van a beszédstílusában egy elem, ami idegesít), de pár futammal ezelőtt meg egész nyíltan ecsetelgette, hogy mennyi emberben mekkora ellenszenvet váltanak ki Vettel egyes megmozdulásai. Az objektivitásra tehát azért törekszik, ez becsülendő. -
#144723 Azért mondta el, mert ez belekerül a történelemkönyvekbe, olyan rekordokat döntöget meg Vettel hogy félelemtes. És hol van ennek a vége... senki nem hitte el hogy lehet egy olyan sorozatot csinálni mint ami Suminak összejött. Most már az a kérdés, hogy Vettelnek mikor jön össze és mennyivel tudja túllépni azt. -
#144720 Engem csak a Szujó zavar mikor elkezdi hogy Vettel ennyi meg annyi rekordot állított fel és 10 perc alatt elmondja 20-szor.
Elismerem a RedBull-t Vettelt is és gratula szépen összejött nekik!
Nem szeretek nem is utálok senkit a pilóták közül.
Nekem mindig is a csapat Ferrari volt... Viszont szép volt RedBull. : )
De ha Szujó még 5-ször elmondja hogy italgyár meg 9 lerugom a TV-t.
Elég egyszer elmondani nem felejti el senki. : D
Még mindig Dávid Sándor a legjobb legfüggetlenebb. És én ezt szeretném újra még egyszer hallani kommentátoroktól hogy függetlenek.
Na mindegy ez ilyen kis apróság a részemről. : D -
Dodo55 #144719 Ausztráliai helyi idő szerint 14:00-kor az biztos :D -
#144718 xD
-
#144717 +1 ! -
Lokker #144716 Nem kell vele foglalkozni, egyszerű flamekeltés, lehet törölni a hozzászólásait és mehet a büntetőpont is. -
Lokker #144715 Ez jó. :D -
#144714 Na akkor következő futam mikor is lesz?! :) -
G_ArchAngel #144712 Grosjean volt a nap embere. -
#144711 -
#144710 -
#144708 -
#144707 Webber ! -
#144706 Webber leveszi a sisakot. Eszméletlen képek -
#144705 ja ok semmi -
#144704 dafuq van kerekekkel ?? -
#144703 idén asszem csárlit kell majd focimezben kicsempészni a pályáról^^ -
#144702 Unom! -
#144701 Ez mi? Massát megbüntetik, Alonsokát múltkori pálya elhagyásért meg nem? Mi ez? Miért ilyen telibert fos a Forma 1? Miért? Miért? Miért? -
#144697 Forma 1 be hogy megy? Ha teszem fel egy Sauber kárt okoz például egy ferrarinak, akkor a Sauber fizet? Vagy mindenki a maga kárát rendezi? -
#144696 A stúdióban Dávid Sándor. -
#144695 Remélem a mai futammal véget ér az unalmas versenyek sorozata... -
#144694 -
#144693 akkor úgy, még kómás vagyok -
#144692 mintha 1 cső formájába menne az autó alá, és ja, menetszéllel szemben -
#144691 Az ugyan olyan párakiválás ot mint a repülőgépek szárnyvégén , és nem szembe áramlik a menetszélnek hanem spirálisan forog és 2x törik meg az iránya az aero elemek miatt ami az oldalszekrény felé tereli az áramlást. -
#144690 és menetszélnek szembeni irányban áramlik?
de lehet az én szemem csal... -
#144689 akkor tűnik el, amikor lassít -
#144688 Jó ez a rajz!