FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
Szerintem teljesen jó volt a közvetítés. Jók a kommentátorok.

Þór vígi þessi rúnar

a.carkey
Ennek ellenére qurva sokan szidják a köztévét, pedig nézhetõ lett az egész.

A medve nem játék.

Ahhoz képest amit az RTL mûvelt a sorozattal elég nagy dolog. 😊
a.carkey
Bizony. "Nagy dolog ez", annak fényében, hogy anno az Eurosport még a pénteki prequalikat is adta ... 😊

A medve nem játék.

Master91
A 22.40-es kezdésre még ne vegyetek mérget, de igyekszünk pontosak lenni. Az MTVA hihetetlen erõfeszítéseket tesz, hogy kiszolgálja az F1-rajongókat, mindenben partnerek, de kell egy kis idõ, míg összeállnak a dolgok... Szerintem Kínára, de legkésõbb Bahreinre lesz egy pontos menetrendünk, ami alapján üzembiztosan tervezhetõk a hétvégi tévézések.
Szujó:
Interaktív péntek éjjelek F1-rajongók számára! Eldõlt: a szezon összes pénteki 2. szabadedzését leadjuk az m1-en 22.40 körüli kezdéssel. Ez igaz már a hétvégi Maláj Nagydíj esetében is. A közvetítés során várjuk a kérdéseket a facebook.com/Boxutca oldalon, Gáborral igyekszünk a lehetõ legtöbbre válaszolni. Szóval, péntekenként szabadedzés, utána lehet menni bulizni!

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

hülye ez a Coulthard😄😄😄 nagy forma

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Master91
Gábor Wéber
Ugyan Melbourne messze nem jelent teljes képet az egész évre, de néhány dolgot érdemes majd figyelni Sepangban a múlt heti erõsorrend ismeretében. A forróság és az agresszív aszfalt sok dolgot változtathat, de egyelõre Lotus-Ferrari-Red Bull élmezõny mögött jön a Mercedes, majd a Force India, utána a McLaren, Sauber, Toro Rosso hármas szinte teljesen együtt, a Williams a senki földjén, éppen a Marussia elõtt és a Caterhammel a sor végén.

Néhány érdekesség a mezõny versenyteljesítményébõl:
- Räikkönen Lotusa és di Resta Force Indiája ugyanazt a kétkiállásos stratégiát futották, de a Lotus átlagosan 1,2 mp-cel volt gyorsabb körönként,
- a McLaren és a Toro Rosso szinte egálban voltak a versenyen, Button és Vergne ugyanazon a taktikán 2mp különbséggel futottak be,
- Perez ugyan Button mögött végzett, de 5 hellyel hátrébb rajtolt csapattársánál, és a második kiállásnál még 20,8 mp-re volt tõle, amit a befutóig 1,7 mp-re csökkentett,
- Webber az ECU probléma miatt rengeteget bukott a rajtnál és az elsõ két etapban, a 39. körre már 32 mp hátrány volt Vettellel szemben, azonban a befutóig ebbõl 7,5 mp-et ledolgozott, hibátlan autóval lett volna esélye a dobogóért harcolni, mégha Vettel valószínûleg nem hajtott már teljes erõbedobással az utolsó etapjában,
- Sutil és Bianchi az utolsó stintre szuperlágyat választottak, ám egyiküknek sem jött be (habár Bianchi ezzel a leggyorsabb szuperlágyon futott versenykört azért megcsípte): az elsõ gyors kört követõen rohamos tempóban vesztettek, Sutil 38,6 mp-et 12 kör alatt, míg Bianchi 31,6 mp-et 8 körön belül, Kimihez képest,
- Massa a második kiállását követõen mindössze 2 mp-re volt Alonso mögött, ami a 41. körre 8,4 mp-re nõtt, a befutóig pedig 21 mp lett belõle,
- a Mercedes tempóját Hamilton/Alonso viszonylatban vizsgálva látszik, hogy a Mercedes sokat vesztett a tervezett kétkiállásos taktika miatti óvatosabb kezdésen (14,4 mp-et az elsõ kiállásokat követõen Alonsóval szemben), amit aztán háromra változtatva viszont nem tudtak tempóra váltani. Különösen Hamilton harmadik, mindössze 11 körös etapja volt csalódás a közepes keveréken, amikor annak ellenére nõtt a hátrány Alonsóhoz képest, hogy a spanyol 11 körrel öregebb gumikon autózott. Az utolsó etapban aztán nagyjából stagnált a különbség, az volt Lewis legjobb etapja, de a gumik még így is nagyon kiszámíthatatlanul mûködtek a W04-en,
- a Sauber teljesítménye nehezen belõhetõ, mert ugyan Gutierrez di Restával egyezõ kétkiállásos taktikán volt (szuperlágy-közepes-közepes), azonban a végére 54 mp hátrány szedett össze a skóthoz képest, ráadásul ebbõl több mint 30-at az utolsó kiállásukat követõen. A mexikói még csak most tanulja az ipart, úgyhogy a teljes képhez Hülkenbergre is szükség lesz, de az látszik, hogy a Saubernek lesz dolga, ha meg akarják verni a Force Indiát, akik jelen pillanatban a Lotus után a legjobbnak tûnnek gumihasználat szempontjából.

zzeN

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Master91
Én csak azt mondom hogy sz*r a pirelli.

Az, hogy ezt ki kérte, meg ki a hibás, nem érdekel, húzzanak el a fenébe.

Hogy egy pilóta nem nyomhatja 100%-on ( ugye sumi is mondta mikor kérdezték hogy hogy bírja kondival, õ mondta hogy nem kell már 100% nyomni a gépet, mert nem lehet), az szerintem egyszerûen felháborító. Ez az F1 ma.

Nem érdekel a DRS, de hogy nem lehet neki tolni mikor azért szeressük...

Mikor 2 kiállás volt akkor voltak oda-vissza szép elõzések is, nem ??

Mertek bunyózni a nem ideális íven is, rá mertek menni mert csak poros volt, nem ismerték azt, hogy fel szedtek gumi darabokat azt dobhatták el a gumit.Szégyen!
a.carkey

A medve nem játék.

Totti5
Monszun? az jó. Akkor nem lesz futam.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Ulvar
Elõrejelzések szerint vihar lesz vasárnap Malajziában.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

GV show rules😄

Hát erre a hétvégére sztem aligha lehetett pontos elõrejelzést adni, kb óránként változott az idõ, a futamon is lehetett volna siman nagyobb zuhi ha rossz irányba fuj a szél.
Én most száraz malajziának örülnék, had lássunk tisztán.

RatBaG
engem az jobban bántott, hogy az ismétlésben nem volt se pódium, se interjúk...

Per Aspera Ad Inferi.

Ulvar
Balfaszoknak a...az aranyos anyukájukat ha olyan hülyék hogy megnézik a sporthíreket egy reggeli futamnál és délután akarják megnézni a futamot...istenem...sötétség hatalma egyre erõsebb az emberek fejében.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Totti5
"és szabad kezet nekik"

Jó ötlet, de a szabadkezet neki odáig vezetett, hogy 1 szettel végiglehetett menni és megnyerni a futamot amikor a Bridgestone volt. Ez nem endurance verseny... szabályozás nélkül nem mûködik semmi.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tegyük már tisztába ezt a gumiproblémát! Az FIA megkérte a gumibeszállítót, hogy olyan keveréket adjon amitõl izgalmasabbak a futamok. Senki ne gondolja, hogy képtelenek olyan gumit a versenyzõk alá tolni ami nem bírna ki egy versenyt. Ezt nem vállalta sok cég, mert alapvetõen rossz reklám (Bridgestone, Goodyear stb.). Master91:ne a beszállítót hibáztasd hanem az FIA - át, õk a kavarógépek.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

pedobear

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

Kit--Kat
Gronyár😄DD Ez jó.

Amúgy nem errõl volt szó, senki sem ment esõs beállítással, mert tudták, hogy a futam száraz lesz.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Am jól rémlik nekem, hogy az esõs beállítás magasabb hasmagasságot jelent?
Ha igen akkor volna egy okfejtésem😄
Kimi alatt feltunoen sokat szikrazott a lotus. Lehet h bevállalt egy full száraz beállítást??😄 RB meg ferka meg egy biztonsági megoldásként a esõs beállítás felé ment el. Nyilvan az több leszórítóerõt igényel tehát jobban eszi a gumit... Ez jobban magyarázná gronyár lassuságát is, lehet õ is inkább esõre konfigolt😊 Ha ez igaz akkor tényleg ferka RB párharc lesz, de inkább ne legyen igazam es Kimi arasson😄😛

http://gaborszantai.co.uk/

<#worship>

http://gaborszantai.co.uk/

Darthmushroom
tudod kell a statisztikába 😄 így beírhatják majdnem x2 😄 úgy is mindig azzal villognak h ennyi meg ennyi elõzés van a DRS miatt

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

nearo
nem kéne a hajtûbe a második mérõpont... így nem fognak annyit elõzni az elsõ egyenesben, mert a másodikban simán visszaelõzhetnek

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Darthmushroom
nagyon nagy válogatás 😄

Darthmushroom
remélem esõ lesz 😄 és nem kell ilyet használniuk majd h elõzésekhez 😄

desigo
Két helyen lesz aktiválható a DRS Sepangban

lac coo
Nem unod még a hülyeségedet ? 😊))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

nearo
Egyébként tényleg ez kéne, két, esetleg három gumibeszállító, és szabad kezet nekik... az a szabály esetleg megmaradhatna, hogy elsõ tíznek azzal kéne indulnia, amivel az idõmérõt megcsinálta, és akkor egybõl ott tartanának, hogy kell egy idõmérõs gumi, ami azért aránylag bírja a nehéz kocsikat is pár körig futam elején, meg egy versenygumi, ami strapabíró, de gyors is.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Master91
Nekem nem tetszik hogy elsõ 20 körbe csak 2 körig van verseny mert elpárolog a kocsi alatt a gumi.
desigo
Nekem tetszik,hogy szenvednek a gumikkal a csapatok.
Ha már tankolni nem kell legalább kereket cserélni jöjjenek ki háromszor,négyszer.
Unalmas körözgetés nem kell,inkább agyalás,taktikázás.
allock
milyen jó lenne egy gumiháború most 😊

#hhwnd

Master91
Ajj erre verik a nyálukat hogy volt aki 2 kiállást választott?

". A kezdéshez legtöbben a szuperlágy abroncsot választották, amely nem volt hosszú életû."

Kapásból 10ember ugye azon indult...

" minden az elvárásaiknak megfelelõen alakult az elsõ 2013-as versenyhétvégén."
No comment.

„Kimi Räikkönen és a Lotus tökéletesen megértették az abroncsokat, mûködõképessé tették a kétkiállásos taktikát, holott a riválisaiknak ez nem sikerült.”

Majd a következõ futamon Raikkonen éppenhogy 10. lesz, mert bullshit a pirelli, tegyük fel Massa nyeri a futamot, akkor meg Õk értették meg az abroncsokat?

Pfejj de gusztustalanul utálom õket.

Master91
Mi a fsz 😄 azért is!

Master91
Lemaradt a kép 😞

Én csípem pedot, mert szélsõséges gondolkodásmódja van nem a megszokott sablon😉

Master91
Csak trollkodni akar 😄

De már ismerjük, szóval:

És egyik eset sem esõben történt szóval felesleges volt ezt beszúrni...

Master91
Még is csak róluk beszélünk!
pedobear
A Forma1-be nem csak a versenyzõk vannak!

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

Master91
Ajj te!
Darthmushroom
versenyzõre értette mivel õk mennek az esõbe 200-300zal