FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a.carkey

A medve nem játék.

a.carkey

A medve nem játék.

a.carkey
Egyébként, a bajszos Nigel Stroud is lehet, aki Mansell mérnöke volt valamikor. Nem tudom a Williamses korszkban még nyomta-e, de az tök így nézett ki. Keke ennyire sovány arcú már nem volt 1986ban, az tuti.

A medve nem játék.

a.carkey
Stefan Johansson a jobb szélsõ.

A medve nem játék.

zzeN

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Carlos
szixalagos megoldás odab*sz.

Þór vígi þessi rúnar

Ulvar

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Dan Gurney, ez lesz a profilkepem mindenhol, steampunk <#worship>

http://gaborszantai.co.uk/

viccen kívül JJ Lehto az sztem

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

szerintem az Hülkenberg😄

Ezekszerint idõutazó<#merges2>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

passatgt
bal oldali messi, középsõ kubica

Norbi1990
Balról jobbra szerintem.
Martin Brundle, Keke Rosberg, Nigel Mansell, a szõkét nem tudom 😄
nearo
na kik õk? 😊
(nekem fogalmam sincs... fiatal voltam még akkoriban, vagy még az se^^)
kép

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Master91
Majd meg látod.

Addig is baszogatni kéne emberünkent banneré....
lac coo
Valami csak lesz, olyan nincs , hogy mindent lefújnak esõ miatt....
De leginkább cirkusz szerû valami lesz ha nagyon nagy esõ lesz 😊))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

desigo
respect !
<#taps><#idiota><#eljen>

Azért, ha leesne az esõ szólj már rám, hogy türtõztessem magam<#wave><#nevetes2>

Master91
Ulvar
Ez inkább csak egy egyszerû túlkormányozottság mintsem erõcsúsztatás 😊.

Helikopterrel érkezett Malajziába

ez nagy volt ez a drift😄

kifli
D1 gp 😄

Régi dtm-ben az volt a jó, hogy minden kanyarba így mentek be 😊
Carlos
<#eljen>

Þór vígi þessi rúnar

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

http://gaborszantai.co.uk/

szabii98
53 éves lenne méghozzá.

I met God. She's black

Mersant
<#worship>

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

pedobear
M1 Szombat 08:45
Forma-1 Maláj Nagydíj: Idõmérõ edzés
Élõ közvetítés Malajziából

M1 Vasárnap 08:25
Forma-1 - Maláj Nagydíj: Futam
Élõ közvetítés Malajziából

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

a.carkey
Az RTL HD borzalma az egyik legótvarabb, ha nem a legótvarabb minõségû HD Magyarországon most is. El nem tudom képzelni, hogy milyen lett volna náluk a F1, szerencsére nem is kell ...

A medve nem játék.

pedobear
Naci?

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

Master91
Ma lenne Ayrton Senna születésnapja.

Ulvar
ne is álmodj ilyenrõl:

egyik idõjárás jelentés.
másik
harmadik
negyedik

Na még betehetnék elõrejelzéseket közlõ oldalakat, de leszállna az est.

Szóval mindezekbõl azt szûrtem le, hogy futamra nem nagyon számíthatok.

bakkerman
Malajziában ha esetleg lesz 35-40 fok,ami arafelé azért bennevan a pakliban,nagyon komolyan átrendezheti az erõsorrendet az,hogy a csapatok autói hogy fognak viselkedni a gumikkal szemben

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Carlos
<#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

Jaj nehogy már a palik legyen a mérce! Abszolút szinvonaltalan "vicceskedõ", lényegében haszontalan információkat tolt. Persze biztos volt olyan emberke aki épp akkor ült elöször f1 futam elõtt, nade nem ez volt a tendencia, a szabályok elsorolása tipikus idõhúzás amit elég sûrûn alkalmazott. Collner meg annyira volt szakértõ...ezzel az erõvel betehette volna az rtl valamelyik celebjét is.
Végre jó, minõségi, 16:9, HD, 5.1 hangzású, elötte-utána nemcsak stúdióban beszélgetõ emberek, hanem helyszíni közvetítés, majd online mûsor, napiszintü facebook jelenlét, szabadedzés és sorolhatnám. Ezt nevezem én színvonalnak!

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Emiatt ne szegény Anikót hibáztassuk, lehet neki baja elég így is Lacival az oldalán. 😄 <#nevetes1>
Master91
a.carkey

A medve nem játék.

Viszont érdekes, de az általam említett elfoglaltságai elõtt hallgatható volt. Úgy 2008-09 után márcsak Gyulát szapulta elõtte hülyéskedett vele...Utána már kicsit túlzó volt és állítólag nagyképû lett.

Master91
Meg zsidó 😄

Lászlót nem Marsi változtatta meg, már elõtte is egy f@sz volt. 😄 <#nevetes1>
vele van hosszabb távon...tõle vannak gyerekei...

Nem hiszem, hogy Marsi lett volna az elsõ nõ az életében. 😄
Marsi Anikó meg a Hungaroring Zrt. elnökségi poszt elvette az eszét...

A nõ és a hatalom általában más emberré tesz

Nekem is bejött a stílusa még anno de az utolsó éveiben már siralmas volt.
Mintha úgy lett volna vele, hogy úgyis õ a paliklaci, õ az etalon ezért leszarta az egészet, felkészületlen volt és fárasztó.
Azt hitte gyulámozással ki lehet tölteni a teljes mûsoridõt de ez csak az elsõ 5 percben volt vicces, utána megállt a tudomány.
Darthmushroom
igazi rajongók így-úgyis megnézik, nem egy felnõtt ismerõs(40+) mesélte a héten h leszarta hánykor volt az edzés (q2-q3) fent maradt megnézni, vagyis inkább aludt és felkelt rá ez a helyes kifejezés 😄

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Firerock
Azt nem értem hogy erre a célra miért nem használják az m2-t? Akkor lehetne még emberibb idõben is( engem nem zavar,mert sokáig fennvagyok,de sokak emiatt nem fogják nézni szerintem)

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Palik az egy karakter volt😄 Szujo meg Wéber jól nyomják, értenek hozzá színvonalas stb...de soha nem lesz belõlük best of válogatás youtubeon😄 Lehet palik egy szujo melett azert maskepp viselkedne😊 Nekem hiányzik, akármilyen gyökérségeket mûvelt néha, mégis csak rajta nõttem fel és szerettem meg az F1-et😊

desigo
+1

Jól felkészültek,érdekes történeteket mesélnek.
Jól tette az MTVA,hogy Szujót ültette ide.
Idõnként persze õ is hibázott de majd belejön.
Ja, ingyen fogható HD adás, színvonalas kommentár akinek ezzel is baja az már csak hobbiból szeret fikázni.

Az esõ miatt félbeszakított idõmérõn vagy a szabadedzés üresjáratai közben mutatkozott meg legjobban a közvetítés színvonala. Ugyanebben a helyzetben Paliknak csak Shell reklámokra meg Gyulám alázásra futotta köztük több olyan pillanattal mikor már én éreztem magam kínosan a tévé elõtt. De lám lehet ezt máshogy is, értelmesen, érdekesen, informatívan.