182111
  • mcmoha
  • HTS s3rg1nh00
    ezek speciel idézőjelek amik abban vannak.rossz a fórum karakterkészlete,szóval jobb nem használni az ilyen extra karaktereket.
  • mcmoha
    Mik ezek a számok a hozzászólásokban? Mostanában jelentek meg.
  • PLaci #144851
    Már bocs, de nem EKKORA G erők mellett....
  • a.carkey
    Nagyon jól hangzik, hogy csavarok a lábában, de attól még ebből hátránya max. a detektoros kapunál lesz az embernek. :)
  • IXEMGabeo
    ja még emlékszem a csavarok 1 évig a lábában voltak ennek ellenére erőn felül teljesített...

Alonson, Buttonon és Schumin kívül kb neki volt a legjobb állóképessége...
  • Master91
    Előbb azonban jöhet egy kis téli nyugalom a buckinghamshire-i Aston Clintonban, ahol Webber az élettársával, Ann Neale-lel, és szeretett kutyáival – a „srácokkal", ahogy nevezni szokta őket – belefeledkezhet a régóta várt, szürke hétköznapokba. Van olyan kerítés, amely mögül még azok is vonzónak tűnnek. „Néhány hétre elmegyek lazítani, nem fogok csinálni semmit – merengett a Brazil Nagydíj után. – Imádok tüzet rakni otthon, felvágni hozzá a fát, és talán majd elkortyolgatok néhány pohár vörösbort, majszolok egy kis csokit."

Ennyit az autóversenyzők izgalmas életéről...

Az biztos, nekem baromira fog hiányozni ez a srác.
  • Master91
    azigen :O

Webber soha nem hivatkozott a sérüléseire sem, holott nem kizárt, hogy döntő szerepet játszottak a pályafutásában. A 2010-es szezon végén, amikor pedig a legközelebb került a világbajnoki győzelemhez, még a főnökei előtt is titokban tartotta, hogy az utolsó négy nagydíjat repedt vállal versenyezte végig, miután hegyibringázás közben átbukfencezett az éppen az orra előtt elzakózó barátján. Ki tudja, hogy ez nem befolyásolta-e negatívan a teljesítményét? A sors kegyetlen volt hozzá, mert akkor ült először kerékpárra a 2008-as Tasmania Challange-en elszenvedett biciklis bukása után, amelyen sokkal súlyosabb sérülést szenvedett: eltörte a lábát. A 2009-es előszezonra úgy-ahogy éppen felépült, és pont akkor nem tudott részt venni a felkészülésben, amikor Vettel megérkezett a Red Bullhoz. Az időzítés akkor is hihetetlenül peches volt, mert Webber távollétében a német helyzeti előnyhöz juthatott a beilleszkedésnél. Volt egyébként egy harmadik sérülése is (illetve időben az első), a 2005-ös idényt felvezető tesztelés során ugyanis egy balesetben elrepedt az egyik bordája, ezért a Williamsnél ilyen állapotban kellett teljesítenie az első két versenyét. Azt sem verte nagydobra, mondván, „nem akartam ügyet csinálni a dologból."
  • IXEMGabeo
    18 éves korában jött össze Ann Neallel és a nő akkor volt 30 körül:) ez nem tipikus celebkapcsolat
  • IXEMGabeo
    pontosan...durván a nulláról kezdte, a sportszeretete óriási és még jófej is belevaló nyilatkozatokkal..
  • zzeN
    Need dat

• Jacek
    Ez jó Webertől.
  • G_ArchAngel #144842
    Volt egy interju, ahol beszelt az asszonyrol, nulla penzzel erkezett Londonba es feladta volna a tamogatsa nelkul. Webber jo ember, neki szamit az, hogy kitol es mit kapott.

(en leszarnam, de en paraszt vagyok es csoro)
  • mcmoha
    Hát ha pénzes F1 versenyző lennék azért csak összeszedtem volna egy fiatalabbat.
  • a.carkey
    De ha tüsszenteni akart volna? Na, na? :D

Más.

Webber és az élettársa
  • G_ArchAngel #144839
    Vettel 6 betu, Alonso 6 betu, de Fetel csak 5 hangzo, igy ot mondta volna, hogy energiat takaritson meg :D
  • a.carkey
    Szaeid Mohammadpourkarkarag
  • desigo
    Kár,hogy Kimi válasza kimaradt.
    Biztos nem lett volna hosszú xD
  • a.carkey
    Nem hozzák le, viszont lehallgatják őket, és idővel megtudjuk.
  • a.carkey
    Perez felmérte, hogy ebből RB nem lesz, de talán a Ferrari még lehet olyan stupid, hogy leigazolja ketteskének, be is nyögte határozottan: Alonso.
  • G_ArchAngel #144834
    Valamelyik motorsportalos kommentelo idezett egy fotost, aki latta, hogy 2007-ben Hamilton lett kikozositve. Nem viselik el, ha egy naluk fiatalabb vagy veluk egyidos jobb. Ilyenkor minden mas korulmenyre hivatkoznak: UFO, csalas, Newey, szerencse, Justin Bieber... mindegy, de Vettel nem lehetett jo, mindenki mas jobb lenne ezzel az autoval.
  • bakkerman
    van az a dolog,hogy mindig az éppen aktuális bajnokot """kell""" úgymond utálni,de az megint más dolog,hogy lehet a mezőny többi tagja alapból is unszimpatikusnak tartja a németet
  • Master91
    Amúgy több internetes helyen (cikkek alatt, facebook kommentek stb) helyen olvasom azt, hogy "Alonso túl van hypolva"
  • HTS s3rg1nh00
    elég sokan azt mondták nem tudják eldönteni,a többieknek meg lehet Alonso szimpatikusabb(ha másért nem,mert nem ő tette tökunalmassá az egészet:))
    szvsz teljesen feleslegesen megy erről a szájtépés,mikor nem 10ből 9 ember nyilatkozta h.mindenképp Alonso.
  • kifli
    A többi versenyzőt kérdezték, akik nem spanyolok, és nincsenek rokoni kapcsolatban Alonsoval. És nagyon jól tudták, hogy attól, mert egy spanyol lap kérdezte, még nem csak a spanyolokhoz fog eljutni, ki mit mondott.
    Az más kérdés, hogyha egy német lap kapja ugyanezeket a válaszokat, valószínűleg egyszerűen nem hozzák le a cikket.

Tehát akkor a versenyzők hazudnak, és tavaly a csapatfőnököknek sem ítélték meg jól a helyzetet, mert neked van igazad? :D
    Ugyanmár...

Vagy korábban említetted, hogy hozzáértők mondták, hogy Vettel a tuti. Akkor kérlek mutasd meg kik ezek a hozzáértők, és melyik újságnak nyilatkozták ezt?
  • Master91
  • Jacek
    Ha a magyart akkor Zsóti veri Vettelt:DDDD
  • G_ArchAngel #144827
    Az elsore van esely, utobbira nem hiszem, mivel F1-rol van szo.
  • bakkerman
    tehát akkor a német Bild-nek mindenki azt nyilatkozta volna,hogy Vettel jobb? Vagy a nemzetisportnak azt,hogy Michelisz?
  • G_ArchAngel #144825
    " A spanyol As című lap ezúttal a többi versenyző véleményét kérdezte."

Én Alonso családját kérdeztem volna meg, akkor lehet objektívebb válaszokat kaphattunk volna.
  • Master91
    Hamilton :D ( mondjuk ezt régebben nyilatkozta )

Hülki mondta meg a jót
  • bakkerman
    és ők ketten is inkább Alonsot mondanák,ha nem éppen a kisebbik üditős istállónál lennének,Ricciardo meg ugye jövőre a Vettel bal heréje lesz,szóval mi mást is mondhatott volna,biztos még egy puszit is dobott a kamerába :)
  • Jacek
    Vettel vagy Alonso? Ezúttal a versenyzőtársak válaszolnak!

Érdekes ki az a kettő aki mást mond:) De persze tudom ők sem értenek hozza:)
  • RatBaG #144821
    nekem tetszik. egy leheletnyit a rég fehér-piros marlboro-korszakra emlékeztet.
  • Master91
    Fly Emirates??? Bronz szín???? Ejjj nem!
  • G_ArchAngel #144819
    Olyan nincs, hogy valaki csinal valamit es nala soha nem lesz senki jobb a sport torteneteben. Most ez a nemet kissrac egy uj korszakot nyitott. Elotte is egy nemet volt, aki unalomba fojtotta az idenyeket, most is egy nemet.
    Nem ok tehetnek rola, hanem az ellenfeleik, hogy nem vegzik jol a dolgukat.
    Az F1 csapatsport, hiaba jo valaki, ha a mernoke vagy az altala tervezett autot hajto pilota nem jo. Vagy Lotus eseteben a marketing es penzugyi osztaly.
  • bakkerman
    2015 McLaren Honda látványterv
  • bakkerman
    persze hogy nem hibázik,a futamok 95%-ában egyedül autózik az első helyen,a maradék 5%-ban kell megoldani az első kanyart a rajt után,a lekörözéseket,és a boxkiállásokat.
  • medxip
    Vettel jobb Sennánál is

Alonso már sose lesz olyan jó mint Vettel
  • bardocz
    Persze, én elhiszem, én is azt olvastam régebben, hogy 1500, de az a mondtad úgy nekem sánta.