FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A medve nem játék.
A medve nem játék.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Dan Gurney, ez lesz a profilkepem mindenhol, steampunk <#worship>#worship>
http://gaborszantai.co.uk/
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Ezekszerint idõutazó<#merges2>#merges2>
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
De leginkább cirkusz szerû valami lesz ha nagyon nagy esõ lesz 😊))
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Azért, ha leesne az esõ szólj már rám, hogy türtõztessem magam<#wave>#wave><#nevetes2>#nevetes2>
Helikopterrel érkezett Malajziába
http://gaborszantai.co.uk/
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Forma-1 Maláj Nagydíj: Idõmérõ edzés
Élõ közvetítés Malajziából
M1 Vasárnap 08:25
Forma-1 - Maláj Nagydíj: Futam
Élõ közvetítés Malajziából
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
A medve nem játék.
egyik idõjárás jelentés.
másik
harmadik
negyedik
Na még betehetnék elõrejelzéseket közlõ oldalakat, de leszállna az est.
Szóval mindezekbõl azt szûrtem le, hogy futamra nem nagyon számíthatok.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Végre jó, minõségi, 16:9, HD, 5.1 hangzású, elötte-utána nemcsak stúdióban beszélgetõ emberek, hanem helyszíni közvetítés, majd online mûsor, napiszintü facebook jelenlét, szabadedzés és sorolhatnám. Ezt nevezem én színvonalnak!
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
A medve nem játék.
Lászlót nem Marsi változtatta meg, már elõtte is egy f@sz volt. 😄 <#nevetes1>#nevetes1>
A nõ és a hatalom általában más emberré tesz
Mintha úgy lett volna vele, hogy úgyis õ a paliklaci, õ az etalon ezért leszarta az egészet, felkészületlen volt és fárasztó.
Azt hitte gyulámozással ki lehet tölteni a teljes mûsoridõt de ez csak az elsõ 5 percben volt vicces, utána megállt a tudomány.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Jól felkészültek,érdekes történeteket mesélnek.
Jól tette az MTVA,hogy Szujót ültette ide.
Idõnként persze õ is hibázott de majd belejön.
Az esõ miatt félbeszakított idõmérõn vagy a szabadedzés üresjáratai közben mutatkozott meg legjobban a közvetítés színvonala. Ugyanebben a helyzetben Paliknak csak Shell reklámokra meg Gyulám alázásra futotta köztük több olyan pillanattal mikor már én éreztem magam kínosan a tévé elõtt. De lám lehet ezt máshogy is, értelmesen, érdekesen, informatívan.