182111
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#144894 -
IXEMGabeo #144893 Maldonado OMG...
sejteni lehetett
majd jövőre meglátjuk mit tud a nyomással kezdeni, de nem sok jót remélek -
#144892 Maldonado nevelhetetlen. -
#144891 Az biztos, hogy ha jövőre a Lotus úgy meg tudná nevelni Maldonadot, ahogy megnevelte Grosjeant, és még bele se döglik anyagilag a csapat (bár a mérnöküket elvesztették, hogy milyen lesz a jövő évi autó, az kérdéses), akkor roppant erős pilótapárosuk lenne 2015-ben, amikor már minden technika kiforrottabb lesz. -
#144890 -
#144889 Grojean most tudta meg, hogy maldonadó lesz a csapattársa :) -
#144888 Maldonadonak 3 év kellett, hogy megnyerje a GP2-őt miközben Hülkenberg első évében (Maldonado csapattársaként) megnyerte a bajnokságot. -
Chris Lowe #144887 Nem onnan közelíted meg a témát ahonnan kellene. Maldonadoból egy tucat van az f1-ben. Hülk a lotusból kihozná a maxot, mint ahogy a sauberből is kihozta vagy tavaly a force indiából. Maldonadot idén egy olyan teljesen középszerű pilóta oktatta akinek ez volt az első idénye a williams-el. Tavaly sem sokat csinált az egy szem futamgyőzelmen, ahol abszolút kijött neki a lépés, odatette magát. Azóta viszont buta karambol hegyek, azt érzi az ember, hogy ez egy full amatőr csávó. Profizmus nulla, és ugye a legfontosabb kérdést is kerülted, miszerint ilyen történet után is sportról beszélünk avagy színtiszta kőkemény bizniszről? -
#144886 -
#144885 Remélem előnyös biztosítási szerződést kötöttek a jövő évi autókra -
#144884 "Romain,ha dobogón végzel egy szöszi kurva vár a motor home-ban" -
#144883 -
#144882 hehehe:D:D:D -
#144881 Most azt kellen mondani, követelni, hogy egy rossz anyagi helyzetben levő erős és dobogóra képes csapat miért nem költött valag pénzt egy pilótára és miért olyat szerződtetett aki futamot is nyert és már bizonyított + szponzori pénzt is tud hozni amiből a csapat fenn tud maradni a jelenlegi szinten?
Mit jelent a halad? Maldonado GP2 bajnok. Nem fizetős pilóta, de van mögötte olyan szponzor hogy egy jobb választás mellett az övé még jobb legyen.
Azt hogy idén szarul ment, meg elgurult a gyógyszer egy dolog, ettől még tavaly bizonyított hogy mit tud és nagyon sok pilóta jön nagy reményekkel F1be és még futamot sem nyer, neki ez sikerült.
Ha összeszedi magát akkor nem lesz vele gond, a sebessége megvan. A renomáján meg javítania kell..., de hát a világ legjobb fej csapatához szerződik! ( vagy már nem az?! ) -
Chris Lowe #144880 Győzött a sport a pénz felett! Juhéjj!
Veled vitáztam anno sokat, hogy szvsz rossz irányba halad az f1, kiváncsi lennék mi erről a véleményed... -
#144879 A Lotus Forma-1-es alakulata pénteken hivatalosan is bejelentette, hogy Pastor Maldonado veszi át Kimi Räikkönen helyét a 2014-es esztendőben. Az enstone-iak azt is egyértelművé tették, hogy Romain Grosjean lesz a venezuelai versenyző márkatársa. -
#144878 https://twitter.com/Lotus_F1Team/status/406453321109471233/photo/1 -
#144877 Közben ugyanott ...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#144876 "Fernando Alonso @alo_oficial 4ó
Hoy ha llegado a mis manos la Playstation 4... Espectacular..! FE NO ME NA LE !!
Today arrive my Playstation 4!! Amazing!"
:) -
#144875 Szerintem logikus, hogy az öreg Vettellel iratta alá utoljára, hiszen meglepetésnek szánta a zászlót. Valószínűleg először végigjárta az összes csapatot és utoljára hagyta a Red Bult nehogy Webber idő előtt kiszúrja mit kap ajándékba. :) -
#144874 -
#144873 Hogy teljes a kép még azt szeretném megtudni, hogy Vettel miért nem írta alá. 1 órával előtte elé tolták ő meg azt mondta nem, vagy nem volt rá alkalma. Nyilván az utóbbi, persze ez meg kit érdekel, az úgy nem hír és nem fikaalap. -
#144872 38 éve halt meg Graham Hill
Norman Graham Hill (Hampstead, 1929. február 15. – 1975. november 29.) brit autóversenyző, az 1962-es és 1968-as Formula–1 világbajnoka. Az első és eddig egyetlen autóversenyző, aki a Formula-1 világbajnokságot, a Le Mans-i 24 órás versenyt és az indianapolisi 500 mérföldes futamot is megnyerte. Ötször győzött a monacói nagydíjon, amit csak Ayrton Senna szárnyalt túl, valamint Michael Schumacher állított be.
.
.
.
1975 augusztusában bejelentette visszavonulását, így már csak nézőként volt jelen Paul Ricard-pályán, egy edzésen november 29-én. Az edzés végeztével fiatal versenyző barátjával, Tony Brise-zel és baráti társaságával, saját repülőjén indult haza Angliába. Ködös este volt, elnavigálták magukat és London közelében lezuhantak. Minden utas szörnyethalt.
http://hu.wikipedia.org/wiki/Graham_Hill -
#144871 ki tudja mit hoz a jövő év...lehet a Mclaren már nyár óta fejlesztette a jövő évi autót,azt a Magnussen gyerek végigveri a mezőnyt,nem lehet tudni :D -
#144870 Akkor Whitmarsh megy Bernie v. Todt helyére? -
#144869 szerintem is Honda lesz a dologból,Brawn eddig mindig jó "szemmel" látta meg a következő nagy lehetőséget (Ferrari,Brawn GP,és azért a Mercinél is kihozta a legtöbbet a csapatból), és nagyot fog szólni az a 2015-ös Mclaren-Honda :) -
IXEMGabeo #144868 Flame on:) de így legalább nem hazudtolta meg magát Vettel -
IXEMGabeo #144867 hálistennek hogy elmegy onnan:)
Mehet vissza Ferkához, de a Saubernél is szívesen látnám;) -
#144866 -
#144865 -
#144864 Brawn tévozését megerősítette a Merci. -
#144863 Szerintem - miután kipihente magát - a Honda-hoz fog menni. Jó kapcsolata van velük, és ugye pont 1 évig szünetelteti a forma 1-et amikor is majd visszatér a Honda. -
#144862 hát, pont nem terveztem használni ezeket a kiegészítőket, na sebaj....azért köszönjük
-------
Brawn lelép Mercitől. Másik csapathoz megy? Marad F1-be?
Ha jól rémlik, mióta Mercinél van, nem hallottam olyan hírt hogy hosszabbít velük, stb stb. Szóval most járt volna le az a szerződés, amit akkor kötöttek mikor Mercis lett?
Ha megy másik csapathoz, annak sztem 2 oka lehet:
- ki hívás ( 2014 ) vagy kell neki az új légkör, stb
- elege lett a Merciből ( Lauda, 1k km, Sumi ki gyilkolása, stb )
Sumi miatt és az 1k km miatt ( őt is ) nagyon meg utáltam, de akkor lehet hogy még se őt kéne utálnom? oO -
Dodo55 #144861 A userscript működik GreaseMonkey vagy Scriptish kiegészítőkkel is Firefox alatt, de a bővítmény fejlesztése FF alá jelenleg áll már egy ideje. -
#144860 Mozzra is csinálsz majd? -
Dodo55 #144859 Nem a karakterkészlet rossz, hanem egyes karaktereket így tárol a fórum, ezeket a böngészőnek kéne visszaalakítania. A gond csak az, hogy a fórummotor linkeket csinál a hozzászólásokra a #szám szövegekből, és ezek a karakterkódolások is áldozatul esnek ennek, onnantól meg már a böngésző nem ismeri fel őket.
Ideiglenes megoldásként egyébként én készítettem erre egy userscriptet (lásd az aláírásomban), illetve az SG-s böngésző bővítmény Chrome verziójába is integrálva lett már a cucc. -
#144858 Tök nem mind1 mekkora erővel próbál a kib. fém csavar a csontodból kiszakadni..... -
#144857 ez természetesen nem így van... -
Lokker #144856 Ezt te se gondolod komolyan. :D -
#144855 Ugyan már! Vagy jól benne van, vagy nincs. Ha fáj, akkor szar volt a sebész. Tök mindegy hány G "éri".