FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
I'm pretty happy with fourth place considering the conditions today. It's the second race on the second row for me and there are lots of positives to take out of the weekend so far. Fingers crossed for tomorrow
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
16 Pastor Maldonado Williams-Renault 1:37.867
17 Jean-Eric Vergne STR-Ferrari 1:38.157
18 Valtteri Bottas Williams-Renault 1:38.207
19. Jules Bianchi Marussia-Cosworth 1:38.434
20. Charles Pic Caterham-Renault 1:39.314
21. Max Chilton Marussia-Cosworth 1:39.672
22. Giedo van der Garde Caterham-Renault 1:39.932
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
A Mercedes nyavajog leginkabb a Lotus gumikezelése miatt, s lássatok csodát! 😊
http://gaborszantai.co.uk/
Kimi Räikkönen háromhelyes rajtbüntetést kapott - a finn Nico Rosberget akadályozta az idõmérõ edzésen.
Tetszik · · Megosztás · 1046624 · 6 perce ·
Annyival gyorsabb, hogy elõnyösebb pozícióból rajtoljon, és ennyi pont elég hidd el. Ahhoz is, hogy Alonso kényelmetlen helyzetben érezze magát ha így megy továbbra is.
A medve nem játék.
Épp az a röhej benne, hogy ebben a pozícióban veri az idõmérõkön.
Mindenki ismeri a Ferrari módszereit, abban nincs semmi újdonság.
Hagyjuk már...
Tavaly hányszor is verte meg idõmérõn Alonsó Massát?
Hagy ne számoljam össze...
Nem tûnik õszintének a mosoly. Fernando Alonso a tavalyi Abu Dhabi Nagydíj óta nem tudott csapattársa, Felipe Massa elé kerülni az idõmérõ edzéseken."
Ennyit arról hogy "kifutott", egyre jobb formában van, és ennek nagyon is örülünk.
" 3 szezonon keresztül az nem szerencse,és csapat utasítás,hanem TUDÁSbeli különbség"
Emlékszünk tavaly (vagy azelõtti?) német nagydíjra, mikor Massa 1. helyrõl át engedte Alonsonak a helyet ugye?
Fernando is faster then you...
össze szedte magát Massa, Alonsot szopatja, ideje volt.
A Ferrari ÉVTIZEDEK óta ezt mûveli! Nézzétek meg a Schumi érát. Mellette volt egy Irvine, egy Bari, egy Massa, egyik se kifejezetten TOP pilóta. Egy emberre építenek, és az MS érában így szereztek 5 VB címet. Ez nem box meccs hogy a csapattársaknak le kell játszani hogy ki az erõsebb, ezzel csak saját magát hozza nehéz helyzetbe a csapat, mert amíg bunyóznak Vettelék lazán behúznak még egy VBt, mert náluk is ez megy (csak náluk még durvábban, ezt nem értem miért nem hozza fel senki).
Nem engedheti meg a Ferrari ezt...ha egyéni VBre hajtanak akkor nem. Mert a pályán kialakulhat olyan helyzet hogy amíg õk bunyóznak Vettel elmegy fél percnyire, aztán azt próbáld meg ledolgozni...de lehet más is tök mindegy, ez mind pontveszteség. A CSAPAT szó fogalmát ismerni kéne. Én vagyok mondjuk most Domenicali, vagy Montezemolo, tök mindegy...
"Na srácok, én vagyok a góré, te komám Alonso, te fogod ezt a versenygépet, és kihozod magadból és az autóból a 120%ot, és mész a bajnokságért, te komám Massa...te fedezed, szépen hozzad a pontokat te is, de törekedj arra, hogyha esély van rá, hogy Alonso elõrébb is végezhet, akkor adj neki szabad utat, rendben? A másik ha mögötte vagy tartsd a többieket amennyire csak lehet. Ezért kapsz X millió pízt rendicsek? Mert ha nem, fogok azt szerzek másik pilótát, te meg mehetsz kapálni a Brazil kávéültetvényeken..."
Neked mi lenne a válaszod? Gondolom mennél kapálni inkább...
Sokszor FINGATNÁ Massa Alfonzót, hiába véded <#wave>#wave>
õ megnyerte az utolsó futamot, mindent megtett amit tehetett
I met God. She's black
Hagyni kell(ene) õket a pályán lerendezni.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
2010 Alonso 252 pont Massa 144
2011 Alonso 257 pont Massa 118
2012 Alonso 278 pont Massa 122
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Miért van Alonsonak?
Mert másodjára végzett Massa mögött idõmérõn?
Mert csak úgy tudta meg elõzni massát hogy " eltaktikázták" Massa stratégiáját?